SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 12 November, 18:40

Liknande nyheter

Taggar: Körde, bil, påverkadav , amfetamin, döms
SmålandsPosten - 15 mar 17 kl. 11:33

Körde bil drogpåverkad och utan körkort

En man i 30-årsåldern körde bil narkotikapåverkad och utan körkort två dagar i rad. Nu har polisen beslagtagit hans bil..

Nerikes Allehanda - 08 jan 14 kl. 02:15

17-åring körde bil påverkad

Polisen stoppade en 17-årig pojke som körde bil påverkad i Karlskoga sent på tisdagskvällen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Körde bil narkotikapåverkad

En man stoppades av polisen när han körde bil narkotikapåverkad..

Dalarnas tidningar - 21 jul 15 kl. 17:11

Körde bil påverkad

Två män är åtalade för flera narkotikabrott i Borlänge. En man i trettioårsåldern greps i maj av polisen på riksväg 70 i Amsberg när han körde bil narkotikapåverkad. Att han brukat och hade cannabis på sig leder också till åtal.

Sydöstran - 15 mar 17 kl. 13:53

17-åring körde bil drogpåverkad

En 17-åring misstänks för en rad olika brott efter att polis stoppat honom när han körde bil drogpåverkad vid torget i Ronneby..

DalaDemokraten - 14 jul 15 kl. 17:39

Körde bil narkotikapåverkad utan körkort

Vid fyra olika tillfällen i början av juni ska den 33-åriga mannen ha varit påverkad av bland annat drogerna amfetamin, THC och cannabis. Brotten ska ha ägt rum i både Avesta och Borlänge. 33-åringen ska dessutom ha kört bil narkotikapåverkad och utan körkort.

Skånskan - 11 jan 15 kl. 08:00

Kvinna körde bil påverkad av amfetamin

En 26-årig kvinna från Höör åtalas vid Lunds tingsrätt och anklagas för att har tagit narkotika och kört bil påverkad och vid ett annat tillfälle kört lastbil utan körkort..

Kristianstadsbladet - 21 mar 16 kl. 16:35

Kvinna körde bil drogpåverkad

En kvinna har stoppats i Osby efter att ha kört bil påverkad av amfetamin. Hon åtalas nu för brott på tre punkter: olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotika brott..

DalaDemokraten - 11 mar 16 kl. 16:29

Körde bil amfetaminpåverkad

En 38-årig man åtalas för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Han körde bil efter att han använt amfetamin och MDNA, som är narkotika. Det hände i Borlänge i januari..

YA - 21 dec 16 kl. 03:00

Yngling körde bil knarkpåverkad

20-åringen körde bil när han var narkotikapåverkad. Nu döms han till 60 dagsböter för rattfylleri och narkotikabrott..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Två skjutna i Hallonbergen

Två personer har skjutits i Hallonbergen, nordväst om Stockholm. Enligt larmet som kom in till polisen vid 17. 30-tiden ska skotten ha avlossats mot en bil.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stockholms befolkning växer

Nästan 350 000 personer fler kommer att kunna kalla sig stockholmare under de närmaste tio åren. Men Stockholm växer snart inte längre på övriga Sveriges bekostnad - år 2027 beräknas fler flytta från än till Stockholmsregionen, skriver Dagens Nyheter.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Socialnämndens överskott är missvisande

De stora plussiffrorna i kolumnen för flyktingverksamheten ger en missvisande bild av socialnämndens ekonomi. Det menar såväl socialchef som socialnämndsordförande. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Slutar budgetera för flyktingar - har sparat miljoner

Socialnämndens budget för flyktingverksamhet tas mer eller mindre bort. Inför nästa år budgeteras 195 000 kronor. Det kan jämföras med den nuvarande budgeten på 5,7 miljoner.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nazistpar döms för brittiskt terrorbrott

Två nazister - som bland annat döpt sin gemensamma son efter Adolf Hitler - döms för terrorbrott i Storbritannien. Den 22-årige brittiske mannen och hans 38-åriga portugisiska flickvän döms, tillsammans med en annan 27-årig man, för att vara medlemmar i en nynazistisk terrorgrupp.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Två personer allvarligt skadade i bilolycka

Fem personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Smedjebacken. Två av dem är allvarligt skadade. Larmet om olyckan kom vid 15.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Försvunnen åldring hittad död i Fjärås

En man i 85-årsåldern som varit försvunnen i närheten av Fjärås söder om Kungsbacka sedan söndag eftermiddag har hittats död, enligt SVT Nyheter Halland. När mannen inte återvände från sin sedvanliga promenad slog anhöriga larm. En omfattande sökinsats med polis, militär och frivilliga inleddes.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nytt släpp från Dani M i antågande

Ny svensk hiphop är på väg. Bara ett år efter Dani M släppte albumet "Hela livet" kommer uppföljaren. "Pusher" är artistens tredje album och ett samarbete med musikproducenten Simon Superti.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Löfven tror på ny samtalsrunda

Om det blir ett nej i omröstningen om moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister tror Stefan Löfven att det blir en ny samtalsrunda med talmannen. Löfven säger att det krävs förändrade politiska förutsättningar om han ska tacka ja till att bli statsministerkandidat.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rottne: Viltolycka utanför Växjö - glassplitter på vägen

Strax efter klockan 16:30 på måndagseftermiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en trafikolycka på väg 897 i Rottne, där flera personbilar varit inblandade i en viltolycka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.