Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 18 April, 17:17

Liknande nyheter

Taggar: Kännerdu dig , trygg, ensamtill , fots, nattetidi , staden och vidtar du säkerhetsåtgärder
News55 - 07 nov 16 kl. 10:57

Hasse känner sig ensam på boendet: “Det är tomt här”

 – När man hör personalen gå här ute, kan de inte bara titta in och se hur jag har det. Det behövs ju bara fyra fem minuter, men så blir det nästan aldrig.       LÄS MER: Ensamhet och oro bland många äldre Mer än hälften känner sig ensamma Det säger Hasse, som egentligen heter något annat, till P4 Örebro.

News55 - 07 nov 16 kl. 10:57

Hasse känner sig ensam på äldreboendet: “Det är tomt hela dagarna”

 – När man hör personalen gå här ute, kan de inte bara titta in och se hur jag har det. Det behövs ju bara fyra fem minuter, men så blir det nästan aldrig. Det säger Hasse, som egentligen heter något annat, till P4 Örebro.

Expressen - 16 mar 15 kl. 15:55

Bruce Jenner: "Man känner sig ensam"

Bruce Jenners könskorrigering närmar sig. Men trots stödet från sin familj är inte livet det bästa för honom. – Det blir svårt ibland, du vet, när man känner sig ensam, säger Jenner enligt Female First..

Posh24 - 22 nov 12 kl. 12:35

Justin Bieber: "Jag känner mig ensam och har knappt några vänner!"

Justin Bieber må ha miljoner fans över hela jorden, men nu erkänner tonårsstjärnan att han känner sig väldigt ensam emellanåt. "Jag har dagar när jag bara känner mig nedstämd och ensam", berättar han i en intervju med Oprah Winfrey. Han förklarar också att hans livsstil får honom att känns sig ensam, och att den har tvingat honom till att ha endast ett par få nära vänner: "Jag har tre nära vänner som jag flyger in ibland för att få träffa, eller chattar med eller ringer, men jag menar, det är allt".

Expressen - 08 feb 14 kl. 22:10

Fredrikssons rädsla: "Känner mig ensam"

För första gången på 14 år ska Marie Fredriksson den 19 februari ge sig ut på soloturné. För Sveriges Radio berättar sångerskan nu om vägen tillbaka efter sin hjärntumör och om scenrädslan som är betydligt större än under tiden med Roxette. – Då hade jag ett enormt stöd av Per.

Expressen - 25 okt 14 kl. 21:16

Smail: Jag känner mig ensam, innerst inne

Smail Alihodzic var bara 10 år gammal när han såg en kvinna dö – då lovade han sig själv att alltid hjälpa människor i nöd. I morgondagens Expressen publiceras en stor intervju med "Paradise hotel"-stjärnan. – Även om jag har många människor runtomkring sig känner jag mig ensam, innerst inne.

SVT - 17 jun 18 kl. 09:15

Louise känner sig ensam på sommaren: ”Folk ska vara så jäkla lyckade på sommaren”

Sommaren är tid för sol, bad och grillkvällar med vännerna. Men inte för alla. För Louise Flinck, 45, är midsommarafton sommarens första stressmoment.

ÖstersundsPosten - 30 jan 15 kl. 11:22

Inte trygg

Sitter just och lyssnar på Karlavagnen i P4. En kvinna berättar att hon kan ringa trygghetslarm når hon känner sig ensam..

Posh24 - 14 feb 14 kl. 08:19

Taylor Swift ensam och ledsen: "Känner sig odejtbar!"

Taylor Swift känner sig ensam efter att ha varit singel en längre tid. Sångerskan har dejtat till och från, men inget har lett till ett förhållande. Nu gråter hon ut hos vänner, och säger att hon känner sig "odejtbar".

Alingsås tidning - 23 jun 16 kl. 06:00

En grupp för nya vänner

Alingsåsaren Mikael Ingebäck vill att ingen ska behöva känna sig ensam. Därför har han startat Facebookgruppen Hitta nya kompisar i Alingsås.
– Många tycker det är ett bra initiativ, säger Mikael Ingebäck.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 1 timme sedan

Bostadspriserna svagt upp i mars

"Nu vänder det!"Mars månads bostadsprisstatistik från Valueguard visar på svagt stigande priser säsongsmässigt. Mars har historiskt varit en stark månad för bostadspriserna, men även om de steg var det under medel, och således svagt.

Cornucopia - 6 timmar sedan

Nytt börsrekord för totalavkastningsindex

Stockholmsbörsens totalavkastningsindex SIXPRX, dvs med återinvesterade utdelningar, har slagit börsrekord igår och idag.
Dagschart OMXSPI. Jag har ingen feed med SIXPRX eller SIXRX.

Cornucopia - 9 timmar sedan

Fossilgaskraftverk i Malmö stängs - elbrist hotar

På grund av regeringens skattehöjningar på fossilkraftverk har E.On beslutat att stänga fossilgaskraftveärmeverket Heleneholmsverket i Malmö. Detta kan leda till elbrist i Malmö och Skåne vintertid, och sannolikt även elnätkapacitetsbrist när Malmö måste ha mer elkraft utifrån.

Cornucopia - 20 timmar sedan

USA finansierar fortsatt stöd för glidbomber på Gripen

USA:s försvarsdepartement ("Pentagon") har gett Boeing ett kontrakt på 65 MUSD för att fortsatt stödja glidbomben GBU-39/B åt svenska Försvarsmaktens Gripen-plan. Glidbomben fyller delvis det gap som lämnades när Sverige skrotade den yttäckande Bombkapsel 90.
En glidbomb är ett avståndsvapen, som inte behöver ytterligare stöd från fällande flygförare utan tar sig till sitt mål på egen hand (eng standoff weapon).

Cornucopia - Igår: 16:34

"Odemokratiskt"

Både från vänster och höger missbrukas ordet "odemokratiskt" allt mer. Den så kallade gnällvänstern och gnällhögern använder detta likt småbarn, så fort de inte tycker att de får som de vill. Men demokrati handlar inte om att enstaka individer, eller ens stora grupper, ska få som de vill.

Cornucopia - Igår: 12:34

Villa i vackra Kåhög, Partille, för hemmaföretagaren med god litterär smak

Hemmaföretagare, som vill kunna betala hyra för arbetsplats i bostaden, och som har mycket god litterär smak? Då finns en riktigt vit och fin villa till salu i Kåhög, Partille, just nu.Visar sig att min bildbank saknar bra foton från Partille.

Cornucopia - Igår: 10:32

Nordea: SEK ska fortsätta falla mot euron - "allt är Ingves fel"

Nordea prognosticerar att svenska kronan ska fortsätta försvagas mot euron, som ska kosta 10:80 SEK lagom till semestern drar igång på allvar i slutet av juni. Man säger till SvD att "allt är Ingves fel".
Månadschart EURSEK.

Cornucopia - Igår: 08:43

Sono Motors elbil Sion tillverkas i Trollhättan

Sono Motors stadselbil Sion kommer produceras på gamla Saab Automobiles fabriker, numera NEVS, i Trollhättan. Bilen har förra generationens elbilars räckvidd om 25 mil, och solceller på taket som ska kunna ladda tre mil om dagen vid vackert väder sommartid.
Priset på Sono Sion ska bli 25 500 EUR, eller drygt 260 000:- SEK och tanken är att producera 43 000 bilar om året i en takt om 200 bilar om dagen, dvs inte alla dagar i veckan.

Cornucopia - Igår: 19:53

Hur mycket donerade du själv privat till välgörenhet 2018?

Nu när några franska miljardärer vardera donerar miljardbelopp till återuppbyggnaden av Notre Dame Paris, så kan vi väl ställa läsarna frågan hur mycket de själva donerade privat till välgörenhet förra året?Pengar.Så hur mycket donerade du själva av dina egna pengar till välgörande ändamål förra året?

Cornucopia - I förrgår: 15:43

The Economist: Ryska diktaturen hårdnade betydligt under 2018

Ansedda The Economists globala demokratiindex visar att den ryska diktaturen hårdnade avsevärt under 2018, främst drivet av ett kraftigt ras för mänskliga rättigheter.
Den ryska diktaturens inrikestrupper OMON.The Economist mäter varje år via 60 olika faktorer hos världens länder hur demokratiska dessa är.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.