Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 25 April, 11:47

Affärsvärlden - 19 okt 18 kl. 15:12

Daimler varnar för sämre resultat än väntatDen tyska fordonstillverkaren Daimler varnar för att rörelseresultat för det tredje kvartalet blir klart lägre än tidigare väntat. Därmed väntas helårsresultatet bli väsentligt lägre än under fjolåret..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Daimler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Daimler, varnarför sämre , resultat, än, väntat
Helsingborgs Dagblad - 01 feb 18 kl. 10:09

Daimler missar målet

Det blev ett oväntat svagt resultat från fjärde kvartalet för den tyska fordonstillverkaren Daimler, som bland annat äger bilmärket Mercedes-Benz. I ett bokslut för 2017 varnar dessutom koncernledningen för att tillväxten i år kan bromsas av stora inves.

DI - 24 feb 18 kl. 12:55

Professorn varnar för intressekonflikter efter Daimler-köpet

Fordonsprofessorn Christer Karlsson ser kinesiska Geelys köp i Mercedes-Benz moderbolag Daimler som ett led i grundaren Li Shufus strategi att komma in på den europeiska lyxbilsmarknaden. Christer Karlsson varnar samtidigt för intressekonflikter på lastbilssidan..

E24 - 09 feb 12 kl. 08:22

Daimler 4 kv: ebitresultatet blev 2,2 mdr eur

Daimler redovisar ett ebit-resultat på 2,2 miljarder euro för det fjärde kvartalet 2011 (1,6). Väntat var ett resultat på 2,2 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 09 feb 12 kl. 08:31

Daimler ökar takten

Den tyska fordonstillverkaren Daimler redovisar ett ebit-resultat på 2,2 miljarder euro för det fjärde kvartalet 2011 (1,6). Väntat var ett resultat på 2,2 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

Sydsvenskan - 06 feb 19 kl. 08:48

Sämre resultat för Daimler

Den tyska fordonskoncernen Daimler, med bilmärket Mercedes-Benz, redovisar en minskad rörelsevinst på 22 procent i årets fjärde kvartal. Rörelseresultatet (ebit) föll till 2,67 miljarder euro, vilket var lägre än väntat. Koncernens resultat tyngs främst.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 19 kl. 08:48

Sämre resultat för Daimler

Den tyska fordonskoncernen Daimler, med bilmärket Mercedes-Benz, redovisar en minskad rörelsevinst på 22 procent i årets fjärde kvartal. Rörelseresultatet (ebit) föll till 2,67 miljarder euro, vilket var lägre än väntat. Koncernens resultat tyngs främst.

Opinionen.se - 10 apr 13 kl. 09:52

Daimler vinstvarnar

Den tyska fordonskoncernen Daimlers vd Dieter Zetsche varnar för att vinsten för 2013 blir lägre än väntat, med hänvisning till svag efterfrågan i Europa. ? Daimler kommer att ge mer information om förväntningarna på marknaden och vinsterna för koncernen och dess enheter för helåret i samband med rapporten för årets första kvartal, sade Zetsche på en årsstämma på onsdagen.

E24 - 27 jul 11 kl. 07:57

Stark rapport från Daimler

Daimler redovisar ett resultat efter skatt på 1,7 miljarder euro för det andra kvartalet 2011 (1,3)..

DI - 27 apr 12 kl. 07:43

Starka siffror från Daimler

Daimler redovisar ett resultat efter skatt på 1,42 miljarder euro för det första kvartalet 2012 (1,18). Nettoomsättningen uppgick till 27 miljarder euro (24,7). Väntat var en nettoomsättning på 26,7 miljarder euro..

Affärsvärlden - 24 jul 13 kl. 08:47

Daimler tror på bättre tider

Den tyska fordonskoncernen Daimler bekräftar prognosen om att resultat för den andra hälften 2013 kommer att bli "signifikant bättre" än under den första hälften av året..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Så kan du förhindra dataintrång

Med tanke på de senaste årens skräckrubriker kring dataintrång, hackade tjänster och känsliga data på vift, är det inte särskilt förvånande att många organisationer oroar sig för om de ska våga ta steget upp i molnet..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Statens gamblingbolag backar

Svenska Spel tappade spelintäkter och fick se lönsamheten dyka i första kvartalet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

JC går i konkurs

Klädkedjan JC har lämnat in en egen ansökan om konkurs till Stockholms tingsrätt. Det rapporterar Breakit. .

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Aktierna som går mot strömmen

Stockholmsbörsen inledde nedåt på torsdagen med kurspress från en del av morgonens rapporterande bolag, bland annat Swedbank, SKF och Nokia, men återhämtade sig lite efter en stunds handel..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vinsttapp för Dist IT

It-företaget Dist IT redovisar ett resultat efter skatt på 1,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (3,8)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kronan dyker efter räntebeskedet

Svenska räntor sjunker och kronan försvagas rejält efter Riksbankens räntebesked samtidigt som övriga europeiska räntor överlag pekar svagt uppåt..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Muntrare än väntat i svensk ekonomi

Barometerindikatorn, som sammanfattar läget i svensk ekonomi, steg till 102,7 i april, jämfört med reviderade 101,9 föregående månad (101,7)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ataris First North-notering skjuts upp

Det franska gamingbolaget Ataris parallellnotering på First North i Stockholm skjuts upp en dag..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Resultatförbättring för AQ Group

Verkstadsbolaget AQ Group redovisar ett rörelseresultat (ebit) på 96 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (72)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bygghemma vänder till vinst

E-handlaren Bygghemma hade under det första kvartalet 2019 en nettoomsättning på 1.220 miljoner kronor (1.025)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.