Realtid > Ekonomi

Sunday, 18 November, 21:46

Liknande nyheter

Taggar: Hovrätten, friar, Fortnoxägareför , insiderbrott
DI - 23 okt 18 kl. 13:10

Hovrätten friar Fortnoxägare för grovt insiderbrott

Fortnox huvudägare Olof Hallrup har friats i Hovrätten efter att i fjol ha dömts för grovt insiderbrott. Det rapporterar Smålandsposten och Sveriges radio..

Realtid - 23 mar 17 kl. 13:05

Hovrätten fäller tidigare finanschef för insiderbrott

Tingsrätten friade Oniva Online Groups tidigare finanschef för insiderbrott. Nu väljer hovrätten att ändra underinstansens dom..

Dagens PS - 20 jun 18 kl. 10:44

Hovrätten ändrar inte dom om insiderbrott

Svea hovrätt meddelade i går att den fällande domen mot fyra personer avseende insiderinformation och handel på denna står fast. Det skriver Ekobrottsmyndigheten i ett pressmeddelande. Det rör sig om uppköpen av Axis Communications och Transmode under vintern 2015.

YLE - 21 jun 17 kl. 18:08

Peltomäki missnöjd med domen - kommer att överklaga till hovrätten

Tidigare stadsdirektören i Vanda, Jukka Peltomäki, kommer att överklaga domen om grovt tagande av muta till hovrätten. Han dömdes på onsdagen till två år och sex månaders ovillkorligt fängelse. Peltomäkis försvarsadvokat Riitta Leppiniemi uppger för Yle att domen överklagas.

Kristianstadsbladet - 15 aug 12 kl. 08:30

Hovrätten prövar inte slakteridom

Hovrätten prövar inte målet gällande Knorrevången Slakt AB och dess förre ägare Inge Larsson.
Därmed står tingsrättsdomen fast. Larsson döms för djurplågeri och företaget för svartslakt.

Opinionen.se - 05 mar 15 kl. 12:20

Därför frikände hovrätten i Krokommålet


Jag har i en tidigare krönika skrivit om det i flera avseenden uppmärksammade s.k. Krokommålet.

SmålandsPosten - 23 okt 18 kl. 11:23

Olof Hallrup frias av hovrätten

Hovrätten frikänner Olof Hallrup för grovt insiderbrott..

YLE - 06 feb 14 kl. 08:05

Wincapita i hovrätten

En gren av Wicapita-härvan fortsätter i dag i Vasa hovrätt. En man från Lappo friades från brottsmisstankar i tingsrätten. Han stod då åtalad för grovt bedrägeri och penninginsamlingsbrott.

ÖstersundsPosten - 03 feb 15 kl. 11:50

Fem restaurangägare frikänns av hovrätten

Hovrätten har i dag meddelat en dom i målet som rör 13 personer med koppling till restaurangbranschen. Den huvudsakliga frågan i hovrätten har varit om företrädare för sju restauranger i Sundsvall, Härnösand och Östersund har manipulerat kassaregistret hos restaurangerna genom att radera intäkter med ett särskilt krympningsprogram utan att det har kunnat ses i bokföringen..

YLE - 13 feb 15 kl. 12:41

Vargjakten i Perho får en fortsättning i hovrätten

Mellersta Österbottens tingsrätt har gett de jägare som i tingsrätten dömdes för grovt jaktbrott en månads tilläggstid att besvära sig till hovrätten. Besvärstiden skulle egentligen ha gått ut på fredagen. I omfattande mål som i det här fallet är det vanligt att tilläggstid beviljas.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Från finansen via SEB till MSA

Klas Eklund har återigen skrivit historia. Sveriges tyngsta affärsjuridiska byrå, Mannheimer Swartling, har utsett honom till byråns första senior economist, tillika den första makroekonomen någonsin på en svensk advokatbyrå. Det är den senaste anhalten i en karriär på såväl storbanken som på finansdepartementet och i dåvarande statsministern Olof Palmes innersta krets..

Realtid - Igår: 06:34

Vad avhopparna gör säger något om börsens framtid

Duon Erik Sprinchorn och Carl Armfelt är Sveriges starkaste varumärke i fondförvaltarbranschen. Deras nästa hemliga steg blir avgörande för spel- och techsektorn i Sverige..

Realtid - Igår: 05:33

Veckans tio mest lästa på Realtid.se

Vår krönikör Per Lindvalls krönika om att fastighetsfesten går mot sitt slut toppar listan över Realtid mest lästa artiklar under veckan som gått. Andra artiklar som väckt intresse är artikeln om vilka som fanns med i startfältet i Catellas Finans-SM i tennis och långintervjun med Alexander Ernstberger..

Realtid - I förrgår: 13:44

23-åriga Josefine spås en lysande framtid som affärsjurist

Tydlighet, kreativitet och rådgivarmässighet. Det är några av egenskaperna som gav Josefine Jonsson Tepavac en förstaplats i 2018 års upplaga av Business Law Challenge. .

Realtid - I förrgår: 14:09

Prosolvia-grundare stämmer Carnegie

Prosolvias grundare Morgan Herou i rättstvist med Carnegie om Prosolvia-aktier till ett värde av cirka 14 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 11:00

Rätt att ge Norden röst i global skattedebatt

En enig fredagspanel välkomnar initiativet till ett nordiskt forum för skattepolitisk debatt, som lanserades tidigare i veckan. Tre kvalificerade röster är redo att sätta igång debatten. Läs vad Tina Zetterlund, Hans Peter Larsson och Johan Fall har att säga.

Realtid - I förrgår: 09:47

Penningtvätten i Danske Bank: tidigare anställda misstänkta

Flertalet tidigare anställda vid Danske Banks estniska filial misstänks ha tagit emot ersättning för att hjälpa till med penningtvätten. Det skriver Berlingske..

Realtid - I förrgår: 10:05

Resurs Bank planerar att sälja förfallna lånefordringar

Resurs Bank har ingått avtal med en rad aktörer om att löpande sälja delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar i Sverige och Norge..

Realtid - I förrgår: 10:10

Förbättrat resultat från Amasten

Amastens resultat för årets första nio månader landade på 113 (58) miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning på 95 procent jämfört med samma period i fjol..

Realtid - I förrgår: 07:22

Åtta juristbyråer får dela på 14 miljoner kronor

Vinnova har bestämt sig för att ge svensk legaltech “en knuff framåt”. – Det här är vad staten ska göra, säger Johan Wiberg, produktutvecklingschef på Avtal24..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.