Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 25 April, 10:34

Sydsvenskan - 23 okt 18 kl. 11:25

Vilka fina människor som stannade när jag ramlatKarin Wittenmark fick hjälp från alla håll när hon snubblade och föll..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Wittenmark

Dela artikeln

171 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilka finamänniskor som , stannadenär jag , ramlat
Hela Gotland - 11 feb 16 kl. 09:00

Moa stannade - när ingen annan gjorde det

Flera bilar körde förbi en äldre dam som ramlat vid sin bil, men Moa Lindqvist stannade..

BT - 23 nov 14 kl. 11:08

Falks fina formbesked ? trea i sprintfinalen

Hanna Falk kom trea i Bruksvallarnas sprint i dag. Vann gjorde suveräna Charlotte Kalla. När starten gick var Ulricehamnsåkaren Hanna Falk den som var snabbast iväg, men hon blev snabbt passerad av storstjärnan Charlotte Kalla, som sedan drog iväg ännu mer.

BT - 23 nov 14 kl. 11:08

Falks fina formbesked ? trea i sprintfinalen

Hanna Falk kom trea i Bruksvallarnas sprint i dag. Vann gjorde suveräna Charlotte Kalla. När starten gick var Ulricehamnsåkaren Hanna Falk den som var snabbast iväg, men hon blev snabbt passerad av storstjärnan Charlotte Kalla, som sedan drog iväg ännu mer.

BT - 23 nov 14 kl. 11:08

Falks fina formbesked? trea i sprintfinalen

Hanna Falk kom trea i Bruksvallarnas sprint i dag. Vann gjorde suveräna Charlotte Kalla. Finalen:
När starten gick var Ulricehamnsåkaren Hanna Falk den som var snabbast iväg, men hon blev snabbt passerad av storstjärnan Charlotte Kalla, som sedan drog iväg ännu mer.

Jönköpingsnytt - 29 jun 12 kl. 17:18

Amerikanska värstingar stannade till i Jönköping

American Power Tour firar i år femårsjubileum och kör som vanligt runt Vättern och glänser med sina fina amerikanska bilar. Jnytt träffade Mikael Åkesson, en av arrangörerna, när bilkonvojen stannade till på Östra Storgatan i Jönköping..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Poliserna stannade kvar och hjälpte 11-åring med hemläxan

STOCKHOLM. På fredagskvällen twittrade polisen Viktor Adolphson vid yttre befäl vid Södermalmspolisen om en vardagsincident som gav upphov till en minst sagt hjärtvärmande historia.

Tweeten, som retweetats av över 1 500 användare och gillats av mer än dubbelt så många.

Nyheter 24 - 31 maj 16 kl. 15:17

När Real-stjärnorna bara går förbi – då gör Cristiano Ronaldo det fina

Real Madrid slog Atletico i ytterligare en Champions League-final i helgen och efter matchen firades det förstås ordentligt. [readmore:830744,]Spelarna skyndade förstås på väg ut till prisceremonin, men en som stannade lite extra bland fansen på vägen var laget stjärna Cristiano Ronaldo. Han stannade kvar en stund och tog bilder med några Real-fans i rullstol, och gav dem helt klart ett minne för livet.

Västerbottens Folkblad - 26 sep 18 kl. 11:05

Polisens fina däckgest

Polisen i Lycksele stannade upp under ett kvällspass för att hjälpa en familj med ett lite mer udda jobb. Det var längs E12 som polisen i Lycksele mötte en bil som fått punktering. De stannade då till och frågade om familjen ringt efter hjälp.

Expressen - 02 feb 16 kl. 18:31

David Beckhams fina gest hyllas i världen

Kylan höll på att knäcka sjukvårdaren Catherine Maynards arbetsdag. Men när hon tog hand om en patient som ramlat på Endsleigh Street dök oväntad hjälp upp - från David Beckham. – Han kom tillbaka med kaffe och te, jag kunde inte tro mina ögon, säger hon..

Västerbottens Folkblad - 06 jul 11 kl. 19:05

Häst har ramlat ner i en ravin

UMEÅ En häst har ramlat ner i en ravin i Rödtjärn utanför Umeå. Hästen tog sig upp ur ravinen för egen maskin. UMEÅ En häst har ramlat ner i en ravin i Rödtjärn utanför Umeå.

Nya Wermlands Tidningen - 24 okt 11 kl. 07:30

Fina verk på konstdagen i Tehuset

Tehuset hade under lördagen en konstdag. Folk kom och gick och andra stannade upp för att säga några ord till de konstnärer som var på plats. ?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Polisens vändning – upphäver OH-flaggförbund

Polisen upphäver förbudet mot så kallade OH-flagoor på Gif Sundsvalls hemmamatcher, enligt Sundsvalls Tidning. I samband med det herrallsvenska fotbollslagets möte med Kalmar FF (1–2) i lördags förbjöd polisen samma typ av overhead- flaggor, på grund av.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kapad vinst för Stora Enso

Den finsk-svenska skogsindustrijätten Stora Enso redovisar en vinst före skatt på 282 miljoner euro, motsvarande cirka 2 963 miljoner kronor, för det första kvartalet i år. Det kan jämföras med en vinst på 333 miljoner euro, motsvarande cirka 3 498 milj.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ökad vinst för Vattenfall

Statliga Vattenfall redovisar en rörelsevinst på 8 168 miljoner kronor för det första kvartalet i år. Det kan jämföras med vinsten på 6 975 miljoner kronor samma period året före. Resultatet tyngdes dock av kostnader förknippade med strömavbrott och upp.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ökad vinst för Bonava

Bostadsutvecklaren Bonava redovisar en vinst före skatt på 134 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 3 miljoner kronor under motsvarande kvartal ett år tidigare. Omsättningen steg från 1 639 miljoner till 2 837 miljon.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fler soldater letar misstänkta i Sri Lanka

Ytterligare 3 300 soldater har satts in för att hjälpa till i polisens sökande efter personer som misstänks för dåden i Sri Lanka på påskdagen, där 359 människor dödades. Under natten har säkerhetsstyrkor gripit ytterligare 16 misstänkta med koppling ti.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minnesdag i terrorns skugga i Nya Zeeland

Tiotusentals åskådare har fyllt gatorna i Nya Zeeland och Australien för att fira Anzac-dagen och minnet av ländernas soldater som fallit i krig. I Auckland har premiärminister Jacinda Ardern talat om ett enande efter attentaten i Christchurch och på Sr.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Jakten på den perfekta muskelkroppen

När Elsa Amiel ville skildra kvinnlig bodybuilding på film möttes hon först av enbart stängda dörrar. – De var oerhört rädda att jag skulle driva med dem, att jag skulle bidra till ännu mer fördomar om denna för många slutna värld, säger hon till TT. De.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Försiktig start i Asien

Aktiehandeln i Tokyo väntade nervöst på inflationssiffror fån den japanska riksbanken. Kurserna inledde i det närmaste oförändrat på såväl Nikkei 225-index, som det bredare Topix-index, men större rörelser väntas efter riksbankens besked. Hongkongbörsen.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Dagsljus och fönster påverkar vårt arbete

Det finns ett behov att uppdatera riktlinjerna kring dagsljus på arbetsplatserna, anser forskaren Arne Lowden. – En del av kraven som vi ställer på våra arbetsplatser är föråldrade, säger han. Det krävs mer än bra elektrisk belysning för att arbetstagar.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Nära 700 fall av mässling i USA

Amerikanska myndigheter har registrerat 695 fall av mässlingen hittills under året, vilket är den högsta siffran sedan sjukdomen förklarades utrotad i landet år 2000. Sjukdomen finns nu i 22 stater, men de flesta fallen är koncentrerade till ett utbrott.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.