Skånskan > Nyheter

Wednesday, 24 April, 18:21

Skånskan - 23 okt 18 kl. 11:29

Slagen i magenESLÖV En Eslövsbo har polisanmält att han blivit misshandlad och hotad av en man på Fiskaregatan på Bergaområdet. Enligt anmälan ska den andre mannen slagit honom i magen så hårt att han fick svårt att sova efteråt. Enligt anmälaren ska den andre mannen även ligga bakom ett garageinbrott.
Misshandeln ägde rum den 22 augusti men det är först nu den polisanmäls..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En Eslövsbo, Fiskaregatan, Bergaområdet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slageni , magen
Kristianstadsbladet - 02 mar 12 kl. 08:30

19-åring sparkade och slog sin gravida fru i magen

En 19-årig man åtalas för att ha misshandlat sin gravida fru.
Händelsen inträffade den 27 januari utanför en affär på en ort i Östra Göinge kommun. Slog med knuten hand Enligt åtalet ska kvinnan ha blivit dragen i håret, sparkad på benen, sparkad och slagen i magen, knuffad och slagen med knuten hand i huvudet flera gånger.

Västerbottens Folkblad - 01 jun 13 kl. 13:53

Kvinna slagen i magen

En kvinna i Boliden har anmält till polisen att hon blivit slagen i magen. Det var vid lunchtid som kvinnan stötte på en man hon [...].

Nyheter 24 - 28 mar 14 kl. 10:07

Mamma dödade fyraårig son – för att han "gick som en homosexuell"Blev slagen av mamma

PORTLAND. Jessica Dutro, 25, ställdes på onsdagen inför rätta i delstaten Oregon i USA. Hon har åtalats för mord sedan hon ska ha slagit sin fyraåriga son Zachary så att han fick inre skador i magen, något han senare avled av.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Slagen när han sålde majblommor

En nioårig pojke misshandlades när han sålde majblommor på Gustavsborgsvägen i Eskilstuna. En man i 17-årsåldern, klädd i rånarluva, gick fram till pojken och gav honom ett hårt knytnävsslag i magen. 17-åringen ryckte sedan åt sig pojkens väska och letade igenom den.

Dalarnas tidningar - 27 feb 14 kl. 17:00

Gravid flickvän …slagen i magen

En 28-årig man är åtalad för att ha slagit sin gravida flickvän hårt i magen och sedan huggit henne i benet. Samma dag ska han ha misshandlat en annan man och stulit från två personer..

GöteborgsPosten - 30 okt 15 kl. 07:12

Ung man knivskuren och sparkad i magen

En man i 20-årsåldern har blivit sparkad i magen och slagen i ansiktet, i Dals Långed i Bengtsfors kommun. Han ska även ha blivit rispad med en kniv i ansiktet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Slagen och rispad i ansiktet

En 20-årig man blev i natt utsatt för grov misshandel i Dals Långed. Mannen blev slagen till marken och sparkades i magen samt fick slag i ansiktet..

Dalarnas tidningar - 15 feb 16 kl. 10:36

Höggravid blev sparkad och slagen i magen

I morse grep polisen man på Ludvika Gård, misstänkt för grov misshandel. Enligt polisen hade mannen gett sig på sin höggravida sambo och sparkat och slagit henne hårt i magen. Kvinnan fördes i ambulans till Falu lasarett för vård..

DalaDemokraten - 15 feb 16 kl. 10:36

Höggravid blev sparkad och slagen i magen

I morse grep polisen man på Ludvika Gård, misstänkt för grov misshandel. Enligt polisen hade mannen gett sig på sin höggravida sambo och sparkat och slagit henne hårt i magen. Kvinnan fördes i ambulans till Falu lasarett för vård..

GöteborgsPosten - 29 jun 17 kl. 19:55

Rån vid Järntorget - man fick slag i magen

En man blivit slagen i magen och rånad på sitt guldhalsband av två män vid Järntorget. - Vi fick larmet för några minuter sedan. Polisen är på väg till platsen, säger Ulla Brehm,polisens presstalesperson i Region Väst..

Expressen - 29 jun 17 kl. 21:01

Man rånad av ungdomsgäng i Göteborg – blev slagen i magen

En man i 25-30årsåldern blev på torsdagskvällen överfallen och misshandlad av tre unga män.De tre misstänkta gärningsmannen ska ha slagit mannen i magen och stulit hans halskedja. – De tog hans guldhalsband, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i Region Väst.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Cigarettfimp startade brand

Sjöbo Strax efter klockan fyra på onsdagseftermiddagen fick SOS in ett larm om en brand några meter från ett flerfamiljshus på Föreningsgatan i centrala Sjöbo.
När räddningstjänsten anlände hade någon redan släckt branden i gräset med en pulversläckare. Branden ska troligen ha startats av en cigarettfimp.

Skånskan - 45 minuter sedan

Föräldrar och personal är chockerade över beskedet

Slimminge Lärare och föräldrar är helt tagna på sängen av beslutet att lägga ned skolan.
– Det här beslutet är taget över huvudet på oss, säger Anna Fredriksson.Anna Fredriksson är trebarnsmor och Slimmingebo.

Skånskan - 45 minuter sedan

Slimmingeby skola läggs ned

Slimminge Slimmingeby skola läggs ned efter vår- terminen.
Till hösten ska Slimmingeskolans 80 elever bussas till Hallenborgsskolan.Det står klart efter ett färskt beslut från skol- och utbildningsutskottet i tisdags kväll.

Skånskan - 1 timme sedan

Resor, bingo eller fotanalys

MALMÖ Strumpor utan söm och resår, gratis klippning, spela bingo eller kolla in en resa till Svalbard. Seniorerna hade olika anledningar till att de sökt sig till Malmömässan för att bekanta sig mera med någon av de 120 utställarna.Förutom att besöka alla montrar finns det också möjlighet att delta i 30 olika aktiviteter och lyssna till 60 föreläsare till och med fredag.

Skånskan - 1 timme sedan

70-talshus på 101 kvadratmeter sålt i Röstånga

Röstånga Försäljningen av huset på Björnbärsstigen 11 i Röstånga är nu klar. Nya ägare blir Eva Ann-Mari Granlund, 71, och Pierre Fors, 44, som köper fastigheten av Britt Skaarups. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 101 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Om en man med många sidor

I augusti i fjol, 20 år efter att Jens Liljestrand satt på en strand i Kalifornien och insåg att det var här Vilhelm Moberg skrev sin Utvandrarserie, gavs hans Mannen i skogen ut. Biografin har hyllats och prisats och Jens Liljestrand har varit ute och pratat om den i många olika sammanhang. På måndag är det dags igen, i Hässleholm kulturhus.

Skånskan - 2 timmar sedan

Eslöv trär buntband genom cykelkedjor

ESLÖV Petter Hansson var nära att stå på näsan när han skulle ta sin cykel på stationen i Eslöv.
Han är en av flera som reagerat över att kommunen låter p-vakter märka kvarglömda cyklar genom att trä buntband genom kedjan.
– Det kunde slutat illa.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Olyckligt om någon ramlar”

ESLÖV På Eslövs kommun tror man att cirka 300 cyklar märkts upp med buntband. Det är oklart om alla slagits runt kedjorna.
Kommunen tänker inte fortsätta – men hade på onsdagseftermiddagen inga planer på att rycka ut och ta bort några band.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lund tappar mark till Malmö

lund Länge hette det att Lund var Skånes ekonomiska motor. Ideons framgångar, storföretagen som tycktes stå på kö för att etablera sig i staden gjorde att Lund framstod som allt starkare.
Men sedan hände något.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stöld och vandalism på skola

Malmö Under påskhelgen bröt sig en eller flera personer in på Dammfriskolan i Malmö. Där orsakade de stor skada på kansliet, där de bröt upp samtliga kontorsdörrar, krossade ett flertal rutor och tömde en brandsläckare i lokalerna.
Dessutom stals ett större antal datorer, läsplattor och mobiltelefoner vid inbrottet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.