Realtid > Ekonomi

Sunday, 18 November, 19:37

Realtid - 22 okt 18 kl. 06:55

Skrotar miljardinvestering: "Måste få konsekvenser att rösta på SD”En investering på 1,7 miljarder kronor som skulle gett Klippan 500 nya jobb skrotas efter att SD fått 30 procent i valet. Tusentals vill backa ur köpen av nyproducerade bostadsrätter. Och så lyfter kinesiska börser under måndagen i ett rally som är det starkaste på två år. Det är några av punkterna i måndagens nyhetssvep..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;måste, SD, Klippan

Dela artikeln

145 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrotar, miljardinvestering, quot;Måste, , konsekvenseratt , röstapå SD
HBL - 15 nov 14 kl. 08:44

Miljardinvestering ska räddas

Fyra ministrar mötte upp vid den konkursdrabbade gruvan i Sotkamo. En av dem var miljöminister Sanni Grahn-Laasonen som ännu inte vill säga vad Talvivaara betyder för hennes avsikt att luckra upp miljöbyråkratin.Gruvbolaget Talvivaaras konkurs för en vecka sedan fick statsminister Alexander Stubb (Saml) att utbrista att alla i riksdagen är kajanaländare.

Opinionen.se - 19 jul 13 kl. 16:38

Kina skrotar räntegolv

Kinas centralbank skrotar sitt golv för vad banker måste ta ut i ränta i sin utlåning från och med lördag. Syftet är att sänka finansieringskostnaderna för företag, enligt ett uttalande från banken. Tidigare har centralbanken krävt att bankerna i sin utlåning tar ut minst 70 procent av centralbankens styrränta.

BT - 19 jul 13 kl. 14:25

Kina skrotar räntegolv

Kinas centralbank skrotar sitt golv för vad banker måste ta ut i ränta i sin utlåning från och med lördag. Syftet är att sänka finansieringskostnaderna för företag, enligt ett uttalande från banken. Tidigare har centralbanken krävt att bankerna i sin utlåning tar ut minst 70 procent av centralbankens styrränta.

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 14:24

Kina skrotar räntegolv


Kinas centralbank skrotar sitt golv för vad banker måste ta ut i ränta i sin utlåning från och med lördag. Syftet är att sänka finansieringskostnaderna för företag, enligt ett uttalande från banken.Tidigare har centralbanken krävt att bankerna i sin utlåning tar ut minst 70 procent av centralbankens styrränta.

TA - 19 jul 13 kl. 14:24

Kina skrotar räntegolv


Kinas centralbank skrotar sitt golv för vad banker måste ta ut i ränta i sin utlåning från och med lördag. Syftet är att sänka finansieringskostnaderna för företag, enligt ett uttalande från banken.Tidigare har centralbanken krävt att bankerna i sin utlåning tar ut minst 70 procent av centralbankens styrränta.

SvD - 19 jul 13 kl. 14:24

Kina skrotar räntegolv

Kinas centralbank skrotar sitt golv för vad banker måste ta ut i ränta i sin utlåning från och med lördag..

BT - 20 nov 14 kl. 07:28

Fler skrotar bindningstider

Tele 2 slopar systemet med att mobilabonnemang ska vara bundna en viss period. När bolaget gjorde en granskning visade det sig att kundernas missnöje med bundna abonnemang var kompakt, skriver DN. Thomas Ekman, Tele 2:s Sverige-vd, säger till TT att kunderna inte längre vill ha känslan av att vara inlåst.

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 09:00

Satsningar faller bort i Femklöverns miljardinvestering

Foto:
Den regerande Femklövern i Kristianstad satsar 2,9 miljarder kronor i investeringar de kommande sju åren. Men i kontroversiella frågor, som Kantarellbadet och Vilans IP/Kristianstads IP, duckar politikerna.
Vid en första anblick ser det ut som att partierna i sina förhandlingar har huggit friskt i det förslag till investeringsplan som kommundirektör Jan Pålsson presenterade i början av mars.

Nyheter 24 - 27 jan 16 kl. 15:44

Cristiano Ronaldo med miljardinvestering

Cristiano Ronaldo är inte bara en av världens bästa fotbollsspelare. Nu är han i hotellbranschen också. LÄS MER: Bajen om kritiserade tröjan: "Vi vill inte ha med den att göra"Han har nämligen köpt ett lyxhotell i Monte Carlo för 1,3 miljarder svenska kronor, skriver Aftonbladet.

Alliansfritt Sverige - 23 sep 12 kl. 18:38

Uppsala skrotar kollektivtrafikmål - "riskerar minska biltrafiken"


BIL-ISM. Det verkar i ärlighetens namn inte så genomtänkt. Supermiljöbloggen:
Alliansen i Uppsala läns landsting har beslutat att överge sitt mål om fördubblad andel kollektivtrafik till 2030 [?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Från finansen via SEB till MSA

Klas Eklund har återigen skrivit historia. Sveriges tyngsta affärsjuridiska byrå, Mannheimer Swartling, har utsett honom till byråns första senior economist, tillika den första makroekonomen någonsin på en svensk advokatbyrå. Det är den senaste anhalten i en karriär på såväl storbanken som på finansdepartementet och i dåvarande statsministern Olof Palmes innersta krets..

Realtid - Igår: 06:34

Vad avhopparna gör säger något om börsens framtid

Duon Erik Sprinchorn och Carl Armfelt är Sveriges starkaste varumärke i fondförvaltarbranschen. Deras nästa hemliga steg blir avgörande för spel- och techsektorn i Sverige..

Realtid - Igår: 05:33

Veckans tio mest lästa på Realtid.se

Vår krönikör Per Lindvalls krönika om att fastighetsfesten går mot sitt slut toppar listan över Realtid mest lästa artiklar under veckan som gått. Andra artiklar som väckt intresse är artikeln om vilka som fanns med i startfältet i Catellas Finans-SM i tennis och långintervjun med Alexander Ernstberger..

Realtid - I förrgår: 13:44

23-åriga Josefine spås en lysande framtid som affärsjurist

Tydlighet, kreativitet och rådgivarmässighet. Det är några av egenskaperna som gav Josefine Jonsson Tepavac en förstaplats i 2018 års upplaga av Business Law Challenge. .

Realtid - I förrgår: 14:09

Prosolvia-grundare stämmer Carnegie

Prosolvias grundare Morgan Herou i rättstvist med Carnegie om Prosolvia-aktier till ett värde av cirka 14 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 11:00

Rätt att ge Norden röst i global skattedebatt

En enig fredagspanel välkomnar initiativet till ett nordiskt forum för skattepolitisk debatt, som lanserades tidigare i veckan. Tre kvalificerade röster är redo att sätta igång debatten. Läs vad Tina Zetterlund, Hans Peter Larsson och Johan Fall har att säga.

Realtid - I förrgår: 09:47

Penningtvätten i Danske Bank: tidigare anställda misstänkta

Flertalet tidigare anställda vid Danske Banks estniska filial misstänks ha tagit emot ersättning för att hjälpa till med penningtvätten. Det skriver Berlingske..

Realtid - I förrgår: 10:05

Resurs Bank planerar att sälja förfallna lånefordringar

Resurs Bank har ingått avtal med en rad aktörer om att löpande sälja delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar i Sverige och Norge..

Realtid - I förrgår: 10:10

Förbättrat resultat från Amasten

Amastens resultat för årets första nio månader landade på 113 (58) miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning på 95 procent jämfört med samma period i fjol..

Realtid - I förrgår: 07:22

Åtta juristbyråer får dela på 14 miljoner kronor

Vinnova har bestämt sig för att ge svensk legaltech “en knuff framåt”. – Det här är vad staten ska göra, säger Johan Wiberg, produktutvecklingschef på Avtal24..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.