GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 25 April, 04:34

GöteborgsPosten - 20 okt 18 kl. 13:29

Polisen förtegen om misstänkta människorovet
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, förtegenom , misstänkta, människorovet
UNT - 20 okt 18 kl. 13:29

Polisen förtegen om misstänkta människorovet

Polisen misstänker att en kvinna på Gotland, som varit försvunnen sedan i fredags, förts bort från sitt hem mot sin vilja, rapporterar lokala medier..

Skånskan - 11 maj 18 kl. 11:16

Fem begärs häktade för människorovet

LUND/HÖÖR/PERSTORP Häktningsförhandlingar inleddes på fredagsmorgonen i Lunds tingsrätt mot fem personer som misstänks vara inblandade i en händelse där en kvinna i 30-årsåldern hölls kvar mot sin vilja i ett hus i Hänninge utanför Höör.Flera av de misstänkta anklagas för människorov. Kvarhållandet ska, enligt den 30-åriga kvinnan, ha skett på den ödsligt belägda fastigheten i Hänninge mellan i lördags och måndags.

Kristianstadsbladet - 06 maj 13 kl. 11:13

Fyra misstänks för människorov


Fyra män i åldrarna 30 till 50 år sitter anhållna misstänkta för människorov och misshandel på en ort utanför Strömstad. En man hittades svårt misshandlad vid en fastighet där sent på söndagskvällen och enligt polisen hade han tagits dit under tvång, uppger lokala medier. Vad som utlöst människorovet och misshandeln är oklart.

Blekinge Läns tidning - 13 jun 18 kl. 22:46

Ett gripande till efter människorovet

Sent under onsdagen kunde polisen gripa även den andra misstänkta mannen..

Skånskan - 27 jul 18 kl. 15:39

Människorrövare återhäktade igen

LUND Förundersökningsledaren behöver mer tid på sig att avsluta utredningen av det misstänkta människorovet i Skåne i slutet av juni.
Nu har de fyra misstänkta männens häktningstid förlängts.Under fredagen fattade Lunds tingsrätt beslut om att omhäkta två av de män som är misstänkta för inblandning i människorov- och misshandelsdramat i Lunds och Eslövs kommun den 28 juni.

Skånskan - 18 jan 19 kl. 12:19

Greps för människorov i Eslöv

ESLÖV Två unga män har begärts häktade som misstänkta för ett människorov som ska ha inträffat i Eslöv på tisdagseftermiddagen.
Samma kväll kunde polisen gripa två misstänkta gärningsmän. Den ene mannen är en 19-åring som är bosatt i Eslövs kommun.

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 11:00

Död man kan vara försvunnen 17-åring

En död man som hittades på en åker i utkanten av Älmhult i går kväll kan vara en 17-åring som varit försvunnen sedan slutet av december.
Polisen vet ännu inte hur mannen dog eller vem han är, men utesluter inte att det kan finnas en koppling till det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i slutet av december. Både polis och frivilliga har sökt efter honom upprepade gånger utan framgång.

BT - 04 mar 14 kl. 11:00

Död man kan vara försvunnen 17-åring

En död man som hittades på en åker i utkanten av Älmhult i går kväll kan vara en 17-åring som varit försvunnen sedan slutet av december. Polisen vet ännu inte hur mannen dog eller vem han är, men utesluter inte att det kan finnas en koppling till det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i slutet av december. Både polis och frivilliga har sökt efter honom upprepade gånger utan framgång.

UNT - 04 mar 14 kl. 10:35

Död man hittad utanför Älmhult

En död man hittades i går kväll på en åker i utkanten av Älmhult. Enligt polisen är det inte uteslutet att det kan finnas en koppling det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i december.(TT).

NT - 04 mar 14 kl. 10:35

Död man hittad utanför Älmhult

En död man hittades i går kväll på en åker i utkanten av Älmhult. Enligt polisen är det inte uteslutet att det kan finnas en koppling det misstänkta människorovet av en 17-årig pojke i Älmhult i december.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Lyxrestaurang flyttar till sjöbod – på Marstrand

Startar samarbete med Marstrandskrog på Koön..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Det kan vi förvänta oss i Vladivostok

Britt-Marie Mattsson om mötet mellan Vladimir Putin och Kim Jong-Un..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Zarif: Följder om vi hindras exportera olja

Inför ökat tryck från USA säger Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif att landet kommer fortsätta hitta köpare till sin olja..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Utredning om döda vid Flatenbadet nedlagd

Åklagaren har lagt ned utredningen som inleddes sedan en kvinna och ett barn hittats döda vid Flatenbadet i södra Stockholm tidigare i år..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Regn i Sydafrika orsakar förödelse

Minst 51 människor har omkommit i Sydafrika, där kraftiga regnoväder har lett till översvämningar och jordskred..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Anderlecht misstänkts för pengatvätt

Belgisk polis har slagit till mot fotbollsklubben Anderlecht och belgiska fotbollsförbundets huvudkontor..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Misstänkt mord på hotellhem i Stockholm

En förundersökning om mord har inletts sedan en man i 35-årsåldern hittats död på ett så kallat hotellhem i västra Stockholm..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Skogsbrand rasar nära Strömstad

Träd över elledning misstänks ha utlöst branden.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Ett lyft mot målet: "Varit lite hjärnspöken"

I höstas öste de in poäng och var SHL:s hetaste kedja – i slutspelet har de varit iskalla. Det har varit lite hjärnspöken, så det var en lättnad, säger han..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Man svårt skadad – tre gripna

En man i 40-årsåldern har hittats svårt skadad i Kristianstad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.