Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 19 November, 06:39

Affärsvärlden - 19 okt 18 kl. 13:53

Rapportbolag rasar



Stockholmsbörsen tappade på fredagen då flera rapportbolag gjorde marknaden besviken..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapportbolag, rasar
DI - 22 feb 12 kl. 10:44

Två rasande rapportbolag - och ett glädjeskutt

Två av onsdagens rapportbolag rasar på Stockholmsbörsen efter att marknaden rynkat på näsan åt bolagens senaste siffror. Värst ut är verktygsföretaget Swedol som vid tiotiden hade tappat hela 6,0 procent..

DI - 15 feb 18 kl. 16:28

Tvåsiffriga kursras för flera rapportbolag

Bland torsdagens rapportbolag är det många som har backat tvåsiffrigt medan sminkbolaget Oriflame gjort det motsatta. .

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:47

Sveriges Annonsörer rasar och branschpressen har noll koll

Återigen står vi där – att någon rasar och den som ska rapportera om det har noll koll. Det blir inga långsiktiga effekter om alla går omkring i sitt egna mörker. Vi måste göra något åt den här ohållbara situationen.

Nyheter 24 - 12 jan 11 kl. 11:00

EU-politiker rasar mot USA:s razzia på Twitter


En amerikansk domstol har begärt ut information om twitterkonton som tillhör ett antal centrala personer inom Wikileaks - samt sajtens förmodade källor. Nu rasar Europaparlamentet mot den integritetskränkande strategin. INTERNET.

BT - 16 dec 14 kl. 10:40

Moskvabörsen rasar

Moskvabörsens RTS-index, som speglar börsens värde i dollar, rasar med 10 procent. Även svenska aktier med rysk koppling följer med nedåt. Rubeln faller samtidigt, trots en chockhöjd rysk styrränta i natt, mot historiska bottennivåer.

Alingsås tidning - 25 apr 16 kl. 13:43

En klättrar, två rasar i ny skolrankning

Herrljunga klättrar medan både Alingsås och Vårgårda rasar i den senaste jämförelsen av elevernas kunskaper i årskurs nio i landets 290 kommuner. Det är Sveriges kommuner och landsting, SKL, som i dag presenterar sin öppna jämförelse för läsårets 2014/15. De sammanvägda resultaten, som ligger till grund för årets rankning, gäller alltså de elever som gick ut årskurs 9 i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 02 maj 11 kl. 12:30

Vintern rasar ut och fåglarna rasar in

Idag rasar vintern ut, och det har den gjort med besked. Den senaste veckan har ju varit osedvanligt varm. Och med värmen har många nya fågelarter anlänt.

E24 - 19 maj 11 kl. 09:21

Facken rasar över KI-rapport

Facken rasar efter KI:s nya rapport. Den slår fast att lönerna får öka med högst 3,1 procent om arbetslösheten ska kunna sänkas till 5 procent. Nu rasar facken..

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 17:00

CUF & LUF rasar (ja, rasar) mot Billström


RASANDE. På SvD-Brännpunkt rasar de två borgerliga ungdomsförbunden CUF och LUF mot Billströms ovärdiga och inhumana flyktingspolitik:Det är vår fasta åsikt att Tobias Billström under sina fem inte bevisat sig stå för en human flyktingpolitik; han har helt enkelt inte fört en politik värdig en liberal regering.Det är lagens fasta uppfattning att regeringen fattar kollektiva beslut - Billströms politik är därmed även Centerns och Folkpartiets förda politik, vilket borde väcka en del internt gnissel.

Alliansfritt Sverige - 08 nov 11 kl. 11:00

Hamilton rasar mot att LO har pengar


INTRESSEN. Folkpartiets ekonomisk-politiske talesperson Carl B Hamilton, som fortfarande rasar 20 år efter att de redan då urvattnade löntagarfonderna avskaffades, har hittat något ännu hemskare. Nu upprörs han av fackföreningsrörelsens ekonomiska resurser.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 08:22

Volvo stämmer Scania

Volvo stämmer Scania för intrång på ett patent rörande en särskild växellåda..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:10

BMW 530e laddhybrid – körglädje med komfort och prestanda

Följ med tiden och den utsläppsfria körningen, utan att tumma på dina krav. BMW 530e Sedan ger flexibiliteten att köra en effektiv laddhybrid som behållit 5-seriens hyllade egenskaper..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:20

Säljer förfallna lån för halv miljard

Nischbanken Resurs har ingått ett så kallat "forward flow"-avtal med kredithanteringsföretagen Alektum, Axactor och Lowell om att löpande sälja delar av svenska och norska förfallna lånefordringar..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:40

Teckningskursen i Saabs nyemission klar

Saab har fastställt att teckningskursen för den företrädesemission som offentliggjordes i oktober ska vara 225 kronor per aktie..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:17

Recipharms vd storsäljer

Recipharms vd och grundare Thomas Eldered har sålt 1.559.125 B-aktier i Recipharm, vilket motsvarar 12,7 procent av hans totala aktieinnehav, till en svensk institutionell investerare..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:13

Vinsten växer i NCAB

NCAB, som säljer mönsterkort som använda i många olika elektroniska produkter, redovisar en vinstökning i det tredje kvartalet. Men vd Hans Ståhl ser tecken på lägre ökningstakt i orderingången..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:45

Energibolag rasade på Wall Street

De ledande börserna i New York återhämtade sig på torsdagskvällen efter en svag inledning på handelsdagen..

Affärsvärlden - 16 nov 18 kl. 06:37

Balco köper renoveringsbolag

Balco har förvärvat TBO-Haglinds, verksamma inom renoveringssegmentet avseende balkongentreprenader i Sverige..

Affärsvärlden - 15 nov 18 kl. 14:36

Annie Lööf får sonderingsuppdraget

Talmannen ger Centerpartiets ledare Annie Lööf i uppdrag att uppdrag att sondera förutsättningarna för en regering som kan tolereras av riksdagen..

Affärsvärlden - 16 nov 18 kl. 06:32

Surt läge för villaförsäljarna

Försäljare av villor får i allt högre utsträckning nöja sig med ett lägre pris. Var tredje villa i Sverige såldes under utgångspris i oktober, enligt statistik från Hemnet..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.