Skånskan > Nyheter

Saturday, 19 January, 13:33

Skånskan - 23 okt 18 kl. 11:29

Slagen i magenESLÖV En Eslövsbo har polisanmält att han blivit misshandlad och hotad av en man på Fiskaregatan på Bergaområdet. Enligt anmälan ska den andre mannen slagit honom i magen så hårt att han fick svårt att sova efteråt. Enligt anmälaren ska den andre mannen även ligga bakom ett garageinbrott.
Misshandeln ägde rum den 22 augusti men det är först nu den polisanmäls..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En Eslövsbo, Fiskaregatan, Bergaområdet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slageni , magen
Kristianstadsbladet - 02 mar 12 kl. 08:30

19-åring sparkade och slog sin gravida fru i magen

En 19-årig man åtalas för att ha misshandlat sin gravida fru.
Händelsen inträffade den 27 januari utanför en affär på en ort i Östra Göinge kommun. Slog med knuten hand Enligt åtalet ska kvinnan ha blivit dragen i håret, sparkad på benen, sparkad och slagen i magen, knuffad och slagen med knuten hand i huvudet flera gånger.

Västerbottens Folkblad - 01 jun 13 kl. 13:53

Kvinna slagen i magen

En kvinna i Boliden har anmält till polisen att hon blivit slagen i magen. Det var vid lunchtid som kvinnan stötte på en man hon [...].

Nyheter 24 - 28 mar 14 kl. 10:07

Mamma dödade fyraårig son – för att han "gick som en homosexuell"Blev slagen av mamma

PORTLAND. Jessica Dutro, 25, ställdes på onsdagen inför rätta i delstaten Oregon i USA. Hon har åtalats för mord sedan hon ska ha slagit sin fyraåriga son Zachary så att han fick inre skador i magen, något han senare avled av.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Slagen när han sålde majblommor

En nioårig pojke misshandlades när han sålde majblommor på Gustavsborgsvägen i Eskilstuna. En man i 17-årsåldern, klädd i rånarluva, gick fram till pojken och gav honom ett hårt knytnävsslag i magen. 17-åringen ryckte sedan åt sig pojkens väska och letade igenom den.

Dalarnas tidningar - 27 feb 14 kl. 17:00

Gravid flickvän …slagen i magen

En 28-årig man är åtalad för att ha slagit sin gravida flickvän hårt i magen och sedan huggit henne i benet. Samma dag ska han ha misshandlat en annan man och stulit från två personer..

GöteborgsPosten - 30 okt 15 kl. 07:12

Ung man knivskuren och sparkad i magen

En man i 20-årsåldern har blivit sparkad i magen och slagen i ansiktet, i Dals Långed i Bengtsfors kommun. Han ska även ha blivit rispad med en kniv i ansiktet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Slagen och rispad i ansiktet

En 20-årig man blev i natt utsatt för grov misshandel i Dals Långed. Mannen blev slagen till marken och sparkades i magen samt fick slag i ansiktet..

Dalarnas tidningar - 15 feb 16 kl. 10:36

Höggravid blev sparkad och slagen i magen

I morse grep polisen man på Ludvika Gård, misstänkt för grov misshandel. Enligt polisen hade mannen gett sig på sin höggravida sambo och sparkat och slagit henne hårt i magen. Kvinnan fördes i ambulans till Falu lasarett för vård..

DalaDemokraten - 15 feb 16 kl. 10:36

Höggravid blev sparkad och slagen i magen

I morse grep polisen man på Ludvika Gård, misstänkt för grov misshandel. Enligt polisen hade mannen gett sig på sin höggravida sambo och sparkat och slagit henne hårt i magen. Kvinnan fördes i ambulans till Falu lasarett för vård..

GöteborgsPosten - 29 jun 17 kl. 19:55

Rån vid Järntorget - man fick slag i magen

En man blivit slagen i magen och rånad på sitt guldhalsband av två män vid Järntorget. - Vi fick larmet för några minuter sedan. Polisen är på väg till platsen, säger Ulla Brehm,polisens presstalesperson i Region Väst..

Expressen - 29 jun 17 kl. 21:01

Man rånad av ungdomsgäng i Göteborg – blev slagen i magen

En man i 25-30årsåldern blev på torsdagskvällen överfallen och misshandlad av tre unga män.De tre misstänkta gärningsmannen ska ha slagit mannen i magen och stulit hans halskedja. – De tog hans guldhalsband, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i Region Väst.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

40-talshus i Höör sålt till nya ägare

Höör Huset på Södra Rörumsvägen 135 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Lena Gustafsson, 58, och Henrik Lindberg, 64, från Lund, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 525 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

102 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på adressen Lejdingsväg 45 i Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Mattias Andersson, 34, och Tina Liljedahl, 25, som köper fastigheten av Sara Elisabeth och Claes-Åke Håkan Åkesson. Byggår för huset är 1929 och boarean är 102 kvadratmeter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Magert och knappt minnesvärt

När Unbrekable rullade på biodukarna år 2000 hade inte en kotte det minsta aning om att handlade om en del av en trilogi, men den som såg färdigt eftertexterna på obehagliga uppföljaren Split med en lysande James McAvoy fördelad på tjugofyra olika personligheter för några år sedan blev varse att så var fallet.  Plötsligt dök Bruce Willis karaktär från förstnämnda alster upp som gubben ur lådan, och gjorde oss nyfikna på den givna fortsättningen. Nu när den är här tvingas man dock konstatera att den inte lever upp till de faktiskt hyfsat högt ställda förväntningarna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Yoghurt på gammalt vis har blivit deras grej

sövde Allt fler restauranger, butiker och privatpersoner har fått upp ögonen för yoghurten från Elsekjells mejeri i Sövde som tillverkas på gammaldags vis.
Bakom står ingenjörsparet Sara och Gustaf Färlin Tynelius som brinner för närproducerat och äkta råvaror utan tillsatser.På ett bord står plaketten med texten Årets nyföretagare som de tilldelades i oktober av Nyföretagarcentrum.

Skånskan - 6 timmar sedan

Skottlossning i lägenhet i Bromölla

Bromölla Flera gärningsmän knackade på dörren till lägenheten där en man i 28-årsåldern och en kvinna i 26-årsåldern befann sig. Inga personer skadades i samband med händelsen. Klockan elva på fredagskvällen larmade boende på Ågatan i Bromölla polisen efter skottlossning i lägenhet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Deltidsbrandkåren ska utöka styrkan

Kävlinge Har du haft drömmar om att bli brandman? I februari kan alla nyfikna testa på yrket när deltidsbrandkåren i Kävlinge har prova-på-dag.
Dagen är inte bara ett sätt för Räddningstjänst Syd att visa upp verksamheten.

Skånskan - 8 timmar sedan

Förbud mot boende och verkstad i källare

MALMÖ Tre källarlokaler i centrala Malmö har använts som både boende och verkstad trots att det strider mot gällande regler.
Efter ett tips gjorde räddningstjänsten Syd ett oanmält besök i lokalerna.Ett förbud enligt lagen om skydd mot olyckor har utfärdats eftersom det bland annat inte finns alternativa utrymningsvägar i lokalerna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Lill-Emilia hyr två av lokalerna

Höör Sedan hösten huserar Lill-Emilia barnträdgård i både Konvaljens och Klubbans gamla lokaler. Anledningen är problem med innemiljön i förskolan på Holma.Förskolechef Ebba Sofiadotter bekräftar för Skånskan att så är fallet.

Skånskan - 8 timmar sedan

KS vill dra sig ur långa hyresavtal

Höör Munkarps skola och förskolorna Konvaljen och Klubban är nedlagda – men kommunens hyresavtal för lokalerna sträcker sig till 2034.
Nu vill kommunstyrelsen att HFAB antingen säljer fastigheterna eller hittar någon ny hyresgäst.Ärendet var uppe under kommunstyrelsens sammanträde tidigare den här veckan.

Skånskan - 18 timmar sedan

Klartecken att sälja till bostadsrättsförening

LÖBERÖD Företaget GBJ Fastigheter i Växjö har fått Eslövs kommuns tillåtelse att sälja mark man köpt in av Eslövs kommun till en nybildad bostadsrättsförening.Det är GBJ Ölyckebacken som begärt tillstånd att få sälja marken. Tanken är att bostadsrättsföreningen ska ta över hela bostadsprojektet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.