Realtid > Ekonomi

Monday, 19 November, 04:40

Realtid - 21 okt 18 kl. 08:26

Mitt i livet städade han sitt livKarriären tog en plötslig och abrupt vändning en morgon i Almedalen för arbetsmarknadsministern. Vändningen gjorde honom till nattvandrare på Londons gator som “Street Pastor”, tog honom vidare till en herrgård i Skåne för att nu arbeta som topprådgivare åt regeringen i Saudiarabien. Ett i dagarna inte oproblematiskt uppdrag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Almedalen, Londons, Pastor, Skåne, Saudiarabien

Dela artikeln

594 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt i livet, städadehan , sitt, liv
Skånskan - 04 aug 18 kl. 14:00

Marias dotter tog sitt liv – nu vill hon hjälpa andra

Självmord. Fanny finns inte mer. Den 4 september 2017, precis en månad före hennes 18-årsdag, somnade hon in för alltid.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 05:00

Förtvivlad 90-åring tog sitt liv

ESLÖV Den 90-årige mannen plågades av svåra smärtor och hoppades få en plats på ett av kommunens särskilda boenden. Efter att ha fått nobben från kommunen såg han ingen annan utväg än att själv sätta punkt för sitt liv.
– Det var ett svek från samhället att han inte kunde få en plats på ett boende, säger mannens dotter som efteråt anmälde saken.

News55 - 08 maj 17 kl. 11:00

90-åring nekades plats på boende – tog sitt liv

Det var i samband med att den 90-årige mannen led av svåra smärtor till följd av flera frakturer på ryggen som han ansökte om att få en plats på ett särskilt boende, men han nekades plats av Eslövs kommun. En tid senare hade den äldre mannen tagit sitt liv. – Man behandlade inte ens hans önskemål och lyssnade inte på det.

Trelleborgs Allehanda - 19 feb 11 kl. 06:30

"Alla som flyttar hit ska få avsluta sitt liv här"

"Vi har ett palliativt tänkesätt. Vi ska göra den sista tiden i livet så bra som möjligt". Det säger Ann-Charlott Edentoft, sjuksköterska på Smygehem.

Posh24 - 05 maj 11 kl. 13:06

Bingo Rimér pratar om sitt liv!

För ett tag sedan gästade Bingo Rimér TV4:s program Efter tio. Där pratade han om hur gränslös han är, att han inte har några spärrar. Han berättar att han är en sådan person som inte bryr sig om vad andra tycker och att han är väldigt säker på sig själv.

BT - 24 jul 14 kl. 08:57

Nio psykpatienter på Säs har tagit sitt liv ? bara i år

Hittills i år har två personer tagit sitt liv på Säs psykavdelning och sju personer inom fyra veckor efter att de vårdats på psykavdelningen. Enligt verksamhetschef inom vuxenpsykiatrin Bengt-Arne Andersson råder brist på fast anställd personal på psykavdelningen. Han tror att situationen kommer att förbättras på sikt, men det kan ta flera år.

Magazin24 - 26 feb 13 kl. 19:30

Erica skriver om sitt liv med Asperger för att sprida kunskap

När Erica Kalldin började arbeta på en förskola i Hallstahammars kommun gick jobbet åt skogen. Nu har hon skrivit en självbiografisk bok för att ge en ökad förståelse och kunskap om Aspergers syndrom. När hon var tre månader gammal drabbades Erica Kalldin av hjärtstopp och det gjorde, som hon skriver i boken, att hon blev annorlunda.

Dagens PS - 28 apr 17 kl. 08:32

Trump saknar sitt liv: ”Jag lever i en kokong”

Smekmånaden är över. Det har nu passerat 100 dagar sedan Donald Trump installerades i Vita huset och sedan dess har mycket hänt. Väldigt mycket.

Expressen - 28 mar 15 kl. 16:58

Gunnar fick ingen hjälp – tog sitt liv

Gunnar var livrädd för sina självmordstankar – och bad om hjälp. Efter att ha blivit hemskickad från två psykiatriska mottagningar samma natt tog han sitt liv. – Han var en ansvarsfull make och far men orkade inte med livet.

SVT - 20 apr 17 kl. 13:35

Lindas son tog sitt liv: ”I dag är sorgen djupare”

Att förlora sitt barn är varje förälders värsta mardröm. För Linda Kvickström blev mardrömmen verklighet när hennes son William tog sitt liv endast 15 år gammal. Nu berättar hon om känslorna och livet efter.

Expressen - 02 jun 14 kl. 09:01

Kvinna försökte ta sitt liv – polis ryckte inte ut

En 24-åring försvann från en psykiatrisk avdelning efter att ha hotat att ta sitt liv hemma i sin lägenhet. Polisen ryckte inte ut till lägenheten – trots att läkaren bad om hjälp. Samtidigt tog 24-åringen en överdos som kunde ha kostat henne livet..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 13 timmar sedan

Från finansen via SEB till MSA

Klas Eklund har återigen skrivit historia. Sveriges tyngsta affärsjuridiska byrå, Mannheimer Swartling, har utsett honom till byråns första senior economist, tillika den första makroekonomen någonsin på en svensk advokatbyrå. Det är den senaste anhalten i en karriär på såväl storbanken som på finansdepartementet och i dåvarande statsministern Olof Palmes innersta krets..

Realtid - Igår: 06:34

Vad avhopparna gör säger något om börsens framtid

Duon Erik Sprinchorn och Carl Armfelt är Sveriges starkaste varumärke i fondförvaltarbranschen. Deras nästa hemliga steg blir avgörande för spel- och techsektorn i Sverige..

Realtid - Igår: 05:33

Veckans tio mest lästa på Realtid.se

Vår krönikör Per Lindvalls krönika om att fastighetsfesten går mot sitt slut toppar listan över Realtid mest lästa artiklar under veckan som gått. Andra artiklar som väckt intresse är artikeln om vilka som fanns med i startfältet i Catellas Finans-SM i tennis och långintervjun med Alexander Ernstberger..

Realtid - I förrgår: 13:44

23-åriga Josefine spås en lysande framtid som affärsjurist

Tydlighet, kreativitet och rådgivarmässighet. Det är några av egenskaperna som gav Josefine Jonsson Tepavac en förstaplats i 2018 års upplaga av Business Law Challenge. .

Realtid - I förrgår: 14:09

Prosolvia-grundare stämmer Carnegie

Prosolvias grundare Morgan Herou i rättstvist med Carnegie om Prosolvia-aktier till ett värde av cirka 14 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 11:00

Rätt att ge Norden röst i global skattedebatt

En enig fredagspanel välkomnar initiativet till ett nordiskt forum för skattepolitisk debatt, som lanserades tidigare i veckan. Tre kvalificerade röster är redo att sätta igång debatten. Läs vad Tina Zetterlund, Hans Peter Larsson och Johan Fall har att säga.

Realtid - I förrgår: 09:47

Penningtvätten i Danske Bank: tidigare anställda misstänkta

Flertalet tidigare anställda vid Danske Banks estniska filial misstänks ha tagit emot ersättning för att hjälpa till med penningtvätten. Det skriver Berlingske..

Realtid - I förrgår: 10:05

Resurs Bank planerar att sälja förfallna lånefordringar

Resurs Bank har ingått avtal med en rad aktörer om att löpande sälja delar av Resurs Banks förfallna lånefordringar i Sverige och Norge..

Realtid - I förrgår: 10:10

Förbättrat resultat från Amasten

Amastens resultat för årets första nio månader landade på 113 (58) miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning på 95 procent jämfört med samma period i fjol..

Realtid - I förrgår: 07:22

Åtta juristbyråer får dela på 14 miljoner kronor

Vinnova har bestämt sig för att ge svensk legaltech “en knuff framåt”. – Det här är vad staten ska göra, säger Johan Wiberg, produktutvecklingschef på Avtal24..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.