Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 16:26

Affärsvärlden - 19 okt 18 kl. 15:12

Daimler varnar för sämre resultat än väntatDen tyska fordonstillverkaren Daimler varnar för att rörelseresultat för det tredje kvartalet blir klart lägre än tidigare väntat. Därmed väntas helårsresultatet bli väsentligt lägre än under fjolåret..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Daimler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Daimler, varnarför sämre , resultat, än, väntat
Helsingborgs Dagblad - 01 feb 18 kl. 10:09

Daimler missar målet

Det blev ett oväntat svagt resultat från fjärde kvartalet för den tyska fordonstillverkaren Daimler, som bland annat äger bilmärket Mercedes-Benz. I ett bokslut för 2017 varnar dessutom koncernledningen för att tillväxten i år kan bromsas av stora inves.

DI - 24 feb 18 kl. 12:55

Professorn varnar för intressekonflikter efter Daimler-köpet

Fordonsprofessorn Christer Karlsson ser kinesiska Geelys köp i Mercedes-Benz moderbolag Daimler som ett led i grundaren Li Shufus strategi att komma in på den europeiska lyxbilsmarknaden. Christer Karlsson varnar samtidigt för intressekonflikter på lastbilssidan..

E24 - 09 feb 12 kl. 08:22

Daimler 4 kv: ebitresultatet blev 2,2 mdr eur

Daimler redovisar ett ebit-resultat på 2,2 miljarder euro för det fjärde kvartalet 2011 (1,6). Väntat var ett resultat på 2,2 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 09 feb 12 kl. 08:31

Daimler ökar takten

Den tyska fordonstillverkaren Daimler redovisar ett ebit-resultat på 2,2 miljarder euro för det fjärde kvartalet 2011 (1,6). Väntat var ett resultat på 2,2 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

Opinionen.se - 10 apr 13 kl. 09:52

Daimler vinstvarnar

Den tyska fordonskoncernen Daimlers vd Dieter Zetsche varnar för att vinsten för 2013 blir lägre än väntat, med hänvisning till svag efterfrågan i Europa. ? Daimler kommer att ge mer information om förväntningarna på marknaden och vinsterna för koncernen och dess enheter för helåret i samband med rapporten för årets första kvartal, sade Zetsche på en årsstämma på onsdagen.

E24 - 27 jul 11 kl. 07:57

Stark rapport från Daimler

Daimler redovisar ett resultat efter skatt på 1,7 miljarder euro för det andra kvartalet 2011 (1,3)..

DI - 27 apr 12 kl. 07:43

Starka siffror från Daimler

Daimler redovisar ett resultat efter skatt på 1,42 miljarder euro för det första kvartalet 2012 (1,18). Nettoomsättningen uppgick till 27 miljarder euro (24,7). Väntat var en nettoomsättning på 26,7 miljarder euro..

Affärsvärlden - 24 jul 13 kl. 08:47

Daimler tror på bättre tider

Den tyska fordonskoncernen Daimler bekräftar prognosen om att resultat för den andra hälften 2013 kommer att bli "signifikant bättre" än under den första hälften av året..

DI - 30 apr 14 kl. 07:36

Snäppet bättre än väntat för Daimler

Den tyska fordonskoncernen Daimler redovisar ett ebit-resultat på 1,8 miljarder euro för det första kvartalet 2014. Väntat var ett rörelseresultat på 1,7 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

SvD - 30 apr 14 kl. 07:50

Daimler slog förväntningarna

Den tyska fordonskoncernen Daimler redovisar ett ebit-resultat på 1,8 miljarder euro för det första kvartalet 2014. Väntat var ett rörelseresultat på 1,7 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Fabege tecknar låneavtal om 1,6 miljarder

Fastighetsbolaget Fabege lånar upp 1,6 miljarder kronor från Brunswick..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fitch varnar för växande skuldberg

Det stora och snabbt växande offentliga skuldberget i världen kan skapa budget- och betalningsproblem när det globala ränteläget stiger, varnar ratinginstitutet Fitch Ratings i en färsk rapport..

Affärsvärlden - Igår: 15:43

Han är världens mest underskattade vd

Microsofts vd Satya Nadella toppar för tredje året i rad tidningen Fortunes lista över de mest underskattade företagsledarna..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Utebliven Millicom-affär tynger

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen mer negativt än vad förhandel indikerade. Den uteblivna affären mellan Millicom, där Kinnevik är storägare, väger tungt i den negativa vågskålen med stora nedgångar för de båda bolagen i Stenbeckssfären..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Castellum överträffar förväntningarna

Utdelningen höjs 15 procent till 6:10 kronor (5:30) och vd:n Henrik Saxborn konstaterar att utdelningen därmed höjs för 21:a året i rad..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Analytiker: Utmaningar redan inprisade - köp Dometic

Utmaningarna på den amerikanska husbilsmarknaden är redan inprisade i Dometics aktiekurs och nu det räcker med små positiva signaler för utlösa en positiv kursutveckling i fritidsbolagets aktie..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

First North-bolagets vd lämnar med omedelbar verkan

Advenica meddelar att vd Einar Lindquist lämnar bolaget omgående men kommer att finnas tillgänglig under uppsägningstiden..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Mejerijätte varslar

Upp till 100 personer varslas vid den finska mejerijätten Valios huvudkontor, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Det innebär att 660 personer berörs av uppsägningshot..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Hamnarbetarnas strejk är i gång

Henrik Collvin, ordförande i avdelning 30 i Hamnarbetarförbundet i Malmö, leder nu sina medlemmar i strejken, som brutit ut i 15 svenska hamnar. "Detta är inte något vi vill, men vi har inte kunnat hitta någon annan lösning", säger han..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Omsättningstapp för spelutvecklaren

First North-listade spelutvecklaren MAG Interactive redovisar en nettoomsättning för det första kvartalet (september-november) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019 på 40,4 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.