DN > Ekonomi

Thursday, 24 January, 05:38

DN - 20 okt 18 kl. 10:35

Regeringen instämmer i Trumps kritik – vill stoppa KinapaketenKinapaketens dagar på den amerikanska marknaden är räknade. President Trump har meddelat att USA lämnar Världspostföreningen och drar sig ur de portoavtal som Wish och andra e-handlare har utnyttjat. – Sakligt sett är vi överens med USA, säger ansvarig minister Peter Eriksson (MP) till DN..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trumps, Kinapaketen, Trump, USA, Världspostföreningen, Wish, Peter Eriksson, DN

Dela artikeln

161 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, instämmeri , Trumps, kritikvill , stoppa, Kinapaketen
Helsingborgs Dagblad - 18 sep 17 kl. 18:30

Min mening: Instämmer i kritiken

Ilmar Reepalus utredning ”Ordning och Reda i välfärden” har fått mycket kritik. Inte minst förslaget om vinsttak har sågats av alla relevanta remissinstanser. Vi instämmer i denna kritik, skriver tre borgerliga Landskronapolitiker..

BT - 29 aug 18 kl. 18:24

Kommunalråden instämmer i kritiken - ny förskola på gång

Marks två kommunalråd Tomas Johansson (M) och Lisa Dahlberg (S) instämmer i Anders Lindals kritik. Nu ser en ny förskola ut att vara på gång. – Vi satte ner foten i förra veckan och meddelade barn- och utbildningsnämnden att de omgående måste beställa en ny förskola i Skene, säger Tomas Johansson..

Cornucopia - 09 maj 16 kl. 18:18

Almega instämmer i att lägre tillväxt väntas

Almega instämmer i dagens nya prognos och konjunkturrapport att Sveriges ekonomi är på väg att bromsa in. Man skyller på flaskhalsar i tillgången till arbetskraft, vilket gör att tillväxten saktar ner.
Några prognoser kring svensk ekonomisk tillväxt, som procent på kalenderjusterad BNP.

Trelleborgs Allehanda - 09 aug 16 kl. 03:00

Instämmer i kritik mot krogar

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

"Jag instämmer i kritiken mot Karlstad Airports styrelse"

– Man är kritisk mot att styrelsen brustit i rutiner och ansvar. Jag instämmer i det, säger kommunstyrelsens ordförande Per-Samuel Nisser (M)..

Dagens PS - 03 mar 17 kl. 08:25

Regeringen backar efter Spotify-kritik

Spotify har krävt en lagändring som stoppar avvisningarna av företagets talanger i Sverige och nu får den svenska musiktjänsten gehör från regeringen. ”Vi måste ändra regelverket, för det här är inga bra regler. Möjligen finns det något sätt vi skulle kunna gå dem till mötes på i den delen också”, säger justie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) till Ekot i Sveriges radio och tillägger att ett lagförslag ska presenteras i vår.

DN - 22 maj 14 kl. 07:05

Regeringen stämmer EU-kommissionen

Den svenska regeringen stämmer EU-kommissionen för att fördröja arbetet mot hormon­störande ämnen. Beslutet fattas på regeringssammanträdet i dag, torsdag. Det är första gången på tio år som regeringen ger sig på EU:s högsta ledning på det här sättet..

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 09:28

Regeringen stämmer EU-kommissionen


Den svenska regeringen stämmer EU-kommissionen för att den fördröjer arbetet mot hormonstörande ämnen, skriver Dagens Nyheter. - Kommissionen stoppar och fördröjer arbetet med att fasa ut hormonstörande ämnen. Det är oerhört allvarligt, säger miljöminister Lena Ek (C) till tidningen.

BT - 22 maj 14 kl. 09:28

Regeringen stämmer EU-kommissionen

Den svenska regeringen stämmer EU-kommissionen för att den fördröjer arbetet mot hormonstörande ämnen, skriver Dagens Nyheter. - Kommissionen stoppar och fördröjer arbetet med att fasa ut hormonstörande ämnen. Det är oerhört allvarligt, säger miljöminister Lena Ek (C) till tidningen.

UNT - 22 maj 14 kl. 09:28

Regeringen stämmer EU-kommissionen

Den svenska regeringen stämmer EU-kommissionen för att den fördröjer arbetet mot hormonstörande ämnen, skriver Dagens Nyheter. "Det är oerhört allvarligt", säger miljöminister Lena Ek (C) till tidningen.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..

DN - 09 jan 19 kl. 14:26

Färre flög med SAS i december

SAS följer trenden och tappar passagerare i decembersiffrorna. Trots det, och det faktum att planen är långt ifrån fulla, lyckas de hålla lönsamheten. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:23

Mötet om handelskriget avslutat – försiktig optimism

Kina och USA avslutade efter en extra dag av förhandlingar på onsdagen samtalen i Peking om hur handelskriget mellan länderna ska lösas. Kina tycks till stor del uppfyllt kraven från USA på att öka importen av amerikanska varor, medan mer strukturella frågor fortfarande väntar på mer detaljerade lösningar..

DN - 08 jan 19 kl. 13:52

En familjekombi som känns härligt lagom

På väg hem från Göteborg och ett besök på Volvofabriken slår det mig: Att köra nya Kia Ceed är som att köra Volvos förra generation av V60. På ett sätt är det ett väldigt bra betyg. Och en slags garanti för framgång i bilhallarna..

DN - 08 jan 19 kl. 13:13

Uber planerar för börsnotering i år

Ubers planer på en börsnotering 2019 ligger fast, trots senare tids börsturbulens.  Det uppger nättaxitjänstens vd Dara Khosrowshahi i en intervju i Wall Street Journal. .

DN - 07 jan 19 kl. 16:05

Taxiförbundet pekar ut Uber för skattefusk

Taxiförbundet lät säkerhetsföretag granska konkurrenten. Uber tar uppgifterna på allvar..

DN - 07 jan 19 kl. 09:08

Iran vill stryka nollor i fallande valuta

Irans centralbank föreslår att fyra nollor stryks från landets valuta rial, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Irna. Orsaken är att valutan har rasat kraftigt, under 2018 gick värdet ned med över 60 procent..

DN - 06 jan 19 kl. 13:24

Därför är PFAS omstritt

De senaste åren har högfluorerade ämnen, även kallat PFAS, varit ett hett ämne inom kosmetikabranschen. När sex sminkproducenter fasar ut ämnesgruppen ur produktionen väcker det frågor. Vad är PFAS egentligen?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.