UNT > Ekonomi

Saturday, 19 January, 15:12

Liknande nyheter

Taggar: Han taröver , matvarubutiken
Skånskan - 17 dec 18 kl. 06:00

Rekoring Sjöbo tar plats på marknadsplatsen

Sjöbo Genom den nya mötesplatsen Rekoring Sjöbo kan producenter och konsumenter mötas utan mellanhänder.
I morgon tisdag är det dags för den andra utlämningen på marknadsplatsen.– Intresset har växt ju fler som har hört talas om det.

GT - 5 timmar sedan

”Får man en sådan här möjlighet – då tar man den”

För nio år sedan gick han tidigt i NHL-draften.Men nu har Brandon Gormley, 26, landat i Göteborg för att förstärka Frölunda i slutspurten av säsongen.– Får man en sådan här möjlighet – då tar man den, säger han..

YLE - 07 jan 17 kl. 16:50

Båtar avregistrerades i rask takt i slutet av fjolåret

Avregistreringar av båtar ur båtregistret ökade kraftigt i slutet av år 2016, rapporterar Helsingin Uutiset. Man kunde se en accelerering av avregistreringarna redan under hösten. Ett lagförslag om båtskatt befinner sig för tillfället på utlåtanderunda.

Cornucopia - 23 sep 17 kl. 14:02

Anledningar att släppa främmande ubåtar?

Jag skrev idag en ledarkrönika om UAV:er i GP, för vilken jag fick viss befogad kritik angående några meningar om ubåtskränkningar. Krönikor är till skillnad mot bloggar begränsade i antal tecken, i mitt fall till 3 000 tecken, så här följer en bredare utläggning kring varför det svenska försvaret genom åren kan ha valt att släppa instängda främmande ubåtar. Det finns faktiskt en lång rad helt legitima och rent av försvarseffektshöjande anledningar att göra detta, men det kräver lite mer text.

Barometern - 01 dec 13 kl. 06:00

"Jag älskar jullåtar. Nu ska jag lära er att göra detsamma."

Orden ”jullåt” och ”jullåtar” torde vara två av de mest frekventa googlingsorden i december.
Nu ska ni höra. Söker man på dem kommer ett gammalt blogginlägg jag skrev 2008 överst, eller – en dålig dag – näst överst.

YLE - 18 okt 14 kl. 16:00

Finska marinkommandot: Bara spekulation att tala om ryska ubåtar

I Finland vill marinkommandot inte ta ställning till om det är fråga om just ryska ubåtar som kan finnas i Stockholms skärgård. - Vi har en bra beredskap både ovanför och under vatten, säger kommendör Markus Aarnio på Finska vikens marinkommando. Fartyg och helikoptrar har letat efter undervattensverksamhet under natten i Stockholms skärgård.

YLE - 16 dec 14 kl. 19:36

Segelbåtar får ge vika för bostäder med havsutsikt

Esbo planerar bostäder för tusentals invånare i Finno båthamn. Vinterförvaring på land blir dyr för staden men billig för båtägarna. Fred Granberg är upprörd över att vinterförvaringen av båtar ska flyttas till Kärringmossen.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 14:12

Här är de – Skånes viktigaste låtar


Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

YLE - 18 jan 16 kl. 15:28

Hur länge tar det att tjäna 1,76 biljoner?

Världens rika blir rikare. Hur länge tar det att tjäna ihop 1,76 biljoner om man jobbar på en hamburgerrestaurang? Just nu äger de 62 mest förmögna personerna i världen tillsammans lika mycket som hälften av världens befolkning.

YLE - 16 maj 14 kl. 19:30

Sjöräddningens båtar synas i fogarna

Då det handlar om människoliv har man varken råd att tumma på kvaliteten eller att luta sig nöjt tillbaka, det finns alltid utrymme för förbättring. Det här vet man också inom sjöräddningen, där man inför båtsäsongen granskar om de egna båtarna håller måttet. Som bäst testar sjöräddningen alla sina olika båtmodeller utanför Gäddvik i Esbo.

YLE - 16 maj 14 kl. 19:30

Sjöräddningens båtar synas i sömmarna

Då det handlar om människoliv har man varken råd att tumma på kvaliteten eller att luta sig nöjt tillbaka, det finns alltid utrymme för förbättring. Det här vet man också inom sjöräddningen, där man inför båtsäsongen granskar om de egna båtarna håller måttet. Som bäst testar sjöräddningen alla sina olika båtmodeller utanför Gäddvik i Esbo.

Fler nyheter från UNT

UNT - 19 timmar sedan

Välkänd kroglokal får nytt liv

Med sin nya krog Lilly´s pizzeria och taqueria går Uppsalas största restaurangkoncern Svenssons krogar nu delvis tillbaka till sina rötter..

UNT - 23 timmar sedan

Uppsalas näringsliv ska växa internationellt

På onsdag arrangeras Uppsala International Business Forum – en heldag för företag i Uppsala län som vill växa internationellt..

UNT - 23 timmar sedan

Markras blir juridisk fråga

Tidigt i höstas rasade delar av det upprustade markområdet vid återvinningscentralen i Skärplinge ner i Strömarån..

UNT - Igår: 13:44

Här sålde alkoholfritt som smör

Ica-butiken i Heby har dubblat säljet av alkoholfri öl sedan den började säljas i butiken..

UNT - Igår: 10:43

För dyrt att bygga i Örbyhus

Tierps kommun planerar för ett sextiotal nya bostäder i Örbyhus..

UNT - Igår: 21:07

Här öppnar restaurangjätten nytt

Svenssons krogar expanderar och öppnar ytterligare en verksamhet i Uppsala..

UNT - Igår: 20:42

Saneringsfråga går vidare till domstol

Karlholm utveckling KB och Karlholm strand AB överklagar länsstyrelsens beslut om vite på 32 miljoner kronor för­misskött sanering och hantering av avfall vid Karlholms strand..

UNT - I förrgår: 19:53

Trettiofem artister och 8 000 besökare

Trettiofem artister är bokade till Scandinavia Electronic Festivals tredagarsparty på Dragon Gate i början på sommaren, enligt musikarrangören Niklas Psarros..

UNT - 16 jan 19 kl. 13:00

Restaurangkedja utökar i Uppsala

Kedjan Pong öppnar under onsdagen en andra restaurang i Uppsala..

UNT - 16 jan 19 kl. 09:00

Nu invigs nya Skarholmen

På lördag invigs den nya restaurangen på Skarholmen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.