DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:50

DI - 23 okt 18 kl. 22:17

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntanVarian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Medical Systems, Elekta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elektakonkurrent, levererar, vinstunder , förväntan
E24 - 09 dec 15 kl. 07:37

Clas Ohlson levererar vinst över förväntan

Clas Ohlson redovisar ett starkare resultat än väntat för andra kvartalet i det brutna räkenskapsåret. Även butiksförsäljningen för november slog analytikernas förväntan, speciellt i Finland..

Västerbottens Folkblad - 31 mar 16 kl. 13:00

Nya verk levererar över förväntan

De nya vindkraftverken på Blaikfjället mellan Sorsele och Storuman levererar el över förväntan. I slutet av förra året tog Skellefteå Kraft 30 nya vindkraftturbiner i bruk. Ny teknik har förhindrat isbildning och produktionsstopp.

DI - 24 okt 14 kl. 07:23

Volvo levererar över förväntan

Lastbilskoncernen Volvos rörelseresultat, exklusive omstruktureringskostnader, blev 2.908 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2014..

Realtid - 12 maj 15 kl. 11:19

Mörtstedts bolag levererar över förväntan

Fortsätter att köpa fastigheter i Tyskland samtidigt som kusinerna Mörtstedt byter plats i styrelsen..

DI - 22 aug 18 kl. 16:11

Li Shufus andra kassako levererar över förväntan

Kinesiska Geely Automobile är precis som systermärket Volvo Cars en vinstmaskin för ägaren Li Shufu..

DI - 30 jan 19 kl. 07:33

Lundin Petroleum levererar över förväntan för det fjärde kvartalet

Oljebolaget Lundin Petroleum rapporterar ett ebitda-resultat på 449 miljoner dollar för det fjärde kvartalet, över snittprognosen 440 miljoner dollar enligt en analytikersammanställning från Infront Data..

DI - 18 apr 19 kl. 12:40

Amerikanska Honeywell levererar över förväntan

Amerikanska Honeywells rapport för det första kvartalet innehöll både bättre resultat och omsättning än väntat. Samtidigt höjer industrikonglomeratet helårsprognoserna..

SmålandsPosten - 17 feb 14 kl. 00:32

I väntan på reformer

Inget att göra, inleder Estragon i Samuel Becketts pjäs i två akter. Nej, jag börjar tro det, svarar Vladimir. Verklighetens uppsättning heter I väntan på bättre tider och på scenen står statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg.

Opinionen.se - 07 nov 13 kl. 14:00

ECB skrällsänker räntan


Den europeiska centralbanken sänkte oväntat den viktigaste styrräntan vid dagens rådsmöte, från 0,5 procent till 0,25 procent. Marknaden var oförberedd på sänkningen. Både euron och räntorna föll markant, medan de ledande börserna i Europa steg.

Cornucopia - 18 aug 18 kl. 14:16

Att ta ut en vinst

"Högst värden på kontot när vederbörande dör vinner!"Att ta en vinst är en konst som många glömmer bort. Och då menar jag inte att sälja med vinst och inte sitta girigt kvar med hopp om större vinster, utan om att flytta ut vinster från marknaden och omsätta dem i något verkligt, som inte är siffror på en skärm.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Swedbankkunder utlöste 42 penningtvättslarm – rapporterades inte till polisen

Högriskkunder utlöste 42 penningtvättslarm i Swedbanks interna övervakningssystem, men ingen av transaktionerna rapporterades till polisen. Det rapporterar SvD Näringsliv med hänvisning till dokument från Finansinspektionen. .

DI - 15 minuter sedan

Ännu tuffare andra rond för Ola Rollén

Åklagaren har renodlat sina argument, och försvaret har fått två nya pjäser i sin arsenal. Striden mellan parterna i de norska hovrättsförhandlingarna mot Ola Rollén är om möjligt ännu hårdare än i lägre instans..

DI - 45 minuter sedan

Munter onsdag på Frankfurtbörsen – SAP och Wirecard rusade

Börserna i Europa utvecklades mestadels nedåt på onsdagen. Tyska DAX gick mot strömmen med stöd av Wirecard och SAP.  .

DI - 45 minuter sedan

Röd dag på Helsingforsbörsen – stålbolag tappade drygt 3 procent

De nordiska börserna rörde sig svagt nedåt på onsdagen, då det var relativt lugnt på rapportfronten. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,1 procent till nivån 963..

DI - 45 minuter sedan

Unipers vd: Energiöverenskommelsen hindrar inte våra investeringar

Energiöverenskommelsen är en historik framgång, men delvis missförstådd. Den slår fast att inga fler kärnkraftsreaktorer ska stängas genom politiska beslut, och att det vid behov dessutom är möjligt att bygga nya, skriver Johan Svenningsson, vd för Uniper..

DI - 1 timme sedan

Volvos vd: ”Många positiva faktorer har samverkat”

AB Volvo levererade ett sensationellt starkt rekordresultat för det första kvartalet vilket lyfte aktien till nytt årshögsta på börsen. Raset i orderingången i Nordamerika är ett orosmoln som vd Martin Lundstedt tonar ned. ”Vi tror på ett fortsatt stabilt 2019”, säger han till Di..

DI - 1 timme sedan

AB Volvo på väg mot kursrekord

AB Volvo har gjort en ofattbar resa – och det finns alla chanser att aktien passerar kursrekordet inom en snar framtid. Det skriver Anders Hägerstrand. .

DI - 1 timme sedan

Små rörelser på USA-börserna – Caterpillar backar

De ledande börserna i New York handlades runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på onsdagen. Flera rapporter var i fokus med blandade mottaganden..

DI - 1 timme sedan

Moderaterna kräver förhandlingar för att stanna i energiuppgörelsen

Moderaterna upprepade vid energisamtalen sina krav på förändringar och en stärkt roll för kärnkraften för att inte lämna energiöverenskommelsen. Energiminister Anders Ygeman uppger att överenskommelsen fortsatt ligger fast, men att det nu väntar diskussioner mellan partierna..

DI - 1 timme sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Munters rapportrusade

Onsdagen blev en munter och rapportintensiv historia på Stockholmsbörsen som steg för femte dagen i rad. Bland onsdagens rapportvinnare hittar vi bland annat fukthanteringsbolaget Munters som rusade 13,4 procent medan AB Volvo steg 2,9 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.