DI > Ekonomi

Wednesday, 16 January, 18:02

Liknande nyheter

Taggar: Theresa, May95 procent av , brexitavtaletär klart
DN - 20 nov 18 kl. 16:03

Gibraltar stora hotet mot Brexitavtalet när Theresa May ska dricka te med EU-topparna

BRYSSEL. Spanien hotar att rösta nej till Brexitavtalet och hänvisar till framtiden för Gribraltar. Samtidigt är Storbritanniens premiärminister Theresa May på väg till Bryssel på onsdag eftermiddag.

SVT - 15 nov 18 kl. 17:44

Theresa May håller presskonferens efter ministeravhoppen

Dagen efter att Theresa May fått med sig sin regering på brexitavtalet hoppade flera ministrar av under torsdagen. Klockan 17.55 svensk tid håller May nu en presskonferens.

GöteborgsPosten - 14 nov 18 kl. 22:11

Hård och bitter slutstrid väntar Theresa May

Det är högst osäkert om Theresa May kan få parlamentet att godkänna brexitavtalet. En hård och bitter slutstrid väntar. Risken finns fortfarande att britterna lämnar EU i ett avtalslöst kaos..

SVT - 15 nov 18 kl. 11:50

Theresa May försvarar sitt avtal : – Alla blir inte lyckliga

Den brittiska premiärministern Theresa May försvarar brexitavtalet i parlamentet. – Vi är nära ett brexitavtal även om det inte är bekvämt eller gör alla lyckliga, säger hon..

DI - 19 nov 18 kl. 13:16

Theresa May står fast vid det framförhandlade brexit-avtalet

Den brittiska premiärministern Theresa May upprepade på måndagen att hon står fast vid det framförhandlade brexitavtalet och ska gå vidare med detta..

DI - 05 dec 18 kl. 12:07

Dåliga odds för Theresa May

På tisdagen startade det brittiska parlamentet sin maratondebatt om avtalet för att lämna EU. Spelarna tror dock inte att parlamentet röstar ja till brexitavtalet om en vecka, eller att Theresa May sitter kvar som premiärminister. Även tron på brexit minskar..

DI - 13 dec 18 kl. 14:24

Theresa May väntar sig inget genombrott på EU-toppmötet

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas sig inget omedelbart genombrott på EU-toppmötet på torsdagen. Men hon hoppas att arbetet kan påbörjas för att ge Storbritannien de juridiska försäkringar som behövs för att parlamentet ska kunna godkänna brexitavtalet..

DI - 17 dec 18 kl. 16:35

Labour hotar med missförtroendeförklaring om Theresa May inte sätter datum för brexitomröstning

Oppositionsledaren Jeremy Corbyn kräver att Storbritanniens premiärminister Theresa May sätter ett nytt datum för när parlamentet får rösta om brexitavtalet på måndagen. Annars kommer han att lägga fram en ny missförtroendeförklaring enligt brittiska medier..

Skånskan - 11 jul 16 kl. 23:00

Theresa May ny premiärminister

Utrikes Nu är det klart. Theresa May blir Storbritanniens nästa premiärminister och det konservativa partiets ledare. Det rapporterade många medier vid 16-tiden i går.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 07:13

Theresa May tar över som premiärminister

Redan i kväll kommer Theresa May ta över som Storbritanniens nästa premiärminister rapporterar BBC.I måndags stod det klart att bara Theresa May stod kvar som kandidat för att bli ledare för det konservativa partiet och Storbritanniens nya premiärminister. Nu tar hon över efter David Cameron då han håller sin sista ”frågor till premiärministern” i parlamentet i dag.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Uppåt på Nordenbörserna – skogsbolag i topp på Helsingforsbörsen

Det var uppåt överlag på de nordiska börserna under onsdagen. Det regionala samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,7 procent till nivån 892..

DI - 15 minuter sedan

Josab drar sig ur Indien-projekt efter misstänkt korruption

Det Spotlight-listade företaget Josab har valt att avsluta projektet kring den upphandling som bolaget vann i juli 2017 i Kerala i Indien avseende sex mindre reningsanläggningar värda 1,3 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Oasmia under börsens lupp efter bråk mellan styrelse och storägare

Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm, har beslutat att placera läkemedelsbolaget Oasmia Pharmaceuticals aktier på observationslistan. Det framgår av ett börsmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Di erfar: Susanna Campbell till Kinnevik

Susanna Campbell, som fick sparken från investmentbolaget Ratos 2016, är på väg till familjens Stenbecks investmentbolag Kinnevik. Troligen ska hon bli styrelseledamot. Det erfar Di..

DI - 30 minuter sedan

Amerikanska råoljelager föll tillbaka mer än väntat

Amerikanska råoljelager sjönk tillbaka mer än väntat under förra veckan. Bensinlagren steg samtidigt oväntat..

DI - 45 minuter sedan

FX Internationals förlust ökade i andra kvartalet

Valutaalgoritmhandelsbolaget FX International redovisar ett rörelseresultat om -0,9 miljoner kronor för bolagets andra kvartal (-0,7). Liksom för jämförelsekvartalet var rörelseintäkterna noll..

DI - 45 minuter sedan

Snökaos på Arlanda – flera banor stängs

På grund av besvärligt väder med ymnigt snöfall stänger Arlanda flygplats flera banor. .

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen går mot positiv stängning med banker i topp

Stockholmsbörsen går mot en positiv stängning och ligger nära dagshögsta med 20 minuter kvar av onsdagshandeln. Banker leder uppgångarna som är starkare än på de ledande Europabörserna. .

DI - 1 timme sedan

Proffstipset: Storbolaget ska upp 40 procent

Swedbanks analytiker ser stor uppsida i en hårt pressad verkstadsaktie som snart lämnar rapport. Bolaget är ”historiskt lågt värderat”..

DI - 1 timme sedan

Kommitté vill se omröstningar om brexitalternativ

En brittisk parlamentskommitté vill att parlamentet så snart som möjligt ska hålla en serie omröstningar för att se om det finns ett brexitalternativ som kan stödjas av en majoritet, rapporterar Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.