PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 18 January, 10:58

Liknande nyheter

Taggar: Analytikernas, fokusinför , tisdagens, rapporter
PrivataAffärer - 18 apr 18 kl. 16:06

Analytikernas fokus inför torsdagens rapporter

Torsdagen bjuder på sex delårsrapporter där Evolution Gaming och ABB ligger i analytikernas fokus....

PrivataAffärer - 17 okt 18 kl. 15:00

Analytikernas fokus inför torsdagens rapporter

Rapportdagen inleds klockan 0700 med Tele2. En halvtimme senare är det dags för Com Hem och Ericsson följt av Duni klockan 0745. Klockan 0800 rapporterar Byggmax, Fabege, Nederman och Proact följt av Avanza klockan 0815.

DI - 04 maj 16 kl. 11:15

Europabörser: Lägre kurser med fokus på rapporter

Europas ledande börser föll tillbaka under onsdagsförmiddagen. Investerarkåren hade fokus på ett gäng rapporter samtidigt som sentimentet verkade dämpat efter en svag handelsdag i Asien..

Affärsvärlden - 10 feb 17 kl. 14:20

Här ligger analytikernas fokus i Saab-rapporten

När Saab lättar på förlåten till sitt fjärde kvartal är det som vanligt vid försvarskoncernens bokslut utsikterna för helåret som står i fokus. Det framgår av analytikerkommentarer och SME-konsensus inför ett år där Saab ska försöka få in USA:s skolflygplan i orderböckerna. Förutsättningarna är goda, tror både Saab och analytiker..

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 12:19

Analytikernas fokus inför H&M:s rapport

Temperaturen inför H&M:s rapport har onekligen skruvats upp efter att aktien klättrat 20 procent de senaste åtta handelsdagarna. En bättre försäljning än väntat i kombination med nya mediauppgifter om familjen Perssons påstådda önskan om att köpa ut bolaget från börsen har utgjort en bra mix för att få fart på den pressade klädaktien. De siffror H&M släppte i förra veckan vittnade om en försäljningsökning i det tredje kvartalet (juni-augusti) i lokala valutor på 4 procent.

Affärsvärlden - 12 okt 17 kl. 13:32

Splittrat bland klädbolagen efter rapporter

Stockholmsbörsen handlades oregelbundet vid lunchtid på torsdagen. Klädbolagen var i fokus efter rapporter från både Kappahl och RNB. Medan Kappahl avancerade efter sin rapport sänktes RNB efter en rapport med röda siffror..

E24 - 21 jul 15 kl. 07:00

Live från tisdagens rapporter

Tele 2, Stora Enso och Vattenfall är bara några av bolagen som kommer med sina halvårsrapporter under dagen. SvD Näringsliv rapporterar live under morgonen..

DI - 26 apr 16 kl. 06:48

Följ tisdagens rapporter live

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen presenterar sin första rapport som chef över storbanken. Även Millicom, Atlas Copco, Wallenstam och ett tjugotal andra bolag presenterar kvartalssiffror under tisdagen..

DI - 29 jan 18 kl. 16:15

Di TV sänder extra om tisdagens rapporter

Följ veckans rapportflod direkt i Di TV. Vi sänder live med snabba nyheter och direkta analyser. Veckans första Rapportmorgon börjar på tisdagen klockan 07.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 15 minuter sedan

Redeyes nya toppval i Tech

Spelbolaget THQ Nordic beskrivs av Redeye som ett kvalitetsbolag i en tillväxtsektor, lett av en aktieägarvänlig ledning med förstklassigt ‘track-record’. ”Ett sådant bolag är sällan billigt”, skriver Redeye som ändå anser att dagens kursnivå för THQ-aktien om drygt 165 kr är attraktiv. Redeye har ett rimligt värde för THQ på 259 kr i ett basscenario.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Swedish Match in i Nordeas modellportfölj

Samtidigt stryks Storebrand ur den nordiska portföljen och i den svenska lämnar Attendo.  .

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Dags för rapportperioden – här är alla datum

Nu på måndag vecka 4 är det dags för en tungviktare i form av Sandvik. Tisdagen är blank i rapportkalendern medan onsdagen bjuder på ett fastighetsbolag i form av Castellum. Investmentbolaget Investor rapporterar på onsdagen medan fredagen innebär rapporter från både Telia, Ericsson och Öresund för att nämna några.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

IDL Biotech handelsstoppad

”Aktien har handelstoppats på grund av tekniska skäl. Mer information väntas från bolaget”, skriver handelsplatsen i ett pressmeddelande.  .

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Kepler: Mekonomen fortsatt köpvärd efter vinstvarningen

Det anser Kepler Cheuvreux, som sänker riktkursen för aktien till 115 kr (135), men upprepar sin köprekommendation. ”Vi förväntar oss att vinsterna stiger genom förvärvet av FTZ/Interteam och trots vår sänkta prognos handlas aktien till ett framåtblickande p/e-tal på 9x, vilket är attraktivt”, skriver mäklarfirman i en analysuppdatering på fredagen. Enligt Mekonomen väntas rörelseresultatet för det fjärde kvartalet 2018 landa i intervallet 105-115 miljoner kr, jämfört med 103 miljoner kr för det fjärde kvartalet 2017.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Här är fredagens färska köprekar

Barclays Capital höjer sin rekommendation för Boliden till övervikt från jämvikt. Riktkursen höjs till 255 från 230 kr. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Avanza: Flera banker sänker riktkursen efter rapporten

SEB Equities sänker riktkursen med 6 procent från 400 till 375 kr med upprepad säljrekommendation. Nordea sänker sin riktkurs på Avanza med 4 procent från 375 till 360 kr med fortsatt säljrekommendation. I en analys från DNB på fredagsmorgonen sänks riktkursen för Avanza från 530 till 510 kr med upprepad köprekommendation.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Stenbeck lämnar Kinneviks styrelse

Cristina Stenbeck valdes in i Kinnevik styrelse 2003 som vice ordförande. Hon kommer enligt pressmeddelandet fortsätta ”stödja verksamheten och utöva inflytande i väsentliga strategiska frågor i sin roll som aktiv ägare”. Hon kommer även fortsätta leda valberedningens arbete ”tillsammans med sina samarbetspartners”.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Stendörren: EQT förlänger budperioden

Acceptperioden förlängs ytterligare till och med den 8 februari klockan 15. Det framgår av ett pressmeddelande. Vid utgången av den förlängda acceptfristen den 16 januari 2019 hade erbjudandet accepterats av aktieägare representerande 11,38 procent av samtliga aktier och 6,32 procent av samtliga röster i Stendörren.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Carnegie Fonder lägger ner Afrikafond

När Carnegie Afrikafond startades 2006 fanns en optimistisk syn bland investerare gällande Afrika. Efterfrågan på råvaror var stark, flera länder genomgick demokratiseringsprocesser och regelverk kring äganderätt och företagande stärktes. Men sedan har utvecklingen varit knackigare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.