DN > Nyheter

Tuesday, 20 November, 18:22

Liknande nyheter

Taggar: Northug, flyttasefter , ryska, protester
NT - 05 mar 12 kl. 10:53

Ryska protester väntas efter valfusk

Ledande ryska oppositionella fördömde sent i går valresultaten och den oberoende valobservatörsorganisationen Golos hade vid midnatt fått in över 3 700 anmälningar om misstänkt valfusk under gårdagens presidentval i Ryssland. I kväll väntas stora protester i Moskva..

Expressen - 26 mar 17 kl. 13:47

Dussintals gripna vid ryska protester

MOSKVA. Stora protester emot korruption har hållits i flera ryska städer, och enligt uppgift så ska ett antal personer ha gripits. Demonstrationerna är bland de största offentliga uppvisningarna av folkligt missnöje sedan massprotesterna för drygt fem år sedan..

Dagens Medicin - 22 aug 11 kl. 13:32

Nattjouren flyttas efter protester

Kritiken från allmänheten gav resultat. Nu flyttas nattjouren tillbaka till Strömstads sjukhus..

SvD - 03 maj 16 kl. 12:58

Blomlådor i cykelbana flyttas efter protester

Skrymmande blomlådor på Vasagatans cykelbana har gjort livet surt för Stockholms många pendlare. Men efter många protester har Trafikkontoret flyttat lådorna. – Vi ville främst markera mot sightseeingbussar som ställde sig där.

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 16:47

Ryska protester mot USA:s nya sanktioner

USA inför sanktioner mot sju ryska oligarker och tolv företag som de kontrollerar. Straffåtgärderna vidtas bland annat med anledning av de påstådda ryska försöken att påverka det amerikanska presidentvalet 2016..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 18 kl. 15:07

Ryska protester mot USA:s nya sanktioner

USA inför sanktioner mot sju ryska oligarker och tolv företag som de kontrollerar. Straffåtgärderna vidtas bland annat med anledning av de påstådda ryska försöken att påverka det amerikanska presidentvalet 2016. Washington inför även sanktioner mot ett.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 18 kl. 14:07

Ryska protester mot höjd pensionsålder

Tusentals människor har gått ut på gatorna runt om i Ryssland för att protestera mot regeringens impopulära planer på att höja pensionsåldern. Förslaget har lett till minskat stöd för president Vladimir Putin i mätningar. Protester organiserades i ett t.

Sydsvenskan - 01 jul 18 kl. 14:07

Ryska protester mot höjd pensionsålder

Tusentals människor har gått ut på gatorna runt om i Ryssland för att protestera mot regeringens impopulära planer på att höja pensionsåldern. Förslaget har lett till minskat stöd för president Vladimir Putin i mätningar. Protester organiserades i ett t.

GöteborgsPosten - 09 sep 18 kl. 22:27

Över 800 gripna vid ryska protester

Över 800 personer har gripits i samband med protester mot höjd pensionsålder i Ryssland. Samtidigt hålls lokalval där Putin-trogna kandidater väntas få fortsatt förtroende..

UNT - 09 sep 18 kl. 22:26

Över 800 gripna vid ryska protester

Över 800 personer har gripits i samband med protester mot höjd pensionsålder i Ryssland..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

JO utreder om general trakasserats

Justitieombudsmannen (JO) har inlett en utredning om förre arméchefen generalmajor Anders Brännström trakasserats av Försvarsmakten på grund av sina uttalanden i DN..

DN - 45 minuter sedan

M vill satsa 3 miljarder kronor extra på försvaret

Moderaterna satsar i sitt budgetförslag tre miljarder kronor på försvaret nästa år. Det är samma belopp som Överbefälhavaren begärt - medan den övergångsbudget som nu ligger på riksdagsbord inte innebär något tillskott alls. .

DN - 45 minuter sedan

”Risk att M-förslaget leder till minskad jämställdhet”

REPLIK DN DEBATT 17/11. Vi delar ambitionen att få kvinnor och män att dela mer lika på föräldraledigheten som ett sätt att nå ökad ekonomisk jämställdhet. Men förslagen från Dousa, Schenström och Sonnegård uppnår inte det syftet.

DN - 1 timme sedan

Gunnar Jonsson: Macrons EU-armé en illa genomtänkt illusion

EU har ingen anledning att försöka bygga en gemensam armé. Bättre är att européerna rustar upp sitt bidrag till Nato..

DN - 1 timme sedan

Ingen värme inom sikte – men dimman kommer lätta

Vädret förnimmer om annalkande vinter och de kommande nätterna blir kalla. Men det är fortfarande höst i stora delar av landet och den meteorologiska vintern låter vänta på sig. Det är lätt att känna sig nedtryckt av molnen och dimman som legat tung över södra och mellersta Sverige, men framöver lättar det upp..

DN - 1 timme sedan

Ukraina hotar dra sig ur Interpol om ordföranden blir rysk

En rysk ordförande för Interpol kan bli verklighet imorgon. Nu kämpar ryska regimkritiker och Ukraina för att stoppa valet av Aleksandr Prokoptjuk.  Affärsmannen Bill Browder har startat en regelrätt kampanj.

DN - 1 timme sedan

Våldtogs av juristkollega på sommarfest – nu får kvinnan gå

Alkoholen flödade på en av Stockholms mest profilerade advokatbyråers sommarfest i juni i år. Sent på natten våldtogs den nyanställda juristen Tyra av en kollega. Mannen dömdes till fängelse i tingsrätten, hon blev sjukskriven.

DN - 2 timmar sedan

Carl Hamilton: Snart måste talmannen peka med hela handen

Den nya borgerligheten har kraschlandat och riksdagen gått i baklås. De anständiga partierna ska nu spela Svarte Petter om makten. Men det finns inget naturligt slut på spelet.

DN - 2 timmar sedan

Minnesord: Lisbet Palme

Som tidigare meddelats har Lisbet Palme, Vällingby avlidit i en ålder av 87 år. Närmast anhöriga är barnen Joakim, Mårten och Mattias med familjer..

DN - 2 timmar sedan

Död val hade 6 kilo plast i magen

En död kaskelot med nästan 6 kilogram plast i magen har spolats i land i en nationalpark i Indonesien, rapporterar BBC. Valen hade bland annat 25 plastpåsar och två flip-flops i magen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.