DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 02:37

DI - 22 okt 18 kl. 07:14

Fiat Chrysler säljer Magneti Marelli för 64 miljarder kronorFordonsjätten Fiat Chrysler meddelade på måndagsmorgonen att dotterbolaget Magneti Marelli säljs till japanska Calsonic Kansei för 64 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Chrysler, Magneti Marelli, Fiat Chrysler, Calsonic Kansei

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fiat, Chrysler, säljer, Magneti, Marelliför 64 , miljarderkronor
Affärsvärlden - 22 okt 18 kl. 07:37

Fiat Chrysler säljer dotterbolag för 64 miljarder

Biltillverkaren Fiat Chrysler bekräftar att det säljer sitt dotterbolag, komponenttillverkaren Magneti Marelli, till japanska Calsonic..

DI - 03 aug 16 kl. 13:01

Samsung intresserade av Fiat Chrysler-enhet

Samsung Electronics uppges föra långt gångna diskussioner om att köpa delar av Magneti Marelli från Fiat Chrysler. Det rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 18 jul 15 kl. 09:46

Fiat mot försäljning av komponentjätte

Amerikansk-italienska fordonsjätten Fiat-Chrysler fortsätter att se över sin struktur. Nu skall företaget överväga att sälja sin fordonskomponentenhet Magneti Marelli, skriver Reuters och hänvisar till källor..

Nyteknik - 04 maj 16 kl. 10:29

Google väljer Chrysler för självkörande bil

För första gången väljer Google en specifik biltillverkare för att bygga in sin teknik för autonom körning. Tillverkaren är Chrysler..

DI - 07 aug 15 kl. 19:03

Gucci-systrar säljer enorm våning

Sugen på utsikt över både Chrysler Building och Empire State Building? Nu finns nu ett gyllene tillfälle att förvärva förre Gucci-vd:ns lägenhet i New York, rapporterar Wall Street Journal..

Dalarnas tidningar - 22 dec 15 kl. 14:30

Så här säljer Fredrik sin trotjänare med humor

16 500 – 16 999 står det under rubriken miltal i annonsen. Modellåret är 1997. Det är en Chrysler.

Sydsvenskan - 23 jul 15 kl. 13:26

Ferrari till börsen

Den italienska sportbilstillverkaren Ferrari har ansökt hos den amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras i USA, uppger bankkällor. Bolaget är på väg att knoppas av från moderbolaget Fiat Chrysler.Det är fortfarande okänt hur många aktier Ferrari planerar att sälja och vad priset kommer att bli.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 13:26

Ferrari till börsen

Den italienska sportbilstillverkaren Ferrari har ansökt hos den amerikanska finansinspektionen om att börsnoteras i USA, uppger bankkällor. Bolaget är på väg att knoppas av från moderbolaget Fiat Chrysler.Det är fortfarande okänt hur många aktier Ferrari planerar att sälja och vad priset kommer att bli.

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 14:17

OTW värvar från Social Industries

Contentbyrån OTW fortsätter att stärka sitt team inom sociala medier. Denna gång med Johanna Rydberg och Samin Krijestarac, båda från Social industries. – Det känns kul att attrahera sådana stjärnor.

Cornucopia - 20 jul 14 kl. 13:19

Tesla Motors motarbetas av amerikanska delstater

Tesla Motors motarbetas av flera amerikanska delstater, som har förbud mot direktförsäljning av bilar till slutkund. Delstaterna kräver att det finns en separat mellanhand och Tesla, med sin affärsmodell att sälja direkt utan mellanhänder, får alltså inte sälja bilar i stora delar av USA. Samtidigt har Elon Musk avslöjat namnet på den kommande billigare modellen av Tesla, Model III.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Trendbrott under granen – nu öppnar Svensson plånboken

Svenskarna storsatsar på julfirandet och väntas i år öka sin julbudget med 16 procent. Ökningen är ett tecken på låga räntor och låg inflation, men också på en större vilja att köpa rättvisemärkta och miljövänliga varor. .

DI - 4 timmar sedan

Gaps resultat i linje med förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:69 dollar för det tredje kvartalet (augusti-oktober) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 4 timmar sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 4 timmar sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 5 timmar sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 5 timmar sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..

DI - 5 timmar sedan

Eltel-ledamot köper aktier för 289.000 kronor

Följer ordförandens exempel: Håkan Dahlström, styrelseledamot i Eltel sedan i fjol, har köpt 20.000 aktier i bolaget på kursen 14,46 för 289.000 kronor..

DI - 5 timmar sedan

Trump får mothugg av demokratisk senator om Saudistöd

Senatorn Dianne Feinstein, demokrat, kritiserar presidentens uttalande om fortsatt goda relationer till Saudiarabien och manar till sanktioner..

DI - 5 timmar sedan

SBAB: Ingves räknar fel – så hög blir boräntan

Stefan Ingves & Co räknar med en för hög normalränta och kommer att tvingas backa, spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. Så hög blir framtidens normala boränta, enligt hans analys..

DI - 5 timmar sedan

Oljefonden fortsätter storhandla fastigheter

Den norska oljefonden köper läkemedelsbolaget Sanofis huvudkontor i Paris, efter att tidigare i höstas ha köpt Amazons Londonkontor. Därmed tar man ett steg närmare Sobi, där den norska fonden är storägare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.