DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 11:49

DI - 23 okt 18 kl. 22:12

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollarTeleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Millicoms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Millicom, redovisar, rörelseresultat, 564miljoner , dollar
Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:11

Tele2:s rörelseresultat sämre än väntat

Omsättningen är däremot i linje med förväntan. Teleoperatören Tele2 redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet.
Det justerade rörelseresultatet blev lägre än väntat.

Dagens PS - 20 apr 18 kl. 07:38

Ericsson minskar omsättning men ökar rörelseresultat

Telekomjätten Ericsson redovisar en omsättning i linje med förväntat under första kvartalet. Bjässen vänder till positivt rörelseresultat om siffrorna justeras. Omsättningen uppgick till 43,4 miljarder kronor (47,8), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 43,6.

DI - 30 jan 15 kl. 08:40

Nordnet redovisar bättre än väntat

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 90 miljoner kronor (84) för det fjärde kvartalet 2014.Marknaden räknade med ett rörelseresultat på 90 miljoner kronor, enligt en enkät från SIX News/Inquiry Financial..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

DI - 26 okt 17 kl. 11:33

Kones rörelseresultat nära förväntningarna

Kone redovisar ett rörelseresultat på 307 miljoner euro för det tredje kvartalet 2017. Väntat var enligt Inquiry Financials prognossammanställning ett rörelseresultat om 309 miljoner euro..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 18 kl. 07:38

Lägre rörelseresultat för Com Hem

Digital-tv-bolaget Com Hem redovisar ett rörelseresultat på 222 miljoner kronor för det första kvartalet 2018, jämfört med ett rörelseresultat på 232 miljoner kronor motsvarande period 2017. Den underliggande vinsten, enligt måttet ebitda, var 738 miljo.

E24 - 17 okt 12 kl. 08:16

Sämre än väntat för Millicom

Millicoms rörelseresultat före avskrivningar blev 507 miljoner dollar..

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 08:43

Millicom över förväntan

Teleoperatören Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 528 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2012..

Affärsvärlden - 17 apr 13 kl. 08:22

Millicom prickar prognoserna

Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, hamnade endast marginellt under analytikernas förväntningar..

Affärsvärlden - 21 okt 13 kl. 08:21

Millicom över förväntan

Teleoperatören Millicoms underliggande rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 470 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2013..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Ferraris nya suv - favoritmonster med plats för familjen

En Ferrari för fyra – Di Weekends Carl-Johan Lejland har testkört GTC4Lusso. Jodå, även Ferrari ska lansera en suv. 2022 ska den helt nya modellen Purosangue visas upp.

DI - 45 minuter sedan

Trump lovar stor nyhet om nedstängningen

USA:s president Donald Trump antyder att det eventuellt snart kan komma en lösning på den pågående nedstängningen av delar av statsapparaten i USA, eller åtminstone någon form av förändring..

DI - 45 minuter sedan

UD fortsatt tyst om Nordkoreasamtal

Utrikesdepartementet behåller locket på om det hemliga mötet mellan Nordkorea och USA i Sverige. ”Jag kan inte gå in på mer detaljer”, säger Buster Mirow Emitslöf, presskommunikatör på UD..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: EU säger nej till Siemens och Alstoms fusion

EU:s konkurrensmyndigheter säger nej till tyska konglomeratbjässen Siemens och franska Alstoms planerade fusion av sina tågverksamheter. Det rapporterar Reuters och hänvisar till källor. Tanken var att det nya sammanslagna bolaget skulle ta upp kampen med Kina.

DI - 1 timme sedan

Regeringen preppar för hård brexit

Regeringen vill stifta tillfälliga lagar för att mildra de omedelbara effekterna av en så kallad hård brexit, det vill säga om Storbritannien kraschar ut ur EU utan ett avtal del 29 mars..

DI - 1 timme sedan

T-Mobile plockar KTH:s ordförande till 5G-roll

Amerikanska mobiloperatören T-Mobile utser den svenska telekomveteranen Ulf Ewaldsson till Senior Vice President, Technology Transformation. .

DI - 1 timme sedan

Spotifys nya satsning: Hårdvara i bilar

Musikströmningstjänsten Spotify planerar under året att gå in på området för hårdvara. Bolaget siktar på att sälja en röststyrd musikspelare för bilar, rapporterar Financial Times. .

DI - 1 timme sedan

Facebook riskerar amerikanska rekordböter

Facebook riskerar rekordböter för att man brutit mot amerikanska lagar när det gäller skyddandet av användarnas personliga data. Det rapporterar Washington Post och hänvisar till källor. .

DI - 1 timme sedan

Rekordbilliga kaffebönor kan leda till brist: ”Stort problem”

Kaffepriset fortsätter att sjunka. Men samtidigt som konsumenterna gläds åt billigt fika innebär det låga priset ett hot mot odlarna och kan på sikt leda till kaffebrist. ”Man måste tjäna pengar på sin kaffeodling så att man kan ge mat till sina barn”, säger Minette Rosen, ansvarig för kaffeinköp för Zoégas..

DI - 1 timme sedan

Skyhögt elpris – så sparar du tusenlappar med rätt värmepump

Iskylan är här och elpriserna har skjutit i höjden – och värre blir det. Men det finns tusenlappar att spara på elräkningen. ”Har du direktverkande el och stoppar in en luftvärmepump kan du mer än halvera dina kostnader”, säger Per Jonasson, vd på svenska kyl- och värmepumpsföreningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.