Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 24 January, 05:12

Liknande nyheter

Taggar: Mindre brandi , flerfamiljshus
Kristianstadsbladet - 15 mar 18 kl. 20:56

Larm om brand flerfamiljshus

Räddningstjänsten har larmats om en brand i ett flerfamiljshus på Näsby..

Kristianstadsbladet - 21 jul 18 kl. 04:34

Brand: Flerfamiljshus i Malmö i brand

Sydsvenskan - 26 dec 18 kl. 02:57

Misstänkt anlagd brand flerfamiljshus

Natten mot onsdagen larmades om en källarbrand på Fosievägen. Räddningstjänsten fann flera brandhärdar..

Uppsalanyheter.se - 11 jun 14 kl. 03:13

Fyra bilar totalförstörda i brand

Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda. Under dagen kallades man också till en brand i ett flerfamiljshus i samma stadsdel.Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda.

Västerbottens Folkblad - 16 mar 11 kl. 09:51

Brand på balkong

ÅSELE På morgonen bröt en brand ut i ett flerfamiljshus.ÅSELE På morgonen bröt en brand ut i ett flerfamiljshus. Klockan 06.

Västerbottens Folkblad - 13 dec 15 kl. 13:46

Larm om brand i flerfamiljshus

Just efter klockan ett inkom ett larm om en brand i Umeå.  Enligt SOS-alarm har någon ringt in och rapporterat om en brand i ett flerfamiljshus i Umeå. Räddningstjänst har skickats till platsen, som är ett flerfamiljshus på ersboda, men än är det oklart om det faktiskt rör sig om en brand..

Västerbottens Folkblad - 24 maj 11 kl. 19:45

Brand i flerfamiljshus

UMEÅ Brandförsvaret har larmats om brand i flerfamiljshus.UMEÅ Brandförsvaret har larmats om brand i flerfamiljshus. Enligt uppgift brinner det på Paletåvägen 32..

Barometern - 01 maj 16 kl. 21:28

Kraftig brand i flerfamiljshus

En kraftig brand rasar i ett bostadshus i Huskvarna i Jönköpings län. - Det är en fullt utvecklad vindsbrand i ett flerfamiljshus med 157 boende, säger Klas Ottosson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping, till TT. Larmet kom till polisen klockan 20.

Blekinge Läns tidning - 01 maj 16 kl. 21:28

Kraftig brand i flerfamiljshus

En kraftig brand rasar i ett bostadshus i Huskvarna i Jönköpings län. - Det är en fullt utvecklad vindsbrand i ett flerfamiljshus med 157 boende, säger Klas Ottosson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping, till TT. Larmet kom till polisen klockan 20.

Västerbottens Folkblad - 25 dec 16 kl. 09:05

Brand i flerfamiljshus

SOS har larmats om en brand i ett flerfamiljshus på Ersboda i Umeå. – Räddningstjänsten ser öppna lågor genom ett fönster, säger produktionsledare på SOS Alarm. Strax innan nio-tiden på juldagsmorgonen larmades SOS om en brand i ett flerfamiljshus på Ystarvägen, Ersboda i Umeå.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”God demensvård kräver ökade satsningar.”

Lena Östholm Munkberg (MP)..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sökmotorn Bing stoppas i Kina

Amerikanska Microsofts sökmotor Bing har stoppats i Kina, uppger företaget. Det är den senaste i raden av utländska tekniktjänster som stoppas bakom landets famösa brandvägg. Stoppet är den andra stora motgången för mjukvarujätten i Kina sedan kommunika.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Avvaktande på börserna i Asien

Börserna i Asien var avvaktande i den inledande torsdagshandeln, med de flesta större indexen på röda siffror. Tokyobörsens Nikkei 225 hade tappat 0,4 procent fram till lunchpausen medan det bredare Topixindexet inledde dagen negativt med en nedgång på.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Lysande kolonner på Holmenkollen

Den norske konstnären Vebjørn Sand vill smycka Holmenkollen i Oslo med fem lysande kolonner för att uppmärksamma 75-årsdagen efter den tyska ockupationen av Norge upphörde, som inträffar 8 maj nästa år. Tanken är att projektet ska stå färdigt 2020 och a.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nylander dubblerade assistskörden

William Nylander hade säsongens kanske hittills bästa kväll på isen i Toronto, när laget tog emot Washington i NHL-ishockeyn. Nylander, som haft det kämpigt sedan han kom tillbaka, noterades för tre assists, vilket är rekord för svensken. Med tre assist.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Studie ger fågelperspektiv på tillvaron

Fåglarna har en annan syn på världen än människan. En blick som fångar mer kontrast och är livsviktig, enligt en studie från Lunds universitet. Med hjälp av en specialbyggd kamera och olika datorberäkningar har forskare kunnat återge hur en fågel ser på.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Genmodifierad apa klonad i Kina

En genmodifierad makakapa har för första gången i medicinskt syfte klonats till flera nya individer, uppger den statliga kinesiska nyhetsbyrån Nya Kina. Den genmodifierade apa som var mest benägen att drabbas av störningar i dygnsrytmen (cikadiska rytme.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Mor och dotter döms till fängelse för stölder

En mamma och hennes dotter har dömts till fängelse efter flera stölder från äldre. Paret specialiserade sig på att stjäla plånböcker från äldre och greps på bar gärning i samband med en stöld på ett varuhus i Skoghall december, uppger Nya Wermlands-Tidn.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fujimori: Slutet är nära

Perus auktoritäre expresident Alberto Fujimori tror att återvändandet till fängelset kommer att innebära en säker död. "Jag befarar att slutet är nära", skriver han på en lapp till nyhetsbyrån AFP. Fujimori ska föras till sin särskilda cell vid en bas f.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Funktionsnedsatt våldtogs – födde barn

En sjuksköterska i amerikanska Arizona åtalas för att ha förgripit sig på en patient som beskrivs som gravt funktionsnedsatt, nästan i ett komaliknande tillstånd. Att patienten våldtagits upptäcktes först när hon fick värkar. – Det här gripandet var vi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.