GT > Nyheter

Wednesday, 24 April, 17:51

GT - 23 okt 18 kl. 07:00

Ambulansföraren Sandra hyllas – förlöste barn i vardagsrummetAmbulanssjuksköterskan Sandra Lydén hann aldrig till sjukhuset med den gravida kvinnan.I stället hjälpte hon henne att föda hemma. Nu hyllas hon och kollegan Jens Olhammar för sin insats på Instagram.– Jens kände bebisens huvud mot sina fingrar, hon var redan på väg ut. Det var ingen idé att flytta på mamman, säger hon..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Sandra, Sandra Lydén, Jens Olhammar, Instagram

Dela artikeln

5793 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ambulansföraren, Sandra, hyllas, förlöste, barni , vardagsrummet
YLE - 06 mar 15 kl. 07:07

Ambulansförare övar på racerbana

Akutvårdare i Karlebyregionen åker på halkbanan vid Kemora i Vetil den här veckan. Där lär de sig att köra ambulans snabbt och säkert. Bakgrunden är att det finns ambulansförare som helt saknar utbildning i att köra utryckningsfordon.

Nyan - 20 jun 16 kl. 13:00

Leran fräste i Vessingsboda

MOTOCROSS. Det kom förare från Sverige, Finland och Åland när Mälarfräsen i motocross för första gången arrangerades på Åland.

Mälarfräsen är en ungdomscup som avgörs i ett flertal klasser och i flera deltävlingar.

HBL - 07 apr 13 kl. 10:56

Full patient stal ambulans

En medvetslös patient, som med ambulans skulle transporteras till sjukhus från en restaurang, kvicknade till på vägen och stal slultigen ambulansen efter att ha hotat personalen.Incidenten ägde rum i Heinola. Ambulansen hämtade en medvetslös patient från en restaurang för att föra honom till sjukhuset i Lahtis.

Nyheter 24 - 02 feb 14 kl. 17:42

2-årige Wilgot ligger på sjukhus – på grund av sina vattkopporVattkoppor

NACKA. Denise Högström, 25 bor i Nacka med sina två barn – sonen Wilgot, 4, och dottern Lo, 2.
Lördagen den 25 januari fick Wilgot vattkoppor och hög feber – något som ändå nio av tio barn får förr eller senare.

Nyheter 24 - 02 feb 14 kl. 17:42

4-årige Wilgot ligger på sjukhus – på grund av sina vattkopporVattkoppor

NACKA. Denise Högström, 25 bor i Nacka med sin kille och två barn – sonen Wilgot, 4, och dottern Lo, 2.
Lördagen den 25 januari fick Wilgot vattkoppor och hög feber – något som ändå nio av tio barn får förr eller senare.

YLE - 23 jun 12 kl. 16:19

Midsommarfirandet har krävt tio liv

Åtminstone tio personer har omkommit i olyckor under midsommarfirandet. Fyra drunkningsfall har inträffat. I dag drunknade en man i Äänekoski alldeles intill stranden.

YLE - 23 jun 12 kl. 19:12

Midsommarfirandet har krävt 11 liv

Åtminstone 11 personer har omkommit i olyckor under midsommaren. Fyra personer har drunknat. I dag drunknade en man i Äänekoski alldeles invid stranden.

YLE - 23 jun 12 kl. 20:42

Midsommarfirandet har krävt 12 liv

Åtminstone 11 personer har omkommit i olyckor under midsommaren. Fem personer har drunknat. I dag drunknade en man i Äänekoski alldeles invid stranden och en äldre man i Salla under en lång simtur.

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 15 kl. 04:00

Rädd för att behöva söka vård

Vart är vi på väg? Det är en betydelsefull mening i "På spåret" i tv. Det gäller också när man läser om hur vård, sjukvård kan fungera i vissa fall.

YLE - 24 feb 14 kl. 11:20

Ge Ekenäs Energi ro!

Måndagssnacket kunde inte låta bli att kommentera ambulansvården i Västnyland. Den har fått kritik, helt obefogat enligt Birger Blomqvist som har 43 års erfarenhet som ambulansföretagare. - Jag undrar hur Milla Jousi kan uttala så där sig efter en så kort tid på jobb.

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

”Det är det som är mest synligt”

En svag försäsong, hackigt spel och tippade i botten. Men plötsligt stämmer det mesta för IFK Göteborg – som nu får tillbaka sin stjärnduo. – Man ser tendenser mentalt hos många spelare i år, säger tränaren Poya Asbaghi.

GT - 1 timme sedan

Skogsbrand rasar – trafiken stoppas för vattenbombning

På onsdagseftermiddagen har en skogsbrand startat i närheten av länsväg 1055 utanför Strömstad.Räddningstjänsten har begärt att polisen ska komma till platsen.– Vi ska stänga av vägen när branden vattenbombas, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen i region Väst.

GT - 7 timmar sedan

Brand i villa – räddningstjänst på plats

En villa brinna i Ale kommun.Räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen.– Det vi vet i nuläget är att det är en villa som brinner, men omfattningen är oklar, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare på SOS Alarm..

GT - 8 timmar sedan

Högsbo siktar på en ny skräll

I nästan två veckor har Högsbo basket laddat.På tisdagskvällen landade laget i Umeå där den första finalen går i kväll.– Som vi har längtat.

GT - 12 timmar sedan

Bordlägg jojo-kulturen

Göteborgs kommunstyrelse gillar inte att fatta beslut. Tvärtom skjuter de över 40 procent av ärendena framför sig. Förhalningen måste upphöra..

GT - 11 timmar sedan

Micael Ågrens vädjan: Bli inlåst med kvinnomördare

Micael Ågren, 42, misshandlade en kvinna till döds och brände upp kroppen i en tunna.Han har önskat att sitta i fängelse för personer som är dömda för samma typ av brottslighet – och nu placeras han på anstalten Hall.Därmed hamnar han i sällskap med andra kvinnomördare..

GT - 12 timmar sedan

Regionstyret har lämnat Åmålsborna i sticket

Människors rätt till en god vård är ingen handelsvara. I Åmål har 12 000 patienter berövats sin tillgång till primärvård av det borgerliga styret. Vi kräver en haverikommission för att ta reda hur det kunde gå så fel, skriver oppositionsregionråden Hélen Eliasson (S) och Håkan Linnarsson (S)..

GT - 19 timmar sedan

Sågar egna laget efter storförlusten

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Johan Mattsson har storspelat för Frölunda under slutspelet.Men i den andra SM-finalen mot Djurgården blev han för första gången utbytt.

GT - 19 timmar sedan

Frölunda krossat av Djurgården i finalen

Djurgården körde över Frölunda med 5–1 i den andra finalmatchen i SM-slutspelet.I tredje perioden blev succémålvakten Johan Mattsson utbytt.Resultatet innebär att det nu står 1–1 i finalserien..

GT - 22 timmar sedan

Polisjakt med helikopter efter trafikolycka

På tisdagskvällen har en trafikolycka inträffat i Stenungsund.En eller flera personer har lämnat olycksplatsen.– Det pratas om att de bar i väg med något som skulle kunna ha varit ett vapen, men det vet vi inte, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.