Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 16:23

Expressen - 24 okt 18 kl. 06:36

Svag rapport från Nordea – stora utmaningar väntarNordea, som nyligen flyttat huvudkontoret till Finland och har en turbulent tid bakom sig, rapporterar en lägre vinst än motsvarande kvartal förra året. Också det viktiga räntenettot är sämre. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordea, Finland

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, rapportfrån , Nordeastora , utmaningar, väntar
Dagens PS - 08 nov 17 kl. 07:08

Techjätten i fritt fall efter svag rapport

Rasade ännu en gång. Här är anledningen. Det på en rapport som var sämre än analytikerna väntat sig.

E24 - 10 nov 11 kl. 09:46

Credit agricole: faller efter svag rapport

Den franska banken Credit Agricole faller på Parisbörsen efter en svag rapport för det tredje kvartalet. Nettoresultatet uppgick på 258 miljoner euro under kvartalet, ned från 742 miljoner euro motsvarande period i fjol..

DI - 20 dec 13 kl. 13:42

Blackberry faller efter svag rapport

Den problemtyngda kanadensiska smartphonetillverkaren Blackberry faller med 7,2 procent i den amerikanska förhandel efter en att ha presenterat en svag rapport..

DI - 12 jul 16 kl. 09:18

Svag rapport från DNB

Den norska banken DNB presenterade en svag rapport för det andra kvartalet i morse, noterar Handelsbanken i ett marknadsbrev..

Affärsvärlden - 01 sep 16 kl. 07:57

Svag rapport från Elekta

Medicinteknikbolaget Elekta levererade ännu en svag rapport på torsdagen. Bolaget går med förlust..

DI - 17 jul 17 kl. 13:27

Stockholmsbörsen: Index vände ned på svag rapport

Stockholmsbörsen inledde börsveckan något uppåt, men en svag rapport från Atlas Copco fick index att vända ned på ett ögonblick. Rapportsäsongen har nu gått upp i full styrka och när veckan är slut kommer merparten av bolagen på OMXS30 att ha rapporterat för det andra kvartalet..

DI - 07 feb 19 kl. 17:12

Norwegians aktie rasade nära 12 procent i Oslo på svag rapport

Krisdrabbade Norwegian hade ännu en dyster börsdag i Oslo på torsdagen då aktien föll med 11,9 procent, bland annat på en svag rapport för fjärde kvartalet..

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 06:53

Oväntat svag rapport från Nordea

Bankkoncernen Nordea redovisar sin första kvartalsrapport efter flytten av huvudkontoret till Finland. Vinsten föll mer än vad analytikerna räknat med..

SVT - 24 okt 18 kl. 07:09

Oväntat svag rapport från Nordea

Bankkoncernen Nordea redovisar sin första kvartalsrapport efter flytten av huvudkontoret till Finland. Vinsten föll mer än vad analytikerna räknat med..

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 14:11

Svag rapport sänkte Eniros aktie


Söktjänstföretaget Eniros aktie kollapsade på Stockholmsbörsen sedan bolaget släppt en rapport för andra kvartalet som var betydligt sämre än väntat.Vinsten före skatt närapå halverades jämfört med motsvarande period i fjol och landade på 79 miljoner kronor. Omsättningen krympte med 100 miljoner kronor till 793 miljoner kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera trafikolyckor i påsktrafiken – stor påverkan

Påskhelgens förväntade trafikolyckor har börjat ramla in.Flera bilar har kolliderat på Marieholmsleden i höjd med Gamlestaden och det är stor trafikpåverkan.Samtidigt har räddningstjänsten fått larm om en trafikolycka på Norrleden..

Expressen - 30 minuter sedan

William Barr om Muellers rapport: Ryssland försökte påverka valet

Under torsdagen håller justitieminister William Barr sin presskonferens om Rysslandsutredningen.  – Utredningen slog fast att medlemmar i Trumpkampanjen inte konspirerade med den ryska regeringen i deras försök att lägga sig i valet, säger William Barr. Samtidigt slår utredningen fast att det är bevisat att Ryssland lade sig i valet – och låg bakom hackningen av Hillary Clintons stabs mejl.

Expressen - 1 timme sedan

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.

Expressen - 1 timme sedan

Polisens varning: Se upp för inbrott under påsken

Internationella brottsnätverk har koll på att vi reser bort under påsken och andra storhelger. Nu varnar polisen om riskerna och påminner om förebyggande insatser.Som granne kan du vara till god hjälp om du är uppmärksam på detaljer..

Expressen - 1 timme sedan

”Det finns fortfarande frågetecken kring Trump”

Nu släpps Mueller-rapporten.Utredningen har dykt ner i allt som går att hitta om Donald Trumps påstådda koppling till Ryssland under valet 2016.Men vad innebär resultatet för USA:s president?

Expressen - 2 timmar sedan

Grävmaskin välte – föraren fastklämd

Räddningstjänsten har ryckt ut på en olycka i Jönköpings kommun.– Det är en grävmaskin som vält och föraren är fastklämd, berättar Mikael Simmeborn, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Känd artist misstänkt för rattfylleri

En känd artist riskerar fängelse efter att ha kört bil påverkad.Artisten åtalas för grovt rattfylleri och har erkänt brottet.– Han är djupt ångerfull och känner stor skam, säger artisten i en kommentar via sin affärspartner..

Expressen - 2 timmar sedan

Då gör svenska Jessica Meir sin första rymdfärd

Att Jessica Meir, 41, kommer att bli den första svenska kvinnan i rymden är känt sen tidigare.Nu är datumet satt:Den 25 september åker hon till rymdstationen ISS, meddelar Nasa. – Så hedrad och förväntansfull, skriver hon på Instagram..

Expressen - 2 timmar sedan

Brittisk vd häktad i Falcon Funds-härvan

Han var vd och ägare till företaget som misstänks ha hjälpt Falcon Funds svindla svenska pensionssparare.Nu har brittiske Anthony Farrell, 51, förts till Sverige och häktats misstänkt för grov trolöshet mot huvudman.– Han greps på Arlanda i måndags kväll, säger kammaråklagare Jerker Asplund..

Expressen - 3 timmar sedan

Trafikolycka på E4 i påsktrafiken

En trafikolycka har inträffat på E4 vid trafikplats Bredäng strax söder om Stockholm.Enligt Trafikverket är en avfart avstängd – och olyckan väntas ha stor påverkan på trafiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.