Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 11:55

Expressen - 20 okt 18 kl. 21:11

JUST NU: Misstänkt mördare jagas i OsloBara timmar efter att hans vänner gått hemifrån hittades 24-årige Heikki Bjørklund Paltto knivmördad i Oslo.Nu går norska polisen ut med bilder på den misstänkta mördaren – som enligt ett vittne talar svenska.– Han pratade svenska och var artig, säger vittnet till VG..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Oslo, Heikki Bjørklund Paltto, VG

Dela artikeln

11978 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Misstänkt, mördare, jagasi , Oslo
DN - 16 dec 15 kl. 10:40

Misstänkt seriemördare jagas för giftmord på homosexuella

En misstänkt seriemördare som tros ha dödat fyra unga män, som han tagit kontakt med på gay-sajter på nätet, jagas av Londonpolisen. Nu har man gått ut med bild på mannen, och uppmanat folk att höra av sig med uppgifter..

News55 - 29 sep 15 kl. 09:48

Ingemar tvingades begrava hustrun som misstänkt mördare – nu kräver han upprättelse

Skadeståndet som Ingemar nu begärt handlar enligt honom själv inte så mycket om själva pengarna, mer som en förhoppning om den ursäkt han aldrig fått från polis och åklagare. När News55 pratar med Ingemar Westlund är han fortfarande upprörd över hur han har behandlats. –Jag kan inte acceptera hanteringen av mig.

BT - 10 aug 13 kl. 23:00

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Ett stort polispådrag jagar en mordmisstänkt man i Idahos vildmark. Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son. Han tros också ha kidnappat kvinnans 16-åriga dotter.

UNT - 10 aug 13 kl. 22:39

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Över 150 poliser söker till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son och kidnappat dottern.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 22:39

Misstänkt mördare jagas i vildmark


Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son. Han tros också ha kidnappat kvinnans 16-åriga dotter.Polisen hade fått tips om att ett par, som kunde vara den 40-årige mannen och flickan, setts på en stig som leder till en bergssjö.

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 13 kl. 22:42

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son. Han tros också ha kidnappat kvinnans 16-åriga dotter. Polisen hade fått tips om att ett par, som kunde vara den 40-årige mannen och flickan, setts på en stig som leder till en bergssjö..

DN - 10 aug 13 kl. 22:45

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son..

NT - 10 aug 13 kl. 22:39

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son. Han tros också ha kidnappat kvinnans 16-åriga dotter..

NSD - 10 aug 13 kl. 22:39

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son. Han tros också ha kidnappat kvinnans 16-åriga dotter..

BT - 10 aug 13 kl. 22:41

Misstänkt mördare jagas i vildmark

Över 150 poliser sökte på lördagen till fots och till häst för andra dagen i rad igenom ett vildmarksområde i Idaho i jakten på en man från Kalifornien som misstänks ha dödat en kvinnlig vän och hennes son. Han tros också ha kidnappat kvinnans 16-åriga dotter. Polisen hade fått tips om att ett par, som kunde vara den 40-årige mannen och flickan, setts på en stig som leder till en bergssjö.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Person påkörd av lastbil i Stockholm

En person ska ha blivit påkörd av en lätt lastbil vid ett övergångsställe i Danviken i Stockholm. Personen är förd till sjukhus med allvarliga skador..

Expressen - 5 minuter sedan

Jimmie Åkessons känga till Greta Thunberg: ”Ett barn”

Jimmie Åkesson tror inte att Greta Thunbergs kamp kommer att påverka klimatet.I TV4 skickar han en känga till den 16-åriga miljöaktivisten.– Jag har respekt för hennes engagemang, men hon är ett barn, säger han i ”Malou efter tio”.

Expressen - 15 minuter sedan

Rökförbud 2019: Här får du inte röka – och detta är straffet

Från 1 juli 2019 utökas rökförbudet i Sverige till att även gälla platser som uteserveringar och tågperronger.Så vad är tillåtet och vad är förbjudet vid halvårsskiftet? Och vad är straffet om man gör fel?

Expressen - 30 minuter sedan

Hotfull knivman döms för att ha skändat Ebbas grav

Den 59-årige mannen misstänks ha skändat Ebba Åkerlunds grav vid flera tillfällen.Nu döms han för ett av fallen – samt för att ha dragit kniv mot kyrkovaktmästaren.Straffet: Två månaders fängelse..

Expressen - 30 minuter sedan

LIVE-TV: Ygeman: Så ska fler få laddstolpe till elbilen

Regeringen satsar 1,5 miljarder i klimatstöd för att bland annat bygga ut infrastrukturen med laddstolpar för elbilar över hela landet.– Målet är att det inte ska finnas några vita fläckar på kartan, säger Anders Ygeman, S, energi- och digitaliseringsminister i premiäravsnittet av Di TV:s motormagasin..

Expressen - 30 minuter sedan

Skolor utryms efter bombhot – stor polisinsats

Ett bombhot har riktats mot högskolan Tech College i Danmark på torsdagsmorgonen.Skolans samtliga avdelningar i Ålborg har utrymts – och en stor polisinsats pågår, enligt danska medier.– Vi är närvarande överallt i staden, säger Ole Kristensen, polischef vid Nordjyllandspolisen, på en pressträff enligt TV2..

Expressen - 45 minuter sedan

Inrikesministern besöker brandhärjade Hästveda

Inrikesminister Mikael Damberg anlände på torsdagsmorgonen till Hästveda, med anledning av de senaste dagarnas gräs- och skogsbränder. .

Expressen - 1 timme sedan

TV: Polisen: ”Vi har ett signalement”

Expressens Karina Segura Morberg rapporterar från platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas du av dagens räntebesked

Riksbanken lämnar reporäntan på minus 0,25 procent.Det meddelade man på torsdagsmorgonen samtidigt som man flaggar för höjning senare i år eller i början av nästa.– Man kan lugnt avvakta och ha kvar sina rörliga räntor på bolånen, säger Frida Bratt, privatekonom på Nordnet..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt handgranat hittad – stor polisinsats

En misstänkt handgranat har hittats i Sandarna i Göteborg, enligt uppgifter till GT.En stor polisinsats pågår i området..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.