Skånskan > Nyheter

Saturday, 19 January, 01:07

Skånskan - 22 okt 18 kl. 15:45

Förklaring: Bjöds på knark på grund av sin charmKävlinge Sin egen charm. Det anger en 21-årig Kävlingebo som anledning till att en främmande man bjöd honom på cannabis när han besökte Christiania i Köpenhamn.Mannen greps i en lägenhet misstänkt för narkotikabrott, efter att polisen fått tips om att det luktade rök i bostaden. Han hade då rödsprängda ögonvitor och talade sluddrigt. Det skyllde han på att andra i lägenheten rökt cannabis.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sin, Kävlingebo, Christiania, Köpenhamn, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förklaring, Bjöds, knark, grundav sin , charm
BT - 21 feb 13 kl. 16:54

18-åring dömdes till fängelse förra veckan - åkte fast med knark igen

En 18-årig boråsare som förra veckan dömdes till fängelse för vapenbrott, narkotikabrott och annat har åter anhållits för narkotikabrott och kommer att begäras häktad. Mannen greps sent på onsdagskvällen och anhölls under natten. Han är misstänkt för innehav av ungefär ett halvt kilo hasch.

YLE - 04 feb 17 kl. 12:57

"Astrid Thors diskriminerades - regeringen skyldig en förklaring"

Häromdagen utnämnde statsminister Juha Sipiläs regering vicehäradshövding Jukka Maarianvaara till ny jämställdhetsombudsman. Sex personer hade sökt tjänsten, bland dem Finlands tidigare migrations- och Europaminister Astrid Thors. Redaktören Unto Hämäläinen lyfter idag upp utnämningsprocessen i en kolumn i Helsingin Sanomat - och kräver en förklaring.

Skånskan - 11 okt 18 kl. 05:00

Cannabisodlare hade bilen full med knark

Kävlinge När polisen stoppade den 32-årige Landskronabon i närheten av polishuset i Kävlinge var han påverkad av narkotika, och saknade körkort.
I baksätet hittade patrullen dessutom två dunkar hembränd sprit, en större mängd cannabis och utrustning för odling av just cannabis.Året var två dagar gammalt när polisen stoppade mannen när han kom körande på Karl Johans väg i Kävlinge, där också polishuset ligger.

YLE - 15 okt 16 kl. 09:00

Sandra Eriksson: Mens ska inte ses som en bortförklaring

En ny studie visar att din idrottsprestation varierar under menscykeln. Friidrottaren Sandra Eriksson berättar att hon hade mens både på EM och OS i somras, men om det påverkade henne vet hon inte. Friidrottaren Sandra Eriksson berättar att hon hade mens både på EM och OS i somras, och att båda tävlingarna gick jättedåligt.

Expressen - 05 jun 13 kl. 15:32

Hade 375 kilo knark i lasten ? får fängelse

MALMÖ. 375 kilo cannabis i lasten gav fem års fängelse. Tingsrätten trodde inte på den 39-årige chaufförens förklaring att han inte hade en aning om sin knarklast..

SmålandsPosten - 10 jun 14 kl. 07:02

Stor tillgång till knark i Kronoberg

På dagens debatt skriver Jimmy Blondin, Väckel­sång om Kronobergs ungdomar, drogerna och bristen på politisk vilja. ?Polisen slår larm om ökad droganvändning i delar av Kronoberg.

Skånskan - 30 dec 14 kl. 21:11

Hade 19 kilo knark i bilen

En man har dömts till fängelse för grov narkotikasmuggling. Han körde över Öresundsbron med 19 kilo cannabis i bilen. Hans förklaring - bilen var inte hans..

NT - 15 okt 15 kl. 11:45

Fick brev med knark – frikänns

Tingsrätten tror inte på 45-åringens förklaring..

SmålandsPosten - 26 aug 16 kl. 13:32

Växjöbilist skyllde på knark-bakelse

Födelsedagsbakelserna var spetsade med droger. Det är bilistens förklaring till varför polisen fann narkotika i hennes blod..

DalaDemokraten - 24 okt 16 kl. 09:42

Tvingades lagra knark åt Bandidos - slipper fem fängelsemånader

När han greps och polisen hittade hasch och kokain i hans hem skyllde 24-åringen på att han under hot tvingats förvara narkotikan åt Bandidos. En förklaring som nu besparar honom fem månader i fängelse..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Klartecken att sälja till bostadsrättsförening

LÖBERÖD Företaget GBJ Fastigheter i Växjö har fått Eslövs kommuns tillåtelse att sälja mark man köpt in av Eslövs kommun till en nybildad bostadsrättsförening.Det är GBJ Ölyckebacken som begärt tillstånd att få sälja marken. Tanken är att bostadsrättsföreningen ska ta över hela bostadsprojektet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ny verkstad byggs till fordonselever

Skurup Det borras i väggarna samtidigt som eleverna sorterar muttrar och ringar.
Särskolans fordonsinriktning har fått en egen verkstadslokal som snart är klar att tas i bruk.
Då slipper de trängas med andra elever.

Skånskan - 6 timmar sedan

Politikerna överens om näringslivsråd

SJÖBO Politikerna verkar vara överens om att det ska bildas ett näringslivsråd i kommunen.
Däremot är de inte överens om hur många politiker som ska vara med.13, 14 eller kanske till och med 18 personer?

Skånskan - 7 timmar sedan

Vill bli Motorbranschcollage

Skurup Fordonslinjen på Nils Holgersson- gymnasiet har påbörjat sin resa för att bli ett Motorbranschcollege.Skolan har skickat in en ansökan om önskad certifiering av Fordon och transportprogrammet, inriktning personbilsmekaniker. Sedan en tid tillbaka har motorbranchen gjort det möjligt att ansöka om certifiering för att höja kvaliteten på undervisningen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ny ägare till fastigheten på postadress Zander Ols Väg 7 i Höör

Höör Magnus Woxblom, 58 år, ärver fastigheten på adressen Zander Ols Väg 7 i Höör från Hans Erik Sigfrid Woxblom. Huset är 65 kvadratmeter stort och byggdes 1963. Tomten är 4 551 kvadratmeter.

Skånskan - 7 timmar sedan

70-talshus i Höör har fått nya ägare

Höör Fastigheten på Bokehall Axel Hans Väg 2 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Johan Magnusson, 30, och Andreas Berggren, 26, och säljare är Thord och Birgitta Dahl. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 1 450 000 kronor.

Skånskan - 8 timmar sedan

En under omständigheterna rimlig muta

Kompromissvilligheten ökar med tiden, som regeringsbildningen har visat. Samtidigt som Stefan Löfven kompromissades fram som statsminister köpte Svenska Akademien ut Katarina Frostenson för strax under 13 000 kronor i månaden. Frostensson får också behålla en hyressubventionerad lägenhet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Frukost med e-handelsfrågor

SJÖBO Varför ska ett företag inte börja sälja saker via internet?
Den frågan ska diskuteras på kommunens kommande företagarfrukost, den 31 januari, när Olof Brodén från Script Partner ska berätta mer om sina erfarenheter av drygt tio år av elektronisk handel, e-handel.
Under ledning av moderatorn Helena Kurki från Innovationscenter för landsbygden ska han bland annat försöka svara på vad man måste ha koll på för att lyckas och om e-handel kan vara ett hot eller kanske tvärtom en möjlighet för centrumhandlare?

Skånskan - 9 timmar sedan

Kan bitterheten gå över?

Stefan Löfven blev som väntat vald till statsminister genom att inte få en majoritet av rösterna emot sig – precis som efter valet för drygt fyra år sedan.
Som Annie Lööf påminde om lade alla fyra allianspartierna då ned sina röster i statsministeromröstningen då Löfven lovade regera med Vänsterpartiets stöd. Nu är det istället i ett samarbete om en liberal reformagenda som Löfven fått mandat att regera.

Skånskan - 9 timmar sedan

Nya ägare till hustomter i Hörby kommun

Fyra fastigheter i Hörby kommun har fått nya ägare. Köpare är Aphichaya Phanomai och Martin Kjölby och säljare är Peter Göthe Niclas Bernerling och Liselotte Herrstedt. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 150 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.