Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 21 January, 07:17

Affärsvärlden - 19 okt 18 kl. 13:53

Rapportbolag rasarStockholmsbörsen tappade på fredagen då flera rapportbolag gjorde marknaden besviken..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapportbolag, rasar
DI - 22 feb 12 kl. 10:44

Två rasande rapportbolag - och ett glädjeskutt

Två av onsdagens rapportbolag rasar på Stockholmsbörsen efter att marknaden rynkat på näsan åt bolagens senaste siffror. Värst ut är verktygsföretaget Swedol som vid tiotiden hade tappat hela 6,0 procent..

DI - 15 feb 18 kl. 16:28

Tvåsiffriga kursras för flera rapportbolag

Bland torsdagens rapportbolag är det många som har backat tvåsiffrigt medan sminkbolaget Oriflame gjort det motsatta. .

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:47

Sveriges Annonsörer rasar och branschpressen har noll koll

Återigen står vi där – att någon rasar och den som ska rapportera om det har noll koll. Det blir inga långsiktiga effekter om alla går omkring i sitt egna mörker. Vi måste göra något åt den här ohållbara situationen.

Nyheter 24 - 12 jan 11 kl. 11:00

EU-politiker rasar mot USA:s razzia på Twitter


En amerikansk domstol har begärt ut information om twitterkonton som tillhör ett antal centrala personer inom Wikileaks - samt sajtens förmodade källor. Nu rasar Europaparlamentet mot den integritetskränkande strategin. INTERNET.

BT - 16 dec 14 kl. 10:40

Moskvabörsen rasar

Moskvabörsens RTS-index, som speglar börsens värde i dollar, rasar med 10 procent. Även svenska aktier med rysk koppling följer med nedåt. Rubeln faller samtidigt, trots en chockhöjd rysk styrränta i natt, mot historiska bottennivåer.

Alingsås tidning - 25 apr 16 kl. 13:43

En klättrar, två rasar i ny skolrankning

Herrljunga klättrar medan både Alingsås och Vårgårda rasar i den senaste jämförelsen av elevernas kunskaper i årskurs nio i landets 290 kommuner. Det är Sveriges kommuner och landsting, SKL, som i dag presenterar sin öppna jämförelse för läsårets 2014/15. De sammanvägda resultaten, som ligger till grund för årets rankning, gäller alltså de elever som gick ut årskurs 9 i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 02 maj 11 kl. 12:30

Vintern rasar ut och fåglarna rasar in

Idag rasar vintern ut, och det har den gjort med besked. Den senaste veckan har ju varit osedvanligt varm. Och med värmen har många nya fågelarter anlänt.

E24 - 19 maj 11 kl. 09:21

Facken rasar över KI-rapport

Facken rasar efter KI:s nya rapport. Den slår fast att lönerna får öka med högst 3,1 procent om arbetslösheten ska kunna sänkas till 5 procent. Nu rasar facken..

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 17:00

CUF & LUF rasar (ja, rasar) mot Billström


RASANDE. På SvD-Brännpunkt rasar de två borgerliga ungdomsförbunden CUF och LUF mot Billströms ovärdiga och inhumana flyktingspolitik:Det är vår fasta åsikt att Tobias Billström under sina fem inte bevisat sig stå för en human flyktingpolitik; han har helt enkelt inte fört en politik värdig en liberal regering.Det är lagens fasta uppfattning att regeringen fattar kollektiva beslut - Billströms politik är därmed även Centerns och Folkpartiets förda politik, vilket borde väcka en del internt gnissel.

Alliansfritt Sverige - 08 nov 11 kl. 11:00

Hamilton rasar mot att LO har pengar


INTRESSEN. Folkpartiets ekonomisk-politiske talesperson Carl B Hamilton, som fortfarande rasar 20 år efter att de redan då urvattnade löntagarfonderna avskaffades, har hittat något ännu hemskare. Nu upprörs han av fackföreningsrörelsens ekonomiska resurser.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:53

Värderingsintyg på vinsterna

KOMMENTAR Stockholms kontorsgigant Fabege illustrerar på hur pass förväntansdriven börsens kommersiella fastighetsfest börjar bli..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:38

Jisander överklagar bedrägeridomen

Mannen som tidigare hette Thomas Jisander överklagar bedrägeridomen från Göteborgs tingsrätt..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:50

Barclays uppgraderar gruvbolaget

En rad potentiellt positiva faktorer talar i gruvbolaget Bolidens favör och värderingen är i dagsläget knappast utmanande. Därtill tar bolaget en topposition vad gäller att ha låga utsläpp av koldioxid i sin verksamhet, något som kan bli viktigt om beskattningen av utsläppen ökas i framtiden..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:19

Teslas aktie faller efter Musks guidning

Teslas mål för innevarande kvartal är att kunna visa en mycket liten ("tiny") vinst, genom att leverera dyrare varianter av bilen Model 3 till Europa och Asien..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:07

Löfven åter Sveriges statsminister

Socialdemokraternas Stefan Löfven har av riksdagen röstats fram som Sveriges statsminister. Färre än 175 ledamöter röstade emot honom..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:23

Gamblingbolaget tynger

PORTFÖLJUPPDATERING Småbolagsportföljen tuffar på bra sedan uppstarten i slutet av 2018. Även om portföljen laggar index så har de flesta innehaven ökat i värde sedan start. Men gamblingbolaget släpar..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:57

Tesla minskar personalstyrkan

Teslas preliminära resultat för fjärde kvartalet var positivt men lägre än under det tredje kvartalet. Det skriver vd Elon Musk i en bloggpost, enligt Bloomberg News.

Affärsvärlden - I förrgår: 08:07

Cristina Stenbeck lämnar Kinneviks styrelse

Cristina Stenbeck kommer inte ställa upp för omval till Kinneviks styrelse vid årsstämman..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:59

Carnegie: Storbanken måste få bukt med intäkterna

Det kan komma att dröja fram till det andra halvåret 2019 innan det syns tydliga tecken på att den nordiska storbanken Nordeas intäkter börjat vända uppåt från botten..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:52

Dubbla vinstvarningar

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen avslutar börsveckan med en dubbelsmäll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.