Mobil > Teknik

Monday, 21 January, 06:18

Mobil - 22 okt 18 kl. 11:12

Nokia X7 blir Nokia 8.1 internationelltFör den som hoppas på en Nokiamärkt toppmodell i höst ser det allt mörkare ut..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
X7, Nokia, Nokiamärkt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NokiaX7 blir , Nokia, 8.1, internationellt
YLE - 17 jan 13 kl. 04:44

Nokia skär ner arbetstillfällen

Nokia förbereder nya nedskärningar av arbetstillfällen både i Finland och utomlands, skriver Helsingin Sanomat. Alla anställda vid Nokias IT-förvaltning har kallats till ett internationellt möte i dag klockan 10 finsk tid. Det gäller totalt omkring 2000 personer.

Affärsvärlden - 14 maj 14 kl. 14:59

Nokia tar steg mot skiljedom

Nokia har påbörjat processen för att inleda ett internationellt skiljedomsförfarande mot Indien gällande en skattetvist på upp till 3,4 miljarder dollar..

YLE - 14 jun 12 kl. 11:43

Oklart hur många som måste lämna Nokia i Esbo

Mobiltelefontillverkaren Nokia säger upp 3 700 anställda i Finland. Det är ännu oklart hur många från avdelningen i Esbo som måste gå. Nokia håller som bäst på att informera personalen om de kommande nedskärningarna.

HBL - 20 sep 13 kl. 11:50

Elops bonusar väcker förundran internationellt

Elops jättebonusar väcker förvåning i internationella medier. Ekonomitidningen Financial Times påminner om att Nokias marknadsvärde sjönk betydligt under Elops tid som vd.
När Microsoft-affären blir av får Nokias tidigare vd, Stephen Elop, ungefär 18,8 miljoner euro i bonusar och aktierelaterade ersättningar.

HBL - 29 dec 13 kl. 07:46

"Mitt hjärta ligger i Larsmo"

Listan över orter som folk via enkäten gett mest hjärtan toppas av Sibbo och Larsmo. I bottenligan hamnade Vanda. För Jan-Anders Fagerhed var resultatet föga överraskande.

YLE - 10 okt 16 kl. 16:16

Gratulationer till Nobelprisvinnaren Bengt Holmström haglar i sociala medier

Den finländska nationalekonomen Bengt Holmström har mottagit ekonomipriset till Alfred Nobels minne. På twitter haglar gratulationerna in. En av de första att gratulera var president Sauli Niinistö.

YLE - 07 mar 14 kl. 13:13

”Finland skall revolutionera kundservice”

Ett nätverk av tidigare Nokia-anställda har lockat det brittiska bolaget Telrock att flytta största delen av sin produktutveckling till Finland. Till en början kommer bolaget att sysselsätta 50 personer i Uleåborg och Helsingfors. Telrock vill i Finland utveckla olika företags kundservice på mobiltelefoner.

HBL - 02 feb 15 kl. 06:00

Tålamod ger utdelning på SLS

Värdet på olika aktier varierar över tid, liksom utdelningen från olika företag. Svenska litteratursällskapet (SLS) har fått en avkastning på 7-8 procent per år. – Helst skulle man förstås se maximala utdelningar från alla varje år, men världen är inte sådan, säger SLS vd Dag Wallgren.

YLE - 25 dec 15 kl. 09:00

Nationalekonomens julklapp till regeringen: Så börjar hjulen snurra

Hur skall vi får Fart på Finland? Den frågan ställde vi tidigare i höst på Svenska.yle.

Sydsvenskan - 03 mar 12 kl. 10:42

Han avgör Lunds framtid

Foto: Niklas Holm
Kazuo Hirai är mannen som med ett pennstreck kan avgöra vad som ska hända med Sony Mobile. Sydsvenskan har som enda svenska ­tidning fått en intervju med Sonys nye koncernchef under mobilmässan i Barcelona, dit skånska bolag åkt för att sälja in sig själva och regionen.
Det är söndagskväll i Barcelona och den stora salen i Palau Sant Jordi är sprängfylld av mediefolk.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 11:00

Google köper del av Fossils smartwatchverksamhet

Google betalar motsvarande 360 miljoner kronor till mode- och accessoarjätten Fossil för delar av deras smartwatchteknologi..

Mobil - I förrgår: 10:33

4K-video försvunnen i Samsungs Android 9-uppdatering

I den allmäna omstökningen av systemet ser det ut som Samsung råkat tappa bort en kamerafunktion i sin senaste uppdatering..

Mobil - I förrgår: 10:37

Spotify rullar ut nytt billäge i USA

Den svenska streamingjätten vill göra det säkrare att använda appen när man sitter bakom ratten..

Mobil - I förrgår: 09:35

Bugg i Android-appen exponerade privata tweets för allmänheten

Flera Android-användare som trott att de publicerat tweets för bara ett antal utvalda personer har i själva verket publicerat inlägg som kan ses av alla..

Mobil - I förrgår: 09:37

Youtube-kanal kom över Pixel 3 Lite-prototyp

Google har uppenbarligen ett problem med läckor. Youtube-kanalen Andro News har nämligen lyckats komma över en fullt fungerande prototyp av den kommande enheten Pixel 3 Lite..

Mobil - 17 jan 19 kl. 16:25

Airpods mest eftersökta produkten 2018

Prisjämförelsesajten Pricerunner har sammanställt vilka produkter folk sökte efter mest under 2018. Mobiltelefoner var den populäraste kategorin, men allra populärast var Apples trådlösa lurar..

Mobil - 17 jan 19 kl. 15:35

Ny generation fingeravtryckssensorer löser två problem

Kinesiska Xiaomi har en ny typ av fingeravtryckssensor på gång, som enligt medgrundaren Lin Bin ska lösa två typiska problem med teknologin..

Mobil - 17 jan 19 kl. 15:37

Whatsapp nu populärare än Facebook-appen globalt

Facebooks köp av meddelandetjänsten Whatsapp 2014 verkar av allt att döma ha varit en vettig investering. Nu har nämligen Whatsapp-appen blivit större än Facebook-appen globalt..

Mobil - 17 jan 19 kl. 14:06

Första glimten av Android Q

Vi har hört det förut, men Android Q ser ut att bland annat kunna få ett mörkt tema..

Mobil - 17 jan 19 kl. 09:25

Tecken på att Iphoneförsäljningen bromsat in ytterligare

En undersökning genomförd av Keybanc Capital Markets visar att lagren med osålda Iphone-enheter växt hos operatörer i både USA och Europa under november och december..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.