DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:51

DI - 24 okt 18 kl. 05:14

Atlas Copcos vd: Nya kraven "ställer till med ett helsike"Digitalisering och automation skapar nya utmaningar och möjligheter för svensk industri. De ökade kraven på kundanpassning ”ställer till med ett helsike i produktionen”, säger Atlas Copcos vd Mats Rahmström på Di:s konferens Industri 4.0..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Copcos, Atlas Copcos, Mats Rahmström, Di, Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Atlas, Copcosvd Nya , kraven, ställertill med ett , helsike
PrivataAffärer - 20 jul 18 kl. 13:39

”Rekordresultat för Atlas Copco”

Analytikernas snittprognos var 5 323 miljoner kr för rörelseresultatet och 22,4 procent för rörelsemarginalen. Försäljningen uppgick till 24 461 miljoner kr för perioden. Här låg Inquiry Financials konsensusprognos på 23 715 miljoner kr.

PrivataAffärer - 28 jan 19 kl. 12:07

Rekordår för Atlas Copco

Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.549 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Ett genomsnitt av 19 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 15:15

Miljardsmäll för Atlas Copco

Verkstadsjätten Atlas Copco sätter av 300 miljoner euro (cirka 2 780 miljoner kronor) för att täcka kostnader från skatteuppgörelser i Belgien, skriver Atlas Copco i ett pressmeddelande.Aktien faller med 3,5 procent efter beskedet, som kommer sedan EU-kommissionen tidigare i veckan underkänt belgiska skattelättnader till multinationella bolag med verksamhet i landet."Vi är besvikna, håller inte med om EU-kommissionens beslut och utvärderar möjligheten att överklaga", skriver Ronnie Leten, Atlas Copcos koncernchef, i en kommentar..

UNT - 07 dec 17 kl. 18:21

Atlas Copco växer och nyanställer

Atlas Copcos verksamhet i Tierp växer och nu rekryterar företaget ett tjugotal personer till sin nya specialverkstad..

UNT - 07 dec 17 kl. 18:21

Atlas Copco växer och nyanställer

Atlas Copcos verksamhet i Tierp växer och nu rekryterar företaget ett tjugotal personer till sin nya specialverkstad..

Affärsvärlden - 24 apr 18 kl. 13:29

Analytiker: Starkt och stökigt kvartal väntas för Atlas Copco

Atlas Copcos rapport tros gynnas av en fortsatt stark industrikonjunktur, men avknoppningen av gruvverksamheten till Epiroc ställer rent rapporttekniskt till det för jämförbarheten med fjolårsutfall och analytikerförväntningar..

UNT - 10 okt 17 kl. 05:00

De här kraven ställer Uppsalas hyresvärdar

Inga krav på inkomstens storlek alls..

GöteborgsPosten - 23 dec 18 kl. 10:20

Nya kraven ställer till det för Heid

I helgen stod det klart att Magnus Lindqvist återvänder till BK Heid för resten av säsongen. Men det finns en detalj som kan stå i vägen för en eventuell förlängning.
– Det är något jag får ta tag i nu, säger Lindqvist till GP..

DN - 22 mar 19 kl. 05:00

”Kraven gäller inte lokalreportrar”

Men SVT:s nyhetsprogramledare ska inte använda symboler..

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Den ofokuserade köparen och de nya kraven för att sticka ut


Digitaliseringen ställer nya krav på alla som vill sälja varor eller tjänster, konstaterar IDG Expert Networks Robin Askelöf och ger fem konkreta råd..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Swedbankkunder utlöste 42 penningtvättslarm – rapporterades inte till polisen

Högriskkunder utlöste 42 penningtvättslarm i Swedbanks interna övervakningssystem, men ingen av transaktionerna rapporterades till polisen. Det rapporterar SvD Näringsliv med hänvisning till dokument från Finansinspektionen. .

DI - 15 minuter sedan

Ännu tuffare andra rond för Ola Rollén

Åklagaren har renodlat sina argument, och försvaret har fått två nya pjäser i sin arsenal. Striden mellan parterna i de norska hovrättsförhandlingarna mot Ola Rollén är om möjligt ännu hårdare än i lägre instans..

DI - 45 minuter sedan

Munter onsdag på Frankfurtbörsen – SAP och Wirecard rusade

Börserna i Europa utvecklades mestadels nedåt på onsdagen. Tyska DAX gick mot strömmen med stöd av Wirecard och SAP.  .

DI - 1 timme sedan

Röd dag på Helsingforsbörsen – stålbolag tappade drygt 3 procent

De nordiska börserna rörde sig svagt nedåt på onsdagen, då det var relativt lugnt på rapportfronten. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,1 procent till nivån 963..

DI - 45 minuter sedan

Unipers vd: Energiöverenskommelsen hindrar inte våra investeringar

Energiöverenskommelsen är en historik framgång, men delvis missförstådd. Den slår fast att inga fler kärnkraftsreaktorer ska stängas genom politiska beslut, och att det vid behov dessutom är möjligt att bygga nya, skriver Johan Svenningsson, vd för Uniper..

DI - 1 timme sedan

Volvos vd: ”Många positiva faktorer har samverkat”

AB Volvo levererade ett sensationellt starkt rekordresultat för det första kvartalet vilket lyfte aktien till nytt årshögsta på börsen. Raset i orderingången i Nordamerika är ett orosmoln som vd Martin Lundstedt tonar ned. ”Vi tror på ett fortsatt stabilt 2019”, säger han till Di..

DI - 1 timme sedan

AB Volvo på väg mot kursrekord

AB Volvo har gjort en ofattbar resa – och det finns alla chanser att aktien passerar kursrekordet inom en snar framtid. Det skriver Anders Hägerstrand. .

DI - 1 timme sedan

Små rörelser på USA-börserna – Caterpillar backar

De ledande börserna i New York handlades runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på onsdagen. Flera rapporter var i fokus med blandade mottaganden..

DI - 1 timme sedan

Moderaterna kräver förhandlingar för att stanna i energiuppgörelsen

Moderaterna upprepade vid energisamtalen sina krav på förändringar och en stärkt roll för kärnkraften för att inte lämna energiöverenskommelsen. Energiminister Anders Ygeman uppger att överenskommelsen fortsatt ligger fast, men att det nu väntar diskussioner mellan partierna..

DI - 1 timme sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Munters rapportrusade

Onsdagen blev en munter och rapportintensiv historia på Stockholmsbörsen som steg för femte dagen i rad. Bland onsdagens rapportvinnare hittar vi bland annat fukthanteringsbolaget Munters som rusade 13,4 procent medan AB Volvo steg 2,9 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.