Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 16:21

Expressen - 23 okt 18 kl. 07:01

Larm om mässling i Skåne – simhallsbesökare varnasTvå har fall av mässling i Skåne har lett till att Smittskyddsenheten nu larmar. Sjukvården har fått instruktioner om att hålla utkik efter symtom. – Mässlingsviruset är ett av de mest smittsamma vi har. Det finns potential för stor spridning, säger smittskyddsläkare Marianne Alanko Blomé till Sydsvenskan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skåne, Smittskyddsenheten, Marianne Alanko Blomé, Sydsvenskan

Dela artikeln

1772 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , mässlingi , Skåne, simhallsbesökare, varnas

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera trafikolyckor i påsktrafiken – stor påverkan

Påskhelgens förväntade trafikolyckor har börjat ramla in.Flera bilar har kolliderat på Marieholmsleden i höjd med Gamlestaden och det är stor trafikpåverkan.Samtidigt har räddningstjänsten fått larm om en trafikolycka på Norrleden..

Expressen - 30 minuter sedan

William Barr om Muellers rapport: Ryssland försökte påverka valet

Under torsdagen håller justitieminister William Barr sin presskonferens om Rysslandsutredningen.  – Utredningen slog fast att medlemmar i Trumpkampanjen inte konspirerade med den ryska regeringen i deras försök att lägga sig i valet, säger William Barr. Samtidigt slår utredningen fast att det är bevisat att Ryssland lade sig i valet – och låg bakom hackningen av Hillary Clintons stabs mejl.

Expressen - 1 timme sedan

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.

Expressen - 1 timme sedan

Polisens varning: Se upp för inbrott under påsken

Internationella brottsnätverk har koll på att vi reser bort under påsken och andra storhelger. Nu varnar polisen om riskerna och påminner om förebyggande insatser.Som granne kan du vara till god hjälp om du är uppmärksam på detaljer..

Expressen - 1 timme sedan

”Det finns fortfarande frågetecken kring Trump”

Nu släpps Mueller-rapporten.Utredningen har dykt ner i allt som går att hitta om Donald Trumps påstådda koppling till Ryssland under valet 2016.Men vad innebär resultatet för USA:s president?

Expressen - 2 timmar sedan

Grävmaskin välte – föraren fastklämd

Räddningstjänsten har ryckt ut på en olycka i Jönköpings kommun.– Det är en grävmaskin som vält och föraren är fastklämd, berättar Mikael Simmeborn, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Känd artist misstänkt för rattfylleri

En känd artist riskerar fängelse efter att ha kört bil påverkad.Artisten åtalas för grovt rattfylleri och har erkänt brottet.– Han är djupt ångerfull och känner stor skam, säger artisten i en kommentar via sin affärspartner..

Expressen - 2 timmar sedan

Då gör svenska Jessica Meir sin första rymdfärd

Att Jessica Meir, 41, kommer att bli den första svenska kvinnan i rymden är känt sen tidigare.Nu är datumet satt:Den 25 september åker hon till rymdstationen ISS, meddelar Nasa. – Så hedrad och förväntansfull, skriver hon på Instagram..

Expressen - 2 timmar sedan

Brittisk vd häktad i Falcon Funds-härvan

Han var vd och ägare till företaget som misstänks ha hjälpt Falcon Funds svindla svenska pensionssparare.Nu har brittiske Anthony Farrell, 51, förts till Sverige och häktats misstänkt för grov trolöshet mot huvudman.– Han greps på Arlanda i måndags kväll, säger kammaråklagare Jerker Asplund..

Expressen - 3 timmar sedan

Trafikolycka på E4 i påsktrafiken

En trafikolycka har inträffat på E4 vid trafikplats Bredäng strax söder om Stockholm.Enligt Trafikverket är en avfart avstängd – och olyckan väntas ha stor påverkan på trafiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.