DN > Kultur

Tuesday, 20 November, 18:49

DN - 23 okt 18 kl. 10:15

Niklas Ekdal: Därför står Trump på mördarnas sidaAlla vet varför det så länge har talats tyst om Saudiarabiens grova brott mot mänskliga rättigheter. Niklas Ekdal ser hur mordet på Jamal Khashoggi avslöjar västvärlden som ekonomiska imperialister utan moral och minne..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ekdal, Trump, Saudiarabiens, Jamal Khashoggi

Dela artikeln

336 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas, EkdalDärför , står, Trump, mördarnas, sida
DN - 18 okt 16 kl. 16:18

Niklas Ekdal: I falska profeters sällskap

Domedagspredikanter fyller en viktig psykologisk funktion hos människan. Niklas Ekdal ser en skillnad mellan sanningssägaren Bob Dylan och ”sanningssägaren” Donald Trump..

DN - 08 jan 18 kl. 09:40

Bokrecension: Trump är de sju dödssynderna i en och samma kropp

När det gäller Trumpadministrationen har verkligheten redan överträffat komedin. Niklas Ekdal läser Michael Wolffs förödande reportage om presidenten och låter tankarna vandra till Mel Brooks..

UNT - 09 nov 16 kl. 15:21

Ekdal om Trump: "Känns obehagligt"

När det politiska klimatet hårdnar i världen bör fotbollsspelare och andra idrottare göra mer, tycker Albin Ekdal..

YLE - 09 feb 16 kl. 16:20

"Hjallis påminner allt mer om Donald Trump"

Riksdagsledamot Harry "Hjallis" Harkimo (Saml) fortsätter i mars med sin talkshow på MTV3. I det första programmet är partikollegan Petteri Orpo samt statsminister Juha Sipilä gäster. Enligt professorn i journalistik Tom Moring finns det en risk för att MTV3 får ett trovärdighetsproblem på halsen då Hjallis växlar mellan rollerna som riksdagsledamot och talkshowvärd.

Dagens PS - 12 jun 18 kl. 08:27

Kim Jong-Un och Trump undertecknar dokument

De båda ledarna har skakat hand och undertecknat var sitt dokument under det historiska mötet i Singapore. Efter ännu ett verbalt ordkrig såg det ut som det unika mötet mellan USA:s president och Nordkoreas diktator skulle haverera. Men nu har de tu alltså träffats i Singapore, ätit lunch tillsammans, gått på lunchpromenad ihop, skakat hand inför världspressen och dessutom undertecknat var sitt dokument, rapporterar TT live på Di.

DN - 10 nov 17 kl. 11:30

Niklas Orrenius: ”Fallet Bergdahl visar hur extrem Donald Trump är”

I åratal torterades soldaten Bowe Bergdahl av talibaner, levde i en bur. Det hindrade inte Donald Trump från att ständigt hetsa sina anhängare mot den traumatiserade soldaten. Bergdahl var enligt Trump en ”smutsig förrädare” som borde avrättas, skjutas, släppas ner över Afghanistan, utan fallskärm.

SVT - 09 mar 18 kl. 15:11

Expert: Nordkorea stora vinnaren om Kim Jong-Un och Donald Trump möts

En fjäder i hatten för Trump och en möjlighet att etablera en direktkontakt för fortsatta diskussioner. Men vem vinner mest på mötet mellan Trump och Kim Jong-un? – Den stora vinnaren är faktiskt Nordkorea, eftersom det inte spelar någon roll vad de gör, säger säkerhetsanalytikern Niklas Swanström..

BT - 02 okt 18 kl. 02:48

Sverige och världen ger tummen ner för Trump

Donald Trump fortsätter att vara impopulär runt om i världen. I Sverige har bara 17 procent förtroende för den amerikanske presidenten, men av SD-sympatisörer gillar en tredjedel Trump. - Det är inte överraskande.

Kristianstadsbladet - 02 okt 18 kl. 02:48

Sverige och världen ger tummen ner för Trump

Donald Trump fortsätter att vara impopulär runt om i världen. I Sverige har bara 17 procent förtroende för den amerikanske presidenten, men av SD-sympatisörer gillar en tredjedel Trump. - Det är inte överraskande.

SmålandsPosten - 02 okt 18 kl. 02:48

Sverige och världen ger tummen ner för Trump

Donald Trump fortsätter att vara impopulär runt om i världen. I Sverige har bara 17 procent förtroende för den amerikanske presidenten, men av SD-sympatisörer gillar en tredjedel Trump. - Det är inte överraskande.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Lisa Ekdahl ger sig ut på jubileumsturné med ett lyckohjul

Det har gått 25 år sedan Lisa Ekdahls ”Vem vet” och för att fira jubileet ger sig vissångerskan ut på Sverigeturné, meddelar Live Nation..

DN - 3 timmar sedan

Jonas Thente: Johan Asplund kom människan in på livet som ingen annan

Sociologen Johan Asplund (1937-2018) är död. Jonas Thente minns en diskret professor med en fantastisk förmåga att se sammanhang mellan samhälle och individ..

DN - 8 timmar sedan

Kontroversiell rappare gripen och står nu inför åtal

Den amerikanska artisten Tekashi 6ix9ine är gripen och sitter nu häktad i väntan på åtal. Rapparen misstänks för att ha deltagit i beskyddarverksamhet samt för vapenbrott, och riskerar nu livstids fängelse..

DN - 8 timmar sedan

Anställd misstänks ha plundrat konserthus i Malmö

En tidigare anställd vid Malmö Live misstänks ha stulit och sålt dyr teknisk utrustning, skriver Sydsvenskan. Enligt brottsmisstankarna har plundringen pågått sedan konserthuset öppnade 2015..

DN - 9 timmar sedan

SVT avslöjar vem som blir årets julvärd

I fjol väckte Erik Haag och Lotta Lundgren irritation när julvärdskapet i SVT för första gången delades på två – och spelades in i förväg. När årets julvärd presenteras i dag är frågan om man kommer att återgå till en ensam julvärd som tänder ljuset i realtid, eller ta ännu ett nytt grepp..

DN - 10 timmar sedan

Taylor Swift byter bolag – sätter press på Spotify

Taylor Swift skriver på Instagram att hon lämnar det skivbolag hon varit knuten till hela sin karriär, Nashvillebaserade Big Machine Label Group, för Universal..

DN - 11 timmar sedan

Nisse: Världens bästa namn på en stad

Kåseri. Det tycks vara något med de jordiska paradisen som gör att vi ser motsatsen i dem..

DN - Igår: 15:27

Kinesisk författare fängslad för erotisk roman

En kinesisk författare har dömts till 10 års fängelse för att ha skrivit och sålt en roman som innehåller sexscener mellan två män, skriver BBC..

DN - Igår: 13:38

Konkurrensverket granskar inte museernas vinavtal

Nationalmuseum och Moderna museet har bytt till sig stora mängder vin mot marknadsföring utan att bjuda in till anbudsgivning. Konkurrensverket bestämde på måndagen att de inte ska granska museernas avtal med vinimportören..

DN - Igår: 06:00

Språkkrönika: Skillnad på slang och förortssvenska

I slutet på 1980-talet uppmärksammades ”rinkebysvenskan” i Stockholms västra förorter. Den flerspråkiga miljön visade sig vara särskilt kreativ för ungdomsspråket och förortsslangen var ett faktum..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.