DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 12:48

DI - 22 okt 18 kl. 16:08

Theresa May: 95 procent av brexitavtalet är klartStorbritanniens premiärminister Theresa May sa på måndagen att brexitavtalet är klart till 95 procent. De sista 5 procenten förblir dock svårlösta..
Läs mer på DI
Läs mer om:
May, Theresa May

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Theresa, May95 procent av , brexitavtaletär klart
DN - 20 nov 18 kl. 16:03

Gibraltar stora hotet mot Brexitavtalet när Theresa May ska dricka te med EU-topparna

BRYSSEL. Spanien hotar att rösta nej till Brexitavtalet och hänvisar till framtiden för Gribraltar. Samtidigt är Storbritanniens premiärminister Theresa May på väg till Bryssel på onsdag eftermiddag.

SVT - 15 nov 18 kl. 17:44

Theresa May håller presskonferens efter ministeravhoppen

Dagen efter att Theresa May fått med sig sin regering på brexitavtalet hoppade flera ministrar av under torsdagen. Klockan 17.55 svensk tid håller May nu en presskonferens.

GöteborgsPosten - 14 nov 18 kl. 22:11

Hård och bitter slutstrid väntar Theresa May

Det är högst osäkert om Theresa May kan få parlamentet att godkänna brexitavtalet. En hård och bitter slutstrid väntar. Risken finns fortfarande att britterna lämnar EU i ett avtalslöst kaos..

SVT - 15 nov 18 kl. 11:50

Theresa May försvarar sitt avtal : – Alla blir inte lyckliga

Den brittiska premiärministern Theresa May försvarar brexitavtalet i parlamentet. – Vi är nära ett brexitavtal även om det inte är bekvämt eller gör alla lyckliga, säger hon..

DI - 19 nov 18 kl. 13:16

Theresa May står fast vid det framförhandlade brexit-avtalet

Den brittiska premiärministern Theresa May upprepade på måndagen att hon står fast vid det framförhandlade brexitavtalet och ska gå vidare med detta..

DI - 05 dec 18 kl. 12:07

Dåliga odds för Theresa May

På tisdagen startade det brittiska parlamentet sin maratondebatt om avtalet för att lämna EU. Spelarna tror dock inte att parlamentet röstar ja till brexitavtalet om en vecka, eller att Theresa May sitter kvar som premiärminister. Även tron på brexit minskar..

DI - 13 dec 18 kl. 14:24

Theresa May väntar sig inget genombrott på EU-toppmötet

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas sig inget omedelbart genombrott på EU-toppmötet på torsdagen. Men hon hoppas att arbetet kan påbörjas för att ge Storbritannien de juridiska försäkringar som behövs för att parlamentet ska kunna godkänna brexitavtalet..

DI - 17 dec 18 kl. 16:35

Labour hotar med missförtroendeförklaring om Theresa May inte sätter datum för brexitomröstning

Oppositionsledaren Jeremy Corbyn kräver att Storbritanniens premiärminister Theresa May sätter ett nytt datum för när parlamentet får rösta om brexitavtalet på måndagen. Annars kommer han att lägga fram en ny missförtroendeförklaring enligt brittiska medier..

DI - 28 jan 19 kl. 13:05

Theresa May ger parlamentet andra chans att säga ja till brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May har för avsikt att så snart som möjligt ge parlamentet en andra chans att säga ja till brexitavtalet..

DI - 29 jan 19 kl. 14:09

Theresa May kommer att be EU öppna upp förhandlingarna om brexit igen

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att be de övriga EU-ledarna att öppna brexitavtalet för omförhandling av nödlösningen för gränsen mellan Irland och Nordirland. Det uppgav hon vid ett kabinettsmöte på tisdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 1 timme sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 1 timme sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 1 timme sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 2 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

DI - 2 timmar sedan

Svensken som ger Hollywoods storfilmer ett ansikte

Han är helt okänd för de flesta, men Marcell Bandicksson flimrar ofta förbi i eftertexterna i Hollywoods största filmer. Di har mött svensken som ger storfilmerna ett ansikte..

DI - 3 timmar sedan

Stort tapp för flygtrafiken i norr

Flygplatserna i landets fyra nordligaste län har tappat 50 000 resenärer under årets första kvartal jämfört med samma period förra året, rapporterar  P4 Västerbotten..

DI - 3 timmar sedan

Komplett guide: Så väljer du rätt form för ditt bolag

Ligger du i startgroparna för att starta eget? Se upp för att välja aktiebolag som bolagsform av slentrian. Det är krångligare och mer riskabelt än många tror.

DI - 4 timmar sedan

Louvrens anseende på spel i Mellanöstern

För ett drygt år sedan slog målningen ”Salvator Mundi” (världens frälsare) auktionsrekord. Budet landade på drygt 4 miljarder kronor för verket över Jesus Kristus med Leonardo Da Vinci som trolig konstnär. Personen som vann budgivningen var nära allierad med Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, enligt New York Times..

DI - 5 timmar sedan

Anrik varuhuskedja i Danmark under rekonstruktion

Den danska varuhuskedjan Magasin du Nords engelska ägarbolag Debenhams är under rekonstruktion. Allt tyder nu på att varuhuset får en ny ägare, skriver Berlingske..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.