Dagens Media > Ekonomi

Monday, 10 December, 03:52

Dagens Media - 23 okt 18 kl. 10:30

Anders Jensen om Q3: "Vi har tillväxt kvar att hämta"All-time-high när MTG presenterar sin kvartalsrapport. "Det är ett styrkebesked", säger Anders Jensen, vd på Nent Group..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Jensen, Q3, MTG, Anders Jensen, Nent Group

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Jensenom Q3 Vi har , tillväxt, kvaratt , hämta
DI - 27 apr 15 kl. 12:52

Anders Nyrén blir kvar i Volvo och Ericsson

Anders Nyrén får ett avgångsvederlag på hela 21 Mkr sedan han petas från vd-posten på Industrivärlden samt styrelserna i SCA, Handelsbanken och Sandvik. Samtidigt sitter han kvar i styrelserna för Volvo och Ericsson..

Affärsvärlden - 27 jun 16 kl. 08:54

DI: Mycket tillväxt kvar i H&M

Dagens industris skribent anser att klädjätten H&M befinner sig i en vinstsvacka och att mer tillväxt finns att hämta om samma mönster som H&M görs för Cos och & Other Stories samt andra varumärken..

Alliansfritt Sverige - 06 nov 13 kl. 10:38

Göteborgsmoderaterna vill sparka sin vice ordförande – själv planerar han sitta kvar

Efter GP:s granskning är det blåsigt i Göteborgs kommunala hamnbolag Grefab, där bland annat svarta pengar varit i omlopp. VD:n sparkades, en ny har utsetts och flera styrelseledamöter har bytts ut. Vice ordförande i styrelsen, moderaten Anders Granberg, sitter dock kvar på sin stol.

Sydsvenskan - 25 feb 11 kl. 17:55

Anders Nilsson i Benghazi: "Vi försöker göra vad vi kan"

Foto: Rob Celliers/AP
Svenska UD försöker få ut alla svenskar ur Libyen. Anders Nilsson vill stanna kvar.
Anders Nilsson jobbar för det svenska företaget Condrill som borrar efter vatten i Libyen.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 21:28

Netterheim kvar som fullmäktigeordförande

Höör I kväll var det dags för det första fullmäktigesammanträdet med de nya ledamöterna.
Anders Netterheim (M) sitter kvar som fullmäktiges ordförande.På dagordningen stod val av fullmäktiges ordförande, vice ordförande och andre vice ordförande.

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 13 kl. 04:00

Jensen och Everberg kvar i Rögle

Nu siktar Rögle in sig på centrar..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

M och KD vill ha centerns Anders Häggkvist som kommunalråd

Moderaterna och Kristdemokraterna i Härjedalen ser helst att Anders Häggkvist sitter kvar som kommunalråd mandatperioden ut. ? Han är den mest lämplige personen..

Expressen - 02 jun 17 kl. 10:38

Anders Borg hoppas på politiskt samarbete om Nordea

Anders Borg vill ha kvar Nordea i Sverige – och hoppas att politikerna når en blocköverskridande överenskommelse.Den förre finansministern anser nu att frågan ska tas till finansutskottet.– Det blir djupt besvärligt att hantera Nordea i ett annat land, säger han i Börsmorgon..

NSD - 21 aug 13 kl. 20:08

Grönlund blir kvar i Asplöven

Själva matchen mot Piteå vann Asplöven med 3?1.Men det största glädjeämnet: backen Anders Grönlund blir kvar i klubben hela säsongen..

Nya Wermlands Tidningen - 29 sep 16 kl. 17:39

Fullmäktiges ordförande sitter kvar

Att Anders Broman (HS) sitter kvar som fullmäktiges ordförande efter maktskiftet i Sunne kommer att överklagas – till högsta instans.– Vi tycker att lagen borde ändras, säger kommunalrådet Gunilla Ingemyr (C)..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Ulf Hermansson Samell: "Tävlingsdjävulen driver mig vidare"

Ulf Hermansson Samells tävlingsinstinkt vaknade till liv när han över en lunch diskuterade taxikoncernen Cabonlines expansion med bolagets vd. I februari lämnar han jobbet som marknadschef på Sveriges Annonsörer för att bli Cabonlines första head of marketing..

Dagens Media - I förrgår: 14:29

Så hanterar SVT influencer-problematiken

Cecilia Forss är ansiktet utåt för second hand-appen Tise. Samtidigt spelar hon en av huvudrollerna i SVT:s julkalender. Enligt Hanna Dowling, chef för företagsfrågor, är det ett växande problem för SVT att allt fler profiler agerar influencers i sociala medier..

Dagens Media - I förrgår: 13:12

Mobil video växer lavinartat

Investeringarna i mobil video beräknas öka kraftigt fram till 2023. "Vi tror att video i mobilen kommer att öka lavinartat även i Sverige", säger Jonas Olsen, Nordenchef på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 10:47

Dynamiskt anpassad TV4-reklam nu även hos Com Hem och Boxer

Dynamisk anpassad TV4-reklam i Com Hem och Boxer ska ge en mer skräddarsydd reklamupplevelse. Sedan tidigare är lösningen igång även på Telia Play..

Dagens Media - I förrgår: 09:26

Dan Panas till Storytel

Dan Panas lämnar Mindmakers PR för den nyinrättade rollen som kommunikationschef på Storytel..

Dagens Media - I förrgår: 08:39

Cissi Forss och Ellen Bergström lanserar second hand-app

Köp och sälj-appen Tise har nått stor framgång i Norge. Nu har appen börjat locka till sig svenska användare och fått vind i seglet med både Cecilia Forss och Ellen Bergström som kreativa utvecklare..

Dagens Media - I förrgår: 08:10

Sportspel nya given för ATG

ATG:s marknadsdirektör Sten Andersen ser stora möjligheter att plocka marknadsandelar på den nya spelmarknaden, särskilt då bolaget nu får möjlighet att erbjuda spel på sport..

Dagens Media - I förrgår: 07:56

10 tips till starkare content

Vill du bli bättre på content marketing? Andreas Rolfer Wrangö, seniorkonsult och ansvarig för Westanders tjänster inom content, delar med sig av tio praktiska tips..

Dagens Media - 06 dec 18 kl. 15:44

Så ska Svenska Spel möta den nya spelmarknaden

De svenska spelmonopoljättarna Svenska Spel och ATG utsätts för en ny typ av konkurrens när den nya regleringen av spelmarknaden träder i kraft vid årsskiftet..

Dagens Media - 06 dec 18 kl. 14:32

Kraftig ökning för influencer marketing

IRM har för andra året i rad kartlagt annonsörernas investeringar i influencer marketing i Sverige – som ökar i snabb takt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.