Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 17 February, 11:34

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfven, vägrarge upp fortsätter , samtalen
Barometern - 27 jul 17 kl. 15:09

Mats Andersson: "Stefan Löfven vägrar släppa makten"

Hur skulle statsminister Stefan Löfven svara på Alliansens utmaning med en, oväntad, misstroendeförklaring mot tre ministrar? Ett extra val? Att regeringen skulle lämna in?

Expressen - 29 sep 17 kl. 08:05

Löfven vägrar svara om kritiken

TALLINN. Stefan Löfven vägrar svara på frågor om kritiken som Statens ansvarsnämnd riktar mot regeringen.Han vill inte heller svara på frågor om Transportstyrelsens sparkade vd Maria Ågren.

YLE - 19 jun 16 kl. 05:00

Direkt från Gullranda: Statsminister Stefan Löfven om säkerheten i Nordeuropa

För fjärde året samlas beslutsfattare, experter, forskare till ett säkerhetspolitiskt seminarium som republikens president Sauli Niinistö står värd för. Årets tema för diskussionerna i presidentens sommarresidens Gullranda är säkerheten i Nordeuropa samt försvarssamarbetet mellan Finland och Sverige. För första gången deltar också gäster från Sverige.

Dagens PS - 22 okt 18 kl. 10:16

Stefan Löfven i halvtid: ”Läget fortsatt svårt”

S-ledaren har träffat talmannen och berättar om svårigheterna att bilda regering. Stefan Löfven redogör på en presskonferens om hur spelplanen ser ut. ”Det är komplicerat, ingen tvekan om det.

SVT Debatt - 21 sep 13 kl. 13:29

Det är ni i S som skapat utanförskapet, Stefan Löfven

ÖPPET BREV Jag är ett barn av klassamhället. Min mormor adopterade bort tre utomäktenskapliga barn, själv växte jag upp med farmor och farfar i en etta i Stockholm. Länge var jag röd ?

BT - 10 sep 14 kl. 23:35

Löfven vägrar släppa fram Reinfeldt

S-ledaren Stefan Löfven upprepar att han inte tänker släppa fram Fredrik Reinfeldt som statsminister om Alliansen blir större än de rödgröna men utan egen majoritet. Det framgick av TV 4:s partiledarutfrågning.- Då får vi samma situation som i dag, vilket jag inte tycker är bra, så nej, svarade Löfven på frågan.

Cornucopia - 04 maj 18 kl. 11:01

Vann just Stefan Löfven valet - S anammar SD:s migrationspolitik

"Papieren, bitte!"Socialdemokraterna kanske just avgjorde riksdagsvalet och Sveriges statsminister 2018 - 2022 kommer heta Stefan Löfven. I ett utspel idag antog S vad som ser ut att vara SD:s migrationspolitik och öppnar därmed för SD som regeringsunderlag för en helt socialdemokratisk minoritets- och enpartiregering efter valet.

Expressen - 29 maj 17 kl. 09:36

Stefan Löfven om samtalen med Trump

Stefan Löfven är väl rustad för en valrörelse - i alla fall fysiskt. I podcasten "Värvet" säger statsministern att han laddar på motionscykeln varje dag och kärlekshyllar sin hustru.Han berättar också om när USA:s president ringde från flygplanet Air Force One.

DI - 27 sep 18 kl. 11:33

Stefan Löfven: ”Lösningen ligger i mitten”

Stefan Löfven var först ut att träffa talmannen Andreas Norlén. Efteråt berättade Löfven att det är mest konstruktivt att samtalen förs mellan de olika partierna, men han är också öppen för samtal mellan blocken..

DI - 27 mar 15 kl. 14:50

Löfven vägrar kalla Kina för diktatur

Statsminister Stefan Löfven skakade hand med Kinas premiärminister Li Keqiang och tyckte att de fick bra kontakt. Han tog upp frågan om mänskliga rättigheter, men vill inte säga på vilket sätt. Och han vägrar konsekvent att kalla Kina för en diktatur..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 13 timmar sedan

Tonårig flicka död efter mopedkrock

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Buss har kört av vägen

Aftonbladet - 1 timme sedan

Frida Karlsson hyllas efter debuten

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Nu blir det dyrare att semestra utomlands

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Forskare söker sömniga mammor

Aftonbladet - 11 timmar sedan

Man i 60-årsåldern skjuten till dödsOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.