DN > Ekonomi

Thursday, 25 April, 10:29

DN - 22 okt 18 kl. 06:57

Dan Lucas: Nu har människor med hyggliga inkomster svårt att flytta från en mindre ort till StockholmLO:s bostadsrapport visar resultatet av det stora hålet i svensk bostadspolitik – den att det inte finns någon bostadspolitik..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Lucas, Stockholm

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dan, LucasNu har människor med , hyggliga, inkomster, svårt, att flytta från en mindre ort till Stockholm
DN - 12 dec 16 kl. 10:20

Dan Lucas: Stigande bostadspriser är ingen naturlag

Sju av tio hushåll tror på stigande bostadspriser. DN:s Dan Lucas varnar för överoptimism hos bostadsägarna..

DN - 01 feb 17 kl. 10:30

Dan Lucas: ”Krävs att SAS kan slåss med lågprisflygbolagen”

SAS tänker öppna baser i London och Spanien. DN:s Dan Lucas reder ut fem frågor om etableringen..

DN - 14 feb 17 kl. 09:46

Dan Lucas: Brittisk Brexitminister på besök

Storbritanniens Brexitminister, David Davis, besöker just nu Sverige. DN:s Dan Lucas reder ut tre frågor om vem han är och varför han är här..

DN - 14 feb 17 kl. 09:46

Dan Lucas: Brexitministerns besök en uppvärmning inför de hårda förhandlingarna

Storbritanniens Brexitminister, David Davis, besöker just nu Sverige. DN:s Dan Lucas reder ut tre frågor om vem han är och varför han är här..

DN - 19 feb 17 kl. 21:13

Dan Lucas: ”Stockholmshyran” ett steg mot marknadshyra

Hyresgästföreningen och tre kommunägda bostadsbolag i Stockholm har kommit överens om en ny modell för att bestämma hyrorna. Bland annat läget ska slå igenom mer är tanken. DN:s Dan Lucas svara på tre frågor om systemet som presenteras på DN debatt..

DN - 02 mar 17 kl. 14:38

Dan Lucas: Politisk pingpong i Storbritannien om Brexit

Den brittiska regeringen har förlorat en strid om Brexit i parlamentets överhus. Ledamöterna kräver att regeringen ska skydda rättigheterna för EU-medborgare som bor i Storbritannien, däribland 100.000 svenskar.

DN - 02 maj 17 kl. 14:35

Dan Lucas om skärpning av mäklartillsynen

Regeringen vill skärpa tillsynen av fastighetsmäklarföretag. DN:s Dan Lucas berättar vad det kan betyda och vad man ska tänka på som köpare..

DN - 30 maj 17 kl. 21:10

Dan Lucas: Skärpt amorteringskrav ger troligen kylande effekt

Finansinspektionen (FI) vill skärpa amorteringskravet. Hushåll som lånar mer än 4,5 gånger sin årsinkomst, måste amortera mer än andra. DN:s Dan Lucas berättar vad det innebär..

DN - 21 jun 17 kl. 09:52

Dan Lucas: Uber har andra bekymmer än att vd Travis Kalanick avgår

Ubers vd Travis Kalanick har avgått. Vad betyder det för den omstridda taxiförmedlingstjänsten? DN:s Dan Lucas svarar på fyra frågor..

DN - 04 jul 17 kl. 09:48

Dan Lucas: Råden för boräntan efter räntebeskedet

Riksbanken lämnar sin styrränta oförändrad. Vad betyder det för till exempel bolånen? DN:s Dan Lucas svarar på tre frågor om Riksbankens besked..

DN - 15 aug 17 kl. 10:41

Dan Lucas: Försök alltid att pressa bankerna

Bankernas marginaler på bolån stiger. DN:s Dan Lucas svarar på vad det betyder för dig med bolån..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Direktiven spikade – föreslår undantag i las

Tydligt utökade undantag från turordningsreglerna och lägre kostnader vid uppsägningar. Nu är direktiven spikade i den statliga utredning som ska se över arbetsrätten. – Det har varit väldigt intensiva förhandlingar, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S)..

DN - 19 timmar sedan

Turbulens kring sportkedjan XXL – nedsättande kommentarer på vd:s Facebookkonto

Butikskedjan XXL är i blåsväder efter att företagets vd, Per Sigvardsson, anklagas för att ha skrivit nedsättande kommentarer på Facebook. Enligt den nya vd:n har kontot blivit kapat genom ett offentligt nätverk.  – Jag har allvarligt funderat på att ta bort min profil på Facebook, säger han.

DN - Igår: 09:18

SAS förbereder för strejk – passagerare erbjuds gratis ombokning

Det lutar allt mer åt att de skandinaviska SAS-piloterna går ut i strejk i helgen. Nu erbjuds alla resenärer som ska resa i helgen fri ombokning, meddelar flygbolaget i ett pressmeddelande. .

DN - Igår: 07:40

Kraftigt höjd omsättning för Volvo

Omsättningen uppgick till 107.208 miljoner kronor..

DN - Igår: 15:10

Familjeföretaget som blev en skönhetsjätte

Från småföretag till skönhetsjätte. Familjeföretaget Lyko har tagit e-handelsvärlden med storm. Men det fanns en tid då familjen övervägde att begrava verksamheten.

DN - 22 apr 19 kl. 10:05

Danskarna som dog i Sri Lanka barn till känd företagare

De tre danska medborgare som dog i sprängdåden mot hotell och kyrkor i Sri Lanka på söndagen var syskon, och barn till den danske miljardären och företagaren Anders Holch Povlsen och hans hustru Anne Holch Povlsen..

DN - 22 apr 19 kl. 07:11

Resor till Sri Lanka får bokas om

De svenska resebolagen har haft kontakt med alla sina svenska resenärer på Sri Lanka. Och de som har inbokade resor till landet med Ving den närmaste tiden har fått möjlighet att boka om sina resor..

DN - 19 apr 19 kl. 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.