Cornucopia > Ekonomi

Friday, 18 January, 11:26

Liknande nyheter

Taggar: Kännerdu dig , trygg, ensamtill , fots, nattetidi , staden och vidtar du säkerhetsåtgärder
News55 - 07 nov 16 kl. 10:57

Hasse känner sig ensam på boendet: “Det är tomt här”

 – När man hör personalen gå här ute, kan de inte bara titta in och se hur jag har det. Det behövs ju bara fyra fem minuter, men så blir det nästan aldrig.       LÄS MER: Ensamhet och oro bland många äldre Mer än hälften känner sig ensamma Det säger Hasse, som egentligen heter något annat, till P4 Örebro.

News55 - 07 nov 16 kl. 10:57

Hasse känner sig ensam på äldreboendet: “Det är tomt hela dagarna”

 – När man hör personalen gå här ute, kan de inte bara titta in och se hur jag har det. Det behövs ju bara fyra fem minuter, men så blir det nästan aldrig. Det säger Hasse, som egentligen heter något annat, till P4 Örebro.

Expressen - 16 mar 15 kl. 15:55

Bruce Jenner: "Man känner sig ensam"

Bruce Jenners könskorrigering närmar sig. Men trots stödet från sin familj är inte livet det bästa för honom. – Det blir svårt ibland, du vet, när man känner sig ensam, säger Jenner enligt Female First..

Posh24 - 22 nov 12 kl. 12:35

Justin Bieber: "Jag känner mig ensam och har knappt några vänner!"

Justin Bieber må ha miljoner fans över hela jorden, men nu erkänner tonårsstjärnan att han känner sig väldigt ensam emellanåt. "Jag har dagar när jag bara känner mig nedstämd och ensam", berättar han i en intervju med Oprah Winfrey. Han förklarar också att hans livsstil får honom att känns sig ensam, och att den har tvingat honom till att ha endast ett par få nära vänner: "Jag har tre nära vänner som jag flyger in ibland för att få träffa, eller chattar med eller ringer, men jag menar, det är allt".

Expressen - 08 feb 14 kl. 22:10

Fredrikssons rädsla: "Känner mig ensam"

För första gången på 14 år ska Marie Fredriksson den 19 februari ge sig ut på soloturné. För Sveriges Radio berättar sångerskan nu om vägen tillbaka efter sin hjärntumör och om scenrädslan som är betydligt större än under tiden med Roxette. – Då hade jag ett enormt stöd av Per.

Expressen - 25 okt 14 kl. 21:16

Smail: Jag känner mig ensam, innerst inne

Smail Alihodzic var bara 10 år gammal när han såg en kvinna dö – då lovade han sig själv att alltid hjälpa människor i nöd. I morgondagens Expressen publiceras en stor intervju med "Paradise hotel"-stjärnan. – Även om jag har många människor runtomkring sig känner jag mig ensam, innerst inne.

SVT - 17 jun 18 kl. 09:15

Louise känner sig ensam på sommaren: ”Folk ska vara så jäkla lyckade på sommaren”

Sommaren är tid för sol, bad och grillkvällar med vännerna. Men inte för alla. För Louise Flinck, 45, är midsommarafton sommarens första stressmoment.

ÖstersundsPosten - 30 jan 15 kl. 11:22

Inte trygg

Sitter just och lyssnar på Karlavagnen i P4. En kvinna berättar att hon kan ringa trygghetslarm når hon känner sig ensam..

Posh24 - 14 feb 14 kl. 08:19

Taylor Swift ensam och ledsen: "Känner sig odejtbar!"

Taylor Swift känner sig ensam efter att ha varit singel en längre tid. Sångerskan har dejtat till och från, men inget har lett till ett förhållande. Nu gråter hon ut hos vänner, och säger att hon känner sig "odejtbar".

Alingsås tidning - 23 jun 16 kl. 06:00

En grupp för nya vänner

Alingsåsaren Mikael Ingebäck vill att ingen ska behöva känna sig ensam. Därför har han startat Facebookgruppen Hitta nya kompisar i Alingsås.
– Många tycker det är ett bra initiativ, säger Mikael Ingebäck.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

Läsarfråga: Hyra eller köpa bostad igen efter hoppat av bubblan?

En läsare säljer nu sin villa efter att på en vecka fixat en hyresrätt med förstahandskontrakt. Hyresrätten är dock en nödlösning av killgissningsvis så kallade vanliga orsaker, och läsaren vill nu ha förslag på vad vederbörande ska göra sen.
Bostäder i Lomma har inget med inlägget att göra.

Cornucopia - 2 timmar sedan

Föreläser på univeritetet i Wien

Jag föreläser med start strax på universitetet i Wien, men återkommer med blogginlägg senare under dagen.
Korvstånd bredvid Sigmund Freud-parken. Korv.

Cornucopia - 19 timmar sedan

Strömhopp från MP - av Kreml-apologeter

Efter uppgörelsen S-C-L-MP hoppar nu tre framträdande miljöpartister av partiet. Ett välkommet besked, då det handlar om Kreml-apologeter som under den defensiva försvarsövningen Aurora deltog i det Kremlstödjande "fredslägret på Åland", och är kända motståndare till såväl den defensiva ömsesidiga försvarsorganisationen för Västs demoktratier, NATO, liksom Sveriges samarbetsavtal med Nato och våra demokratiska grannar.
Huvudbonad från Miljöpartiet och enligt uppgift fredslägret på Gotland.

Cornucopia - 21 timmar sedan

Fallet - nästa roman av Lars Wilderäng

"Spännande som fan, otroligt bra. "Falling Down" möter sorglig svensk socialrealism.” - Mats S (som har en fantastisk egen technothriller på gång - Bomb nummer tretton)”Jag imponeras återigen av bredden på ditt författarskap.

Cornucopia - Igår: 10:10

Avanza vinstvarnar - faller hårt på börsen

Avanza vinstvarnade idag i en annars icke uppseendeväckande bokslutkommuniké. Aktien faller hårt på beskedet om risk för något högre ökade kostnader än tidigare prognosticerat framöver.
Dagschart Avanza-aktien.

Cornucopia - Igår: 07:07

Dålig demokratisyn hos S och V - redovisa er överenskommelse

Hemliga överenskommelser mellan folkvalda riksdagspartier hör inte hemma i svensk demokrati, och säger en del om inblandade partiers demokratisyn. Regeringsbildande överenskommelser ska redovisas för svenska folket, det är de folkvaldas förbannade skyldighet mot väljarkåren i ett öppet demokratiskt samhälle.
Kan någon ringa 112?

Cornucopia - Igår: 16:23

Fortsatt inflation över målet - inga tecken på räntesäkning

Riksbankens inflationsindikator, SCB:s KPIF låg på 2.2% i december och ger inget stöd för en räntesänkning. Samtidigt skenar nu matpriserna för kommunerna, Ingves säger i SR att han vet att krisen på grund av hushållens skuldbubbla kommer, och vice ordförande Skingsley kallar regeringsuppgörelsen för marginellt expansiv och ger inget skäl till att justera räntebanan.

Cornucopia - Igår: 14:43

Försvarsmakten: Ett lv-kompani per brigad

Försvarsmakten har nu gett officiella svar på hur brigadluftvärnet med robot 90 och robot 70 ska se ut. Det blir ett luftvärnskompani per brigad. Lösningen är en övergångslösning och 90/70 ska ersättas längre fram.

Cornucopia - I förrgår: 10:50

Klart för ny regering - V och Sjöstedt släpper fram Löfven (S) som statsminister

Regeringsfrågan är nu avgjord. Efter möte mellan Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt och Socialdemokraternas Stefan Löfven meddelar Vänsterpartiet nu att man kommer lägga ner sina röster i statsministeromröstningen. Därmed blir Stefan Löfven statsminister i nästa votering och Sverige får en fortsatt S-MP-regering med budgetstöd och samarbetspartners i C och L, samt den största högersvängen i svensk politik i modern tid.

Cornucopia - I förrgår: 09:36

Uppgörelsen: Inga tecken på slopade amorteringkrav - men kan ränteavdraget försvinna?

I uppgörelsen S-C-L-MP finns formuleringar om en omfattande skattereform som bland annat ska förbättra bostadsmarknadens funktionssätt och minska hushållens skuldsättning. Inget talar således för att amorteringskraven ska bort, men mycket väl att ränteavdraget kan trappas ner eller strykas.
Centrala Göteborg
Den omfattande skattereform som ska genomföras ska generellt minska skatten på arbete, höja den på miljö och öka mängden skatt på kapital.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.