DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:39

DI - 23 okt 18 kl. 22:12

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollarTeleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Millicoms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Millicom, redovisar, rörelseresultat, 564miljoner , dollar
PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 07:08

”Millicom en attraktivt värderad uppköpskandidat”

Kabel- och mobiloperatören Millicom fokuserar på tillväxtmarknader, bland annat i Latinamerika. Med 32 miljoner mobilkunder omsatte bolaget 6 miljarder dollar i fjol samtidigt som rörelseresultatet landade på 2,2 miljarder dollar. Millicom har under de senaste åren konsoliderat och koncentrerat tillgångarna till Latinamerika och successivt sålt av tillgångar i Afrika, skriver Carnegie som spår fortsatt tillväxt i omsättning och rörelseresultat från fortsatt nätutbyggnad kombinerat med gynnsamma demografiska trender i Latinamerika.

Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:11

Tele2:s rörelseresultat sämre än väntat

Omsättningen är däremot i linje med förväntan. Teleoperatören Tele2 redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet.
Det justerade rörelseresultatet blev lägre än väntat.

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Millicom klart under förväntan

Millicoms rörelseresultat för koncernen blev 165 miljoner dollar för det första kvartalet 2019. Det framgår av bolagets delårsrapport. Enligt Bloomberg News sammanställning av fem analytikers prognoser inför rapporten, låg snittförväntningarna på ett rörelseresultat på 228 miljoner dollar.

Dagens PS - 20 apr 18 kl. 07:38

Ericsson minskar omsättning men ökar rörelseresultat

Telekomjätten Ericsson redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Bjässen vänder till positivt rörelseresultat om siffrorna justeras. Omsättningen uppgick till 43,4 miljarder kronor (47,8), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 43,6.

DI - 30 jan 15 kl. 08:40

Nordnet redovisar bättre än väntat

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 90 miljoner kronor (84) för det fjärde kvartalet 2014.Marknaden räknade med ett rörelseresultat på 90 miljoner kronor, enligt en enkät från SIX News/Inquiry Financial..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

E24 - 17 okt 12 kl. 08:16

Sämre än väntat för Millicom

Millicoms rörelseresultat före avskrivningar blev 507 miljoner dollar..

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 08:43

Millicom över förväntan

Teleoperatören Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 528 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2012..

Affärsvärlden - 17 apr 13 kl. 08:22

Millicom prickar prognoserna

Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, hamnade endast marginellt under analytikernas förväntningar..

Affärsvärlden - 21 okt 13 kl. 08:21

Millicom över förväntan

Teleoperatören Millicoms underliggande rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 470 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2013..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ännu tuffare andra rond för Ola Rollén

Åklagaren har renodlat sina argument, och försvaret har fått två nya pjäser i sin arsenal. Striden mellan parterna i de norska hovrättsförhandlingarna mot Ola Rollén är om möjligt ännu hårdare än i lägre instans..

DI - 30 minuter sedan

Munter onsdag på Frankfurtbörsen – SAP och Wirecard rusade

Börserna i Europa utvecklades mestadels nedåt på onsdagen. Tyska DAX gick mot strömmen med stöd av Wirecard och SAP.  .

DI - 45 minuter sedan

Röd dag på Helsingforsbörsen – stålbolag tappade drygt 3 procent

De nordiska börserna rörde sig svagt nedåt på onsdagen, då det var relativt lugnt på rapportfronten. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,1 procent till nivån 963..

DI - 45 minuter sedan

Unipers vd: Energiöverenskommelsen hindrar inte våra investeringar

Energiöverenskommelsen är en historik framgång, men delvis missförstådd. Den slår fast att inga fler kärnkraftsreaktorer ska stängas genom politiska beslut, och att det vid behov dessutom är möjligt att bygga nya, skriver Johan Svenningsson, vd för Uniper..

DI - 1 timme sedan

Volvos vd: ”Många positiva faktorer har samverkat”

AB Volvo levererade ett sensationellt starkt rekordresultat för det första kvartalet vilket lyfte aktien till nytt årshögsta på börsen. Raset i orderingången i Nordamerika är ett orosmoln som vd Martin Lundstedt tonar ned. ”Vi tror på ett fortsatt stabilt 2019”, säger han till Di..

DI - 1 timme sedan

AB Volvo på väg mot kursrekord

AB Volvo har gjort en ofattbar resa – och det finns alla chanser att aktien passerar kursrekordet inom en snar framtid. Det skriver Anders Hägerstrand. .

DI - 1 timme sedan

Små rörelser på USA-börserna – Caterpillar backar

De ledande börserna i New York handlades runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på onsdagen. Flera rapporter var i fokus med blandade mottaganden..

DI - 1 timme sedan

Moderaterna kräver förhandlingar för att stanna i energiuppgörelsen

Moderaterna upprepade vid energisamtalen sina krav på förändringar och en stärkt roll för kärnkraften för att inte lämna energiöverenskommelsen. Energiminister Anders Ygeman uppger att överenskommelsen fortsatt ligger fast, men att det nu väntar diskussioner mellan partierna..

DI - 1 timme sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Munters rapportrusade

Onsdagen blev en munter och rapportintensiv historia på Stockholmsbörsen som steg för femte dagen i rad. Bland onsdagens rapportvinnare hittar vi bland annat fukthanteringsbolaget Munters som rusade 13,4 procent medan AB Volvo steg 2,9 procent. .

DI - 1 timme sedan

SBB förvärvar fastighetsportfölj i Finland för 1,5 miljarder

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förvärvar en portfölj med 48 fastigheter i Finland för 142 miljoner euro eller 1,5 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.