Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 16 November, 18:48

Dagensanalys.se - 22 okt 18 kl. 05:05

Youtube minskar tiden för vad som räknas som engagemangYoutube håller på och trimmar in sina annonserbjudanden. Vem gynnas av detta? Youtube såklart. Om du använder annonsformatet TrueView för så kallade action-annonser, du vill att tittaren ska göra något, så kommer du snart att se några förändringar. Annonsformatet TrueView för action-annonser innehåller olika call-to-action i nedre delen av reklamklippen.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
TrueView, Youtube

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Youtube, minskar, tidenför vad som , räknassom , engagemang
LV - 02 nov 16 kl. 13:24

SILVERDALSMORDET: Rättegången drar ut på tiden – beräknas inte vara klart förrän till jul

Rättegången mot den man som misstänks ha dödat sin fru i Silverdalen drar ut rejält på tiden. Tidsschemat visade sig alldeles för snålt tilltaget..

UNT - 18 mar 14 kl. 16:06

Tågtrafiken igång vid 16.30-tiden

Tågtrafiken till och från Göteborg stoppades delvis efter att en person blivit påkörd vid Sävenäs nära centralstationen i Göteborg vid 14-tiden. Vid 16.30-tiden beräknas trafiken vara igång igen.

NT - 18 mar 14 kl. 16:06

Tågtrafiken igång vid 16.30-tiden

Tågtrafiken till och från Göteborg stoppades delvis efter att en person blivit påkörd vid Sävenäs nära centralstationen i Göteborg vid 14-tiden. Vid 16.30-tiden beräknas trafiken vara igång igen.

Dagensanalys.se - 26 jun 17 kl. 12:31

Nielsen mäter nu även data från din YouTube-app

Som ett led i att öka transparens och stöd till annonsörer lägger Nielsen till data från YouTubes mobilapp i deras befintliga Digital Ad Ratings rapport. Sedan tidigare ingår YouTube annonser i rapporten, men då bara för desktop. Genom att nu lägga till data från mobilappen ökar möjligheten att följa konsumenterna över olika plattformar, och minskar även risken att konsumenter räknas dubbelt.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 13:00

YouTube säger sig ha vunnit presidentdebatten

Googleägda YouTube säger sig ha vunnit debatten mellan presidentkandidaterna Donald Trump och Hillary Clinton, med över 124 miljoner tittare över hela världen mot TV-publikens 63 miljoner. Men precis som i många andra debatter så ifrågasätts mätmetoden. Enligt Googles egna siffror så hade man alltså nästan dubbelt så många tittare på ”tuben” än via de traditionella TV-kanalerna.

Dagensanalys.se - 02 mar 17 kl. 11:31

Nu kan du betala för att titta på TV via YouTube

YouTube går nu från att vara plattformen för att titta på gratis filmklipp till att vara en plattform där du köper ett fast TV-utbud för ca 320 kronor per månad. Men alla kanaler finns inte, vilket gör det svårare för användarna att välja operatör. Nyheten om att YouTube kommer att lansera sitt eget betal-TV utbud släpptes nu i veckan.

Kristianstadsbladet - 13 nov 13 kl. 17:20

Den bortkastade tiden

Foto: Scanpix
I dag för hundra år sedan – 14 november 1913 – utkom det första bandet i en av 1900-talets största och mest namnkunniga klassiker, ”På spaning efter den tid som flytt” av Marcel Proust. Händelsen uppmärksammas världen runt. Två av dem som inte instämmer i hyllningskören är skribenterna Nils Markus Karlsson och Christian Claesson.

Dagensanalys.se - 28 jun 18 kl. 09:11

Meetrics får drömkunden Youtube att använda sina mätningar för Viewability

Meetrics som mäter hur lång tid en besökare ser hela eller delar av annons på nätet har fått in drömkunden Youtube. Med Meetrics kan Youtube erbjuda godkända mätningar för Viewability för visningar av annonser. Med godkända mätningar menar vi sådana som exempelvis MRC, IAB eller liknande organisationer bestämt är branschstandard.

DI - 23 nov 13 kl. 15:33

Svensk sportbilsälskare är stjärna på Youtube

Marknaden för annonser på videosajten Youtube beräknas omsätta över 30 miljarder kronor i år. En av de svenskar som lever enbart på Youtube är Gustav Träff, som driver en tv-kanal där snabba och dyra bilar tävlar mot varandra..

Cornucopia - 09 aug 16 kl. 08:55

Nej, ungdomsarbetslösheten minskar för att antalet ungdomar minskar

TT rapporterade igår om att ungdomsarbetslösheten faller. Detta är inte regeringens, politikens eller arbetsmarknadens förtjänst, utan som jag påtalade redan i början av 2013 beror detta på att vi har allt färre ungdomar sedan 90-talsbabyboomen inte längre räknas som ungdomar.
Åldersfördelningen 19-25 år minskar som synes.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Allt fler betalar för underhållning på nätet

En majoritet av alla svenskar har under de senaste tre månaderna betalat för TV-serier (58 procent), musik (57 procent) samt filmer (53 procent) på Internet och inköpen sker allt oftare via smartphones. Det finns inget bättre exempel på hur världen digitaliserats än de förändringar som skett inom musik-, film- och TV-industrin. Det visar en ny global undersökning från SuperData genomförd på uppdrag av betalningstjänsten PayPal.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Cint anställer och promotar Stefan

Panelplattformen Cint har tillsatt nya positioner med Stefan och Daniel. Stefan Hök blir ny produktchef och Daniel Hecker blir viceVD för produkter. Stefan har jobbat på Cint sedan 2011 så han är redan en veteran i bolaget.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Hur ska du utnyttja all data du samlar in och bli ett digitalt företag på riktigt?

Många företag har de senaste åren byggt system för att samla in stora mängder data, men allt fler börjar upptäcka att det är svårt att integrera de olika systemen som samlar in data. Software AG har under snart 50 år arbetat med datahantering, och hjälper företag att få ihop all denna data så den kan leda till insikter som går att agera på. I veckan kom Software AG till Sverige för sin Innovation Tour.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

4 steg för att börja skydda ditt företag mot korruption och oegentligheter

Vi läser i tidningarna om korruptionsskandaler med mutor och fiffel och tänker att ”det där händer aldrig hos oss”. Men är du så säker på det? I två artiklar kommer vi hjälpa dig bygga upp ett skydd mot denna typ av skandaler.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

AMP Story finns nu ute som beta

Publicister som använder Google Ad Manager kan nu visa annonser i AMP stories. Formatet heter AMP Story. En mindre skara publicister har fått testa formatet de senaste månaderna.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Instagram lanserar nya shopping-finesser

Instagram har nu lanserat tre nya finesser som gör det enklare att sälja produkter. För det första går det nu att spara ned produkter som man vill köpa senare. DU kan även tagga produkter i videoinlägg som är till salu och slutligen finns det en helt ny shoppingdel i appen där du kan sälja dina produkter.

Dagensanalys.se - Igår: 13:45

Instagram-modellen som har tusentals följare är fejk

Med över 30.000 följare är modellen Shudu Gram rätt så populär. Hon lägger upp bilder sig själv i olika outfits och scener.

Dagensanalys.se - Igår: 13:40

Nu är det klart at en skatteavgift ska betala för SVT

Igår blev det klart att radio- och tv-avgiften ersätts med en public service-avgift den 1 januari 2019. Detta efter att en lagrådsremiss på förslaget kommit in från regeringen i april i år, som i sin tur fick uppdraget att utreda frågan av public servicekommittén hösten 2017. Avgiften blir 1 procent av din beskattningsbara inkomst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.