Realtid > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 02:52

Realtid - 23 okt 18 kl. 17:52

Handelsbankens vd på väg utHandelsbankens styrelse meddelar att den i dag av accepterat vd Anders Bouvins önskemål om att sluta. Han kommer att gå i pension nästa år..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Anders Bouvins

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbankensvd på , vägut
VA - 27 apr 11 kl. 08:51

"Handelsbankens räntenetto en besvikelse"

27 april Handelsbankens resultat för det första kvartalet kom in på den svaga sidan då banken missade konsensus på de flesta resultatraderna. Speciellt räntenettot var en besvikelse i kvartalet. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 11 kl. 12:17

Även Handelsbankens kunder drabbade

UMEÅ Handelsbankens kunder i Umeå har också drabbats av kortkapning de senaste dagarna. UMEÅ Handelsbankens kunder i Umeå har också drabbats av kortkapning de senaste dagarna. - Det är ett fåtal kunder i Umeå som har handlat med sina kort på ett ställe där ?

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 08:33

DI: Handelsbankens maktaffär kan väcka ont blod på stämma

Gårdagens affär mellan mellan Svenska Handelsbanken, Handelsbankens Pensionsstiftelse och Handelsbankens Pensionskassa kan väcka missnöje på dagens bolagsstämma, menar Dagens Industris kommentator Ulf Petersson..

DI - 06 nov 15 kl. 10:10

Handelsbankens smarta drag

En viktig faktor i de stora transaktionerna med i SCA-aktier på torsdagskvällen är att Handelsbankens pensionsstiftelse ökar sin röstandel från 1,1 till 2,3 procent. Det ger Handelsbankens pensionsstiftelse en strategisk maktplats i SCA:s valberedning..

DI - 09 feb 11 kl. 07:45

Handelsbankens kreditförluster sjunker

Handelsbankens kreditförluster uppgick till 293 miljoner kronor i det fjärde kvartalet, vilket var i stort sett en oförändrad nivå jämfört med föregående kvartal..

DI - 23 mar 11 kl. 11:56

Aktiespararna till storms mot Handelsbankens ersättningar

Som väntat vållade de föreslagna höjningarna av styrelsearvodena diskussion på Handelsbankens årsstämma."Det är anmärkningsvärt stora höjningar vi pratar om", sade Aktiespararnas representant Peter Challis..

SR - 23 mar 11 kl. 17:32

Höjda ersättningar för Handelsbankens ledning

I dag var det dags för årets första bolagsstämma för börsbolagen, när Handelsbankens aktieägare samlades. Fokus låg till stor del på höjda ersättningar till bankens ordförande och styrelseledamöter..

Affärsvärlden - 04 apr 11 kl. 14:13

Handelsbankens fd corpchef gör comeback på Nordea

Silly kan berätta att Handelsbankens före detta corpchef nu har fått samma tjänst - på Nordea..

DN - 27 apr 11 kl. 07:37

Europeiska problem oroar Handelsbankens vd

Handelsbankens delårsvinst blev något bättre än första kvartalet i fjol och kreditförlusterna halverades. Men bankens vd Pär Boman är orolig för utvecklingen på den europeiska finansmarknaden..

DI - 20 jul 11 kl. 07:55

Handelsbankens kreditförluster sjunker

Handelsbankens svenska kontorsrörelse redovisade kreditåtervinningar på 29 miljoner kronor i det andra kvartalet, att jämföra med återvinningar på 29 miljoner under årets första kvartal..

SVT - 28 okt 11 kl. 14:46

Handelsbankens vd: "Jag är nog inte bättre än någon annan"

Handelsbankens vd Pär Boman om livet som kund i banken..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 apr 19 kl. 13:16

”Aktiv förvaltning märks vid pressade marknader”

Den svenska fondbranschen kommer att konsolideras. Det spår Lannebo Fonders vd Martin Öqvist. – Jag tror att nya regelverk och mindre antal PPM-fonder kommer att driva på konsolideringen..

Realtid - 18 apr 19 kl. 12:27

Kursrekord på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen slog nytt kursrekord på torsdagen när det breda indexet omxspi gick över den tidigare toppnivån..

Realtid - 18 apr 19 kl. 12:21

Formsvacka för Europas tillväxt

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 51,3 i april, jämfört med 51,6 föregående månad..

Realtid - 18 apr 19 kl. 12:01

Statliga insättningsgarantin skapar ockersöt räntemarginal 

Den finaste arbetsfria intäkten man kan ha sägs vara apanage. Den näst finaste är arbitrage. Den tredje finaste verkar vara att nyttja den statliga insättningsgarantin.

Realtid - 18 apr 19 kl. 11:38

Combigene lägger bud på Panion

Life science-bolaget Combigene har lagt ett bud på konkurrenten Panion. Budet värderar Spotlight-noterade Panion till 16,7 miljoner kronor..

Realtid - 18 apr 19 kl. 11:13

Expert: Problemen inte över för Oscar Properties

Även om den viktiga förlängningen av Oscar Properties obligationslån ser ut att gå igenom är problemen knappast över för bostadsutvecklaren, enligt Danske Banks kreditanalytiker Louis Landeman..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:49

"Fler kunder får upp ögonen för Skandia"

UPPDATERAD Skandiabanken vänder till rörelsevinst under det första kvartalet då banken vann betydande marknadsandelar inom bolån och ökade volymerna även inom sparande..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:58

”Lång och svår resa mot högre ränta”

Det kommer att dröja innan räntan ligger på historiskt sett normal nivå. Det skriver Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson i en analys..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:54

Deutsche och Danskes fusionssamtal sätter press på Tysklands finansminister

Tysklands finansminister Olaf Scholz sitter i en rävsax. Om affären kollapsar ses han som en förlorare och om affären går igenom får han skulden för alla förlorade jobb..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:55

Kinas ekonomi slår förväntningarna

Kinas ekonomi ser ut att återhämta sig efter en svag avslutning på fjolåret.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.