SR > Nyheter

Thursday, 18 April, 16:55

Liknande nyheter

Taggar: Enigt, negativatill , Trumps, kärnvapensbeslut

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Maskad version av Mueller-utredningen offentliggörs

Ytterligare delar av Mueller-utredningen, som handlar om Trump-kampanjens eventuella kopplingar till Ryssland, väntas under torsdagen bli offentlig. Hör Ekot:s sändning här eller i appen Sveriges Radio Play..

SR - 1 timme sedan

7,7 miljarder för påskmat

Handeln tjänar dubbelt upp när svenskarna handlar påskmat på skärtorsdagen..

SR - 1 timme sedan

I dag släpps Mueller-utredningen

I dag släpps den så kallade Mueller-utredningen om misstänkt rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet år 2016. Här är en kort bakgrund om vad utredningen handlar om..

SR - 2 timmar sedan

Jessica Meir - första svenskan i rymden

I september är det dags för ytterligare en färd till internationella rymdstationen ISS - och ombord kommer svenska Jessica Meir vara..

SR - 4 timmar sedan

Nordkorea utesluter Pompeo ur kärnvapensamtal

Nordkorea vill ha bort USA:s utrikesminister Mike Pompeo från samtalen om kärnvapen, uppger landets statliga nyhetsbyrå..

SR - 4 timmar sedan

Åklagare ska utreda Erik Bengtzboe

En förutredning inleds efter avslöjanden om de ersättningar som moderata riksdagsledamoten Erik Bengtzboe fått för boende och resor..

SR - 5 timmar sedan

Norsk jägare sköt äldre joggare – döms till fängelse

Den 48-årige jägare som har stått åtalad för mordförsök efter att ha skjutit en 76-årig joggare döms för grovt vållande till kroppsskada och grovt jaktbrott..

SR - 6 timmar sedan

Påskvädret: Solen dominerar i helgen

Det kommer bli en varm och solig påsk i hela landet. Temperaturerna hamnar på något över det normala för april.   – Det är fortfarande solen som dominerar.

SR - 6 timmar sedan

Pressfriheten under press i allt fler länder

Bara en fjärdedel av de 180 länder som ingår i Reportrar utan gränsers pressfrihetsindex har "bra" eller "ganska bra" villkor för den fria journalistiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.