DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 21:06

DI - 22 okt 18 kl. 15:19

Zetadisplay får order från Hurtigruten på 8,5 miljoner kronorMedieplattformsbolaget Zetadisplay har fått ytterligare order genom sitt dotterbolag ProntoTV för leverans av Digital Signage. Kunden är norska Hurtigruten och leveransen avser fartygen Richard With och Nordlys..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hurtigruten, Zetadisplay, ProntoTV, Digital Signage, Richard With, Nordlys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zetadisplayfår , orderfrån , Hurtigruten, 8,5miljoner kronor
DI - 21 maj 18 kl. 09:18

Zetadisplay tar order värd 100 miljoner

Zetadisplay, som säljer digital butiksinredning, har fått en order från trav- och galoppbolaget ATG avseende bolagets "digitala medieplattform" till ATG:s alla drygt 2.000 butiker i Sverige..

DI - 22 sep 17 kl. 11:41

Zetadisplay tecknar order värd 8,5 Mkr

Zetadisplay, som levererar digitala skärmar till detaljhandeln och servicebranschen, har tecknat ett ramavtal avseende leverans av "Digital Signage" till en butikskedja i Sverige med fler än 200 återförsäljare.   Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 okt 17 kl. 11:28

Zetadisplay får miljonodrer i Norge

Zetadisplay har fått en order på Digital Signage till en detaljhandelskedja i Norge som har cirka 60 butiker..

DI - 23 feb 18 kl. 10:03

Zetadisplay får ny miljonorder

Zetadisplay har fått en ny order gällande leverans av bolagets Digital Signage-plattform till en befintlig kund inom telekombranschen i Benelux. .

Sydsvenskan - 18 nov 13 kl. 16:42

Ökad omsättning för Zetadisplay

Malmöbolaget Zetadisplay ökade under tredje kvartalet i år omsättningen för femte kvartalet i rad. Bolaget omsatte under tredje kvartalet 11,8 miljoner kronor jämfört med 9,8 miljoner kronor under motsvarande period förra året. Rörelseresultatet för perioden slutade på minus 2,0 miljoner kronor mot minus 1,8 miljoner kronor förra året.

DI - 23 jan 17 kl. 15:02

Ledamot köper mer i Zetadisplay

Anders Pettersson, styrelseledamot i Zetadisplay, har genom bolag köpt 69.495 stamaktier i Zetadisplay..

DI - 27 jun 17 kl. 10:53

Zetadisplay tecknar ramavtal värt 23 miljoner

Zetadisplay har tecknat ett femårigt ramavtal avseende leverans av Digital Signage till en av Sveriges största butikskedjor med cirka 170 butiker fördelat på tre länder. Zetadisplay uppskattar värdet till 23 miljoner kronor och installationer har påbörjats..

DI - 31 aug 18 kl. 13:55

Zetadisplay slutför förvärv i Norge

ZetaDisplay har idag slutfört förvärvet av norska Webpro som presenterades i våras. Förvärvet sker i enlighet med det avtal som tecknades då samt enligt ett tilläggsavtal som idag tecknats mellan ZetaDisplay och säljarna av Webpro..

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 22:10

Lavrov vill förlänga Hurtigruten

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov talade för en modernisering av turistnäringen och för en förlängning av Hurtigruten från Bergen i Norge till Kirkenes och vidare till Murmansk och Archangelsk i Ryssland.Lavrov förde fram förslaget på Barentsrådets möte i Uleåborg i Finland på torsdagen.Hurtigrutens koncernchef Daniel Skjeldam säger till High North News att det är glädjande att den ryske utrikesministern så tydligt uttrycker önskemål om anslutning till Hurtigruten.

NT - 25 jun 11 kl. 15:51

Hurtigruten en tv-succé

Att direktsända tv från den klassiska, norska båtlinjen Hurtigruten visade sig vara en god idé. Nästan 2,6 miljoner norrmän såg programmet "Hurtigruten minutt for minutt" på NRK2, enligt siffror från TNS Gallup. Det motsvarar ungefär halva Norges befolkning..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rapporten tar tempen på svagt affärsområde

Ericssons bokslutsrapport på fredagen ger svar på ett antal centrala frågor. Då vet marknaden om lönsamheten fortsätter upp, om Ericsson har lyckats slå mynt av paniken runt Huawei – och hur sjuk patienten Digitala tjänster är..

DI - 45 minuter sedan

Rekar: Affärsvärlden ser köpläge i Qliro efter uppdelningen

I den senaste utgåvan av Affärsvärlden får Qliro, Kopparbergs och Bonheur köprekommendationer medan I-Tech får rekommendationen sälj..

DI - 30 minuter sedan

Hedgefondstjärnan: Elon Musk står över lagen

Hedgefondlegendaren David Einhorn är inte imponerad av de påföljder Teslas grundare Elon Musk fått av den amerikanska finansinspektionen. I ett investerarbrev som CNBC tagit del av skriver han att signalen är att Tesla-grundaren står över lagen..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Verizon Media Group kapar 7 procent av personalen

Verizon Communications dotterbolag Verizon media Group kommer att kapa personalstyrkan med 7 procent. Det rapporterar tidningen Wall Street Journal med hönvisning till källor..

DI - 1 timme sedan

Då ska Sandvik-aktien upp 50 procent

Sandvikaktien har utvecklats starkt under vd Björn Rosengren. Men konjunkturskraja placerare värderar fortfarande aktien som ett andra rangens verkstadsbolag. Stjärnstatus skulle höja aktien med 30-50 procent.

DI - 1 timme sedan

Oljepriset stärks något efter oron i Venezuela

Oljan har handlats ned under onsdagseftermiddagen. På kvällen stärks oljepriset dock något efter att USA formellt erkänt oppositionsledaren Juan Guaidó som tillfällig president i Venezuela..

DI - 1 timme sedan

Facebook undviker avgörande domstolsförhandling efter förlikning

Efter att ha nått en förlikning kring en stämning gällande falska annonser har Facebook undvikit en domstolsförhandling som hade kunnat innebära att bolaget behövt ta större ansvar för innehållet på sin sajt. Det rapporterar Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Ekholm städar hårt - en efter en ryker i toppen på Ericsson

Det blåser snålt i toppen på Ericsson: av Hans Vestbergs gamla koncernledning är tolv personer borta. Risken är hög att Börje Ekholm gör sig av med en till snart..

DI - 1 timme sedan

Miljözoner bättre än rödgrön skatteväxling

Höjda miljöskatter låter bra och ansvarigt och oantastligt. Och den som är emot miljöskatten eller till och med sänker den utmålas lätt som en miljöbov..

DI - 1 timme sedan

Regeringen måste agera mot strejken

LEDARE. Hamnstrejken handlar om att medlemmar i Svenska Hamnarbetarförbundet är missnöjda med att det gällande kollektivavtalet är tecknat med LO-facket Transport. Hamnarbetarförbundet har i Sveriges Radio gett uttryck för att strejken är begränsad till sin omfattning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.