Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 19 January, 00:49

Liknande nyheter

Taggar: Tvåpersoner på , cykel, påkörda, Ribban
Expressen - 03 maj 18 kl. 14:03

Två personer på cykel påkörda av bil

Två personer på cykel har blivit påkörda av en bil i Vänersborg.En person har förts med ambulans till sjukhus, uppger SOS Alarm..

NT - 20 sep 18 kl. 15:08

Vuxen och barn på cykel påkörda

En vuxen med ett barn på cykel har blivit påkörda på Gamla Övägen..

Skånskan - 21 okt 18 kl. 13:32

Två på cykel påkörda av bil

Malmö Två tonåriga flickor på cykel blev påkörda av en personbil i Malmö under söndagen. Enligt polisen inträffade olyckan i korsningen Adolf Fredriksgatan/Limhamnsvägen strax före klockan 12. En av kvinnorna ska ha kört cykeln medan den andra var passagerare.

Sydsvenskan - 21 okt 18 kl. 12:30

Två tonåringar på cykel påkörda på Ribban

Polisen är på plats..

Alingsås tidning - 10 jun 18 kl. 05:30

Pilgrimsvandra med cykel

Vårgårda pastorat slår ett slag för cykelvandring.
– Vi sommarsatsar med så kallad Bicigrino, det vill säga pilgrimsvandring till cykel. Det passar bra i ”cykelstaden” Vårgårda, säger kyrkoherde Esbjörn Särdquist.

Alingsås tidning - 20 nov 12 kl. 16:42

Vårgårda CK årets förening 

CYKEL: Vårgårda Cykelklubb firade rejält i helgen då man vann utmärkelsen årets förening vid Sweden bike  awards. ? Vi är både glada och stolta, särskilt som det är Svenska  cykelförbundets styrelse som tilldelat oss det här priset, säger klubbens  ordförande Hans Jönsson (bilden)..

Skånskan - 17 jul 16 kl. 21:30

Sju veckor på cykel för att lyfta klimatet

malmö Tre nöjda cyklister gick i mål vid Ribban klockan 13 på söndagen efter 119 mil på sadeln.
Med sig hade de massor av upplevelser, miljöpratsmöten och en cello.Ellen Malmberg, Klara Eriksson, och Karolina Lundahl gick leende i mål under en mörk Malmöhimmel.

Alingsås tidning - 29 dec 17 kl. 05:30

Gratis med cykel på tåg och buss

Västtrafik höjer priserna den 7 januari, men tar bort avgiften för att ta med cykel på tåg och bussar.
Priserna höjs med i genomsnitt 2,5 procent, lite mer för enkelbiljetter och lite mindre för periodbiljetter. Höjningen är beslutad av Västra Götalandsregionens kollektivtrafiknämnd.

Sydsvenskan - 25 jun 17 kl. 04:01

Cyklister påkörda – kvinna svårt skadad

En kvinna på cykel har skadats allvarligt när hon blev påkörd av en bilist utanför Vingåker, skriver Katrineholms-Kuriren. – Det är två personer som har blivit påkörda av en bil. Det var en man och en kvinna, båda på cykel.

BT - 25 jun 17 kl. 04:01

Cyklister påkörda - kvinna svårt skadad

En kvinna på cykel har skadats allvarligt när hon blev påkörd av en bilist utanför Vingåker, skriver Katrineholms-Kuriren. - Det är två personer som har blivit påkörda av en bil. Det var en man och en kvinna, båda på cykel.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Polis misshandlades på häktet

En polis blev slagen i ansiktet under en häktningsförhandling på häktet i Umeå under fredagen. Polisen fick ett hårt slag i ansiktet och blödde kraftigt, uppger Västerbottens-Kuriren. Gärningsmannen, en man i 25-30-årsåldern, är misstänkt för flera brot.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nej på ansökan om gruva i Storuman

Efter många turer kring planerna på en fluoritgruva i Storumans kommun ser de nu ut att gå i stöpet. Statliga Bergmästaren har ändrat sig och säger nej till bolaget Tertiary Golds ansökan om bearbetningskoncession, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Förlust för Sveriges VM-motståndare

Chile förlorade med 1–2 borta mot Italien i sin första landskamp för året i förberedelserna inför sommarens fotbolls-VM. Det var dock en knapp förlust för det sydamerikanska laget, som ingår i Sveriges grupp i VM i Frankrike. Italiens Cristiana Girelli.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vikingar drabbar samman på Moriskan – inför ögonen på internationella besökare

300 unga besökarna deltar i konferens inom Rotarys verksamhet för unga – Rotaract..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Även i USA var det uppåt på börsen

Efter tecken på att handelskonflikten mellan Kina och USA är på väg att lösas lyfte USA-börsen rejält även på fredagen. – Vi har fått en olivkvist från Kina om handel. Uppenbarligen har det varit en mycket positiv reaktion från marknaden, säger Tim Ghri.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Färre till Kronofogden med studieskulder

Andelen som har problem att betala sina studieskulder minskar. Den 1 januari hade 6,0 procent, eller 80 918 personer, betalningsanmärkningar kopplade till studieskulder, en minskning med 4 000 på ett år, enligt ett pressmeddelande från Centrala Studiest.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

19-åring blåste grossister på miljoner

En 19-årig man har dömts till 1,5 års fängelse och miljonskadestånd för att ha lurat till sig varor till ett värde av miljontals kronor av grossistföretag, skriver Borås Tidning. Mannen ska ha ringt grossister och utgett sig för att företräda bland anna.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

SVT gör om Mello-appen efter kritiken

Under förra årets sändningar av Melodifestivalen röstade svenska folket över 42 miljoner gånger på sina favoritbidrag. Majoriteten av rösterna skickades in via den populära app som ger tv-tittarna fem gratisröster per låt. Men appen har fått kritik för.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Larm om bilbrand på E6

Räddningstjänsten har larmats om en bilbrand vid E6 under fredagskvällen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Hbtq-barnböcker tvingas bort från bibliotek

Den senaste veckan har flera försök gjorts att få bort barnböcker med berättelser om hbtq-personer från bibliotek i USA och Kanada, skriver The Guardian. En lågstadieskola i Ottawa valde att förflytta ungdomsboken "Drama" från sitt skolbibliotek, efter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.