DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 00:55

DI - 22 okt 18 kl. 07:14

Fiat Chrysler säljer Magneti Marelli för 64 miljarder kronorFordonsjätten Fiat Chrysler meddelade på måndagsmorgonen att dotterbolaget Magneti Marelli säljs till japanska Calsonic Kansei för 64 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Chrysler, Magneti Marelli, Fiat Chrysler, Calsonic Kansei

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fiat, Chrysler, säljer, Magneti, Marelliför 64 , miljarderkronor
Affärsvärlden - 22 okt 18 kl. 07:37

Fiat Chrysler säljer dotterbolag för 64 miljarder

Biltillverkaren Fiat Chrysler bekräftar att det säljer sitt dotterbolag, komponenttillverkaren Magneti Marelli, till japanska Calsonic..

DI - 03 aug 16 kl. 13:01

Samsung intresserade av Fiat Chrysler-enhet

Samsung Electronics uppges föra långt gångna diskussioner om att köpa delar av Magneti Marelli från Fiat Chrysler. Det rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 18 jul 15 kl. 09:46

Fiat mot försäljning av komponentjätte

Amerikansk-italienska fordonsjätten Fiat-Chrysler fortsätter att se över sin struktur. Nu skall företaget överväga att sälja sin fordonskomponentenhet Magneti Marelli, skriver Reuters och hänvisar till källor..

Nyteknik - 04 maj 16 kl. 10:29

Google väljer Chrysler för självkörande bil

För första gången väljer Google en specifik biltillverkare för att bygga in sin teknik för autonom körning. Tillverkaren är Chrysler..

DI - 07 aug 15 kl. 19:03

Gucci-systrar säljer enorm våning

Sugen på utsikt över både Chrysler Building och Empire State Building? Nu finns nu ett gyllene tillfälle att förvärva förre Gucci-vd:ns lägenhet i New York, rapporterar Wall Street Journal..

Dalarnas tidningar - 22 dec 15 kl. 14:30

Så här säljer Fredrik sin trotjänare med humor

16 500 – 16 999 står det under rubriken miltal i annonsen. Modellåret är 1997. Det är en Chrysler.

Sydsvenskan - 23 jul 15 kl. 13:26

Ferrari till börsen

Den italienska sportbilstillverkaren Ferrari har ansökt hos den amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras i USA, uppger bankkällor. Bolaget är på väg att knoppas av från moderbolaget Fiat Chrysler.Det är fortfarande okänt hur många aktier Ferrari planerar att sälja och vad priset kommer att bli.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 13:26

Ferrari till börsen

Den italienska sportbilstillverkaren Ferrari har ansökt hos den amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras i USA, uppger bankkällor. Bolaget är på väg att knoppas av från moderbolaget Fiat Chrysler.Det är fortfarande okänt hur många aktier Ferrari planerar att sälja och vad priset kommer att bli.

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 14:17

OTW värvar från Social Industries

Contentbyrån OTW fortsätter att stärka sitt team inom sociala medier. Denna gång med Johanna Rydberg och Samin Krijestarac, båda från Social industries. – Det känns kul att attrahera sådana stjärnor.

DI - 26 nov 18 kl. 21:11

Bilrally på börserna när GM skär ned och Fiat säljer

Två stora biltillverkare fick se sina aktiekurser sticka iväg på måndagen. Men det är två helt olika orsaker som lyfter aktierna..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Vann fajten mot läkemedelsjätte

Läkemedelsbolaget Orexo tog steget från Uppsala till USA, men hamnade i en långdragen tvist med en av de internationella jättarna.   "Det har varit en ökenvandring", säger Orexos vd Nikolaj Sørensen..

DI - 2 timmar sedan

Hamnstrejken dyr affär för industribolagen: ”Förluster i miljonbelopp”

Under fredagen utsåg Medlingsinstitutet tre medlare som ska lösa den mångåriga konflikten mellan Hamnarbetarförbundet och Sveriges Hamnar. Den väntade strejken börjar på onsdag och innefattar 63 hamnar i hela Sverige.  “En hamn som är stängd under en dag leder snabbt till förluster i miljonbelopp”, säger Mattias Dahl, vd för Sveriges hamnar.

DI - 2 timmar sedan

Kurserna på Wall Street steg för fjärde dagen i följd

USA-börserna avslutade veckan positivt och steg för fjärde dagen i följd. Investerarna gläds åt allt fler tecken på att handelsrelationerna mellan Kina och USA är på väg att lätta. För Teslas aktieägare var det däremot en tung dag..

DI - 3 timmar sedan

Taxijätten Cabonline skriver ned goodwill

Cabonline, som driver Sveriges största taxirörelse under flera varumärken och eventuellt är på väg till börsen, skriver ner goodwill på 155 miljoner kronor relaterat till verksamheten i Finland. .

DI - 3 timmar sedan

Näringslivet: Upp till bevis för Stefan Löfven

Näringslivet drar en lättnadens suck över att valresultatet ger Sverige en regering. Och Stefan Löfvens högersväng välkomnas.  ”Det är en stor dag”, säger Jan-Olof Jacke som är vd i Svenskt Näringsliv.

DI - 3 timmar sedan

LISTA: Nya regeringens viktigaste reformer för näringslivet

Här är fyrpartiregeringens viktigaste reformer för näringslivet att hålla koll på.  (Om ej annat sägs saknas tidsplan.) .

DI - 3 timmar sedan

SvD erfar: Scanias notering närmar sig – kan bli Stockholmsbörsen

Scanias börsnotering rycker allt närmare. Enligt SvD Näringsliv ska ägaren Volkswagen ha bjudit in investerare till kapitalmarknadsdag i London för att presentera lastvagnsbolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Trump ska träffa Kim Jong-Un i februari

Donald Trump kommer att träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i slutet av februari. .

DI - 4 timmar sedan

Analyshus sänker förväntningar på Husqvarna – men spår medvind från väder

Kepler Cheuvreux har sänkt sina vinstförväntningar på Husqvarna för de kommande två åren, men ser fortsatt bra uppsida i aktien och upprepar köp. .

DI - 4 timmar sedan

Hon vill få fondförvaltare att prata mer om känslor

Den mer nervösa börshandeln sedan i höstas är här för att stanna, det är bara att vänja sig.  "Och förvaltare som erkänner sina rädslor fattar bättre beslut", säger Emily Haisley, maknadspsykolog på fondjätten Black Rock..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.