Mobil > Teknik

Monday, 19 November, 05:52

Mobil - 22 okt 18 kl. 11:12

Nokia X7 blir Nokia 8.1 internationelltFör den som hoppas på en Nokiamärkt toppmodell i höst ser det allt mörkare ut..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
X7, Nokia, Nokiamärkt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NokiaX7 blir , Nokia, 8.1, internationellt
YLE - 17 jan 13 kl. 04:44

Nokia skär ner arbetstillfällen

Nokia förbereder nya nedskärningar av arbetstillfällen både i Finland och utomlands, skriver Helsingin Sanomat. Alla anställda vid Nokias IT-förvaltning har kallats till ett internationellt möte i dag klockan 10 finsk tid. Det gäller totalt omkring 2000 personer.

Affärsvärlden - 14 maj 14 kl. 14:59

Nokia tar steg mot skiljedom

Nokia har påbörjat processen för att inleda ett internationellt skiljedomsförfarande mot Indien gällande en skattetvist på upp till 3,4 miljarder dollar..

YLE - 14 jun 12 kl. 11:43

Oklart hur många som måste lämna Nokia i Esbo

Mobiltelefontillverkaren Nokia säger upp 3 700 anställda i Finland. Det är ännu oklart hur många från avdelningen i Esbo som måste gå. Nokia håller som bäst på att informera personalen om de kommande nedskärningarna.

HBL - 20 sep 13 kl. 11:50

Elops bonusar väcker förundran internationellt

Elops jättebonusar väcker förvåning i internationella medier. Ekonomitidningen Financial Times påminner om att Nokias marknadsvärde sjönk betydligt under Elops tid som vd.
När Microsoft-affären blir av får Nokias tidigare vd, Stephen Elop, ungefär 18,8 miljoner euro i bonusar och aktierelaterade ersättningar.

HBL - 29 dec 13 kl. 07:46

"Mitt hjärta ligger i Larsmo"

Listan över orter som folk via enkäten gett mest hjärtan toppas av Sibbo och Larsmo. I bottenligan hamnade Vanda. För Jan-Anders Fagerhed var resultatet föga överraskande.

YLE - 10 okt 16 kl. 16:16

Gratulationer till Nobelprisvinnaren Bengt Holmström haglar i sociala medier

Den finländska nationalekonomen Bengt Holmström har mottagit ekonomipriset till Alfred Nobels minne. På twitter haglar gratulationerna in. En av de första att gratulera var president Sauli Niinistö.

YLE - 07 mar 14 kl. 13:13

”Finland skall revolutionera kundservice”

Ett nätverk av tidigare Nokia-anställda har lockat det brittiska bolaget Telrock att flytta största delen av sin produktutveckling till Finland. Till en början kommer bolaget att sysselsätta 50 personer i Uleåborg och Helsingfors. Telrock vill i Finland utveckla olika företags kundservice på mobiltelefoner.

HBL - 02 feb 15 kl. 06:00

Tålamod ger utdelning på SLS

Värdet på olika aktier varierar över tid, liksom utdelningen från olika företag. Svenska litteratursällskapet (SLS) har fått en avkastning på 7-8 procent per år. – Helst skulle man förstås se maximala utdelningar från alla varje år, men världen är inte sådan, säger SLS vd Dag Wallgren.

YLE - 25 dec 15 kl. 09:00

Nationalekonomens julklapp till regeringen: Så börjar hjulen snurra

Hur skall vi får Fart på Finland? Den frågan ställde vi tidigare i höst på Svenska.yle.

Sydsvenskan - 03 mar 12 kl. 10:42

Han avgör Lunds framtid

Foto: Niklas Holm
Kazuo Hirai är mannen som med ett pennstreck kan avgöra vad som ska hända med Sony Mobile. Sydsvenskan har som enda svenska ­tidning fått en intervju med Sonys nye koncernchef under mobilmässan i Barcelona, dit skånska bolag åkt för att sälja in sig själva och regionen.
Det är söndagskväll i Barcelona och den stora salen i Palau Sant Jordi är sprängfylld av mediefolk.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 15:36

Withings Pulse HR har tre veckors batteritid

Det senaste aktivitetsarmbandet från den franska tillverkaren påstås klara sig galet länge på en full laddning..

Mobil - I förrgår: 17:03

Mobil tipsar: Så hittar du nyheterna i Android 9.0 Pie

Vid ett första ögonkast är inte mycket nytt i Android 9.0 Pie. Vi hjälper dig att hitta och ha glädje av nyheterna..

Mobil - I förrgår: 14:37

HMD Global bjuder Nokia-fans på resa till produktlansering i Dubai

HMD Global har inte avslöjat vad det är för produkt (eller produkter) man tänkt offentliggöra vid sitt event i Dubai den 5 december. Men man vill hur som helst att fansen finns med när tillkännagivandet kommer, och bjuder nu ett fåtal av dem på en resa till lanseringen..

Mobil - I förrgår: 09:54

Nya funktioner för batteribesparing i kommande Wear OS-version

Google rullade alldeles nyligen ut en uppdatering av Wear OS, men redan nu kommer information om nästa stora uppdatering. Och den kommer inte minst att innehålla funktioner som kan förlänga batteritiden..

Mobil - I förrgår: 09:02

Designpatent skvallrar om hur Samsung Galaxy S10 kan se ut

Den nederländska sajten Let's Go Digital har uppmärksammat ett färskt Samsung-patent som visar hur det kommande flaggskeppet Galaxy S10 kan komma att se ut. Och skillnaden mot föregångarna kan bli mycket stor..

Mobil - 15 nov 18 kl. 15:17

Snart över 100 miljoner AI-högtalare levererade i världen

Det råder inget större tvivel om att så kallade AI-högtalare är ett segment som växer så det knakar. Och enligt färska siffror från Strategy Analytics så har det inom kort levererats hela 100 miljoner AI-högtalare globalt..

Mobil - 15 nov 18 kl. 15:20

Nya mobila toppchippet från Qualcomm imponerar i benchmarktest

Qualcomms nya mobilchipp Snapdragon 8150 – som förväntas bli uppföljaren till dagens toppchipp Snapdragon 845 – har dykt upp på benchmarkingsajten Antutu. Och chippet ser ut att få imponerande prestanda..

Mobil - 15 nov 18 kl. 11:12

Redo för Galaxy S10: Samsungs nya toppchipset lanserat

En ovanligt tidig lansering av det nya toppchipsetet och oväntat teknikval kan tyda på en tidig lansering av Samsung Galaxy S10..

Mobil - 13 nov 18 kl. 17:19

Spotify nu i Apple Watch – offlineläge senare

Idag släpper Spotify en officiell app till Apple Watch. Man meddelar samtidigt att man har planer på att lägga till möjligheten att spela musik och podcaster offlline, men att den funktionen kommer först senare..

Mobil - 15 nov 18 kl. 10:12

Sharp släpper smartphone med dubbla sensorpaneler

Den som inte gillar sensorpaneler lär sannolikt fnysa föraktfullt åt Sharps nya Aquos R2 Compact-telefon. Den har nämligen två sensorpaneler..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.