Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 November, 02:49

Skånskan - 22 okt 18 kl. 15:45

Förklaring: Bjöds på knark på grund av sin charmKävlinge Sin egen charm. Det anger en 21-årig Kävlingebo som anledning till att en främmande man bjöd honom på cannabis när han besökte Christiania i Köpenhamn.Mannen greps i en lägenhet misstänkt för narkotikabrott, efter att polisen fått tips om att det luktade rök i bostaden. Han hade då rödsprängda ögonvitor och talade sluddrigt. Det skyllde han på att andra i lägenheten rökt cannabis.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sin, Kävlingebo, Christiania, Köpenhamn, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förklaring, Bjöds, knark, grundav sin , charm
BT - 21 feb 13 kl. 16:54

18-åring dömdes till fängelse förra veckan - åkte fast med knark igen

En 18-årig boråsare som förra veckan dömdes till fängelse för vapenbrott, narkotikabrott och annat har åter anhållits för narkotikabrott och kommer att begäras häktad. Mannen greps sent på onsdagskvällen och anhölls under natten. Han är misstänkt för innehav av ungefär ett halvt kilo hasch.

YLE - 04 feb 17 kl. 12:57

"Astrid Thors diskriminerades - regeringen skyldig en förklaring"

Häromdagen utnämnde statsminister Juha Sipiläs regering vicehäradshövding Jukka Maarianvaara till ny jämställdhetsombudsman. Sex personer hade sökt tjänsten, bland dem Finlands tidigare migrations- och Europaminister Astrid Thors. Redaktören Unto Hämäläinen lyfter idag upp utnämningsprocessen i en kolumn i Helsingin Sanomat - och kräver en förklaring.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 05:00

Cannabisodlare hade bilen full med knark

Kävlinge När polisen stoppade den 32-årige Landskronabon i närheten av polishuset i Kävlinge var han påverkad av narkotika, och saknade körkort.
I baksätet hittade patrullen dessutom två dunkar hembränd sprit, en större mängd cannabis och utrustning för odling av just cannabis.Året var två dagar gammalt när polisen stoppade mannen när han kom körande på Karl Johans väg i Kävlinge, där också polishuset ligger.

YLE - 15 okt 16 kl. 09:00

Sandra Eriksson: Mens ska inte ses som en bortförklaring

En ny studie visar att din idrottsprestation varierar under menscykeln. Friidrottaren Sandra Eriksson berättar att hon hade mens både på EM och OS i somras, men om det påverkade henne vet hon inte. Friidrottaren Sandra Eriksson berättar att hon hade mens både på EM och OS i somras, och att båda tävlingarna gick jättedåligt.

Expressen - 05 jun 13 kl. 15:32

Hade 375 kilo knark i lasten ? får fängelse

MALMÖ. 375 kilo cannabis i lasten gav fem års fängelse. Tingsrätten trodde inte på den 39-årige chaufförens förklaring att han inte hade en aning om sin knarklast..

SmålandsPosten - 10 jun 14 kl. 07:02

Stor tillgång till knark i Kronoberg

På dagens debatt skriver Jimmy Blondin, Väckel­sång om Kronobergs ungdomar, drogerna och bristen på politisk vilja. ?Polisen slår larm om ökad droganvändning i delar av Kronoberg.

Skånskan - 30 dec 14 kl. 21:11

Hade 19 kilo knark i bilen

En man har dömts till fängelse för grov narkotikasmuggling. Han körde över Öresundsbron med 19 kilo cannabis i bilen. Hans förklaring - bilen var inte hans..

NT - 15 okt 15 kl. 11:45

Fick brev med knark – frikänns

Tingsrätten tror inte på 45-åringens förklaring..

SmålandsPosten - 26 aug 16 kl. 13:32

Växjöbilist skyllde på knark-bakelse

Födelsedagsbakelserna var spetsade med droger. Det är bilistens förklaring till varför polisen fann narkotika i hennes blod..

DalaDemokraten - 24 okt 16 kl. 09:42

Tvingades lagra knark åt Bandidos - slipper fem fängelsemånader

När han greps och polisen hittade hasch och kokain i hans hem skyllde 24-åringen på att han under hot tvingats förvara narkotikan åt Bandidos. En förklaring som nu besparar honom fem månader i fängelse..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Redhawks klart för kvartsfinal

ISHOCKEY Malmö Redhawks är klart för kvartsfinal i Champions Hockey League. Detta efter att i princip ha kontrollerat returmatchen i Bern som vanns med 1-0 (totalt 5-1).– Det var kanske lite för defensivt spelat av oss, men det gick ju hem.

Skånskan - 5 timmar sedan

Oförändrad skatt i Eslöv fyra år framåt

ESLÖV Skattesatsen för den som bor i Eslövs kommun blir oförändrat 20,54 kronor under 2019. Och målet är att skatten ska vara oförändrad under hela mandatperioden.
Det visar den nya politiska majoritetens budget som presenterades på tisdagen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Miljardsatsning på skånsk primärvård

Skåne Stränga sparkrav kombinerade med en miljardsatsning på den skånska primärvården och bättre kollektivtrafik.– Mycket måste förändras och vi måste ha modet att göra det och vi kommer inte att bli populära hos alla. Alla måste tänka nytt, och lösningarna finns på golvet, säger regionrådet Anette Linander, (C).

Skånskan - 6 timmar sedan

En till sjukhus efter krock

Malmö En person fick föras till sjukhus efter en olycka i Västra hamnen under tisdagskvällen. Olyckan inträffade vid 18-tiden.
Enligt Skånepolisen är det ännu oklart exakt vad som orsakade krocken..

Skånskan - 8 timmar sedan

Hus på 166 kvadratmeter från 1979 sålt i Eslöv

Eslöv Nadia Pantelidis, 41, och Tonny Olofsson, 48, är nya ägare till fastigheten på Billesholmsvägen 1 i Eslöv. Husets byggår är 1979 och det har en boyta på 166 kvadratmeter. Säljare är Kjell-Åke Hellgren.

Skånskan - 8 timmar sedan

Beslut: Tjörnarps skola får vara kvar

Tjörnarp Tjörnarps skola lever vidare. Det beslutade barn- och utbildningsnämnden under sitt sammanträde i måndags.I våras beslutade barn- och utbildningsnämnden att flytta mellanstadiet från Tjörnarps skola och i stället samordna klasserna med årskurserna på Enebackeskolan.

Skånskan - 8 timmar sedan

Alliansen redo styra Höör

Höör Det blev inget av samtalen med Miljöpartiet. Nu går allianspartierna fram själva och hoppas kunna ta över styret i Höör.
– Vi vågar ta på oss ansvaret att styra Höör, säger Anders Netterheim (M).

Skånskan - 9 timmar sedan

Beskedet från SD – dra tillbaka överklagandet

HÖRBY Sverigedemokraternas tänkta kommunalråd Cecilia Bladh in Zito ger sig in i diskussionen om det omstridda lägenhetsprojektet på Stattena norra. Hon säger att det nya SD-styret ska försöka dra tillbaka överklagandet till högsta förvaltningsdomstolen så fort man har tillträtt.Det kom som en kalldusch för villaägarna på Stattena norra när kommunalrådet Susanne Meijer (S) för en tid sedan meddelade i Skånska Dagbladet att kommunen har begärt prövningstillstånd och överklagat ärendet om marklägenheterna på Stattena norra ända upp i högsta förvaltningsdomstolen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Fågelvägen avgör även i år skolvalet

SVEDALA
450 elevers skolval ska bli enklare till nästa läsår. Men fågelvägen mellan hem och skola som en avgörande faktor kvarstår, trots åtskilliga överklaganden. – Vi hade 19 överklagande förra året, men vi fick rätt i samtliga ärenden i förvaltningsrätten.

Skånskan - 9 timmar sedan

20-talshus på 150 kvadratmeter sålt i Norra Rörum, Höör

Höör Försäljningen av huset på Hallarödsvägen 5 i Norra Rörum, Höör är nu klar. Ny ägare blir Sandra Funk, 30 år, som köper fastigheten av Antje och Andreas Blank. Huset är 150 kvadratmeter stort och byggdes 1927.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.