DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 04:36

DI - 23 okt 18 kl. 22:17

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntanVarian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Medical Systems, Elekta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elektakonkurrent, levererar, vinstunder , förväntan
E24 - 09 dec 15 kl. 07:37

Clas Ohlson levererar vinst över förväntan

Clas Ohlson redovisar ett starkare resultat än väntat för andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret. Även butiksförsäljningen för november slog analytikernas förväntan, speciellt i Finland..

Västerbottens Folkblad - 31 mar 16 kl. 13:00

Nya verk levererar över förväntan

De nya vindkraftverken på Blaikfjället mellan Sorsele och Storuman levererar el över förväntan. I slutet av förra året tog Skellefteå Kraft 30 nya vindkraftturbiner i bruk. Ny teknik har förhindrat isbildning och produktionsstopp.

DI - 24 okt 14 kl. 07:23

Volvo levererar över förväntan

Lastbilskoncernen Volvos rörelseresultat, exklusive omstruktureringskostnader, blev 2.908 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2014..

Realtid - 12 maj 15 kl. 11:19

Mörtstedts bolag levererar över förväntan

Fortsätter att köpa fastigheter i Tyskland samtidigt som kusinerna Mörtstedt byter plats i styrelsen..

DI - 22 aug 18 kl. 16:11

Li Shufus andra kassako levererar över förväntan

Kinesiska Geely Automobile är precis som systermärket Volvo Cars en vinstmaskin för ägaren Li Shufu..

SmålandsPosten - 17 feb 14 kl. 00:32

I väntan på reformer

Inget att göra, inleder Estragon i Samuel Becketts pjäs i två akter. Nej, jag börjar tro det, svarar Vladimir. Verklighetens uppsättning heter I väntan på bättre tider och på scenen står statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg.

Opinionen.se - 07 nov 13 kl. 14:00

ECB skrällsänker räntan


Den europeiska centralbanken sänkte oväntat den viktigaste styrräntan vid dagens rådsmöte, från 0,5 procent till 0,25 procent. Marknaden var oförberedd på sänkningen. Både euron och räntorna föll markant, medan de ledande börserna i Europa steg.

Cornucopia - 18 aug 18 kl. 14:16

Att ta ut en vinst

"Högst värden på kontot när vederbörande dör vinner!"Att ta en vinst är en konst som många glömmer bort. Och då menar jag inte att sälja med vinst och inte sitta girigt kvar med hopp om större vinster, utan om att flytta ut vinster från marknaden och omsätta dem i något verkligt, som inte är siffror på en skärm.

BT - 06 aug 13 kl. 09:32

Prince värd all väntan

Vid halv tio börjar publiken på Skeppsholmens stora parkeringsplats bli rätt sura. En timmes försening på en festivalspelning är förstås oacceptabelt. I vår värld alltså.

Affärsvärlden - 22 aug 14 kl. 08:15

Peabs vinst under förväntan

Byggbolagets vinst före skatt samt orderingång nådde inte upp till analytikernas prognoser. Samtidigt kom bolagets försäljning in över förväntan..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Nordkoreafond lockar sparare att investera i återförening

SEOUL. Kan Nordkorea bli en ny tillväxtraket likt Kina eller Vietnam?  Lee Gun-min, som nyligen lanserat en Nordkoreafond, tror att tajmningen för att investera i norr är perfekt..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Amazon bygger en hemmarobot i smyg

Omfattande anställningar av teknisk personal har återigen väckt liv i spekulationerna om att Amazon planerar att utveckla en robot för hemmabruk. .

DI - 7 timmar sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 7 timmar sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 8 timmar sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..

DI - 8 timmar sedan

Dubbel matglädje när Portal växer

Håller Portal i Stockholm, som utsågs till Årets affärskrog av Di Weekend för två år sedan, stilen? Svaret är ett rungande ja. Med en nyinvigd bardel är nu njutningen ännu större.

DI - 9 timmar sedan

FI:s regler låser in bolånekunder

DEBATT. Det skärpta amorteringskravet infördes av Finansinspektionen i mars 2018. Antalet månatliga bolåneansökningar hos oss, där kunder vill byta bolånebank från annan bank till SBAB, har minskat väsentligt under 2018 jämfört med 2017, skriver Klas Danielsson, vd för SBAB..

DI - 9 timmar sedan

Danska succéförfattaren avslöjar meningen med livet

I hans romaner tänjs fiction, etik, konst och vardagsrealism i ett sällsamt gränsland. Nu kommer den danske succéförfattaren Kaspar Colling Nielsen ut på svenska för första gången..

DI - 9 timmar sedan

Stora Enso använder AI till juridiken

Sedan ett halvår använder Stora Enso artificiell intelligens för att upptäcka risker i kontrakt. ”Ambitionen är att frigöra tid för våra jurister”, säger Christian Swartling, jurist på det börsnoterade skogsbolaget..

DI - 10 timmar sedan

Pensionsvåg ger jackpott för SAS – men pilotbrist hotar

Rekordstora pensionsavgångar bland piloter ger SAS möjlighet till stora besparingar då nyanställda får mindre än hälften i lön. Samtidigt väntar en dragkamp med konkurrenterna när världen står inför en pilotbrist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.