GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 18 November, 20:05

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, förtegenom , misstänkta, människorovet
UNT - 20 okt 18 kl. 13:29

Polisen förtegen om misstänkta människorovet

Polisen misstänker att en kvinna på Gotland, som varit försvunnen sedan i fredags, förts bort från sitt hem mot sin vilja, rapporterar lokala medier..

Skånskan - 11 maj 18 kl. 11:16

Fem begärs häktade för människorovet

LUND/HÖÖR/PERSTORP Häktningsförhandlingar inleddes på fredagsmorgonen i Lunds tingsrätt mot fem personer som misstänks vara inblandade i en händelse där en kvinna i 30-årsåldern hölls kvar mot sin vilja i ett hus i Hänninge utanför Höör.Flera av de misstänkta anklagas för människorov. Kvarhållandet ska, enligt den 30-åriga kvinnan, ha skett på den ödsligt belägda fastigheten i Hänninge mellan i lördags och måndags.

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 11:13

Fyra misstänks för människorov


Fyra män i åldrarna 30 till 50 år sitter anhållna misstänkta för människorov och misshandel på en ort utanför Strömstad. En man hittades svårt misshandlad vid en fastighet där sent på söndagskvällen och enligt polisen hade han tagits dit under tvång, uppger lokala medier. Vad som utlöst människorovet och misshandeln är oklart.

Blekinge Läns tidning - 13 jun 18 kl. 22:46

Ett gripande till efter människorovet

Sent under onsdagen kunde polisen gripa även den andra misstänkta mannen..

Skånskan - 27 jul 18 kl. 15:39

Människorrövare återhäktade igen

LUND Förundersökningsledaren behöver mer tid på sig att avsluta utredningen av det misstänkta människorovet i Skåne i slutet av juni.
Nu har de fyra misstänkta männens häktningstid förlängts.Under fredagen fattade Lunds tingsrätt beslut om att omhäkta två av de män som är misstänkta för inblandning i människorov- och misshandelsdramat i Lunds och Eslövs kommun den 28 juni.

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 11:00

Död man kan vara försvunnen 17-åring

En död man som hittades på en åker i utkanten av Älmhult i går kväll kan vara en 17-åring som varit försvunnen sedan slutet av december.
Polisen vet ännu inte hur mannen dog eller vem han är, men utesluter inte att det kan finnas en koppling till det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i slutet av december. Både polis och frivilliga har sökt efter honom upprepade gånger utan framgång.

BT - 04 mar 14 kl. 11:00

Död man kan vara försvunnen 17-åring

En död man som hittades på en åker i utkanten av Älmhult i går kväll kan vara en 17-åring som varit försvunnen sedan slutet av december. Polisen vet ännu inte hur mannen dog eller vem han är, men utesluter inte att det kan finnas en koppling till det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i slutet av december. Både polis och frivilliga har sökt efter honom upprepade gånger utan framgång.

UNT - 04 mar 14 kl. 10:35

Död man hittad utanför Älmhult

En död man hittades i går kväll på en åker i utkanten av Älmhult. Enligt polisen är det inte uteslutet att det kan finnas en koppling det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i december.(TT).

NT - 04 mar 14 kl. 10:35

Död man hittad utanför Älmhult

En död man hittades i går kväll på en åker i utkanten av Älmhult. Enligt polisen är det inte uteslutet att det kan finnas en koppling det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i december.(TT).

Skånskan - 12 okt 15 kl. 08:12

Körde runt kidnappad i flera timmar

Malmö Fyra misstänkta kidnappare häktades under söndagen vid Malmö tingsrätt. De är misstänkta för att ha kidnappat en person och sen kört runt med personen i en bil i flera tidmmar. Efter att ett vittne vid Jägersro i Malmö sett hur en person i en bil verkade vädja om hjälp larmades polisen, rapporterar Kvällsposten.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Samtidskonst med precision

På Galleri Hammarén visas en extremt cool och konstnärligt konsekvent utställning. Andrés Stoopendaal lämnar galleriet som ett inbitet "fan" av konstnären Johan Zetterquist..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Migrantbåt sjönk utanför Marocko – 22 saknas

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Älg fastnade i gödselbrunn – räddades

En älgkalv gick under söndagen ner i en gödselbrunn i Torup i Halland och fastnade. Efter 45 minuter lyckades räddningstjänsten rädda älgen – som klarade sig till synes oskadd..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Blek Bold Eagle i Prix de Bretagne

Allt var upplagt för Bold Eagle i franska storloppet Prix de Bretagne. Storfavoriten fick fin draghjälp fram till upploppet, men den vassa spurten uteblev. Bold Eagle slutade fyra och segern gick till femårige Davidson Du Pont..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Klistrig vägbeläggning stoppade Trafikverket

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Bil av vägen – två till sjukhus

Tre ambulanser och en helikopter larmades till en singelolycka i Alingsås där en bil har kört av vägen. Två personer har förts till sjukhus efter olyckan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Netanyahu förhandlar om regeringens framtid

Premiärminister Benjamin Netanyahu försöker rädda sin israeliska regering genom akuta förhandlingar med finansminister Moshe Kahlon – som anser att det är som att dra "en kanin ur hatten"..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Macron: Europa bör bli global maktspelare

Frankrikes president Emmanuel Macron vill i gemensam kraftansamling med grannlandet Tyskland skapa ett starkare Europa. Enligt Macron bör kontinenten utvecklas en stabil global maktspelare..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sällsynt Linnéporträtt tillbaka i Sverige

Ett sällsynt porträtt av den berömda vetenskapsmannen Carl von Linné är tillbaka i Sverige efter en längre tid i England. Uppsala universitetsbibliotek som har köpt verket på auktion planerar att visa det för allmänheten i sommar..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tänk efter före du köper ny mobil

Det är ingen vågad gissning att det just nu i många hem inför Black friday och jul diskuteras inköp av en ny mobiltelefon. För många är det den enklaste saken i världen – de köper bara den senaste versionen av telefonen de alltid använt. Men de allra flesta kan spara rätt stora pengar på att tänka efter lite före..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.