VA > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 09:20

VA - 22 okt 18 kl. 11:25

Analytiker efter Volvorapporten: Attraktiv efter svag kurstrendEfter den senaste tidens svaga kursutveckling ser Volvoaktien attraktiv ut, anser Kepler Cheuvreux. Tredje kvartalets orderingång och resultat var starkare än väntat samtidigt som det finns möjlighet till extrautdelning framöver. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Volvorapporten, Volvoaktien, Kepler Cheuvreux

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerefter , Volvorapporten, Attraktivefter , svag, kurstrend
Affärsvärlden - 18 apr 17 kl. 16:24

Analytiker tror på svag rapport från Axfood

En trög dagligvarumarknad tillsammans med negativa kalendereffekter väntas bidra till att Axfood presenterar en rapport för det första kvartalet med svag tillväxt och en resultatförsämring..

IDG - 22 nov 12 kl. 12:32

Analytiker tror på svag Macförsäljning

Den välkände analytikern Gene Munster tror att Apple får svårt att sälja lika många datorer som förra julen. .

Affärsvärlden - 18 nov 11 kl. 12:35

Analytiker: Det är en attraktiv investering

Priserna på råvaror steg överlag på fredagens förmiddag efter att ha noterade betydande nedgångar på torsdagen. En råvara pekades ut att fortfarande vara en attraktiv riskskyddsinvestering..

Cornucopia - 28 nov 16 kl. 11:44

Anders Ygeman (s) - en svag kraftlös pratkvarn

Inrikesminister Anders Ygeman (s) var initialt mångas, inklusive min, favoritminister i den annars så skrämmande dåliga regeringen. Men det har sedan den initiala förtjustningsfasen under 2015 nu visat sig att Ygeman bara är en pratkvarn. En svag kraftlös floskelmaskin man skickar fram för att det ska verka som man gör något.

Affärsvärlden - 25 okt 16 kl. 11:13

Analytiker om Alfa Laval: Väldigt svag orderingång

Alfa Lavals kursutveckling på rapporten, först upp och sedan ned, kan anses avspegla en initial positiv reaktion på ett aviserat sparprogram, något som sedan överskuggades av en oväntat svag orderingång och därmed förknippad problematisk framtid. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt på tisdagsförmiddagen, efter verkstadskoncernens rapport..

Dagens PS - 11 okt 17 kl. 08:24

Analytiker varnar för svensk ”domedagsmaskin”

Minsta feljustering kan få katastrofala följder, spår två analytiker. ”Det är den största risken.” Ekonomierna är starka och världens börser går i det hela stora hela bra.

VA - 25 feb 11 kl. 08:21

Svag återhämtning i USA

25 februari De amerikanska börserna återhämtade sig under kvällen, efter att internationella energimyndigheten, IEA, strax före klockan 20.00 meddelat att man står redo att öka det globala utbudet av olja om så krävs. Beskedet fick omedelbart genomslag i oljepriserna som föll efter att ha ökat kraftigt under den senaste tidens oroligheter i Mellanöstern.

YLE - 04 aug 16 kl. 11:22

Analytiker: Nokias resultat en klar besvikelse

Teknologijätten Nokias resultat för årets andra kvartal var betydligt sämre än vad de flesta analytiker hade väntat sig. Vinsten nästan halverades från i fjol och omsättningen sjönk ordentligt. Aktiekursen rasade under förmiddagen på Helsingfors-börsen, men återhämtat sig senare en aning.

VA - 28 jun 11 kl. 11:45

Oroande svag handel

28 juni Detaljhandelns försäljningsvolym minskade mellan april och maj med 2,3 procent, rensat för kalender- och säsongsvariationer. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och Handelns Utredningsinstitut (HUI). Jämfört med maj 2010 minskade försäljningsvolymen med 1,1 procent.

VA - 15 feb 11 kl. 14:21

Svag tillväxt

15 februari Eurozonens BNP växte med 0,3 procent under fjärde kvartalet i fjol jämfört med kvartalet före. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på 0,4 procent i tillväxt. Svagare tillväxt än väntat i Tyskland, Frankrike och Italien dämpade hela valutaunionens tillväxttakt.

Fler nyheter från VA

VA - 15 minuter sedan

Trögt för e-handlaren – ökar förlusten och tvingas sänka vinstprognosen

Boozts omsättning som var högre än väntat under tredje kvartalet. Resultatet var samtidigt sämre än väntat och bolaget sänker lönsamhetsprognosen för 2018. .

VA - 15 minuter sedan

Här är aktieinvesteringen GW hållit hemlig i 3 år: ”Om de lyckas kommer jag inte behöva göra några fler aktieaffärer”

Kriminologiprofessorn Leif GW Persson är en flitig aktieinvesterare och har placerat i en rad nya bolag den senaste tiden. Ett av dem har han hållit hemligt i tre år, nu avslöjar han sin storsatsning för Veckans Affärer. .

VA - 2 timmar sedan

Ännu en blytyng börsdag i USA - Apple nu rasat nära 25% från toppen

2-procentiga ras ytterligare en dag i USA. .

VA - 16 timmar sedan

Investerar 40 procent av vinsten i utveckling: ”Innovation kräver investeringar”

På läkemedelsföretaget Celgene har man insett att investeringar i utveckling är en förutsättning för innovation – och att innovationer är en förutsättning för att fler patienter ska få tillgång till nya läkemedel och behandlingar. .

VA - 16 timmar sedan

Skandalen satte fart på Stora Enso – nu vinner bolaget ny hållbarhetsranking

Över 100 börsbolags hållbarhetsarbete granskas i ny rankning.  .

VA - 17 timmar sedan

USA-börserna fortsätter rasa på tisdagen – hela årets uppgång nu utraderad

USA-börserna sjunker ytterligare. .

VA - 19 timmar sedan

De vill bygga batterifabrik i Jämtland – och göra Sverige ledande på den globala energimarknaden

Jämtland kan komma att sätta Sverige på kartan som en viktig aktör på den globala energimarknaden. .

VA - 21 timmar sedan

Här öppnar världens största Ikea-varuhus – som 150 basketplaner

Det nya varuhuset blir det största hittills.  .

VA - 22 timmar sedan

Laddmöjlighet - en allt viktigare faktor för företag

Antalet laddbara bilar i Sverige ökar. Idag rullar cirka 62 000 fordon i landet som helt eller delvis drivs av el. Bilden av miljöhjälten som för några år sedan låg i framkant genom att köra en elbil är nu på väg att standardiseras.

VA - 23 timmar sedan

Uppgifter: Sony sparkar 200 personer i Sverige

Enligt uppgifter kommer techjätten varsla minst 200 personer.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.