DI > Ekonomi

Friday, 16 November, 19:22

DI - 21 okt 18 kl. 17:05

LO pumpar in nära 100 miljoner i S-stöd – kan stoppa mittenregeringLO och dess förbund har inför årets val pumpat in 46 miljoner kronor i Socialdemokraternas valkassa, och lagt lika mycket till på sina egna kampanjer. Det visar Di:s granskning.  Men stödet kommer inte gratis och riskerar nu att stjälpa Stefan Löfvens försök att bilda en blocköverskridande regering. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Socialdemokraternas, Di, Stefan Löfvens

Dela artikeln

1638 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO pumparin , nära, 100miljoner i , S-stödkan , stoppa mittenregering
SvD - 01 feb 11 kl. 02:00

Oron pumpar upp oljan

Oljepriset fortsatte att stiga i går på grund av oron i Egypten, efter den största uppgången på?16 månader i?fredags.

Expressen - 04 apr 11 kl. 08:19

Mats Sundin pumpar in pengar i Dif Fotboll

Djurgården Fotbolls kaxiga värvning inför derbyt: Hockeylegendaren Mats Sundin till klubbens affärsnätverk, skriver Dagens Nyheter. Nätverkarna ska lägga in 100 000 kronor om året - för att bli Nordens ledande fotbollsklubb. - Det här känns spännande, säger Sundin till DN..

Expressen - 04 apr 11 kl. 14:28

Indie pumpar in pengar i dansk klubb

FC Midtjylland ska bli Danmarks nästa storlag. Nu väljer en indisk investerare att satsa mellan 75 och 100 miljoner danska kronor i klubben..

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 09:43

Tepco pumpar upp giftigt grundvatten


Kärnkraftsbolaget Tepco har börjat pumpa upp radioaktivt grundvatten för att minska läckan ut till Stilla havet, sedan det avslöjats att kärnkraftverket Fukushima varje dag läcker ut flera hundra ton radioaktivt vatten. På fredagen pumpades 13 ton grundvatten upp, enligt bolaget.I mitten av augusti kommer troligen ett nytt system, som gör det möjligt att pumpa upp 100 ton grundvatten om dagen, att stå klart, sade bolagets talesman.

BT - 10 aug 13 kl. 09:46

Tepco pumpar upp giftigt grundvatten

Kärnkraftsbolaget Tepco har börjat pumpa upp radioaktivt grundvatten för att minska läckan ut till Stilla havet, sedan det avslöjats att kärnkraftverket Fukushima varje dag läcker ut flera hundra ton radioaktivt vatten. På fredagen pumpades 13 ton grundvatten upp, enligt bolaget. I mitten av augusti kommer troligen ett nytt system, som gör det möjligt att pumpa upp 100 ton grundvatten om dagen, att stå klart, sade bolagets talesman.

Expressen - 13 jan 18 kl. 16:00

Miljardären som pumpar in pengar i svensk hockey

Hugo Stenbeck har satsat uppåt 100 miljoner i svensk hockey – utan att lyckas i Linköping och Malmö. Nu uppges han bli lösningen på allsvenska Panterns kris. Men åsikterna går isär om den hockeyintresserade miljardären kan bli en potentiell maktfaktor – eller bara en tillfällig livräddare.

Sydsvenskan - 27 jan 11 kl. 04:11

Syrepump ger nytt hopp

Ett försök att ge havsbotten nytt syre med vatten som pumpas ner från ytan har gett lyckat resultat utanför Uddevalla. Nu finns hopp om att samma teknik kan hjälpa den syrefattiga Östersjön.
Syrefattiga bottnar, utan liv, anses vara ett av havens största miljöproblem.

SmålandsPosten - 28 nov 14 kl. 06:47

Bassäng och lekland stängda

Varmvattenbassängen och leklandet på Virda bad och sportcenter i Alvesta är stängda just nu. Orsaken är en bakterie som är svår att få bukt med.
– Vattnet är dåligt så nu måste vi ha stängt till måndag när vi får se nya analysresultat, säger Kennert Erlandsson, driftansvarig på Virda bad och sportcenter.

SVT Debatt - 26 maj 13 kl. 05:45

Obefogad rädsla svartmålar kärnkraften

KÄRNKRAFT Det finns en obefogad rädsla för kärnkraftsolyckor och de ter sig ofta mer dramatiska än de faktiskt är. Ingen har ännu omkommit på grund av radioaktiva utsläpp från Fukushima - men på grund av japanernas rädsla efter härdsmältan har importen av naturgas ökat - med hundratals dödsfall inom gasindustrin som följd. Men rädslan är en drivkraft och utvecklingen går snabbt framåt, skriver Janne Wallenius, professor i reaktorfysik på KTH.

TA - 28 mar 11 kl. 09:52

Nytt jordskalv skakade Japan

Ett nytt kraftigt jordskalv med en magnitud på 6,1 skakade norra Japan i morse. Samtidigt ökar oron för kärnkraftskatastrofen i Fukushima, som utlöstes av den förödande jordbävningen och tsunamin i början av mars.
?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Gaming Corps har tillsatt ny styrelse

Vid torsdagens extra bolagsstämma i Gaming Corps tillsattes en ny styrelse. Den nya styrelsen har påbörjat en genomlysning av verksamheten med syfte att identifiera och genomföra effektiviseringar och kostnadsbesparingar. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Nordstrom rasar efter kreditkortssmäll

Den amerikanska varuhuskedjan Nordstrom rasar med 14 procent på fredagen efter en svag rapport. Enligt bolaget tyngdes kvartalet av kundåterbetalningar på 72 miljoner dollar efter att Nordströms debiterat kreditkortskunder för hög ränta. .

DI - 30 minuter sedan

Här är Leif GW Perssons nya miljoninvestering

Leif GW Persson investerar två miljoner kronor i First North-kandidaten S2 Medical. Det uppger han för Di. I övrigt är professorn förtegen om sina senaste aktieaffärer.

DI - 45 minuter sedan

Britterna förtjänar ett enkelt val

LEDARE. Theresa May vann striden men kommer att förlora kriget..

DI - 1 timme sedan

Brexitkaoset fortsätter – May fast i återvändsgränd

Storbritanniens premiärminister Theresa May har kört in i en återvändsgränd. Det verkar omöjligt att få igenom brexitavtalet i parlamentet. Samtidigt säger EU nej till att backa tillbaka till förhandlingsbordet.

DI - 1 timme sedan

Kraftiga röksignaler från ABB

Ingen rök utan eld och nu talar vi mängder av rök. Alla signaler tyder på att ABB är på väg att sälja hela eller delar av kraftdivisionen Power Grids. .

DI - 1 timme sedan

Domstol ger CNN-reporter rätt mot Vita huset

Mediebolaget CNN:s reporter Jim Acosta ska återfå sin pressackreditering till Vita huset, enligt ett domstolsbeslut. Beskedet kommer en vecka efter att USA:s president Donald Trump dragit in Acostas rätt att delta i presskonferenser i Vita huset, skriver flera amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Teknik tynger Wall Street – Nvidia rasar 18 procent

Amerikanska börser öppnade lägre på fredagen men tog igen en del av den initiala nedgången på stigande oljepriser. .

DI - 1 timme sedan

Mindre nedgång på Europabörserna – Zalando backade

Europabörserna backade något på fredagen efter fortsatt stök i brexitfrågan. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 0,1 procent. .

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Nordenbörserna – Rovio rusade efter rapport

Nordiska börser steg på fredagen medan kabeltillverkaren NKT rasade i Köpenhamn. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,6 procent till nivån 894..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.