DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 18:52

DI - 23 okt 18 kl. 22:17

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntanVarian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Medical Systems, Elekta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elektakonkurrent, levererar, vinstunder , förväntan
E24 - 09 dec 15 kl. 07:37

Clas Ohlson levererar vinst över förväntan

Clas Ohlson redovisar ett starkare resultat än väntat för andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret. Även butiksförsäljningen för november slog analytikernas förväntan, speciellt i Finland..

Västerbottens Folkblad - 31 mar 16 kl. 13:00

Nya verk levererar över förväntan

De nya vindkraftverken på Blaikfjället mellan Sorsele och Storuman levererar el över förväntan. I slutet av förra året tog Skellefteå Kraft 30 nya vindkraftturbiner i bruk. Ny teknik har förhindrat isbildning och produktionsstopp.

DI - 24 okt 14 kl. 07:23

Volvo levererar över förväntan

Lastbilskoncernen Volvos rörelseresultat, exklusive omstruktureringskostnader, blev 2.908 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2014..

Realtid - 12 maj 15 kl. 11:19

Mörtstedts bolag levererar över förväntan

Fortsätter att köpa fastigheter i Tyskland samtidigt som kusinerna Mörtstedt byter plats i styrelsen..

DI - 22 aug 18 kl. 16:11

Li Shufus andra kassako levererar över förväntan

Kinesiska Geely Automobile är precis som systermärket Volvo Cars en vinstmaskin för ägaren Li Shufu..

SmålandsPosten - 17 feb 14 kl. 00:32

I väntan på reformer

Inget att göra, inleder Estragon i Samuel Becketts pjäs i två akter. Nej, jag börjar tro det, svarar Vladimir. Verklighetens uppsättning heter I väntan på bättre tider och på scenen står statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg.

Opinionen.se - 07 nov 13 kl. 14:00

ECB skrällsänker räntan


Den europeiska centralbanken sänkte oväntat den viktigaste styrräntan vid dagens rådsmöte, från 0,5 procent till 0,25 procent. Marknaden var oförberedd på sänkningen. Både euron och räntorna föll markant, medan de ledande börserna i Europa steg.

Cornucopia - 18 aug 18 kl. 14:16

Att ta ut en vinst

"Högst värden på kontot när vederbörande dör vinner!"Att ta en vinst är en konst som många glömmer bort. Och då menar jag inte att sälja med vinst och inte sitta girigt kvar med hopp om större vinster, utan om att flytta ut vinster från marknaden och omsätta dem i något verkligt, som inte är siffror på en skärm.

BT - 06 aug 13 kl. 09:32

Prince värd all väntan

Vid halv tio börjar publiken på Skeppsholmens stora parkeringsplats bli rätt sura. En timmes försening på en festivalspelning är förstås oacceptabelt. I vår värld alltså.

Affärsvärlden - 22 aug 14 kl. 08:15

Peabs vinst under förväntan

Byggbolagets vinst före skatt samt orderingång nådde inte upp till analytikernas prognoser. Samtidigt kom bolagets försäljning in över förväntan..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..

DI - 15 minuter sedan

USA kan inte isolera Kina – den spända relationen kommer forma århundradet

Relationerna mellan USA och Kina håller på att stöpas om i grunden. De ekonomiska och säkerhetspolitiska konsekvenserna lär bli omfattande och Sverige gör klokt i att följa utvecklingen noggrant, skriver Zebulon Carlander, säkerhetspolitisk sekreterare på Fria Moderata Studentförbundet..

DI - 45 minuter sedan

Vd:ns svar till Wallenberg: ”Drabbar kvinnorna hårdast”

Jacob Wallenberg hävdar att entreprenörskapet i Sverige är uselt. Nu kommenterar Danske Banks Sverige-vd uttalandet genom att lyfta fram de som drabbas hårdast av situationen: kvinnliga entreprenörer. .

DI - 1 timme sedan

Cristina Stenbeck om avhoppet: ”Ett nytt kapitel i mitt liv”

Beskedet att Kinneviks huvudägare Cristina Stenbeck lämnar bolagets styrelse chockade många i fredags. För Dagens industri berättar Cristina Stenbeck om beslutet och om framtiden som fri investerare. ”Det är dags för ett nytt kapital för mig.

DI - 2 timmar sedan

Chefsekonomen: Därför är bunden ränta lägre än rörlig

Flera banker erbjuder just nu en lägre bunden ränta än den rörliga. Danske bank går längst med sin bundna tvååring som klår i stort sett alla konkurrenters rörliga räntor.  ”Nu väljer allt fler att binda.

DI - 3 timmar sedan

Rätt fokus för vår tid

Under måndagen kommer statsminister Stefan Löfven att läsa upp sin regeringsförklaring. Den är en triumf för honom. Han har nått sitt strategiska mål i en uppgörelse som splittrar de traditionella motståndarna.

DI - 4 timmar sedan

Veckans aktie: Kall efter kursrusningen – då blir den köpvärd

Ett välskött bolag med många kvaliteter: bra historik, höga vinstmarginaler och goda tillväxtutsikter.  Den höga värderingen gör dock aktiekursen sårbar för minsta besvikelse och det därför är det klokt att avvakta med att köpa medicinteknikbolaget. .

DI - 5 timmar sedan

Från pompa i Versailles slott till fallen hjälte

Hyllningarna av Carlos Ghosn gick långt utanför affärslivet. Han var seriehjälte, frimärke, olympisk fackelbärare och presidentämne, levde kungligt och hyrde in sig på Versailles för sitt bröllop. Här är historien om bilkungen som tvingats från sin tron och in i en ouppvärmd fängelsecell i Tokyo..

DI - 5 timmar sedan

De är nu bilvärldens stora

I bilindustrin dansar de stora elefanterna och vissa bildirektörer har nått stjärnstatus. Med Carlos Ghosn ute ur leken – vilka är de mäktigaste i branschen? Där finns mest män, men också en kvinna..

DI - 6 timmar sedan

Novisen blev slipad juvelerare: ”Så föddes min affärsidé”

Victor Halvarsson har med sitt e-handelsföretag Vanbruun brutit ny mark i den traditionsbundna juvelerarbranschen i Sverige. Men entreprenörsresan började med ett helt privat ärende. ”När jag själv letade förlovningsring såg jag en lucka i marknaden och så föddes min affärsidé.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.