DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 05:45

DI - 21 okt 18 kl. 17:05

LO pumpar in nära 100 miljoner i S-stöd – kan stoppa mittenregeringLO och dess förbund har inför årets val pumpat in 46 miljoner kronor i Socialdemokraternas valkassa, och lagt lika mycket till på sina egna kampanjer. Det visar Di:s granskning.  Men stödet kommer inte gratis och riskerar nu att stjälpa Stefan Löfvens försök att bilda en blocköverskridande regering. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Socialdemokraternas, Di, Stefan Löfvens

Dela artikeln

1638 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO pumparin , nära, 100miljoner i , S-stödkan , stoppa mittenregering
SvD - 01 feb 11 kl. 02:00

Oron pumpar upp oljan

Oljepriset fortsatte att stiga i går på grund av oron i Egypten, efter den största uppgången på?16 månader i?fredags.

Expressen - 04 apr 11 kl. 08:19

Mats Sundin pumpar in pengar i Dif Fotboll

Djurgården Fotbolls kaxiga värvning inför derbyt: Hockeylegendaren Mats Sundin till klubbens affärsnätverk, skriver Dagens Nyheter. Nätverkarna ska lägga in 100 000 kronor om året - för att bli Nordens ledande fotbollsklubb. - Det här känns spännande, säger Sundin till DN..

Expressen - 04 apr 11 kl. 14:28

Indie pumpar in pengar i dansk klubb

FC Midtjylland ska bli Danmarks nästa storlag. Nu väljer en indisk investerare att satsa mellan 75 och 100 miljoner danska kronor i klubben..

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 09:43

Tepco pumpar upp giftigt grundvatten


Kärnkraftsbolaget Tepco har börjat pumpa upp radioaktivt grundvatten för att minska läckan ut till Stilla havet, sedan det avslöjats att kärnkraftverket Fukushima varje dag läcker ut flera hundra ton radioaktivt vatten. På fredagen pumpades 13 ton grundvatten upp, enligt bolaget.I mitten av augusti kommer troligen ett nytt system, som gör det möjligt att pumpa upp 100 ton grundvatten om dagen, att stå klart, sade bolagets talesman.

BT - 10 aug 13 kl. 09:46

Tepco pumpar upp giftigt grundvatten

Kärnkraftsbolaget Tepco har börjat pumpa upp radioaktivt grundvatten för att minska läckan ut till Stilla havet, sedan det avslöjats att kärnkraftverket Fukushima varje dag läcker ut flera hundra ton radioaktivt vatten. På fredagen pumpades 13 ton grundvatten upp, enligt bolaget. I mitten av augusti kommer troligen ett nytt system, som gör det möjligt att pumpa upp 100 ton grundvatten om dagen, att stå klart, sade bolagets talesman.

Expressen - 13 jan 18 kl. 16:00

Miljardären som pumpar in pengar i svensk hockey

Hugo Stenbeck har satsat uppåt 100 miljoner i svensk hockey – utan att lyckas i Linköping och Malmö. Nu uppges han bli lösningen på allsvenska Panterns kris. Men åsikterna går isär om den hockeyintresserade miljardären kan bli en potentiell maktfaktor – eller bara en tillfällig livräddare.

Sydsvenskan - 27 jan 11 kl. 04:11

Syrepump ger nytt hopp

Ett försök att ge havsbotten nytt syre med vatten som pumpas ner från ytan har gett lyckat resultat utanför Uddevalla. Nu finns hopp om att samma teknik kan hjälpa den syrefattiga Östersjön.
Syrefattiga bottnar, utan liv, anses vara ett av havens största miljöproblem.

SmålandsPosten - 28 nov 14 kl. 06:47

Bassäng och lekland stängda

Varmvattenbassängen och leklandet på Virda bad och sportcenter i Alvesta är stängda just nu. Orsaken är en bakterie som är svår att få bukt med.
– Vattnet är dåligt så nu måste vi ha stängt till måndag när vi får se nya analysresultat, säger Kennert Erlandsson, driftansvarig på Virda bad och sportcenter.

SVT Debatt - 26 maj 13 kl. 05:45

Obefogad rädsla svartmålar kärnkraften

KÄRNKRAFT Det finns en obefogad rädsla för kärnkraftsolyckor och de ter sig ofta mer dramatiska än de faktiskt är. Ingen har ännu omkommit på grund av radioaktiva utsläpp från Fukushima - men på grund av japanernas rädsla efter härdsmältan har importen av naturgas ökat - med hundratals dödsfall inom gasindustrin som följd. Men rädslan är en drivkraft och utvecklingen går snabbt framåt, skriver Janne Wallenius, professor i reaktorfysik på KTH.

TA - 28 mar 11 kl. 09:52

Nytt jordskalv skakade Japan

Ett nytt kraftigt jordskalv med en magnitud på 6,1 skakade norra Japan i morse. Samtidigt ökar oron för kärnkraftskatastrofen i Fukushima, som utlöstes av den förödande jordbävningen och tsunamin i början av mars.
?

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Trump håller tal till nationen när nedstängningen är över

Donald Trump kommer hålla sitt tal till nationen vid ett senare tillfälle, när nedstängningen av federal verksamhet har tagit slut. Det skrev presidenten på twitter på onsdagen. .

DI - 5 minuter sedan

Industri-PMI sjönk i Japan – exportorder föll kraftigt

Inköpschefsindex för den japanska tillverkningsindustrin sjönk till 50,0 i januari enligt preliminär statistik, jämfört med 52,6 föregående månad. .

DI - 4 minuter sedan

Sydkorea lämnar räntan oförändrad på 1,75 procent

Sydkoreas centralbank, BOK, beslutade på torsdagen att lämna styrräntan oförändrad på 1,75 procent..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker om Millicomaffären: "Skäl att tro att diskussionen återupptas"

Tele- och kabeloperatören Millicom rasade på onsdagen 10,1 procent sedan Liberty Latin America dragit sig ur budförhandlingarna. Nu har storägaren Kinnevik visat sina kort, och bedömare ser få andra potentiella köpare bland industriella aktörer..

DI - 30 minuter sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer torsdag 24 januari

Rapportsäsongen fortsätter med bokslut från Bonava och Ahlsell, samt även Investor och Eoulus Vind..

DI - 6 timmar sedan

Fiaskot: Sverige rasar på listan över världens mest innovativa länder

Sverige rasar i listan över världens mest innovativa länder. Från att tidigare ha nosat på förstaplatsen faller Sverige nu till sjunde plats i Bloombergs sammanställning. .

DI - 6 timmar sedan

Fem ihjälskjutna i Floridabank

En beväpnad man har skjutit ihjäl fem människor på en bank i Sebring i Florida, rapporterar amerikanska medier. Den misstänkte skytten, som identifierats som en 21-årig man, barrikaderade sig inne i byggnaden i samband med angreppet. Han överlämnade sig senare till polisen, skriver ABC News..

DI - 7 timmar sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 7 timmar sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.