Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 22 April, 22:37

Affärsvärlden - 24 okt 18 kl. 06:23

SSM backar från fem projekt i StockholmBostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SSM, Stockholm, Täby, Bromsten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, backarfrån , fem, projekti , Stockholm
Västerbottens Folkblad - 12 mar 14 kl. 13:52

Umeå 2014 ger fem projekt stöd

Kulturhuvudstadsåret har beslutat att ge bidrag till ytterligare fem projekt. Det är Iranska föreningen i Umeå, Vännäs motorklubb, Finska klubben, Ögonblicksteatern och Textilmejeriet. Eldfesten Iranska föreningen i Umeå anordnar varje år en kulturfest och eldfest i samband med vårdagsjämningen.

DI - 23 okt 18 kl. 18:24

Bostadsutvecklaren backar från fem projekt i Stockholm

Bostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 10:22

Internetstiftelsen delar ut 1,4 miljoner kronor till fem nya teknikprojekt

Fri internetåtkomst i Malmö, en teknisk lösning för att skydda internetanvändares personliga integritet och förbättringar av anonymitetstjänsten Tor. Det är några av de projekt som nu får finansiering genom Internetstiftelsens särskilda utlysning för projekt som ska förbättra internets infrastruktur. De fem projekt som beviljas finansiering får dela på totalt 1,4 miljoner kronor från Internetstiftelsens Internetfond.

Dagen - 20 apr 11 kl. 03:00

Projekt på Panzisjukhuset hotas

Det uppmärksammade projektet på Panzisjukhuset i Kongo till stöd för vådtagna kvinnor hotas av akut pengabrist, sedan Sida stoppat bidrag i väntan på en revision.

Nu vädjar pingströrelsens biståndsorganisation PMU om fem miljoner extra från församlingar och Second hand-butiker, för att kunna upprätthålla två av de fem projekt som berörs av revisionen. Det andra gäller stöd till undernärda barn.

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

Fem i final: Projekten som kan bli Årets projekt 2014

Idag står det klart vilka fem projekt som har chans att ro hem prestigepriset Årets Projekt på CIO Awards i december..

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

Fem i final: Projekten som kan bli Årets hållbara projekt 2014

Idag står det klart vilka fem projekt som har chans att ro hem prestigepriset Årets hållbara projekt på CIO Awards i december..

Nyan - 21 apr 15 kl. 10:00

Fem kämpar om EU-pengar

Fem projekt med åländska samarbetspartners går vidare till andra omgången i kampen om finansiering från EU:s Interreg Central Baltic Program. – Sjöräddningssamarbete mellan gästhamnar, utveckling av utbildningen av sjukvårdspersonal till sjöss, tids- och bränsleeffektivare skärgårdstransporter, åtgärder för att minska utsläpp av näringsämnen och gifter i dricksvatten och utveckling av metoder för rening samt ungt skärgårdsföretagande inom kreativa näringar som till exempel filmproduktion ingår i projekten med åländska intressenter, skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande. – Sammanlagt hade 17 ansökningar åländska intressenter och de projekt som avslogs vid detta möte kan förbättra sina projektplaner och söka på nytt i höst.

IDG - 24 sep 13 kl. 07:58

Projekten som kan bli Årets hållbara projekt

Den 5 december korar vi Årets hållbara projekt på CIO Awards. Nu är det klart vilka fem projekt som går till final..

SmålandsPosten - 17 nov 17 kl. 14:39

Fem forskningsprojekt hos LNU får 14,4 miljoner

Det är Forskningsrådet Formas som delar ut medel till forskning inom hållbar utveckling och det blev storslam för Linnéuniversitetet. Fem projekt får dela på 14,4 miljoner kronor..

Nyan - 16 feb 19 kl. 13:15

Fem Leaderprojekt väntar på kontroll

Leader Ålands fiskeaktionsgrupp har fem projekt som de förordar. .

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.