Alingsås tidning > Nyheter

Sunday, 18 November, 03:24

Alingsås tidning - 20 okt 18 kl. 14:24

Tvillingarna fyndade vroom-vroomLotteri, ansiktsmålning, loppis och en före detta biskop. Basaren på Stockslyckekyrkan levererade både andlig och profan njutning. – Det har varit otroligt mycket folk och positiv stämning. Och blandade åldrar, det är roligt, säger Lena-Carin Ängslycke, som ansvarar för basaren, när AT:s stöter ihop med henne i vimlet. Basaren arrangeras årligen, en gång varje höst.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Stockslyckekyrkan, Lena-Carin Ängslycke, AT, Värdigare, Roman, Rumänien, Per Eckerdal, Lena-Carin, Oscar, Albin Qvist

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvillingarna, fyndade, vroom-vroom
Helsingborgs Dagblad - 18 jun 12 kl. 19:36

Vroom har sprungit färdigt

Amerikanen Steffen Vroom, senast anfallare i superettanklubben Ljungskile, tvingas avsluta sin karriär efter inte mindre än sex hjärnskakningar. Detta rapporterar bohusläningen.se.

DI - 18 okt 18 kl. 11:33

Svensk miljöpremie en guldgruva för bilklippare

Skattemiljoner används för att göra klipp på export av el-och laddhybridbilar. Det visar siffror som bilsajten Vroom tagit fram. "Jag tror inte det här var tanken från staten, att göra stora subventionerade på bilar som inte används i Sverige”, säger Bertil Abrahamsson, vd på Vroom..

Aftonbladet - 16 feb 12 kl. 17:02

Vroom till Sverige

?Han är en snabb djupledslöpande anfallare?..

Vimmerby Tidning - 05 feb 16 kl. 15:48

Vroom... Anders snabbast igen

Vimmerbykillen tog nytt SM-guld i miniracing: ”Det var riktigt tight.”.

IDG - 25 feb 16 kl. 14:56

Vroom! Samsung bygger supersnabbt 256 GB-minne för mobiler


Snart har du lika bättre lagringsminne i din telefon än i din dator..

SvD - 02 feb 17 kl. 14:15

Stjärnan om sin egen död: ”Vroom! Nu kör vi!”

John Hurt 1940 – 2017.

NT - 18 jun 12 kl. 18:32

Slutar efter sex hjärnskakningar

Superettanklubben Ljungskiles anfallare Steffen Vroom tvingas sluta. Vroom fick en hjärnskakning i matchen mot Assyriska i slutet av maj, den sjätte i 26-åringens karriär. Nu har hans läkare avrått till fortsatt spel..

DN - 18 jun 12 kl. 18:41

Slutar efter sex hjärnskakningar

Superettanklubben Ljungskiles anfallare Steffen Vroom tvingas sluta. Vroom fick en hjärnskakning i matchen mot Assyriska i slutet av maj, den sjätte i 26-åringens karriär. Nu har hans läkare avrått till fortsatt spel..

Kristianstadsbladet - 26 maj 12 kl. 20:19

Sportbilar drog stor publik

Foto: Lasse Ottosson
Många flockades kring Ferrari- och Lamborghinibilarna på Västra Storgatan under långlördagen.
Hannes Bengtsson, 14 år, och Edvin Westher, 13 år, går nära Ferraris kylarmärke och tar en bild med mobilkameran. Ferraribilar på Västra Storgatan måste förevigas, även om de båda har sett dem förut på utställningar i Jönköping och Malmö till exempel.

BT - 11 dec 14 kl. 13:39

Bilsäljare väljer handlare och nätet

Försäljningen av begagnade bilar ökar, men allt färre säljer sin bil privat. Säljarna väljer i stället i allt högre utsträckning att gå via traditionella bilhandlare eller till bilauktionssajter.Det visar siffror som statistikföretaget Vroom tagit fram ur bilregistret och redovisas av bilauktionstjänsten KVD.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Bejublad isshow i Vårgårda

Lerums Konståkningsklubb bjöd under lördagen på en bejublad isshow i Puahallen. Allt från femåriga nybörjare till landslagsåkare visade upp sina program – och flera av de duktiga åkarna var från Vårgårda. Det var i stort sett fullsatt på träbänkarna i Puahallen när showen drog igång på lördag eftermiddag.

Alingsås tidning - 14 timmar sedan

Folkfest i Bjärkehallen

Från skinkgissningar till en bas som skakar i hela bilen. Livets goda serverades i Bjärkehallen under lördagen. Det doftar nybakta kanelbullar ända ute i entrén.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Bråk utanför Arena Elva

Vid 21:30-tiden på fredagen larmades polisen till flera småbråk utanför fritidsgården Arena Elva, nära Alströmergymnasiet. Enligt polisen var det omkring 200 ungdomar på plats, i samband med en konsert, och det uppstod flera olika konfrontationer. Ingen anmälan togs upp men polisen avvisade ett antal ungdomar från platsen..

Alingsås tidning - 19 timmar sedan

Flera fall av inbrott

Natten mellan onsdag och torsdag anmäldes fem inbrott i garage/lador i Vårgårda kommun. Det finns dock i dagsläget inga bra spår eller iakttagelser, enligt kommunpolisen, som gått ut med ett nyhetsbrev i ärendet till Grannsamverksanföreningen. En målsägande ska ha vaknat vid fyratiden på morgonen av ljud men inte sett något och upptäckte senare på morgonen inbrott i garaget..

Alingsås tidning - 21 timmar sedan

Centrumhandeln går bra i Alingsås

Handeln i Alingsås stadskärna går bra – det är slutsatsen av en undersökning som presenterades i veckan. Utmaningen är att erbjuda mer upplevelser.
I veckan presenterades undersökningen Cityklimat där tillväxt och trender i 62 svenska stadskärnor har undersökts.

Alingsås tidning - 21 timmar sedan

Ingen guldkrans för Siv

Det blev inget pris för Siv Hagengrinder, som är enhetschefen på Hagens demensboende i Herrljunga, när Guldkransen delades ut i torsdags. Guldkransen är en årlig utmärkelse som delas ut till landets bästa vård- och omsorgschef. Siv var en av tre nominerade men det räckte som sagt inte riktigt hela vägen fram.

Alingsås tidning - Igår: 16:19

Förhandling om hyror

3,5 procent. Så mycket har kommunägda Alingsåshem i ett yrkande begärt att få höja hyrorna. Förhandlingen inleddes på onsdagen.

Alingsås tidning - Igår: 14:00

Larm om påkörd person

Vid 13.30-tiden på fredagen kom larm om en påkörd person i korsningen Kungsgatan/Östra Ringgatan. Omständigheterna kring händelsen är oklara.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Manifesterar för klimatet

Alingsås Klimatfullmäktige tycker att klimatarbetet går för långsamt. Därför kommer de att ha manifestationer på Rådhustrappan varje fredag till och med 30 november.
Alingsås Klimatfullmäktige startade i maj i år och består av ett tiotal aktiva samt en Facebookgrupp där ett 80-tal personer är med.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Döms till dagsböter efter olycka på E20

Efter en olycka på E20 i höjd med Södra Härene fälls en kvinna för vållande till kroppsskada.
Det var för ett år sedan som en 40-årig kvinna orsakade en olycka i samband med att hon gjorde en vänstersväng på E20 i höjd med Södra Härene. Kvinnan svängde ut och krockade med en mötande bil som hon inte uppmärksammade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.