VA > Ekonomi

Friday, 18 January, 11:03

VA - 22 okt 18 kl. 11:25

Analytiker efter Volvorapporten: Attraktiv efter svag kurstrendEfter den senaste tidens svaga kursutveckling ser Volvoaktien attraktiv ut, anser Kepler Cheuvreux. Tredje kvartalets orderingång och resultat var starkare än väntat samtidigt som det finns möjlighet till extrautdelning framöver. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Volvorapporten, Volvoaktien, Kepler Cheuvreux

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerefter , Volvorapporten, Attraktivefter , svag, kurstrend
Affärsvärlden - 18 apr 17 kl. 16:24

Analytiker tror på svag rapport från Axfood

En trög dagligvarumarknad tillsammans med negativa kalendereffekter väntas bidra till att Axfood presenterar en rapport för det första kvartalet med svag tillväxt och en resultatförsämring..

IDG - 22 nov 12 kl. 12:32

Analytiker tror på svag Macförsäljning

Den välkände analytikern Gene Munster tror att Apple får svårt att sälja lika många datorer som förra julen. .

Affärsvärlden - 18 nov 11 kl. 12:35

Analytiker: Det är en attraktiv investering

Priserna på råvaror steg överlag på fredagens förmiddag efter att ha noterade betydande nedgångar på torsdagen. En råvara pekades ut att fortfarande vara en attraktiv riskskyddsinvestering..

Cornucopia - 28 nov 16 kl. 11:44

Anders Ygeman (s) - en svag kraftlös pratkvarn

Inrikesminister Anders Ygeman (s) var initialt mångas, inklusive min, favoritminister i den annars så skrämmande dåliga regeringen. Men det har sedan den initiala förtjustningsfasen under 2015 nu visat sig att Ygeman bara är en pratkvarn. En svag kraftlös floskelmaskin man skickar fram för att det ska verka som man gör något.

Affärsvärlden - 25 okt 16 kl. 11:13

Analytiker om Alfa Laval: Väldigt svag orderingång

Alfa Lavals kursutveckling på rapporten, först upp och sedan ned, kan anses avspegla en initial positiv reaktion på ett aviserat sparprogram, något som sedan överskuggades av en oväntat svag orderingång och därmed förknippad problematisk framtid. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt på tisdagsförmiddagen, efter verkstadskoncernens rapport..

PrivataAffärer - Igår: 10:14

Analytiker: Räkna med fortsatt svag kursutveckling för Avanza

Läs också: Avanza dyker efter svag rapport Då Avanza samtidigt handlas till höga multiplar kan en ”aktiekursnedgång på mer än 5 procent vara berättigad”, fortsätter kommentaren. En annan mäklardesk framhåller att kvartalets svaga intäkter till stor del kan hänföras lägre fondprovisioner än marknaden hade antagit inför rapporten. Ett mix-skifte och lägre förvaltat kapital i spåren av den

Dagens PS - 11 okt 17 kl. 08:24

Analytiker varnar för svensk ”domedagsmaskin”

Minsta feljustering kan få katastrofala följder, spår två analytiker. ”Det är den största risken.” Ekonomierna är starka och världens börser går i det hela stora hela bra.

VA - 25 feb 11 kl. 08:21

Svag återhämtning i USA

25 februari De amerikanska börserna återhämtade sig under kvällen, efter att internationella energimyndigheten, IEA, strax före klockan 20.00 meddelat att man står redo att öka det globala utbudet av olja om så krävs. Beskedet fick omedelbart genomslag i oljepriserna som föll efter att ha ökat kraftigt under den senaste tidens oroligheter i Mellanöstern.

YLE - 04 aug 16 kl. 11:22

Analytiker: Nokias resultat en klar besvikelse

Teknologijätten Nokias resultat för årets andra kvartal var betydligt sämre än vad de flesta analytiker hade väntat sig. Vinsten nästan halverades från i fjol och omsättningen sjönk ordentligt. Aktiekursen rasade under förmiddagen på Helsingfors-börsen, men återhämtat sig senare en aning.

VA - 28 jun 11 kl. 11:45

Oroande svag handel

28 juni Detaljhandelns försäljningsvolym minskade mellan april och maj med 2,3 procent, rensat för kalender- och säsongsvariationer. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och Handelns Utredningsinstitut (HUI). Jämfört med maj 2010 minskade försäljningsvolymen med 1,1 procent.

Fler nyheter från VA

VA - 15 minuter sedan

Dark social är här för att stanna – så gör du för att nå fram med marknadsföringen

När trafiken i slutna meddelandetjänster som Messenger och Whatsapp blir större än flödet i öppna sociala medier som Facebook måste marknadsavdelningen tänka om. Om man inte vet var trafiken kommer ifrån är det svårt att styra den .

VA - 45 minuter sedan

Thq Nordic, Hexatronic och Enea är Redeyes toppval inom tech för 2019

THQ Nordic, Hexatronic och Enea är Redeyes toppval (top picks) inom tekniksektorn för 2019. .

VA - 45 minuter sedan

Vendela Ragnarsson: ”Nu måste partierna börja lyssna på sina väljare”

Sverige har fått en ny regering, och de gamla blockgränserna har börjat luckrats upp. Hör Vendela Ragnarsson berätta i lunchpodden ”Min bästa idé” om varför vi behöver ett helt nytt politiskt landskap. .

VA - 1 timme sedan

80-åringen från Ludvika brädade konkurrensen i ”världens hårdaste yrke” – slog alla rekord som dammsugarförsäljare

När Ove Sjögren fick böter från Svenska Målareförbundet för att han målade så mycket att modellen med ackord sattes ur spel gjorde tillfälligheter att han blev dammsugarförsäljare åt Electrolux. Efter nära 20 år avslutade han karriären med vinst varje år i alla nationella och internationella säljtävlingar i vad den legendariske företagsledaren Hans Werthén kallade “världens hårdaste yrke”. .

VA - 1 timme sedan

Klart: Stefan Löfven blir statsminister

Socialdemokraternas Stefan Löfven klarade fredagens omröstning i riksdagen. Efter 131 dagar har Sverige därmed fått en statsminister. .

VA - 1 timme sedan

Svensk Tinder-utmanare backas av H&M-chefen och Stefan Krook

Den svenska dejtingappen Relate är på väg att lanseras på marknaden och får ett tillskott i kassan av H&M-vd:n Karl-Johan Persson och Kivras grundare Stefan Krook. .

VA - 2 timmar sedan

Börsuppgång i korten: "Plötsligt dominerar de goda nyheterna igen"

Stockholmsbörsen stod på fredagsmorgonen inför en öppning i positivt territorium sedan uppgifter om en mildare amerikansk tullpolitik, senare dementerade, lyft börserna i USA på torsdagen och i Asien på fredagsmorgonen. .

VA - 2 timmar sedan

Kinneviks styrelse: Stenbeck ut – Campbell in

Cristina Stenbeck kommer inte ställa upp för omval till Kinneviks styrelse vid årsstämman. .

VA - 19 timmar sedan

Saftig nota för nedstängningen i USA: Bråket om muren är snart dyrare än vad det kostar att bygga den

27 dagar. Så länge har stora delar av den amerikanska statsapparaten varit nedstängd, i vad som är ett nytt rekord. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.