Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 22 April, 00:38

Dagensanalys.se - 22 okt 18 kl. 16:13

Amazons vd hatar PowerpointOm du jobbar på Amazon ska du inte komma med en Powerpoint till mötet. Istället vill de ha en historia. När Jeff Bezos sitter på möte vill han inte se ännu en Powerpoint. Han vill istället att presentatören berättar sin presentation som en historia i ett pm. Som en strukturerad berättelse över vad, hur och varför.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Powerpoint, Amazon, Jeff Bezos, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazonsvd , hatar, Powerpoint
Dagensanalys.se - 01 jun 16 kl. 15:59

OfficeReports – så kan man länka PowerPoint och Excel

Den danska tjänsten OfficeReports är ett produkt som konverterar Microsofts PowerPoint och Word till en ”komplett data och rapporteringsprodukt för undersökningar”. Nu introducerar man även en funktion som ska länka data från Excel till PowerPoint för de där snygga presentationerna på nästa möte. OfficeReports har varit ute på marknaden sedan juni 2013, och skapades av Torben Laustsen och Fred Balkenende (som tidigare skapat undersökningsverktyget TricTrac).

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 10:17

6 verktyg som får dig att glömma Powerpoint – första hjälpen för att skapa snygga presentationer

Vad tänker du på när du hör ordet ”presentation”? Powerpoint? Du är inte ensam.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Ja, jag hatar män"Om skribenten

I går deltog jag i en kampanj arrangerad av organisationen Fatta!. Kampanjens syfte var att få igång en ordentlig debatt kring införandet av en samtyckeslagstiftning, och det praktiska tillvägagångssättet var att en lång rad mer eller mindre kända medieprofiler tatuerade sig med en gnuggis.Man kan tycka att detta låter ganska harmlöst, men efter att jag hade postat bilden på mig själv med en Fatta!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag har inte sagt det förr, men jag hatar digOm skribenten

Jag har en sak att erkänna. Jag hatar dig. Ja, just dig, du som läser det här.

Skånskan - 06 jun 18 kl. 06:00

”Hedda Hatar är prio ett nu”

Om en vecka tar de studenten. Och på torsdag spelar Lundabandet Hedda Hatar på Nemisscenen på Sweden Rock.
– Det här är absolut vår största spelning, säger Julia Jarl, bandets trummis.

Nyteknik - 17 jan 11 kl. 14:03

Pimpa din Powerpoint

Åhörare som faller i sömn är en föreläsares värsta mardröm. Ändå är det ingen ovanlighet med Powerpoint-presentationer som är rena sömnpillret. Man måste överlista människohjärnan, om man vill hålla publikens intresse på topp..

Nyteknik - 19 jan 11 kl. 10:31

Utse Sveriges tristaste Powerpoint

Pimpa din Powerpoint, uppmanar neurologen Stephen Kosslyn. Men hur trist kan en presentation bli? Skicka in dina värsta exempel..

Nyteknik - 08 mar 11 kl. 09:12

Styr robotar med Powerpoint

Microsofts presentationsverktyg Powerpoint går att använda till mycket. Som att programmera automationsceller..

Datormagazin - 05 dec 14 kl. 16:13

Programtips: Microsoft Powerpoint for IOS 1.2

En app som ger dig det grundläggande hos Powerpoint..

IDG - 26 dec 14 kl. 08:11

Nu fungerar Skype i Word och Powerpoint

Nu går det att använda gruppchatt via Skype i både Word och Powerpoint i Office Online..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:40

Glad Påsk och lite påskläsning

Vi på Dagens Analys önskar Glad Påsk till alla våra läsare. Vi hoppas att ni får en härlig påskhelg! Eftersom vi inte kan dela ut några påskägg tänkte vi istället lista några av våra härliga guider.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 19:33

Här förklarar han varför Elon Musk är vår tids viktigaste person

Elon Musk är mer känd som visionären som tog fram Tesla och skjutit upp några raketer till rymden. Här förklarar Neil deGrasse Tyson varför han anser att Elon Musk är vår tids viktigaste person. Det finns mer än Tesla bakom Elon.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:58

”För mig är UX-design affärskritiskt och en vital del av den digitala upplevelsen”

UX-designbyrån Osynlig tar in grundaren av Head Agent-gruppen, Susanna Liljestam Heigard, till sin styrelse. Här växlar vi några ord om visionen och satsningen. Susanna är grundare av Executive Search-koncernen Head Agent gruppen, som grundades 2010 och som idag omsätter 65 miljoner.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:24

Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa

Stripe, som levererar infrastruktur för onlinebetalningar, tillkännager idag en serie uppdateringar av sitt produktutbud för företag som är verksamma i Europa. Den 14 september 2019 träder SCA i kraft i Europa och förändrar då radikalt hur människor köper och säljer online. Mer än 300 miljoner europeiska konsumenter måste snart bekräfta sin identitet för flertalet av de inköp de gör online genom att använda minst två av följande: något de vet (som ett lösenord), äger (som en mobil) eller är (som […] Inlägget Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:18

Stripe förvärvar – Touchtech Payments – med fokus på SCA

Stripe har förvärvat Dublinbaserade Touchtech Payments – ett mjukvaruföretag som levererar avancerad SCA-färdig autentiseringsteknik för några av Europas ledande fintech-företag, som N26, Transferwise och många andra. Genom att tillhandahålla avancerad autentiseringsteknik för kreditkortsutgivare erbjuder Touchtech Payments bättre betalningsupplevelser för sina kunder utan att behöva välja mellan säkerhet och användarupplevelse. “På det moderna internet borde betalningar vara allt det man kan förvänta sig: enkla, säkra och fullt ut anpassade till det senaste regelverket.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:18

Salesforce köper MapAnything

Salesforce har köpt företaget MapAnything för att hjälpa företag att skapa ”location-based workflows”. Och när behöver man ett ”location-based workflow”. Jo, när du exempelvis ska planera och organisera hur dina säljare ska hantera ett geografiskt område.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:04

Dela citat eller utvalda texter på Twitter

Att dela ett citat eller en välskriven text på Twitter fångar fler ögon än att dela en länk. Det tror Twitter som nyligen köpt Highly. We are excited to welcome the Highly team to Twitter.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 02:36

Netflix som står för 30 procent av alla streaming-tv är ändå lillebror

Netflix har idag 148 miljoner betalande användare runt om i världen. Tillväxten är fenomenal men trots dessa siffror är tjänsten en lillebror i sammanhanget. Netflix har ökat med 26 procent jämfört med föregående kvartal och om du lägger till gratis-tittare (testabonnemang) till antalet betalande är de nu uppe i 155 miljoner användare världen över.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 02:21

Google ändrar om i AMP och börjar leverera vanliga URLer

För att göra internetsidor snabbare uppfann Google en standard som de kallar för AMP. Men ingen har gillat att Google ändrade URLen från originalet. Det är nu fixat.

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 19:08

Videoappen TikTok förbjuds in Indien

Den populära kinesiska videoappen TikTok går inte längre att ladda ned i Indien, detta efter ett domstolsbeslut från den indiska regeringen. Apple och Google tvingas nu ta bort appen från sina appbutiker i Indien. De indiska politikerna menar att videoappen har opassande innehåll och uppmanar till barnpornografi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.