DI > Ekonomi

Sunday, 18 November, 11:10

DI - 22 okt 18 kl. 15:19

Zetadisplay får order från Hurtigruten på 8,5 miljoner kronorMedieplattformsbolaget Zetadisplay har fått ytterligare order genom sitt dotterbolag ProntoTV för leverans av Digital Signage. Kunden är norska Hurtigruten och leveransen avser fartygen Richard With och Nordlys..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hurtigruten, Zetadisplay, ProntoTV, Digital Signage, Richard With, Nordlys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zetadisplayfår , orderfrån , Hurtigruten, 8,5miljoner kronor
DI - 21 maj 18 kl. 09:18

Zetadisplay tar order värd 100 miljoner

Zetadisplay, som säljer digital butiksinredning, har fått en order från trav- och galoppbolaget ATG avseende bolagets "digitala medieplattform" till ATG:s alla drygt 2.000 butiker i Sverige..

DI - 22 sep 17 kl. 11:41

Zetadisplay tecknar order värd 8,5 Mkr

Zetadisplay, som levererar digitala skärmar till detaljhandeln och servicebranschen, har tecknat ett ramavtal avseende leverans av "Digital Signage" till en butikskedja i Sverige med fler än 200 återförsäljare.   Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 okt 17 kl. 11:28

Zetadisplay får miljonodrer i Norge

Zetadisplay har fått en order på Digital Signage till en detaljhandelskedja i Norge som har cirka 60 butiker..

DI - 23 feb 18 kl. 10:03

Zetadisplay får ny miljonorder

Zetadisplay har fått en ny order gällande leverans av bolagets Digital Signage-plattform till en befintlig kund inom telekombranschen i Benelux. .

Sydsvenskan - 18 nov 13 kl. 16:42

Ökad omsättning för Zetadisplay

Malmöbolaget Zetadisplay ökade under tredje kvartalet i år omsättningen för femte kvartalet i rad. Bolaget omsatte under tredje kvartalet 11,8 miljoner kronor jämfört med 9,8 miljoner kronor under motsvarande period förra året. Rörelseresultatet för perioden slutade på minus 2,0 miljoner kronor mot minus 1,8 miljoner kronor förra året.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 22:10

Lavrov vill förlänga Hurtigruten

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov talade för en modernisering av turistnäringen och för en förlängning av Hurtigruten från Bergen i Norge till Kirkenes och vidare till Murmansk och Archangelsk i Ryssland.Lavrov förde fram förslaget på Barentsrådets möte i Uleåborg i Finland på torsdagen.Hurtigrutens koncernchef Daniel Skjeldam säger till High North News att det är glädjande att den ryske utrikesministern så tydligt uttrycker önskemål om anslutning till Hurtigruten.

DI - 23 jan 17 kl. 15:02

Ledamot köper mer i Zetadisplay

Anders Pettersson, styrelseledamot i Zetadisplay, har genom bolag köpt 69.495 stamaktier i Zetadisplay..

DI - 27 jun 17 kl. 10:53

Zetadisplay tecknar ramavtal värt 23 miljoner

Zetadisplay har tecknat ett femårigt ramavtal avseende leverans av Digital Signage till en av Sveriges största butikskedjor med cirka 170 butiker fördelat på tre länder. Zetadisplay uppskattar värdet till 23 miljoner kronor och installationer har påbörjats..

DI - 31 aug 18 kl. 13:55

Zetadisplay slutför förvärv i Norge

ZetaDisplay har idag slutfört förvärvet av norska Webpro som presenterades i våras. Förvärvet sker i enlighet med det avtal som tecknades då samt enligt ett tilläggsavtal som idag tecknats mellan ZetaDisplay och säljarna av Webpro..

NT - 25 jun 11 kl. 15:51

Hurtigruten en tv-succé

Att direktsända tv från den klassiska, norska båtlinjen Hurtigruten visade sig vara en god idé. Nästan 2,6 miljoner norrmän såg programmet "Hurtigruten minutt for minutt" på NRK2, enligt siffror från TNS Gallup. Det motsvarar ungefär halva Norges befolkning..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

EU-regler ska stoppa kinesiska uppköp

Europeiska unionen har tagit fram ett utkast till gemensamma regler för att förhindra utländska investeringar som hotar den nationella säkerheten. .

DI - 1 timme sedan

Här är miljardärerna som siktar mot rymden

Turism till rymden och människobyar på månen? Ja, om världens rymdintresserade entreprenörer får bestämma. Rörelsen, kallad "New Space", hoppas pressa priserna ut bland stjärnorna och bygga återvinningsbara raketer.

DI - 1 timme sedan

Apec-ledare misslyckas med att komma överens

Det blir inget gemensamt uttalande från helgens möte mellan ledare från Stillahavsregionen, rapporterar AFP. Meningsskiljaktigheterna kring handelsfrågor blev för stora..

DI - 1 timme sedan

Bäddat för rekordsäsong i fjällen – räkna med dyrare liftkort

Den snörika vintern gladde svenska skidanläggningar som i fjol ökade liftkortsförsäljningen med 16 procent. Ett gott bokningsläge, investeringar och prishöjningar pekar mot en ny rekordsäsong..

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot köper aktier i Gunnebo för 944.000 kronor

Styrelseledamoten Göran Bille har den 16 november köpt 40.000 aktier i Gunnebo..

DI - 2 timmar sedan

USA lämnar inte ut Gülen till Turkiet

President Donald Trump säger att USA inte har några planer att utlämna den turkiske predikanten Fethullah Gülen, som anklagas av Turkiet för att ha legat bakom kuppförsöket sommaren 2016..

DI - 2 timmar sedan

Donald Trump sågar CIA:s rapport om mordet på Kashoggi

Den CIA-bedömning där Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman beskylls för att ligga bakom mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi är "mycket förhastad", säger USA:s president Donald Trump..

DI - 2 timmar sedan

Hon gör funktionskläder i oväntade mönster

ÅRE Idén kom när Anna Vister packade inför en säsong i Alperna. Tänk om det fanns ett snyggt och funktionellt underställ för både backen och after skin? Det blev grunden för Eivy som gör funktionskläder i oväntade mönster..

DI - 14 timmar sedan

Finanskrisens husskal blev designsuccéer i Åre

Från konkursbo till glossiga reportage i internationella arkitekturmagasin – de tre sluttande husen i Solbringen har väckt starka känslor. "Det var att köpa grisen i säcken", säger Lisa Seligson som äger och har färdigställt ett var dem..

DI - 14 timmar sedan

Stockholms nya stjärnskott – Jennifer Gates

Sweden International Horse Show står inför ett nytt rekordår som den mest besökta hästshowen i världen. Tävlingens nya stjärnskott i år är Microsoftgrundaren Bill Gates dotter Jennifer Gates:  ”Hon är ett framtidsnamn”, säger Malin Baryard Johnsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.