BT > Nyheter

Wednesday, 21 November, 08:36

Liknande nyheter

Taggar: Hans Gustavsson
YLE - 27 maj 15 kl. 13:40

kasper Gustavsson väljer äldre modeller framom unga i fotoprojekt

- Den stora utmaningen i att fotografera människor är att få dem att slappna av, säger fotograf Kasper Gustavsson. - Folk brukar sig att att jag är jättelugn. Därför är det det lätt att arbeta med mig.

YLE - 27 maj 15 kl. 13:40

Kasper Gustavsson föredrar äldre modeller

- Den stora utmaningen i att fotografera människor är att få dem att slappna av, säger fotograf Kasper Gustavsson. - Folk brukar säga att jag är jättelugn, därför är det lätt att arbeta med mig. - Såklart har jag jobbat på hur jag pratar med folk.

BT - 18 okt 12 kl. 07:57

Gustavsson berättade för elever om hur en brand förändrade hans liv

Anlagda bränder, klotter och skadegörelse. Det var ämnena som diskuterades när Ulricehamns kommun arrangerade en temadag för samtliga elever i årskurs sex i Ulricehamns skolor. Lasse Gustavsson var huvudtalare för dagen.

SmålandsPosten - 07 apr 14 kl. 10:40

Gustavsson in ? Gustavsson ut

Viktor Gustavsson in. Fredric Gustavsson ut. Växjö Vipers förändrar i spelartruppen inför kommande säsong.

Dagen - 04 apr 11 kl. 19:00

Stefan Gustavsson sa nej ? Kalla fakta kom ändå

Företrädare för TV4:s Kalla fakta ville intervjua Stefan Gustavsson på Svenska evangeliska alliansen. När de fick nej klev de oanmälda in på kontoret. "Vari ligger svårigheten att förstå och respektera ett nej?

Trelleborgs Allehanda - 22 maj 14 kl. 23:37

Gustavsson: "De gav själ och hjärta"

Bittra förlorare - men ändå vinnare i tränaren Tony Gustavssons ögon. - De gav allt, själ och hjärta, säger han.
2-0 i halvtid och de sista 45 minuterna skickade tunga, starka Wolfsburg in fyra bollar.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 23:37

Gustavsson: "De gav själ och hjärta"

Bittra förlorare - men ändå vinnare i tränaren Tony Gustavssons ögon. - De gav allt, själ och hjärta, säger han.
2-0 i halvtid och de sista 45 minuterna skickade tunga, starka Wolfsburg in fyra bollar.

Nyan - 28 maj 15 kl. 08:07

Malin Gustavsson prisas för jämställdhetsarbete

Årets Kristiina 2015 utmärkelse går till Ekvalita Ab och Malin Gustavsson. Malin Gustavsson, född och uppvuxen i Hammarland tilldelas Helsingfors universitets utmärkelse ”Årets Kristiina”. Gustavsson får priset för sitt arbete med det egna företaget Ekvalita.

Nyan - 15 jul 15 kl. 09:45

Gustavsson i schack-SM för 9:onde gången

SCHACK. I helgen drog 2015-års upplaga av SM i schack igång. Ålänningen Kent Gustavsson gör sitt nionde svenska mästerskap.

BT - 06 dec 11 kl. 06:18

Gustavsson vann svenskmöte

Nytt svenskt målvaktsmöte i Madison Square Garden.
Samma resultat.
Jonas Gustavsson gick segrande ur mötet med Henrik Lundqvist.

Magazin24 - 11 dec 13 kl. 10:13

Gustavsson blir kvar i Örebro

Kungsörsonen Daniel Gustavsson blir kvar i Örebro efter utlåningen från AIK. Den här säsongen har Daniel Gustavsson, från Kungsör, varit utlånad till Örebro från AIK. Nu är det klart att han stannar i Örebro.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Positiva skadebesked för PSG-stjärnor

Skadorna på Paris Saint-Germains stjärnanfallare Neymar och Kylian Mbappé verkar inte vara så allvarliga som det befarades när de klev av sina respektive landskamper.(TT).

BT - 30 minuter sedan

JUST NU: Man rånad vid centralstationen i Borås

Polisen arbetar just nu med ett rån som utförts utanför centralstationen i Borås. – Målsägande har blivit rånad av en okänd gärningsman på vägen till sitt arbete, uppger Edvard Berner vid Boråspolisen..

BT - 30 minuter sedan

Renault utser tillförordnad vd

Styrelsen för den franska biltillverkaren Renault har utsett bolagets operativa chef Thierry Bolloré till tillförordnad vd, bekräftar Renault i ett pressmeddelande. Nuvarande vd:n och styrelseordföranden Carlos Ghosn, har gripits i Japan för ekonomiska oegentligheter.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Ögonblick i Borås - Då Norrbyskolan invigdes

Vid middagstid fredagen den 15 september 1905 invigdes det nya skolhuset på Norrby. Från flaggstången på skolans tak och från för tillfället resta stänger runt skolan vajade dagen till ära den svensk-norska unionsflaggan enligt Borås Tidning. Ännu ägde unionen bestånd, även om hårda skilsmässoförhandlingar pågick i Karlstad..

BT - 1 timme sedan

Norska Senterpartiet hotar med misstroende

Norska Senterpartiet (SP) överväger att väcka misstroende mot statsminister Erna Solbergs (Høyre) regering, säger partiledaren Trygve Slagsvold Vedum i en intervju med den norska nyhetsbyrån NTB.(TT).

BT - 1 timme sedan

Jamaica: Gör reggae till världsarv

Låt reggaen vara med på FN-organet Unescos världsarvslista. På ett möte kring nya inval på listan över kulturella företeelser värda att bevara var det vad jamaicanska myndigheter önskade - att musikstilen ska komma med bland de nya invalen. Reggaen utvecklades på Jamaica under det sena 1960-talet.

BT - 1 timme sedan

Joe Perry ställer in turné

Gitarristen Joe Perry ställer in sin soloturné som skulle ha dragit i gång nästa vecka, skriver Rolling Stone. Anledningen är den kollaps han nyligen drabbades av och som tvingat honom att ligga på sjukhus ett par veckor. Nu är han utskriven, men måste på läkares inrådan ta det lugnt året ut.

BT - 1 timme sedan

Italiensk volontär kidnappad i Kenya

En italiensk volontär har kidnappats av beväpnade män vid en attack mot ett barnhem i kustprovinsen Kilifi. "Gänget förde bort en 23-årig italiensk kvinna, som är volontär för Africa Milele Onlus, en icke-statlig organisation som jobbar i området", skriver polisen på Twitter.(TT).

BT - 1 timme sedan

Polishusritningar finns fortfarande på nätet

Vem som helst kan mot betalning få tag på ritningar över flera polishus runt om i Sverige, rapporterar P4 Östergötland. Uppgifterna kommer ett år efter att radiokanalen avslöjade att detaljerade ritningar över ett antal polishus fanns tillgängliga för nedladdning på polisens egna servrar.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.