Mobil > Teknik

Friday, 16 November, 09:22

Mobil - 23 okt 18 kl. 08:52

Färre unga till Kronofogden för mobilräkningenAtt framförallt unga hamnar hos Kronofogden för obetalda mobilräkningar har varit ett stort problem. Nu meddelar Kronofogden att trenden vänt..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Kronofogden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, ungatill , Kronofogdenför , mobilräkningen
YA - 19 sep 18 kl. 10:51

Enkätundersökning: Färre unga dricker

Färre Skurupsungdomar dricker alkohol. Det visar den senaste enkätundersökningen bland elever i årskurs 7 till 9. Även bruket av narkotika har minskat samtidigt som allt färre unga röker..

NSD - 12 nov 12 kl. 10:31

Färre unga i fas 3

Den tidigare ökningen av antalet unga som hamnat i den så kallade sysselsättningsfas 3 har under hösten vänt ned. De långvarigt unga arbetslösa i det kritiserade programmet har minskat från 392 för två månader sedan till 337 i dag, enligt ett pressmeddelande från Arbetsförmedlingen..

Cornucopia - 31 dec 15 kl. 09:33

Hushållens skuldtillväxt större än hela BNP-ökningen

Hushållens skulder fortsätter öka i tredje kvartalet, och har på rullande helår ökat med mer än den svenska BNP-tillväxten. Vi får alltså ut mindre BNP-tillväxt än enbart hushållens skuldökning. Till det kommer skuldökningen hos t ex staten.

YLE - 23 jan 15 kl. 11:37

Tufft för unga på bostadsmarknaden

Unga har det svårare på bostadsmarknaden än tidigare. Den svåra ekonomiska situationen syns: hyresnivån är ett större problem för unga nu än för fem år sedan och kampen om bostäderna har blivit hårdare. Många unga måste anpassa sin ekonomi till bostadskostnaderna, och allt färre unga har råd att köpa egen bostad, visar undersökningen "Toiveet ja todellisuus- Nuorten asuminen 2014".

BT - 10 mar 13 kl. 15:05

Allt fler pensionärer hotas av indrivning hos kronofogden

Allt fler pensionärer får svårt att klara ekonomin. Personer över 70 år är den ålderskategori som växer snabbast bland Kronofogdens registreringar. Drygt 19 000 personer över 70 år hamnade i Kronofogdens register i fjol.

PrivataAffärer - 05 jul 18 kl. 06:00

Stor andel unga behöver hjälp med privatekonomin

Av unga kvinnor anser nästan 25 procent att de behöver hjälp för att klara av sin privatekonomi. Bland unga män är det bara 7 procent som anser att de behöver hjälp.  Den nyligen publicerade undersökningen Betalningsindikatorn, gjord av Demoskop på uppdrag av Lindorff, visar också att det finns skillnader mellan könen i den upplevda ekonomiska tryggheten senare i livet.

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 14:16

Ett nytt försök att få konsumenter att se reklam – betala deras mobilräkning

Betala fem dollar mindre på mobilräkningen, mot att se reklam varje gång du ”väcker” mobilen. Värt det eller inte? Det är Unlockd som i USA, tillsammans med Boost Mobile just testar denna lösning med tjänsten Boost Dealz.

BT - 18 mar 14 kl. 14:44

Datorn hindrar unga att begå brott

Kriminaliteten minskar kraftigt bland unga män, visar en ny undersökning. En orsak är att de sitter mer hemma framför datorn. Unga män födda 1985 lagfördes för betydligt färre brott mellan 15 och 19 år än män födda 1975 och 1965 gjorde.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Dagens unga: Väljer datorn framför alkohol

Ny siffror visar att allt färre unga dricker alkohol, skriver Svenska Dagbladet. Både flickor och pojkar dricker allt mindre, 42 procent av alla niondeklassare uppger att de har druckit alkohol enligt en undersökningen från Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning. LÄS MER: Johanna, 15: "Det är inte jag som är tråkig – alkohol förstör liv" Det är det lägsta siffrorna på 70 år, och en halveringen under de senaste 15 åren.

YLE - 09 aug 16 kl. 12:07

Det går bra för de unga i Vasa med omnejd

Det finns stora regionala skillnader i hur unga vuxna mår. En majoritet av finländska unga mår bra, men en betydande del har också stött på problem under sin väg mot vuxenlivet. Omständigheterna i barndomen har ett klart samband med välbefinnandet senare.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 minuter sedan

Designpatent skvallrar om hur Samsung Galaxy S10 kan se ut

Den nederländska sajten Let's Go Digital har uppmärksammat ett färskt Samsung-patent som visar hur det kommande flaggskeppet Galaxy S10 kan komma att se ut. Och skillnaden mot föregångarna kan bli mycket stor..

Mobil - 18 timmar sedan

Snart över 100 miljoner AI-högtalare levererade i världen

Det råder inget större tvivel om att så kallade AI-högtalare är ett segment som växer så det knakar. Och enligt färska siffror från Strategy Analytics så har det inom kort levererats hela 100 miljoner AI-högtalare globalt..

Mobil - 18 timmar sedan

Nya mobila toppchippet från Qualcomm imponerar i benchmarktest

Qualcomms nya mobilchipp Snapdragon 8150 – som förväntas bli uppföljaren till dagens toppchipp Snapdragon 845 – har dykt upp på benchmarkingsajten Antutu. Och chippet ser ut att få imponerande prestanda..

Mobil - 22 timmar sedan

Redo för Galaxy S10: Samsungs nya toppchipset lanserat

En ovanligt tidig lansering av det nya toppchipsetet och oväntat teknikval kan tyda på en tidig lansering av Samsung Galaxy S10..

Mobil - I förrgår: 17:19

Spotify nu i Apple Watch – offlineläge senare

Idag släpper Spotify en officiell app till Apple Watch. Man meddelar samtidigt att man har planer på att lägga till möjligheten att spela musik och podcaster offlline, men att den funktionen kommer först senare..

Mobil - 23 timmar sedan

Sharp släpper smartphone med dubbla sensorpaneler

Den som inte gillar sensorpaneler lär sannolikt fnysa föraktfullt åt Sharps nya Aquos R2 Compact-telefon. Den har nämligen två sensorpaneler..

Mobil - Igår: 09:11

Lenovo når break even på mobilsidan

En enklare och mindre komplicerad produktportfölj kan vara anledningen till att kinesiska Lenovo nu till slut går jämnt upp på mobilsidan globalt..

Mobil - Igår: 14:58

LG varumärkesskyddar V-serien för lång tid framåt

V50, V60, V70, V80 och V90. Nej, vi snackar inte om Volvo-modeller här, utan om kommande LG-telefoner. För nu har LG nämligen varumärkesskyddat alla namnen, vilket torde räcka räcka några år framåt..

Mobil - Igår: 14:48

Sonys Xperia XZ Premium och XZ1 får Android 9 Pie

Den 26 oktober var det tänkt att Sony skulle börja uppdatera sina telefonmodeller till Android 9 Pie. Men först nu har utrullningen kommit igång..

Mobil - Igår: 11:20

Tile: Slarverns bästa vän nu ännu bättre

Bluetoothbrickorna som hjälper dig att inte tappa bort saker har äntligen fått utbytbara batterier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.