Expressen > Nyheter

Sunday, 20 January, 18:05

Expressen - 20 okt 18 kl. 08:36

Två bilar i svår krock – en fick klippas ut ur bilenTvå bilar har kolliderat på en väg i Sigtuna.Krocken var svår och en av personerna har förts till sjukhus.Enligt uppgifter till Aftonbladet fick en person klippas ut ur sin bil..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sigtuna, Aftonbladet

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , svår, krocken fick , klippasut , ur bilen
NT - 18 jan 12 kl. 07:40

Flera bilar inblandade i krock på E4

Flera bilar är inblandade i en krock på E4 vid Melby i norrgående riktning strax söder om Norrköping. Det ska råda totalstopp i trafiken på E4 i den norrgående riktningen..

BT - 05 sep 14 kl. 16:32

Flera bilar inblandade i krock

Strax före halv fyra fick räddningstjänsten larm om en trafikolycka i Bäckeskogsrondellen. Tre bilar var inblandade i en krock. Enligt räddningstjänsten har tre personer förts till Södra Älvsborgs Sjukhus med oklara skador.

UNT - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden..

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg


Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden.En kvinna fick föras till sjukhus med hittills okända skador.Trafiken på leden fick begränsas under bärgningsarbetet..

BT - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden. En kvinna fick föras till sjukhus med hittills okända skador.Trafiken på leden fick begränsas under bärgningsarbetet..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 14 kl. 07:52

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden. En kvinna fick föras till sjukhus med hittills okända skador. Trafiken på leden fick begränsas under bärgningsarbetet..

SvD - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden..

Expressen - 25 dec 14 kl. 15:03

Två bilar i kraftig krock – solen kan ha orsakat

En krock mellan två bilar på riksväg 41 orsakar totalstopp i trafiken. En bil var tvungen att klippas upp på ambulanspersonalens inrådan. Och det kan vara solen som orsakat krocken.

Expressen - 08 jun 15 kl. 18:37

Flera bilar inblandade i krock i Malmö

Minst fyra bilar är inblandade i en krock i Malmö. Omständigheterna kring olyckan är oklara. – Vi vet inte om det är en bil som har kört in i de andra eller vad som har hänt, säger Nils Norling, pressinformatör vid polisens ledningscentral..

GT - 13 aug 15 kl. 09:48

Tre bilar inblandade i krock vid Kungälv

Tre bilar är inblandade i en krock i Kungälv på länsväg 168. – Polis, ambulans och räddningstjänst är kallade till platsen, säger Ulf Lörstad, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 15 kl. 17:27

Tre bilar i kökrock

Tre bilar var inblandade i en kökrock i korsningen väg 111 och Långarödsvägen på tisdagseftermiddagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Michaelas våldtäktsman dömdes till utvisning

För en månad sedan fick Michaela Norlins våldtäktsman sin dom: Fängelse och utvisning. Nu berättar hon om den traumatiska händelsen. – Det som fick mig att orka var tanken på att han inte ska få göra det här mot någon annan, säger Michaela..

Expressen - 15 minuter sedan

Snön kommer tillbaka – stor risk för halka

Vintern är inte över än – veckan inleds med snö och avslutas med snö på många håll.Det växlande vädret leder dock till att bedräglig halka är att vänta.– Det är extra farligt när det är oväntat, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på StormGeo..

Expressen - 45 minuter sedan

Lasse, 65, biten blodig av aggressiv flygresenär

Lasse, 65, flög mot Cypern med sin familj när en man på flygplanet började bete sig hotfullt.När Lasse försökte stoppa mannen blev han kraftigt biten i armen – och i dag är han starkt kritisk mot resebolagets agerande.– Semestern blev förstörd – både av händelsen på planet och av deras beteende efteråt, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Storbrand i lada – 30 brandmän på plats

Det binner för fullt i en lada i Knivsta, skriver Aftonbladet.  Enligt tidningen startade branden i en grävmaskin som stod parkerad utanför byggnaden. Brandkåren är på plats med 25-30 man.

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i mitträcket på E4 – oklart skadeläge

En olycka har inräffat på E4 vid Ljungby– Vi är på väg till platsen, det kan vara trafikstörningar, säger Fredrik Bratt, presstalesperson hos polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Ginas otroliga upptäckt på skogspromenaden 

Gina Nertling, 43, gjorde en magisk upptäckt när hon var ute på skogspromenad.Något fluffigt och vitt bredde ut sig bland löven på marken.– Det såg ut som hår, eller som sockervadd.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna och barn hittades döda i bil – är nu identifierade

Kvinnan och barnet som hittades döda i en bil i Tyresö i Stockholm har identifierats.De var sedan tidigare anmälda försvunna. .

Expressen - 1 timme sedan

Svenskar gripna i Spanien: ”Ledningen i Dödspatrullen”

Svenskarna som greps i Barcelona i veckan tillhör toppskiktet i den så kallade "Dödspatrullen".De två männen har varit internationellt efterlysta, misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.Grupperingen har tidigare kopplats samman med blodigt gängkrig och beställningsmord – men bevisen har aldrig räckt till fällande dom..

Expressen - 1 timme sedan

Jan Emanuels utspel: Lägg ner ungdomsförbunden

Den före detta S-politikern Jan Emanuel Johansson vill lägga ner ungdomsförbunden.I podcasten "Velat" beskriver han förbunden som "direkt skadliga" – vilket nu får mothugg från flera ordföranden.– Jag tycker att hans uttalande är väldigt pinsamt, säger SSU:s förbundsordförande Philip Botström..

Expressen - 1 timme sedan

Gudrun Schymans ärliga ord – om sina tidigare relationer

Gudrun Schyman, 70, har varit länge i politikens värld och är nu avgående partiledare för Feministiskt initiativ.  Men att få ihop sitt politiska engagemang med sina relationer har varit svårt, berättar hon i ”Söndagsintervjun” i P1. – Det har inte gått att förena det där, säger hon i intervjun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.