DI > Ekonomi

Monday, 12 November, 19:21

Liknande nyheter

Taggar: Millicom, redovisar, rörelseresultat, 564miljoner , dollar
Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:11

Tele2:s rörelseresultat sämre än väntat

Omsättningen är däremot i linje med förväntan. Teleoperatören Tele2 redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet.
Det justerade rörelseresultatet blev lägre än väntat.

Dagens PS - 20 apr 18 kl. 07:38

Ericsson minskar omsättning men ökar rörelseresultat

Telekomjätten Ericsson redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Bjässen vänder till positivt rörelseresultat om siffrorna justeras. Omsättningen uppgick till 43,4 miljarder kronor (47,8), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 43,6.

DI - 30 jan 15 kl. 08:40

Nordnet redovisar bättre än väntat

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 90 miljoner kronor (84) för det fjärde kvartalet 2014.Marknaden räknade med ett rörelseresultat på 90 miljoner kronor, enligt en enkät från SIX News/Inquiry Financial..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

DI - 26 okt 17 kl. 11:33

Kones rörelseresultat nära förväntningarna

Kone redovisar ett rörelseresultat på 307 miljoner euro för det tredje kvartalet 2017. Väntat var enligt Inquiry Financials prognossammanställning ett rörelseresultat om 309 miljoner euro..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 18 kl. 07:38

Lägre rörelseresultat för Com Hem

Digital-tv-bolaget Com Hem redovisar ett rörelseresultat på 222 miljoner kronor för det första kvartalet 2018, jämfört med ett rörelseresultat på 232 miljoner kronor motsvarande period 2017. Den underliggande vinsten, enligt måttet ebitda, var 738 miljo.

E24 - 17 okt 12 kl. 08:16

Sämre än väntat för Millicom

Millicoms rörelseresultat före avskrivningar blev 507 miljoner dollar..

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 08:43

Millicom över förväntan

Teleoperatören Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 528 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2012..

Affärsvärlden - 17 apr 13 kl. 08:22

Millicom prickar prognoserna

Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, hamnade endast marginellt under analytikernas förväntningar..

Affärsvärlden - 21 okt 13 kl. 08:21

Millicom över förväntan

Teleoperatören Millicoms underliggande rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 470 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2013..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Toppchefer: Regeringskaoset drabbar Sverige hårt

Frustrationen över den utdragna regeringsbildningen växer nu inom näringslivet.  Flera toppchefer Di varit i kontakt med vittnar om allt mer kännbara konsekvenser av att Sverige saknas en funktionsduglig regering..

DI - 15 minuter sedan

Ecoclime offentliggör nyemissioner om 66,5 MSEK

Styrelsen för Ecoclime Group AB (publ) (”Ecoclime” eller ”Bolaget”) har beslutat om en företrädesemission av B-aktier (”Företrädesemissionen”). Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget cirka 58,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Företrädesemissionen är säkerställd genom teckningsförbindelser samt garantiförbindelser från huvudägare och externt garantikonsortium upp till totalt 70 procent av emissionsvolymen..

DI - 30 minuter sedan

Löfven tror på ny samtalsrunda

Stefan Löfven (S) tror på en ny samtalsrunda med talmannen om riksdagen röstar nej till moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister. För att Löfven själv ska tacka ja till att bli statsministerkandidat krävs det nya politiska förutsättningar..

DI - 1 timme sedan

Tilltagande nedgång på Wall Street med IT-sektorn i täten

De ledande börserna på Wall Street fortsatte att falla efter ett par timmar på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Europabörserna – British American Tobacco rasade 10 procent

Europabörserna sjönk på bred front under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 1,0 procent..

DI - 1 timme sedan

Skuldkris-nivåer: Nu flyr spararna fonder

Oktober blev en nattsvart månad för stora aktiefondsförvaltare, som såg utflöden på drygt 21 miljarder kronor. Det är den högsta nivån sedan Europas skuldkris på hösten 2011..

DI - 1 timme sedan

Oslo mot strömmen när de nordiska börserna backade

De nordiska börserna sjönk på måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen. I Europa noterades tydliga nedgångar på samtliga av de ledande handelsplatserna. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,3 procent till nivån 908..

DI - 1 timme sedan

Felaktig kampanj mot Kristerssons linje

LEDARE. Måndagens händelse i riksdagens kammare var historisk. Talmannen lade fram ett förslag till statsminister, Ulf Kristersson, som inte tycks få tillräckligt med stöd för att bli vald.

DI - 1 timme sedan

Möjlighet att investera i ett teknikbolag som möjliggör digital vård i hemmet

Camanio Care är ett IT- och robotikbolag som med välfärdsteknik utvecklar innovativa lösningar för omsorg i hemmet med individen i fokus. Bolaget erbjuder digitala tjänsteplattformar för en digital omsorg, robotik, hjälpmedel och gamification med produkter såsom VITAL, BikeAroundTM, Bestic® och GiraffTM..

DI - 2 timmar sedan

Epirocs vd har köp 10.000 aktier i bolaget

Per Lindberg, som är vd i Epiroc, har den 12 november köpt 10.000 A-aktier i bolaget för 760.000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.