Realtid > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:22

Realtid - 23 okt 18 kl. 14:12

Hovrätten friar Fortnoxägare för insiderbrottFortnox huvudägare Olof Hallrup har friats i Hovrätten efter att i fjol ha dömts för grovt insiderbrott..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fortnoxägare, Olof Hallrup, Hovrätten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hovrätten, friar, Fortnoxägareför , insiderbrott
DI - 23 okt 18 kl. 13:10

Hovrätten friar Fortnoxägare för grovt insiderbrott

Fortnox huvudägare Olof Hallrup har friats i Hovrätten efter att i fjol ha dömts för grovt insiderbrott. Det rapporterar Smålandsposten och Sveriges radio..

Realtid - 23 mar 17 kl. 13:05

Hovrätten fäller tidigare finanschef för insiderbrott

Tingsrätten friade Oniva Online Groups tidigare finanschef för insiderbrott. Nu väljer hovrätten att ändra underinstansens dom..

Dagens PS - 20 jun 18 kl. 10:44

Hovrätten ändrar inte dom om insiderbrott

Svea hovrätt meddelade i går att den fällande domen mot fyra personer avseende insiderinformation och handel på denna står fast. Det skriver Ekobrottsmyndigheten i ett pressmeddelande. Det rör sig om uppköpen av Axis Communications och Transmode under vintern 2015.

YLE - 21 jun 17 kl. 18:08

Peltomäki missnöjd med domen - kommer att överklaga till hovrätten

Tidigare stadsdirektören i Vanda, Jukka Peltomäki, kommer att överklaga domen om grovt tagande av muta till hovrätten. Han dömdes på onsdagen till två år och sex månaders ovillkorligt fängelse. Peltomäkis försvarsadvokat Riitta Leppiniemi uppger för Yle att domen överklagas.

Kristianstadsbladet - 15 aug 12 kl. 08:30

Hovrätten prövar inte slakteridom

Hovrätten prövar inte målet gällande Knorrevången Slakt AB och dess förre ägare Inge Larsson.
Därmed står tingsrättsdomen fast. Larsson döms för djurplågeri och företaget för svartslakt.

Opinionen.se - 05 mar 15 kl. 12:20

Därför frikände hovrätten i Krokommålet


Jag har i en tidigare krönika skrivit om det i flera avseenden uppmärksammade s.k. Krokommålet.

SmålandsPosten - 23 okt 18 kl. 11:23

Olof Hallrup frias av hovrätten

Hovrätten frikänner Olof Hallrup för grovt insiderbrott..

YLE - 06 feb 14 kl. 08:05

Wincapita i hovrätten

En gren av Wicapita-härvan fortsätter i dag i Vasa hovrätt. En man från Lappo friades från brottsmisstankar i tingsrätten. Han stod då åtalad för grovt bedrägeri och penninginsamlingsbrott.

ÖstersundsPosten - 03 feb 15 kl. 11:50

Fem restaurangägare frikänns av hovrätten

Hovrätten har i dag meddelat en dom i målet som rör 13 personer med koppling till restaurangbranschen. Den huvudsakliga frågan i hovrätten har varit om företrädare för sju restauranger i Sundsvall, Härnösand och Östersund har manipulerat kassaregistret hos restaurangerna genom att radera intäkter med ett särskilt krympningsprogram utan att det har kunnat ses i bokföringen..

YLE - 13 feb 15 kl. 12:41

Vargjakten i Perho får en fortsättning i hovrätten

Mellersta Österbottens tingsrätt har gett de jägare som i tingsrätten dömdes för grovt jaktbrott en månads tilläggstid att besvära sig till hovrätten. Besvärstiden skulle egentligen ha gått ut på fredagen. I omfattande mål som i det här fallet är det vanligt att tilläggstid beviljas.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

"Lätt att hamna i underläge"

Advokat Carl Svernlöv är aktuell med boken “Juridisk engelska”. “I USA och England finns hyllmeter om juridisk engelska och legal writing. Behovet är lika stort för jurister i Sverige som jobbar på engelska” säger Carl Svernlöv.

Realtid - 1 timme sedan

En ögonöppnare för svensk finanspolitik

Riksbanken bör inte sträva efter höjd ränta. Dessutom är det svenska överskottsmålet kontraproduktivt. Realtids Per Lindvall gör en djupdykning i moderna ekonomiska teorier för att förklara sambanden..

Realtid - 2 timmar sedan

Bristande förtroende för Riksbanken försvagar kronan”

Den svenska kronan har tyngts extra av att investerare sedan 2017 haft svårt att utläsa och förutspå Riksbankens agerande, säger Peder Beck-Friis, portföljförvaltare och analytiker på Pimco, en av världens största ränteförvaltare..

Realtid - 2 timmar sedan

Softbank går in med 1 miljard kronor i Wirecard

Japanska Softbank investerar 1 miljard kronor i det tyska fintechbolaget Wirecard. .

Realtid - 4 timmar sedan

Hagströmerbolag köper hustillverkare

Industri- och medicinteknikkoncernen Teqnion förvärvar samtliga aktier i HEM1 Sydost AB med en årsomsättning på ca 75 miljoner kronor..

Realtid - 5 timmar sedan

Wihlborgs miljardsäljer i Lund

Wihlborgs säljer fastigheten Landsdomaren 6 i Lund till Intea Fastigheter. Köpeskillingen uppgår till 1,4 miljarder kronor..

Realtid - 5 timmar sedan

Sambandet mellan inflationstakt och arbetslöshet håller inte längre

Under lång tid har ledande nationalekonomer och centralbankschefer varit förbryllade av den mycket låga löneutvecklingen i de utvecklade ekonomierna i Europa, USA och Asien. Det finns dock nu tecken på att löneutvecklingen börjar ta fart. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 5 timmar sedan

Partner tar över som hållbarhetschef

Kapitalförvaltaren East Capitals partner Karine Hirn tar över rollen som hållbarhetschef..

Realtid - 5 timmar sedan

Fundedbyme sänker teckningskurs

Crowdfundingplattformen Fundedbyme sänker teckningskursen i företrädesemissionen som kommunicerades för en vecka sedan. Sänkningen görs från 7,25 kronor per aktie till 4,45 kronor per aktie. .

Realtid - 6 timmar sedan

”Avanza har arbetat med fintech i 20 år”

Investmentbolaget Creades har på kort tid förvärvat två bolag. Bakom den starka kassan finns försäljningen av Acne Studios som gav 372 miljoner kronor. ”Det har varit en kanonaffär”, säger vd Sven Hagströmer till Realtid och ger sin förklaring till uppköpsstrategin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.