Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 16 November, 19:20

Dagensanalys.se - 22 okt 18 kl. 16:13

Amazons vd hatar PowerpointOm du jobbar på Amazon ska du inte komma med en Powerpoint till mötet. Istället vill de ha en historia. När Jeff Bezos sitter på möte vill han inte se ännu en Powerpoint. Han vill istället att presentatören berättar sin presentation som en historia i ett pm. Som en strukturerad berättelse över vad, hur och varför.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Powerpoint, Amazon, Jeff Bezos, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazonsvd , hatar, Powerpoint
Dagensanalys.se - 01 jun 16 kl. 15:59

OfficeReports – så kan man länka PowerPoint och Excel

Den danska tjänsten OfficeReports är ett produkt som konverterar Microsofts PowerPoint och Word till en ”komplett data och rapporteringsprodukt för undersökningar”. Nu introducerar man även en funktion som ska länka data från Excel till PowerPoint för de där snygga presentationerna på nästa möte. OfficeReports har varit ute på marknaden sedan juni 2013, och skapades av Torben Laustsen och Fred Balkenende (som tidigare skapat undersökningsverktyget TricTrac).

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 10:17

6 verktyg som får dig att glömma Powerpoint – första hjälpen för att skapa snygga presentationer

Vad tänker du på när du hör ordet ”presentation”? Powerpoint? Du är inte ensam.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Ja, jag hatar män"Om skribenten

I går deltog jag i en kampanj arrangerad av organisationen Fatta!. Kampanjens syfte var att få igång en ordentlig debatt kring införandet av en samtyckeslagstiftning, och det praktiska tillvägagångssättet var att en lång rad mer eller mindre kända medieprofiler tatuerade sig med en gnuggis.Man kan tycka att detta låter ganska harmlöst, men efter att jag hade postat bilden på mig själv med en Fatta!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag har inte sagt det förr, men jag hatar digOm skribenten

Jag har en sak att erkänna. Jag hatar dig. Ja, just dig, du som läser det här.

Skånskan - 06 jun 18 kl. 06:00

”Hedda Hatar är prio ett nu”

Om en vecka tar de studenten. Och på torsdag spelar Lundabandet Hedda Hatar på Nemisscenen på Sweden Rock.
– Det här är absolut vår största spelning, säger Julia Jarl, bandets trummis.

Nyteknik - 17 jan 11 kl. 14:03

Pimpa din Powerpoint

Åhörare som faller i sömn är en föreläsares värsta mardröm. Ändå är det ingen ovanlighet med Powerpoint-presentationer som är rena sömnpillret. Man måste överlista människohjärnan, om man vill hålla publikens intresse på topp..

Nyteknik - 19 jan 11 kl. 10:31

Utse Sveriges tristaste Powerpoint

Pimpa din Powerpoint, uppmanar neurologen Stephen Kosslyn. Men hur trist kan en presentation bli? Skicka in dina värsta exempel..

Nyteknik - 08 mar 11 kl. 09:12

Styr robotar med Powerpoint

Microsofts presentationsverktyg Powerpoint går att använda till mycket. Som att programmera automationsceller..

Datormagazin - 05 dec 14 kl. 16:13

Programtips: Microsoft Powerpoint for IOS 1.2

En app som ger dig det grundläggande hos Powerpoint..

IDG - 26 dec 14 kl. 08:11

Nu fungerar Skype i Word och Powerpoint

Nu går det att använda gruppchatt via Skype i både Word och Powerpoint i Office Online..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Så mycket ökar försäljningen under Black Friday – Sverige är i topp i Europa

Att Black Friday står för dörren har nog inte undgått någon. Detaljhandeln satsar mer än någonsin på marknadsföring och rustar nu för fullt för vad som kommit att bli en av våra allra mest intensiva shoppingdagar. Här kan du läsa hur Black Friday utvecklats i Sverige, och resten av Europa, under de senaste åren.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Allt fler betalar för underhållning på nätet

En majoritet av alla svenskar har under de senaste tre månaderna betalat för TV-serier (58 procent), musik (57 procent) samt filmer (53 procent) på Internet och inköpen sker allt oftare via smartphones. Det finns inget bättre exempel på hur världen digitaliserats än de förändringar som skett inom musik-, film- och TV-industrin. Det visar en ny global undersökning från SuperData genomförd på uppdrag av betalningstjänsten PayPal.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Cint anställer och promotar Stefan

Panelplattformen Cint har tillsatt nya positioner med Stefan och Daniel. Stefan Hök blir ny produktchef och Daniel Hecker blir viceVD för produkter. Stefan har jobbat på Cint sedan 2011 så han är redan en veteran i bolaget.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Hur ska du utnyttja all data du samlar in och bli ett digitalt företag på riktigt?

Många företag har de senaste åren byggt system för att samla in stora mängder data, men allt fler börjar upptäcka att det är svårt att integrera de olika systemen som samlar in data. Software AG har under snart 50 år arbetat med datahantering, och hjälper företag att få ihop all denna data så den kan leda till insikter som går att agera på. I veckan kom Software AG till Sverige för sin Innovation Tour.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

4 steg för att börja skydda ditt företag mot korruption och oegentligheter

Vi läser i tidningarna om korruptionsskandaler med mutor och fiffel och tänker att ”det där händer aldrig hos oss”. Men är du så säker på det? I två artiklar kommer vi hjälpa dig bygga upp ett skydd mot denna typ av skandaler.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

AMP Story finns nu ute som beta

Publicister som använder Google Ad Manager kan nu visa annonser i AMP stories. Formatet heter AMP Story. En mindre skara publicister har fått testa formatet de senaste månaderna.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Instagram lanserar nya shopping-finesser

Instagram har nu lanserat tre nya finesser som gör det enklare att sälja produkter. För det första går det nu att spara ned produkter som man vill köpa senare. DU kan även tagga produkter i videoinlägg som är till salu och slutligen finns det en helt ny shoppingdel i appen där du kan sälja dina produkter.

Dagensanalys.se - Igår: 13:45

Instagram-modellen som har tusentals följare är fejk

Med över 30.000 följare är modellen Shudu Gram rätt så populär. Hon lägger upp bilder sig själv i olika outfits och scener.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.