DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 18:06

DI - 22 okt 18 kl. 15:19

Zetadisplay får order från Hurtigruten på 8,5 miljoner kronorMedieplattformsbolaget Zetadisplay har fått ytterligare order genom sitt dotterbolag ProntoTV för leverans av Digital Signage. Kunden är norska Hurtigruten och leveransen avser fartygen Richard With och Nordlys..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hurtigruten, Zetadisplay, ProntoTV, Digital Signage, Richard With, Nordlys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zetadisplayfår , orderfrån , Hurtigruten, 8,5miljoner kronor
DI - 21 maj 18 kl. 09:18

Zetadisplay tar order värd 100 miljoner

Zetadisplay, som säljer digital butiksinredning, har fått en order från trav- och galoppbolaget ATG avseende bolagets "digitala medieplattform" till ATG:s alla drygt 2.000 butiker i Sverige..

DI - 22 sep 17 kl. 11:41

Zetadisplay tecknar order värd 8,5 Mkr

Zetadisplay, som levererar digitala skärmar till detaljhandeln och servicebranschen, har tecknat ett ramavtal avseende leverans av "Digital Signage" till en butikskedja i Sverige med fler än 200 återförsäljare.   Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 okt 17 kl. 11:28

Zetadisplay får miljonodrer i Norge

Zetadisplay har fått en order på Digital Signage till en detaljhandelskedja i Norge som har cirka 60 butiker..

DI - 23 feb 18 kl. 10:03

Zetadisplay får ny miljonorder

Zetadisplay har fått en ny order gällande leverans av bolagets Digital Signage-plattform till en befintlig kund inom telekombranschen i Benelux. .

DI - 8 timmar sedan

ChromoGenics får ny kund via en order på 200.000 kr från Stenvalvet

ChromoGenics har fått en order till ett värde av 200.000 kr från fastighetsbolaget Stenvalvet. Beställningen gäller uppgradering av fönster för Vapnet 1 i centrala Eskilstuna..

Sydsvenskan - 18 nov 13 kl. 16:42

Ökad omsättning för Zetadisplay

Malmöbolaget Zetadisplay ökade under tredje kvartalet i år omsättningen för femte kvartalet i rad. Bolaget omsatte under tredje kvartalet 11,8 miljoner kronor jämfört med 9,8 miljoner kronor under motsvarande period förra året. Rörelseresultatet för perioden slutade på minus 2,0 miljoner kronor mot minus 1,8 miljoner kronor förra året.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 22:10

Lavrov vill förlänga Hurtigruten

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov talade för en modernisering av turistnäringen och för en förlängning av Hurtigruten från Bergen i Norge till Kirkenes och vidare till Murmansk och Archangelsk i Ryssland.Lavrov förde fram förslaget på Barentsrådets möte i Uleåborg i Finland på torsdagen.Hurtigrutens koncernchef Daniel Skjeldam säger till High North News att det är glädjande att den ryske utrikesministern så tydligt uttrycker önskemål om anslutning till Hurtigruten.

DI - 23 jan 17 kl. 15:02

Ledamot köper mer i Zetadisplay

Anders Pettersson, styrelseledamot i Zetadisplay, har genom bolag köpt 69.495 stamaktier i Zetadisplay..

DI - 27 jun 17 kl. 10:53

Zetadisplay tecknar ramavtal värt 23 miljoner

Zetadisplay har tecknat ett femårigt ramavtal avseende leverans av Digital Signage till en av Sveriges största butikskedjor med cirka 170 butiker fördelat på tre länder. Zetadisplay uppskattar värdet till 23 miljoner kronor och installationer har påbörjats..

DI - 31 aug 18 kl. 13:55

Zetadisplay slutför förvärv i Norge

ZetaDisplay har idag slutfört förvärvet av norska Webpro som presenterades i våras. Förvärvet sker i enlighet med det avtal som tecknades då samt enligt ett tilläggsavtal som idag tecknats mellan ZetaDisplay och säljarna av Webpro..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Loomis resultat i linje med förväntningarna

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisade ett rörelseresultat, ebita, på 564 miljoner kronor under det första kvartalet. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 572 Mkr enligt Infront Datas sammanställning av tre analytikers estimat. .

DI - 15 minuter sedan

Blandat på Wall Street – Facebook och Microsoft stiger

New York-börserna handlades blandat under torsdagen. Dow Jones tyngdes av 3M:s rapport, medan Facebook och Microsoft gladde investerare efter sina rapporter. .

DI - 30 minuter sedan

Vattenfall nobbar kärnkraftsförslag - "finns inga kalkyler"

Vattenfall avfärdar kraven att fortsätta driften av Ringhals 1 och 2 och anser att det är bristerna i elnäten som är det största hotet mot elförsörjningen. Trots smällen från stormen Alfrida lyfte Vattenfall vinsten med över 50 procent första kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Lucara utvinner jättediamant på 1.758 carat

Gruvbolaget Lucara Diamond har utvunnit en rådiamant på 1.758 carat vid Karowegruvan i Botswana. Enligt bolaget är det den största diamant som utvunnits i gruvan och Botswana hittills.

DI - 30 minuter sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen med Atlas Copco i täten

Torsdagen blev en ny grön dag på Stockholmsbörsen som steg för sjätte dagen i rad. I bräschen för uppgången gick verkstadsbolaget Atlas Copco som steg 5 procent efter en stark rapport. .

DI - 45 minuter sedan

Aktiechefen om skogsbolaget: ”Kan inte säga något annat än köp”

Fredrik Warg, aktiechef på Swedbank efter Stora Ensos starka rapport: ”Jag kan inte säga något annat än köp aktien”. .

DI - 45 minuter sedan

Härdad SSAB-vd räknar med lyft

SSAB förbättrade sitt resultat överraskande mycket för det första kvartalet tack vare högre stålpriser. Andra kvartalet pressas SSAB:s marginaler av högre järnmalmspriser men vd Martin Lindqvist räknar ändå med ett nytt starkt kvartal..

DI - 1 timme sedan

Latour avyttrar Terratech – avkastning på omkring 300 procent

Investmentbolaget Latour har avyttrat hela sitt innehav i Terratech. Köpare är investmentbolaget Solix som även förvärvar samtliga aktier från övriga aktieägare. .

DI - 1 timme sedan

Dubbelt handelsstopp på Spotlight

På torsdagseftermiddagen handelsstoppades både Idogen och Nextcell Pharmas aktier på Spotligt. Det framgår av två separata pressmeddelanden. .

DI - 1 timme sedan

Latour avyttrar sitt innehav i Terratech

Investment AB Latour (publ) har, via det helägda dotterbolaget Latour-Gruppen AB, idag avyttrat hela sitt aktieinnehav i det delägda innehavet Terratech. Köpare är det svenska investmentbolaget Solix, som samtidigt förvärvar samtliga aktier i Terratech från övriga ägare. Solix är en långsiktig investerare till nordiska industribolag, vilket borgar för att Terratech hamnar hos en ägare som kommer att ge bolaget goda förutsättningar för att fortsätta sin tillväxtresa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.