SR > Nyheter

Wednesday, 21 November, 03:10

SR - 21 okt 18 kl. 19:07

Enigt negativa till Trumps kärnvapensbeslutReaktionerna på USA:s president Donald Trumps planer på att lämna kärnvapenavtalet är enigt negativa..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Trumps, USA, Donald Trumps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enigt, negativatill , Trumps, kärnvapensbeslut

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Rysk general väntas bli ny Interpol-chef

I dag väljer de 192 medlemsländerna i Interpol en ny generalsekreterare i Dubai. Den ryske generalen Alexander Prokoptjuk, just nu Interpols vice generalsekreterare, väntas väljas. Men kritiken mot valet växer, från bland annat internationella jurister..

SR - 3 timmar sedan

Oklart om Lööf vill ha mer tid för sonderingar

Annie Lööf har ännu inte bestämt om hon kommer att be talmannen om förlängd sonderingstid, när hon avrapporterar sitt uppdrag på torsdag..

SR - 4 timmar sedan

Advokat: Trump har svarat på Mullers frågor

USA:s president Donald Trumps advokat Rudy Giuliani säger att presidenten nu lämnat över svaren på den särskilde åklagaren Robert Muellers frågor..

SR - 5 timmar sedan

Trump fortsätter skydda saudiske kronprinsen

Donald Trump håller fast vid sin övertygelse om att det inte är klarlagt att Saudiarabiens kronprins ligger bakom mordet på Jamal Khashoggi..

SR - 6 timmar sedan

Efter miljöpremien – elbilar försvinner utomlands

Nästan var tionde elbil har lämnat Sverige sedan 2014 då en supermiljöbilspremie infördes, det rapporterar DN och SVT:s Plus..

SR - 6 timmar sedan

Ny skärpt syn på miljögifter i mat

EU skärper bedömningen av hur mycket av miljögifterna dioxin och PCB man tål utan hälsorisker. Följden blir att svenska Livsmedelsverket ser över sina konsumentråd..

SR - 7 timmar sedan

Kriminalvården: Fängelseplatserna snart slut

Fängelserna i Sverige är snart överfulla och enligt Kriminalvården håller platserna på att ta slut trots att dom har blivit fler..

SR - 8 timmar sedan

Översvämningarna hotar Venedigs världsarv

De återkommande översvämningarna i Venedig riskerar att bryta ned stadens byggnader, som är ett världsarv..

SR - 9 timmar sedan

Makedonsk exminister får asyl i Ungern

Makedoniens tidigare premiärminister, Nikola Gruevski, har beviljats politisk asyl i Ungern. Det skriver han själv på sin officiella Facebooksida..

SR - 10 timmar sedan

Begränsad miljövinst med återvunna kläder

Årets julklapp är ett återvunnet plagg, men miljövinsten med att köpa ett nytt plagg av återvunnet material är begränsad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.