Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 22 April, 22:57

Sydsvenskan - 20 okt 18 kl. 10:17

Brandmannens agerande fullt begripligtRäddningstjänsten utredning av händelsen i Lund visar att brandmannen handlade i nödvärn..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lund

Dela artikeln

39 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandmannens, agerande, fullt, begripligt
UNT - 30 nov 18 kl. 16:00

Fullt begripligt av C och L

Budgeten och regeringsförhandlingarna är två sidor av samma mynt..

Kristianstadsbladet - 12 jul 12 kl. 15:30

Allt blir begripligt

Den som reser i Turkiet påträffar överallt en outtalad lögn som ligger alldeles under ytan, men som just därför gör sig paradoxalt påmind: förnekelsen av folkmordet på armenierna.
Lundahistorikern Klas-Göran Karlsson har nu publicerat en gedigen bok i ämnet. Katastrofen 1915 är nämligen en av de stora gränssättande händelserna under seklet, en som det tog armenierna själva 50 år att öppet tala om och det internationella samfundet än längre.

Kristianstadsbladet - 12 aug 14 kl. 08:05

SD-ordförandes agerande mot partikamrater

När det gällde SD, så trodde undertecknad att det var en kamratlig harmoni och anda inom partiet. Men den bilden förändrades radikalt, efter att ha läst artikeln i Kristianstadsbladet angående Niclas Nilssons agerande mot sina sex namngivna partikamrater.
Det ska bli mycket intressant att få höra Niclas Nilssons svar på sitt vidriga agerande, och då menar jag inte bara denna handling att smutskasta sina partivänner utan också skicka ett sms till en av de berörda, där han ordagrant skriver följande: Till X: ”Har du ingen skam i kroppen!

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 15 kl. 18:29

Hellre coolt än begripligt

Jag lyssnar på kommunstyrelsens ordförande, moderaten Peter Danielsson, när han pratar om framtiden. Jag får lära mig en del saker; bland annat att Helsingborgs framtid handlar om unga kreatörer. Han pratar fort och engagerat inför en intresserad publik.

Nya Wermlands Tidningen - 19 nov 13 kl. 22:15

"APU:s agerande kan öka grogrunden för tjuvjakt"

Reaktionerna har varit många på artikeln om organisationen APU och deras fynd av fällor i områden med vargrevir i Västvärmland. – Bilen visar en fullt laglig rävfälla. APU:s agerande ger motsatt effekt och leder i stället till ökad grogrund för tjuvjakt, säger Gunnar Glöersen, Jägareförbundet..

Skånskan - 11 nov 16 kl. 05:00

Grands agerande väcker frågor

ERWP.fif(1)OPINION För en vecka sedan höll Sverigedemokraterna stor middag på Grand Hotel. Partiet är som bekant inte ett parti i mängden, utan härrör tydligt ur rasistiska rörelser.

DN - 28 apr 17 kl. 14:54

Fullt förtroende för psykologiprofessorn Sven Å Christianson

Först Quick-affären, nu Kevinfallet. Sven Å Christianson kritiseras återigen för sitt agerande under en polisutredning. Arbetsgivaren, Stockholms universitet, har dock fullt förtroende för psykologiprofessorn..

Skånskan - 11 jul 18 kl. 04:00

Staten ska be­tala fullt ut

De kom­muner som ställde upp när det kom särskilt många flyk­tingar till Sverige, un­der 2015 och 2016, sam­ti­digt som andra inte tog emot någ­ra flyk­tingar alls, drabbas nu av statens snål­het.
Att det ofta gäller små kom­muner med svag ekonomi gör statens agerande än mer upp­rö­ran­de. De som följde stats­rådens väd­jan­den om att ha en öp­pen och ge­ne­rös at­ti­tyd straffas nu istäl­let för att be­lönas.

SmålandsPosten - 24 okt 13 kl. 07:17

Om konsten att skriva begripligt

I värmländska Torsby anslog kommunen nyligen 350 000 kronor för att politiker och tjänstemän ska lära sig att skriva så att medborgarna förstår. ? Det händer titt som tätt att folk inte begriper vad vi skriver, sa Håkan Laack (S), kommunalråd i Torsby till P 4 Värmland.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 09:30

Lars-Göran Wibergs agerande ifrågasätts

Foto: Tommy Svensson
Patrik Jönsson (SD), gruppledare, har skickat en fråga till Lars-Göran Wiberg (C), förste vice ordförande i kommunstyrelsen och styrelseordförande i Hibab, där han undrar om Wiberg befunnit sig i en jävssituation när kommunala utvecklingsbolaget Hibab genomförde ett ”svävande förvärv” av Läreda Mekans lokaler i Hässleholm.
– Jag väljer att skydda mina källor, men jag har fått uppgifter att det föreligger vänskapsförhållande privat mellan parter i affären, säger Patrik Jönsson.– Jag kan inte bevisa det, men det är en viktig fråga som jag vill utreda.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Huthier varnar: Huvudstäder inom räckhåll

Huthirebellerna varnar arabländerna i den saudiskledda koalition som de strider mot i Jemen för att bryta den sköra vapenvilan i hamnstaden al-Hudaydah. De Iranstödda rebellerna lyfter fram sin robotkapacitet. Och avståndet till de största städerna i Sa.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Analytiker: Frankrike spelar dubbelt i Libyen

Den internationellt erkända enhetsregeringen i Libyen attackerar Frankrike för dubbelspel och för att stödja krigsherren Khalifa Haftar som attackerar regeringsstyrkorna i huvudstaden Tripoli. Analytiker anser att Frankrike säger en sak i offentligheten.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bönderna hoppas på rejäla vårregn

Bort med finvädret – låt regnet skölja ned över hela landet i rikliga mängder. Bönderna ber om regn, eftersom grödorna som redan såtts behöver mycket vatten. Förra årets torka märks nu tydligt i lantbrukarnas plånböcker.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Jansson utbytt när Leeds förlorade igen

Röslers gamla lag försvårade jakten på direktplats till Premier League..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Det är inte lätt att hitta ett nytt jobb där man får vila mitt på dagen

Lena Asker-Árnason: Försäkringskassan rycker undan tryggheten för många med sin nya policy,.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Varberg ångar på i superettan

Det verkar pågå något riktigt intressant i Varberg i år..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minst fem döda i flygkrasch i södra USA

Ett tvåmotorigt passagerarflygplan av mindre modell kraschade i en ravin utanför orten Kerrville i delstaten Texas..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minst 25 döda i bussolycka i Bolivia

Minst 25 personer omkom enligt polisen när en buss föll 200 meter ner i en ravin..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Jämn första finalmatch i volleyboll

Engelholm har bara förlorat en enda match den här volleybollsäsongen. Den andra kom inte i den första SM-finalen mot Örebro, men det krävdes ett femte och avgörande set för att säkra segern. Då samlade man ihop sig och vann med 15–6.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Mållöst för TFF mot Västerås

Mållöst mot nykomlingen Västerås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.