Nyteknik > Teknik

Monday, 17 December, 03:23

Nyteknik - 22 okt 18 kl. 11:50

Pengarna till bidrag för elcykel är slutMed ett saftigt statsbidrag har försäljningen av elcyklar skjutit i höjden. Nu har Naturvårdsverket tömt kassan och innan en ny budget är på plats vet ingen om fler köpare kommer att kunna utnyttja rabatten..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Naturvårdsverket

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengarnatill , bidragför , elcykelär , slut
Expressen - 27 okt 18 kl. 23:03

Elcykelbidraget stoppas – pengarna är helt slut

Möjligheten att köpa elcykel billigare har väckt svenskarnas intresse.94 000 har redan tagit del av bidraget och därmed är pengarna som avsattes av regeringen – 350 miljoner kronor – nu slut, rapporterar SVT.Nu är det oklart vad som händer med de som ansöker om pengar.

SVT - 28 mar 18 kl. 06:39

Årslånga köer för bidrag till solceller – pengarna riskerar ta slut

Hela listan: Så länge får du vänta på bidrag i ditt län.

Sydsvenskan - 09 nov 12 kl. 06:30

Nödlån är på väg ? men pengarna är snart slut igen

En grekisk borgmästare förlorar halva lönen, barnfamiljen blir av med barnbidraget, fattigpensionären tappar sjuhundra kronor i månaden. I utbyte kommer en check från Bryssel till Aten den 27 november. Men snart är de pengarna också slut..

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:45

Insändare: Pengarna är inte slut i Falun

Moderaterna i Falun påstår att kommunens pengar är slut. Det är givetvis inte sant. Det som är samt är, att moderaterna och övriga partier i den så kallade alliansen, ska skära ner på resurserna till våra gamla med 60 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 17 apr 15 kl. 07:24

Yanis Varoufakis: Pengarna är snart slut

Greklands finansminister Yanis Varoufakis sade under torsdagskvällen att han är hoppfull att regeringen kommer att träffa ett avtal med sina internationella långivare inom kort, då landets likvider snart är slut..

YLE - 09 sep 14 kl. 12:25

Statligt renoveringsbidrag nu slut

Staten har i år reserverat 100 miljoner euro för att stöda renoveringar av gamla lägenheter. I samband med det här har de husbolag som har ansökt om stöd fått en tiondedel av sin renovering betald av staten. Men pengarna är nu slut, åtminstone tillfälligt.

DI - 22 okt 18 kl. 11:51

Pengar till bidrag för elcykel slut

Med ett saftigt statsbidrag har försäljningen av elcyklar skjutit i höjden. Nu har Naturvårdsverket tömt kassan och innan en ny budget är på plats vet ingen om fler köpare kommer att kunna utnyttja rabatten..

DN - 21 aug 17 kl. 06:00

Friheten viktigare än pengarna för Henrik von Eckermann

GÖTEBORG. EM-ryttaren i hoppning Henrik von Eckermann kastade sig ut i det okända. Efter nästan 13 år som anställd hos fyrfaldige OS-guldmedaljören Ludger Beerbaum startade han i höstas en egen verksamhet.

SvD - 02 dec 14 kl. 15:44

FN:s matpengar till Syrien är slut

FN:s mathjälp till närmare två miljoner syriska flyktingar stoppas då pengarna har tagit slut. "Detta kunde inte ha kommit vid ett sämre tillfälle", säger FN:s flyktingkommissarie. Det är första gången FN ställer in hjälp till syriska flyktingar..

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 11:00

Halva miljöbilspotten snart slut

Omkring hälften av årets anslag till premier till köpare av så kallade supermiljöbilar är redan förbrukat, varnar branschorganisationen Bil Sweden.En stor del av potten på totalt 215 miljoner kronor har ätits upp av de 1 800 supermiljöbilar som registrerades i fjol utan att få premie."Risken är stor att pengarna kommer ta slut efter sommaren — igen", skriver Bil Swedens vd Bertil Moldén i en kommentar.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 15 kl. 11:00

Halva miljöbilspotten snart slut

Omkring hälften av årets anslag till premier till köpare av så kallade supermiljöbilar är redan förbrukat, varnar branschorganisationen Bil Sweden.En stor del av potten på totalt 215 miljoner kronor har ätits upp av de 1 800 supermiljöbilar som registrerades i fjol utan att få premie."Risken är stor att pengarna kommer ta slut efter sommaren — igen", skriver Bil Swedens vd Bertil Moldén i en kommentar.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 17 timmar sedan

Svensk entreprenör: ”Inget konstigt att jobba 80 timmar”

Måste startup-grundare lägga nästan all vaken tid på sina företag? Tre svenska entreprenörer om sin arbetstid – och vad de kräver av sina anställda..

Nyteknik - Igår: 12:14

EU-dom ett bakslag för dansk-tyska Fehmarntunneln

Rederiet Scandlines jublar och menar att EU-domen betyder spiken i kistan för tunneln mellan Danmark och Tyskland. Men bolaget bakom bygget menar att det redan säkrat annan finansiering..

Nyteknik - I förrgår: 13:43

Det är ett fint uppdrag att återskapa husets karaktär

Att arbeta med ombyggnationer av bostadshus handlar mycket om människor. För att lyckas krävs hänsyn, fokus och en vilja att se nya lösningar. Hannah Jinton är en av dem som arbetar med morgondagens bostäder i Stockholm..

Nyteknik - I förrgår: 15:38

Musks utbrott under krisen: ”Stick och kom inte tillbaka”

Teslas ”produktionshelvete” innebar en stor prövning för företaget och grundaren vd Elon Musk. Den pressade situationen fick drastiska konsekvenser även för vissa anställda, enligt uppgifter i tidningen Wired..

Nyteknik - I förrgår: 07:56

SJ-kunder utsatta för bedrägeri – 1,3 miljoner lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Nyteknik - I förrgår: 13:55

Här kan du ladda med 450 kW – om du har bilen som klarar det

Större batterier och snabbare snabbladdning. I dag är det de två knepen för att radera elbilistens räckviddsångest. Och nu har tyskarna invigt en teststation som tar snabbladdning till nya höjder..

Nyteknik - I förrgår: 11:46

Den avancerade roboten visade sig vara en man i en dräkt

Putin Youth Forum arrangerade robotkonventet för tonåringar. Under den tv-sända invigningen dansade roboten Boris på scenen. Rysk statsmedia hyllade ingenjörskonsten – men maskinen visade sig vara en man i en dräkt..

Nyteknik - I förrgår: 10:44

Hyundai plöjer ned mer än 60 miljarder i bränsleceller

Elon Musk kallar det för häpnadsväckande korkat – men Hyundai fortsätter att satsa på vätgasfordon. Fram till år 2030 kommer man investera 60,3 miljarder kronor i bränsleceller, med en halv miljon tillverkade fordon om året..

Nyteknik - I förrgår: 09:23

Starkt innovationssystem för teknikdrivna företag i Luleå

Talang attraherar talang – och det behöver nödvändigtvis inte handla om personer, det kan lika gärna vara företag. På Luleå Science Park samverkar näringsliv, akademi och offentligheten och tillsammans driver de framtidens innovation framåt. – Vi bidrar till att utveckla framtidens tillväxt och välfärd..

Nyteknik - I förrgår: 10:19

Saab-utvecklat flygledartorn på plats i Storbritanninen

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts vid flygplatsen Cranfield i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på 14 skärmar som är som fönster på ett traditionellt flygledartorn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.