Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 19 January, 13:59

Affärsvärlden - 24 okt 18 kl. 06:23

SSM backar från fem projekt i StockholmBostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SSM, Stockholm, Täby, Bromsten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, backarfrån , fem, projekti , Stockholm
Västerbottens Folkblad - 12 mar 14 kl. 13:52

Umeå 2014 ger fem projekt stöd

Kulturhuvudstadsåret har beslutat att ge bidrag till ytterligare fem projekt. Det är Iranska föreningen i Umeå, Vännäs motorklubb, Finska klubben, Ögonblicksteatern och Textilmejeriet. Eldfesten Iranska föreningen i Umeå anordnar varje år en kulturfest och eldfest i samband med vårdagsjämningen.

DI - 23 okt 18 kl. 18:24

Bostadsutvecklaren backar från fem projekt i Stockholm

Bostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 10:22

Internetstiftelsen delar ut 1,4 miljoner kronor till fem nya teknikprojekt

Fri internetåtkomst i Malmö, en teknisk lösning för att skydda internetanvändares personliga integritet och förbättringar av anonymitetstjänsten Tor. Det är några av de projekt som nu får finansiering genom Internetstiftelsens särskilda utlysning för projekt som ska förbättra internets infrastruktur. De fem projekt som beviljas finansiering får dela på totalt 1,4 miljoner kronor från Internetstiftelsens Internetfond.

Dagen - 20 apr 11 kl. 03:00

Projekt på Panzisjukhuset hotas

Det uppmärksammade projektet på Panzisjukhuset i Kongo till stöd för vådtagna kvinnor hotas av akut pengabrist, sedan Sida stoppat bidrag i väntan på en revision.

Nu vädjar pingströrelsens biståndsorganisation PMU om fem miljoner extra från församlingar och Second hand-butiker, för att kunna upprätthålla två av de fem projekt som berörs av revisionen. Det andra gäller stöd till undernärda barn.

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

Fem i final: Projekten som kan bli Årets projekt 2014

Idag står det klart vilka fem projekt som har chans att ro hem prestigepriset Årets Projekt på CIO Awards i december..

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

Fem i final: Projekten som kan bli Årets hållbara projekt 2014

Idag står det klart vilka fem projekt som har chans att ro hem prestigepriset Årets hållbara projekt på CIO Awards i december..

Nyan - 21 apr 15 kl. 10:00

Fem kämpar om EU-pengar

Fem projekt med åländska samarbetspartners går vidare till andra omgången i kampen om finansiering från EU:s Interreg Central Baltic Program. – Sjöräddningssamarbete mellan gästhamnar, utveckling av utbildningen av sjukvårdspersonal till sjöss, tids- och bränsleeffektivare skärgårdstransporter, åtgärder för att minska utsläpp av näringsämnen och gifter i dricksvatten och utveckling av metoder för rening samt ungt skärgårdsföretagande inom kreativa näringar som till exempel filmproduktion ingår i projekten med åländska intressenter, skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande. – Sammanlagt hade 17 ansökningar åländska intressenter och de projekt som avslogs vid detta möte kan förbättra sina projektplaner och söka på nytt i höst.

IDG - 24 sep 13 kl. 07:58

Projekten som kan bli Årets hållbara projekt

Den 5 december korar vi Årets hållbara projekt på CIO Awards. Nu är det klart vilka fem projekt som går till final..

SmålandsPosten - 17 nov 17 kl. 14:39

Fem forskningsprojekt hos LNU får 14,4 miljoner

Det är Forskningsrådet Formas som delar ut medel till forskning inom hållbar utveckling och det blev storslam för Linnéuniversitetet. Fem projekt får dela på 14,4 miljoner kronor..

PrivataAffärer - 14 nov 18 kl. 08:26

Förlust och låg säljgrad för SSM

Rörelseresultatet blev 2,9 miljoner kr (125) och rörelsemarginalen var 5,5 procent. Nettoomsättningen uppgick till 52,4 miljoner kronor (104). SSM redovisar en försäljningsgrad om 31 procent av de 94 säljstartade bostäderna i projektet Sollentuna Hills samt 45 procents säljgrad i projektet Platform West i Täby.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Värderingsintyg på vinsterna

KOMMENTAR Stockholms kontorsgigant Fabege illustrerar på hur pass förväntansdriven börsens kommersiella fastighetsfest börjar bli..

Affärsvärlden - Igår: 13:38

Jisander överklagar bedrägeridomen

Mannen som tidigare hette Thomas Jisander överklagar bedrägeridomen från Göteborgs tingsrätt..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Barclays uppgraderar gruvbolaget

En rad potentiellt positiva faktorer talar i gruvbolaget Bolidens favör och värderingen är i dagsläget knappast utmanande. Därtill tar bolaget en topposition vad gäller att ha låga utsläpp av koldioxid i sin verksamhet, något som kan bli viktigt om beskattningen av utsläppen ökas i framtiden..

Affärsvärlden - Igår: 12:19

Teslas aktie faller efter Musks guidning

Teslas mål för innevarande kvartal är att kunna visa en mycket liten ("tiny") vinst, genom att leverera dyrare varianter av bilen Model 3 till Europa och Asien..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Löfven åter Sveriges statsminister

Socialdemokraternas Stefan Löfven har av riksdagen röstats fram som Sveriges statsminister. Färre än 175 ledamöter röstade emot honom..

Affärsvärlden - Igår: 12:23

Gamblingbolaget tynger

PORTFÖLJUPPDATERING Småbolagsportföljen tuffar på bra sedan uppstarten i slutet av 2018. Även om portföljen laggar index så har de flesta innehaven ökat i värde sedan start. Men gamblingbolaget släpar..

Affärsvärlden - Igår: 11:57

Tesla minskar personalstyrkan

Teslas preliminära resultat för fjärde kvartalet var positivt men lägre än under det tredje kvartalet. Det skriver vd Elon Musk i en bloggpost, enligt Bloomberg News.

Affärsvärlden - Igår: 08:07

Cristina Stenbeck lämnar Kinneviks styrelse

Cristina Stenbeck kommer inte ställa upp för omval till Kinneviks styrelse vid årsstämman..

Affärsvärlden - Igår: 11:59

Carnegie: Storbanken måste få bukt med intäkterna

Det kan komma att dröja fram till det andra halvåret 2019 innan det syns tydliga tecken på att den nordiska storbanken Nordeas intäkter börjat vända uppåt från botten..

Affärsvärlden - Igår: 10:52

Dubbla vinstvarningar

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen avslutar börsveckan med en dubbelsmäll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.