Nyan > Svenskfinland

Thursday, 25 April, 17:58

Nyan - 23 okt 18 kl. 06:00

”Överväg polisanmälan”Staden bör överväga polisanmälan mot hamnens tidigare chef Leif Ahlqvist för att utreda om han begått tjänstebrott eller något annat brott när han attesterat fakturor från sonens elfirma. Det skriver Helge Vuoti på revisionssammanslutningen BDO Ab i den specialrevision som staden beställt och som nyss blev offentlig. Rapporten gäller åren 2011-2014, alltså den tid när Leif Ahlqvist var anställd av Mariehamns stad för att leda hamnverksamheten. Läs mer i tisdagens Nya Åland!
Annika Orre annika.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Leif Ahlqvist, Helge Vuoti, BDO Ab, Mariehamns, Nya Åland, Orre, Nyan

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överväg, polisanmälan
Kristianstadsbladet - 09 feb 19 kl. 05:00

SD har övervägt polisanmälan – ”Det har diskuterats”

Sverigedemokraterna kommer att överklaga till förvaltningsrätten om partiet inte beviljas partistöd av fullmäktige. Ännu kraftigare tag har vädrats. ”Det har diskuterats att göra en polisanmälan, men vi har så pass stort förtroende för förvaltningen så där är vi inte nu”, säger Magnus Persson (SD)..

YA - 15 mar 19 kl. 10:57

Oklart om pengar når fram till cancersjuk flicka – överväger polisanmälan

Wallby Insamlingsförening överväger att polisanmäla insamlingen ”Rädda Filippa”. Österleningar har via föreningen skänkt 67 500 kronor till den cancersjuka flickan – men nu tycks pengarna inte nå fram..

Kristianstadsbladet - 15 mar 19 kl. 10:57

Oklart om pengar når fram till cancersjuk flicka – överväger polisanmälan

Wallby Insamlingsförening överväger att polisanmäla insamlingen ”Rädda Filippa”. Österleningar har via föreningen skänkt 67 500 kronor till den cancersjuka flickan – men nu tycks pengarna inte nå fram..

Sydöstran - 21 sep 18 kl. 17:44

Utpekad politiker överväger polisanmälan

Det spräckta samarbetet mellan Socialdemokraterna och Liberalerna bottnar i anklagelser om sexuella trakasserier. Den anklagade politikern överväger nu att göra en anmälan om förtal. .

Skånskan - 12 apr 18 kl. 13:59

Polisanmälan om våld vid MFF-match

MALMÖ Polisen i Malmö vill i samarbete med Malmö FF gå till botten med det påstådda övervåldet i samband med matchen mellan hemmaklubben och AIK i måndags.Samtidigt kom det i onsdags in en polisanmälan från en privatperson, som påtalar att han utsattes för ett slag bakifrån, med något föremål, och att han även blev knuffad. Han såg dock inte vem det var som slog honom någonstans på kroppen.

NT - 21 jun 12 kl. 18:14

Grebo: Vi överväger en polisanmälan

Efter de senaste turerna överväger föreningen Grebo IK att polisanmäla Azechs assisterande tränare. - Vi har inte lämnat in en polisanmälan men vi kommer nog att göra det, säger Mikael Fransson, ordförande för Grebo..

Corren - 21 jun 12 kl. 19:14

Grebo IK överväger en polisanmälan

Grebo IK överväger att göra en polisanmälan gällande förtal efter den avbrutna matchen mot Azech i veckan..

Vimmerby Tidning - 14 dec 13 kl. 06:07

Avsked och polisanmälan mot Itsam-vd

Det finns ännu inget godkänt avtal mellan Itsam och förre vd:n Alberto Necovski. Nu överväger direktionen en rak uppsägning och en polisanmälan..

Barometern - 23 maj 17 kl. 19:45

Föräldrar överväger polisanmälan efter gokartolycka

Nöjeshusets gokarthall kommer inte att ta emot skolklasser längre. Det blev resultatet av olyckan i förra veckan. Den olyckdrabbades föräldrar ifrågasätter vuxennärvaron..

YLE - 23 apr 15 kl. 17:29

Vårdare på äldreboende i Hangö polisanmäld

Staden har inte lyssnat på den kritik som kommit mot en vårdare på servicehuset Astrea i Hangö. Det här anser de anställda som nu gått till polisen. De anser att vårdaren har trakasserat klienterna både psykiskt och fysiskt under många års tid.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Traktorbilar till utskottet

Den förnyade körkortslagen som ger 15-åringar möjlighet att köra strypta personbilar är nu på remiss i lag- och kulturutskottet. Ärendet togs upp vid lagtingets plenum på onsdagen efter att det bordlades förra veckan. Det blev dock ingen ny diskussion i frågan, utan förslaget kunde remitteras till utskottet direkt.

Nyan - 2 timmar sedan

Första pilgrimen på St Olofs sjöled

Duarte Antunes är den förste att gå St Olofs sjöled, från Åbo via Åland till Trondheim. .

Nyan - 4 timmar sedan

Lär dig upptäcka våld i nära relationer

Våld i nära relationer kan se ut på många olika sätt och för att kunna upptäcka det måste man känna igen det. .

Nyan - 6 timmar sedan

Skogsbrandvarning på Åland

Landskapsalarmcentralen utfärdar skogsbrandvarning i landskapet Åland. Varningen gäller från och med klockan 12 idag, torsdag 25 april. TEXT: Anna Björkroos anna.

Nyan - 7 timmar sedan

Skarven har lämnat varvet

  Skärgårdsfärjan Skarven har seglat från varvet i Salo, meddelar landskapsregeringen. Så allt tyder på att Skarven kan vara tillbaka i trafik på Föglölinjen som planerat. Det innebär i morgon, fredag, med start klockan 6.

Nyan - 7 timmar sedan

Socialvårdslagen hos utskottet

Den nya socialvårdslagen är nu på remiss i social- och miljöutskottet. Ärendet togs upp vid lagtingets plenum på onsdagen efter att Bert Häggblom (Ob) begärde bordläggning förra veckan. När lagförslaget togs upp på nytt i går begärde dock ingen ordet.

Nyan - 8 timmar sedan

Centerpolitiker vill se växande centrum

Runar Karlsson (C) tog strid för tillväxten i Mariehamns centrum i lagtinget i onsdags. .

Nyan - 9 timmar sedan

Något sämre kvartal för Viking Line

Årets första kvartal förlöpte något sämre än motsvarande period i fjol för rederiet Viking Line. Det framkommer i koncernens verksamhetsöversikt. Omsättningen uppgick till 95, 8 miljoner, vilket är 4,5 miljoner sämre än för 2018.

Nyan - 9 timmar sedan

Oförändrade framtidsutsikter för Ålandsbanken

I sin delårsrapport för första kvartalet förutspår Ålandsbanken att rörelseresultatet 2019 landar på samma nivå som förra året.
Ålandsbankens rörelseresultat ökade under första kvartalet med 12 procent till 5,8 miljoner euro (5,2 miljoner samma period 2018). Periodens resultat hänförligt till aktieägarna ökade med 14 procent till 4,6 miljoner euro (4,0).

Nyan - 9 timmar sedan

31 lag till pitch-vm

31 lag deltar i år i pitchmästerskapen på Vikingaborg på Föglö på lördag. Tävlingen som också kallas vm i pitch, eftersom Åland troligtvis är den enda platsen där pitch spelas, kommer att locka närmare 140 deltagare och, enligt pressmeddelandet, en hel del publik. Tävlingen inleds klockan 17 och finalerna väntas starta vid 23-tiden på lördag kväll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.