GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 January, 07:13

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, förtegenom , misstänkta, människorovet
UNT - 20 okt 18 kl. 13:29

Polisen förtegen om misstänkta människorovet

Polisen misstänker att en kvinna på Gotland, som varit försvunnen sedan i fredags, förts bort från sitt hem mot sin vilja, rapporterar lokala medier..

Skånskan - 11 maj 18 kl. 11:16

Fem begärs häktade för människorovet

LUND/HÖÖR/PERSTORP Häktningsförhandlingar inleddes på fredagsmorgonen i Lunds tingsrätt mot fem personer som misstänks vara inblandade i en händelse där en kvinna i 30-årsåldern hölls kvar mot sin vilja i ett hus i Hänninge utanför Höör.Flera av de misstänkta anklagas för människorov. Kvarhållandet ska, enligt den 30-åriga kvinnan, ha skett på den ödsligt belägda fastigheten i Hänninge mellan i lördags och måndags.

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 11:13

Fyra misstänks för människorov


Fyra män i åldrarna 30 till 50 år sitter anhållna misstänkta för människorov och misshandel på en ort utanför Strömstad. En man hittades svårt misshandlad vid en fastighet där sent på söndagskvällen och enligt polisen hade han tagits dit under tvång, uppger lokala medier. Vad som utlöst människorovet och misshandeln är oklart.

Blekinge Läns tidning - 13 jun 18 kl. 22:46

Ett gripande till efter människorovet

Sent under onsdagen kunde polisen gripa även den andra misstänkta mannen..

Skånskan - 27 jul 18 kl. 15:39

Människorrövare återhäktade igen

LUND Förundersökningsledaren behöver mer tid på sig att avsluta utredningen av det misstänkta människorovet i Skåne i slutet av juni.
Nu har de fyra misstänkta männens häktningstid förlängts.Under fredagen fattade Lunds tingsrätt beslut om att omhäkta två av de män som är misstänkta för inblandning i människorov- och misshandelsdramat i Lunds och Eslövs kommun den 28 juni.

Skånskan - I förrgår: 12:19

Greps för människorov i Eslöv

ESLÖV Två unga män har begärts häktade som misstänkta för ett människorov som ska ha inträffat i Eslöv på tisdagseftermiddagen.
Samma kväll kunde polisen gripa två misstänkta gärningsmän. Den ene mannen är en 19-åring som är bosatt i Eslövs kommun.

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 11:00

Död man kan vara försvunnen 17-åring

En död man som hittades på en åker i utkanten av Älmhult i går kväll kan vara en 17-åring som varit försvunnen sedan slutet av december.
Polisen vet ännu inte hur mannen dog eller vem han är, men utesluter inte att det kan finnas en koppling till det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i slutet av december. Både polis och frivilliga har sökt efter honom upprepade gånger utan framgång.

BT - 04 mar 14 kl. 11:00

Död man kan vara försvunnen 17-åring

En död man som hittades på en åker i utkanten av Älmhult i går kväll kan vara en 17-åring som varit försvunnen sedan slutet av december. Polisen vet ännu inte hur mannen dog eller vem han är, men utesluter inte att det kan finnas en koppling till det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i slutet av december. Både polis och frivilliga har sökt efter honom upprepade gånger utan framgång.

UNT - 04 mar 14 kl. 10:35

Död man hittad utanför Älmhult

En död man hittades i går kväll på en åker i utkanten av Älmhult. Enligt polisen är det inte uteslutet att det kan finnas en koppling det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i december.(TT).

NT - 04 mar 14 kl. 10:35

Död man hittad utanför Älmhult

En död man hittades i går kväll på en åker i utkanten av Älmhult. Enligt polisen är det inte uteslutet att det kan finnas en koppling det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i december.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Frågetecken kring svenskt bensinförbud 2030

Från år 2030 ska det vara förbjudet att sälja nya bensin- och dieseldrivna bilar i Sverige, heter det i avtalet som ligger till grund för den kommande regeringsbildningen. Det är en av många punkter som blir föremål för en svensk utredning och dessutom måste EU enas för att ett sådant förbud ska bli verklighet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Vacker och verklig poesi om mormors ord

Debutanten Kalle Hedström Gustafsson porträtterar en naturkunnig mormor med inlevelse och känslighet för ordens resonanser. Ulf Eriksson har läst..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

al-Qaida-kopplad grupp tar på sig dåd

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kallt och torrt väder får elpriset att stiga

Kylan i Europa och att det blåser för lite har gjort att elpriset skjutit i höjden. Underskotten i vattenmagasinen efter den torra sommaren gör inte saken bättre. Elkunderna kan bara hoppas att vintern blir mildare och att vi får en rejält blöt vår..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Knivskuren man hittades av tidningsbud

Under natten hittade ett tidningsbud en knivskuren man i Majorna. En stor polisinsats inleddes vid platsen och en man och en kvinna kunde gripas i närheten en stund senare.
– Det utreds som grov misshandel i nuläget, säger Magnus Nordqvist vid polisen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Öberg en av favoriterna till Jerringpriset

På kvällens idrottsgala röstar svenska folket fram en vinnare av Jerringpriset. Här är fem heta kandidater till Radiosportens prestigefyllda pris för årets idrottsprestation 2018..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Mustchefen: IS inte uträknat

Trots IS kollaps i Syrien och Irak består terroristhotet mot Sverige, enligt Must. Den militära underrättelsetjänsten befarar att IS-anhängare bildar nya terrorgrupper och sätter upp baser i andra områden..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ghosn ansöker om att bli släppt mot borgen

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Uppåt på asiatiska börserna

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

När får vi en regering som på allvar avskaffar hedersförtrycket?

Efter sjutton år av massiva insatser vore det rimligt att förvänta sig att hedersförtrycket mot ungdomar kraftigt gått tillbaka. Men det är tvärtom, skriver Nätverket mot hedersrelaterat våld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.