Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 18 November, 22:07

Liknande nyheter

Taggar: SSM, backarfrån , fem, projekti , Stockholm
Västerbottens Folkblad - 12 mar 14 kl. 13:52

Umeå 2014 ger fem projekt stöd

Kulturhuvudstadsåret har beslutat att ge bidrag till ytterligare fem projekt. Det är Iranska föreningen i Umeå, Vännäs motorklubb, Finska klubben, Ögonblicksteatern och Textilmejeriet. Eldfesten Iranska föreningen i Umeå anordnar varje år en kulturfest och eldfest i samband med vårdagsjämningen.

DI - 23 okt 18 kl. 18:24

Bostadsutvecklaren backar från fem projekt i Stockholm

Bostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 10:22

Internetstiftelsen delar ut 1,4 miljoner kronor till fem nya teknikprojekt

Fri internetåtkomst i Malmö, en teknisk lösning för att skydda internetanvändares personliga integritet och förbättringar av anonymitetstjänsten Tor. Det är några av de projekt som nu får finansiering genom Internetstiftelsens särskilda utlysning för projekt som ska förbättra internets infrastruktur. De fem projekt som beviljas finansiering får dela på totalt 1,4 miljoner kronor från Internetstiftelsens Internetfond.

Dagen - 20 apr 11 kl. 03:00

Projekt på Panzisjukhuset hotas

Det uppmärksammade projektet på Panzisjukhuset i Kongo till stöd för vådtagna kvinnor hotas av akut pengabrist, sedan Sida stoppat bidrag i väntan på en revision.

Nu vädjar pingströrelsens biståndsorganisation PMU om fem miljoner extra från församlingar och Second hand-butiker, för att kunna upprätthålla två av de fem projekt som berörs av revisionen. Det andra gäller stöd till undernärda barn.

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

Fem i final: Projekten som kan bli Årets projekt 2014

Idag står det klart vilka fem projekt som har chans att ro hem prestigepriset Årets Projekt på CIO Awards i december..

IDG - 18 sep 14 kl. 13:54

Fem i final: Projekten som kan bli Årets hållbara projekt 2014

Idag står det klart vilka fem projekt som har chans att ro hem prestigepriset Årets hållbara projekt på CIO Awards i december..

Nyan - 21 apr 15 kl. 10:00

Fem kämpar om EU-pengar

Fem projekt med åländska samarbetspartners går vidare till andra omgången i kampen om finansiering från EU:s Interreg Central Baltic Program. – Sjöräddningssamarbete mellan gästhamnar, utveckling av utbildningen av sjukvårdspersonal till sjöss, tids- och bränsleeffektivare skärgårdstransporter, åtgärder för att minska utsläpp av näringsämnen och gifter i dricksvatten och utveckling av metoder för rening samt ungt skärgårdsföretagande inom kreativa näringar som till exempel filmproduktion ingår i projekten med åländska intressenter, skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande. – Sammanlagt hade 17 ansökningar åländska intressenter och de projekt som avslogs vid detta möte kan förbättra sina projektplaner och söka på nytt i höst.

IDG - 24 sep 13 kl. 07:58

Projekten som kan bli Årets hållbara projekt

Den 5 december korar vi Årets hållbara projekt på CIO Awards. Nu är det klart vilka fem projekt som går till final..

SmålandsPosten - 17 nov 17 kl. 14:39

Fem forskningsprojekt hos LNU får 14,4 miljoner

Det är Forskningsrådet Formas som delar ut medel till forskning inom hållbar utveckling och det blev storslam för Linnéuniversitetet. Fem projekt får dela på 14,4 miljoner kronor..

PrivataAffärer - 14 nov 18 kl. 08:26

Förlust och låg säljgrad för SSM

Rörelseresultatet blev 2,9 miljoner kr (125) och rörelsemarginalen var 5,5 procent. Nettoomsättningen uppgick till 52,4 miljoner kronor (104). SSM redovisar en försäljningsgrad om 31 procent av de 94 säljstartade bostäderna i projektet Sollentuna Hills samt 45 procents säljgrad i projektet Platform West i Täby.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 08:22

Volvo stämmer Scania

Volvo stämmer Scania för intrång på ett patent rörande en särskild växellåda..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:10

BMW 530e laddhybrid – körglädje med komfort och prestanda

Följ med tiden och den utsläppsfria körningen, utan att tumma på dina krav. BMW 530e Sedan ger flexibiliteten att köra en effektiv laddhybrid som behållit 5-seriens hyllade egenskaper..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:20

Säljer förfallna lån för halv miljard

Nischbanken Resurs har ingått ett så kallat "forward flow"-avtal med kredithanteringsföretagen Alektum, Axactor och Lowell om att löpande sälja delar av svenska och norska förfallna lånefordringar..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:40

Teckningskursen i Saabs nyemission klar

Saab har fastställt att teckningskursen för den företrädesemission som offentliggjordes i oktober ska vara 225 kronor per aktie..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:17

Recipharms vd storsäljer

Recipharms vd och grundare Thomas Eldered har sålt 1.559.125 B-aktier i Recipharm, vilket motsvarar 12,7 procent av hans totala aktieinnehav, till en svensk institutionell investerare..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:13

Vinsten växer i NCAB

NCAB, som säljer mönsterkort som använda i många olika elektroniska produkter, redovisar en vinstökning i det tredje kvartalet. Men vd Hans Ståhl ser tecken på lägre ökningstakt i orderingången..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:45

Energibolag rasade på Wall Street

De ledande börserna i New York återhämtade sig på torsdagskvällen efter en svag inledning på handelsdagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:37

Balco köper renoveringsbolag

Balco har förvärvat TBO-Haglinds, verksamma inom renoveringssegmentet avseende balkongentreprenader i Sverige..

Affärsvärlden - 15 nov 18 kl. 14:36

Annie Lööf får sonderingsuppdraget

Talmannen ger Centerpartiets ledare Annie Lööf i uppdrag att uppdrag att sondera förutsättningarna för en regering som kan tolereras av riksdagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:32

Surt läge för villaförsäljarna

Försäljare av villor får i allt högre utsträckning nöja sig med ett lägre pris. Var tredje villa i Sverige såldes under utgångspris i oktober, enligt statistik från Hemnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.