DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 06:08

DI - 22 okt 18 kl. 16:18

Analytiker indikerar fortsatt tillväxt för Millicom i tredje kvartaletTele- och kabeloperatören Millicoms förbättrade underliggande tillväxt väntas ha fortsatt under det tredje kvartalet. Både bolaget och analytiker har emellertid flaggat för att det kanske inte kan bli lika stark tillväxttakt som under det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Millicom, Millicoms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, indikerarfortsatt , tillväxtför , Millicomi tredje kvartalet
DI - 17 jul 13 kl. 14:38

Albrechts recept för Millicom

Hans-Holger Albrechts kamp för att stöpa om den forna tillväxtraketen Millicom kostar på och han tvingas nu sänka sina prognoser. Men marknaden gillar onsdagens rapport och höjer den hårt pressade aktien..

VA - 17 feb 11 kl. 09:26

Europaterminer indikerar oregelbunden handel

17 februari Terminerna för de ledande europeiska indexen indikerar en oregelbunden öppning när handeln i Europa inleds på torsdagen sedan en höjning av tillväxtprognosen från Federal Reserve vägt mot ökad geopolitisk oro. En halvtimme före öppning var terminerna för DJ Euro Stoxx 50 0,1 procent lägre, CAC 40 Index var 0,1 procent upp medan DAX-terminen var oförändrad. Börserna i New York steg på torsdagen efter att statistik över bostadsbyggandet i USA ökat mer än väntat samt efter att Federal Reserve höjt sin BNP-prognos.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 07:08

”Millicom en attraktivt värderad uppköpskandidat”

Kabel- och mobiloperatören Millicom fokuserar på tillväxtmarknader, bland annat i Latinamerika. Med 32 miljoner mobilkunder omsatte bolaget 6 miljarder dollar i fjol samtidigt som rörelseresultatet landade på 2,2 miljarder dollar. Millicom har under de senaste åren konsoliderat och koncentrerat tillgångarna till Latinamerika och successivt sålt av tillgångar i Afrika, skriver Carnegie som spår fortsatt tillväxt i omsättning och rörelseresultat från fortsatt nätutbyggnad kombinerat med gynnsamma demografiska trender i Latinamerika.

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 13:32

Morgan Stanley: Millicom tappar i Afrika

Teleoperatören Millicoms avsevärt lägre tillväxt under fjärde kvartalet, framför allt i Afrika, indikerar att bolaget har förlorat betydande marknadsandelar på vissa av de afrikanska marknaderna..

SvD - 12 feb 13 kl. 13:44

Millicom tappar stort i Afrika

Lägre tillväxt indikerar minskade marknadsandelar..

DI - 25 apr 14 kl. 14:06

Millicom: SEB sänker riktkurs

SEB Equity Research sänker riktkursen på Millicom från 750 till 730 kronor. Rekommendationen är kvar på köp efter delårsrapporten i går. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

Kristianstadsbladet - 24 sep 14 kl. 16:14

Millicom sänker mål för marginal


Mobiloperatören Millicom, med inriktning på tillväxtländer, sänker sin prognos för rörelsemarginalen i år. Men bolaget håller fast vid målet om kraftigt ökad omsättning och andra finansiella mål.Det nya målet för 2017 är en rörelsemarginal (ebitda) på 35 procent, medan omsättningen även framgent antas överstiga 9 miljarder dollar.

TA - 24 sep 14 kl. 16:14

Millicom sänker mål för marginal


Mobiloperatören Millicom, med inriktning på tillväxtländer, sänker sin prognos för rörelsemarginalen i år. Men bolaget håller fast vid målet om kraftigt ökad omsättning och andra finansiella mål.Det nya målet för 2017 är en rörelsemarginal (ebitda) på 35 procent, medan omsättningen även framgent antas överstiga 9 miljarder dollar.

BT - 24 sep 14 kl. 16:14

Millicom sänker mål för marginal

Mobiloperatören Millicom, med inriktning på tillväxtländer, sänker sin prognos för rörelsemarginalen i år. Men bolaget håller fast vid målet om kraftigt ökad omsättning och andra finansiella mål. Det nya målet för 2017 är en rörelsemarginal (ebitda) på 35 procent, medan omsättningen även framgent antas överstiga 9 miljarder dollar.

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 09:50

Millicom köper Zanzibar Telecom

Stenbecksfärens mobilföretag Millicom, med inriktning på tillväxtmarknader, köper 85 procent av aktierna i Zanzibar Telecom, skriver Millicom i ett pressmeddelande.Köpeskillingen är 1 dollar, fast med förvärvet följer en skuld på 74 miljoner dollar (cirka 615 miljoner kronor).Säljare av bolaget, med ett 15-procentigt statligt ägande som kvartstår, är konkurrenten Etisalat.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stora risker när industrin ska ställa om: “Enorm utmaning”

Svensk industri är generellt positiv till att ställa om sin verksamhet för klimatets skull. Men riskerna är omfattande och politiken måste underlätta skiftet.  Det är budskapet i en färsk rapport från Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA.

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export sjönk i början av april

Sydkoreas export sjönk med 8,7 procent under de första 20 dagarna i april jämfört med samma period året före. Det rapporterar Reuters..

DI - 15 minuter sedan

USA: Lägre bostadsförsäljning och bostadsbyggande i mars

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA sjönk 4,9 procent i mars, till en beräknad årstakt på 5,21 miljoner enheter.  Det framgår av statistik från National Association of Realtors, NAR..

DI - 15 minuter sedan

Bakslag för Trump: Cain drar tillbaka intresset för Feds styrelse

Herman Cain drog på måndagen tillbaka sitt övervägande att ingå i Federal Reserves styrelse, främst på grund av lönen och inte kritiken från oppositionen i senaten..

DI - 45 minuter sedan

Tesla vill utmana Uber med självkörande taxibilar – nästa år

Redan nästa år vill entreprenören Elon Musk att hans Tesla konkurrerar med Uber. Skillnaden är att elbilsjätten vill göra det utan förare, företagets elbilar ska kunna köra utan att någon håller i ratten. Men uttalandena möter skepsis..

DI - 45 minuter sedan

Svårt granska EU-miljardernas effekt

Det är svårt att kontrollera om pengarna i EU:s regionala utvecklingsfond får effekt, det visar ett flertal granskningar, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Modeföretaget tar täten i ullracet: ”Alla måste tänka mer hållbart”

Stickat dammode följt av färgstarka skidtröjor satte stickeriföretaget Ivanhoe på kartan på 1980-talet. Med en fot i företagets historia och en fot framtiden satsar nu tredje ägargenerationen Göthager på hållbart mode i egen design för utomhusaktiviteter..

DI - 1 timme sedan

Detta händer tisdagen 23 april

Rapportsäsongen fortsätter med kvartalssiffror från bland annat Getinge, AAK och Millicom. På makrofronten kommer husprisstatistik från USA och hushållens konfidensindikator för april från euroområdet..

DI - 7 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 8 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.