Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 April, 00:28

Skånskan - 22 okt 18 kl. 15:45

Förklaring: Bjöds på knark på grund av sin charmKävlinge Sin egen charm. Det anger en 21-årig Kävlingebo som anledning till att en främmande man bjöd honom på cannabis när han besökte Christiania i Köpenhamn.Mannen greps i en lägenhet misstänkt för narkotikabrott, efter att polisen fått tips om att det luktade rök i bostaden. Han hade då rödsprängda ögonvitor och talade sluddrigt. Det skyllde han på att andra i lägenheten rökt cannabis.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sin, Kävlingebo, Christiania, Köpenhamn, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förklaring, Bjöds, knark, grundav sin , charm
BT - 21 feb 13 kl. 16:54

18-åring dömdes till fängelse förra veckan - åkte fast med knark igen

En 18-årig boråsare som förra veckan dömdes till fängelse för vapenbrott, narkotikabrott och annat har åter anhållits för narkotikabrott och kommer att begäras häktad. Mannen greps sent på onsdagskvällen och anhölls under natten. Han är misstänkt för innehav av ungefär ett halvt kilo hasch.

YLE - 04 feb 17 kl. 12:57

"Astrid Thors diskriminerades - regeringen skyldig en förklaring"

Häromdagen utnämnde statsminister Juha Sipiläs regering vicehäradshövding Jukka Maarianvaara till ny jämställdhetsombudsman. Sex personer hade sökt tjänsten, bland dem Finlands tidigare migrations- och Europaminister Astrid Thors. Redaktören Unto Hämäläinen lyfter idag upp utnämningsprocessen i en kolumn i Helsingin Sanomat - och kräver en förklaring.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 05:00

Cannabisodlare hade bilen full med knark

Kävlinge När polisen stoppade den 32-årige Landskronabon i närheten av polishuset i Kävlinge var han påverkad av narkotika, och saknade körkort.
I baksätet hittade patrullen dessutom två dunkar hembränd sprit, en större mängd cannabis och utrustning för odling av just cannabis.Året var två dagar gammalt när polisen stoppade mannen när han kom körande på Karl Johans väg i Kävlinge, där också polishuset ligger.

YLE - 15 okt 16 kl. 09:00

Sandra Eriksson: Mens ska inte ses som en bortförklaring

En ny studie visar att din idrottsprestation varierar under menscykeln. Friidrottaren Sandra Eriksson berättar att hon hade mens både på EM och OS i somras, men om det påverkade henne vet hon inte. Friidrottaren Sandra Eriksson berättar att hon hade mens både på EM och OS i somras, och att båda tävlingarna gick jättedåligt.

Expressen - 05 jun 13 kl. 15:32

Hade 375 kilo knark i lasten ? får fängelse

MALMÖ. 375 kilo cannabis i lasten gav fem års fängelse. Tingsrätten trodde inte på den 39-årige chaufförens förklaring att han inte hade en aning om sin knarklast..

SmålandsPosten - 10 jun 14 kl. 07:02

Stor tillgång till knark i Kronoberg

På dagens debatt skriver Jimmy Blondin, Väckel­sång om Kronobergs ungdomar, drogerna och bristen på politisk vilja. ?Polisen slår larm om ökad droganvändning i delar av Kronoberg.

Skånskan - 30 dec 14 kl. 21:11

Hade 19 kilo knark i bilen

En man har dömts till fängelse för grov narkotikasmuggling. Han körde över Öresundsbron med 19 kilo cannabis i bilen. Hans förklaring - bilen var inte hans..

NT - 15 okt 15 kl. 11:45

Fick brev med knark – frikänns

Tingsrätten tror inte på 45-åringens förklaring..

SmålandsPosten - 26 aug 16 kl. 13:32

Växjöbilist skyllde på knark-bakelse

Födelsedagsbakelserna var spetsade med droger. Det är bilistens förklaring till varför polisen fann narkotika i hennes blod..

DalaDemokraten - 24 okt 16 kl. 09:42

Tvingades lagra knark åt Bandidos - slipper fem fängelsemånader

När han greps och polisen hittade hasch och kokain i hans hem skyllde 24-åringen på att han under hot tvingats förvara narkotikan åt Bandidos. En förklaring som nu besparar honom fem månader i fängelse..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Män skadade efter storbråk i Borrby

Borrby Polis och ambulans larmades till Borrby på lördagskvällen på grund av ett bråk med ett flertal inblandade personer.Personerna ska ha slagits med tillhyggen. Polis åkte till två olika adresser i Borrby och på det ena stället anträffades två män med skärskador.

Skånskan - 2 timmar sedan

Misstänkt skottlossning – man gripen

Malmö En man greps på lördagskvällen efter att polis larmats till en adress på Nobelvägen i Malmö.Polisen åkte till platsen i närheten av Nobeltorget med flera patruller för att undersöka en misstänkt hotsituation, men fick även uppgifter om att det hörts en hög smäll. I trappuppgången hittade polisen spår av förmodad skottlossning och lyckades kort därefter senare lokalisera och gripa en man, som initialt är misstänkt för grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skrällpoäng av Prespa Birlik

FOTBOLL Topptippade IS Halmia på besök i division 2 västra.
Då svarade Malmöklubben KSF Prespa Birlik för en riktigt bra insats och plockade poäng efter 1-1 (1-1).– Halmia hade mycket boll, men vi stod rätt i positionerna för att kunna kontra och det lyckades väl, konstaterade tränare Adem Özay som själv missade matchen på grund av utbildning.

Skånskan - 6 timmar sedan

Sommaren hälsade på under Övedstrail

Övedskloster Förra året var det snö när trailtävlingen arrangerades för första gången. I år blev det rena sommartemperaturerna för både tvåbenta och fyrbenta.Strax före kl 10 var det fortfarande lite kallt, men så smällde det till lagom till att tävlingen skulle börja.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stringhyllan – från diskställ till designklassiker

Bostad Med sin nätta och luftiga form är Stringhyllan en klassiker som håller än i dag – trots att den har 70 år på nacken. Och allt började med ett diskställ.Det är tråden i hyllan som är hemligheten.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bland drakägg och insektsholkar

HÖRBY
Det var rusning till den nya konst- och hantverksrundan i Mellanskåne på långfredagen. Uppemot 100 utställare är representerade.
Hörby, Killhult och Östra Sallerup är några av stoppen på den nya konst- och hantverksrundan ”I hjärtat av Skåne”.

Skånskan - 16 timmar sedan

Akademiledamot som gillar nya utmaningar

För tre veckor sedan blev skånska författaren Anne Swärd och kollegan Ellen Mattson de senaste nytillskotten i Svenska Akademien. För Anne Swärd kom det som en fullständig överraskningen men hon är övertygad om att hon har mycket att tillföra akademiarbetet – som författare, som hängiven läsare men också för att hon befinner sig på avstånd från den litterära Stockholmsvärlden.
– Jag kände det när jag vaknade här hemma i morse, att jag är så otroligt långt borta från allt det och det tror jag är sunt, säger hon.

Skånskan - 19 timmar sedan

Upprop mot nedläggning

Slimminge Slimmingeborna är rädda att deras skola ska läggas ned.
Efter två dagar på byalagets hemsida har 389 personer protesterat mot nedläggning av skolan.– Vi har läst att den föreslagna nya skolan i Rydsgård ska rymma 300 elever.

Skånskan - Igår: 20:00

En årlig tradition där folk från när och fjärran möts

Skåne Solen lyste vackert över Österlen när den femtioandra versionen av konstrundan drog igång i ett ovanligt lugnt tempo. Traditionerna och de kreativa mötena mellan folk från när och fjärran var dock lika närvarande som alltid.Redan vid vårt första nedslag i utkanten av Köpingebro möter vi ett gäng som har följt varandra på konstrundan i 30 år.

Skånskan - Igår: 16:48

Slut på mörkt kapitel

Det är ett av de mörkaste kapitlen i USA:s moderna historia som nu är på väg att avslutas. I och med att den specielle utredaren Robert Mueller presenterat resultatet av två års utredande och fastslagit att det inte förekommit något samarbete mellan Donald Trumps presidentvalskampanj och Ryssland, så har frågan förlorat det mesta av sin politiska laddning.
Det märkligaste med hela Rysslandsaffären är att den över huvud taget blev en politisk affär.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.