Expressen > Nyheter

Monday, 19 November, 12:19

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , svår, krocken fick , klippasut , ur bilen
NT - 18 jan 12 kl. 07:40

Flera bilar inblandade i krock på E4

Flera bilar är inblandade i en krock på E4 vid Melby i norrgående riktning strax söder om Norrköping. Det ska råda totalstopp i trafiken på E4 i den norrgående riktningen..

BT - 05 sep 14 kl. 16:32

Flera bilar inblandade i krock

Strax före halv fyra fick räddningstjänsten larm om en trafikolycka i Bäckeskogsrondellen. Tre bilar var inblandade i en krock. Enligt räddningstjänsten har tre personer förts till Södra Älvsborgs Sjukhus med oklara skador.

UNT - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden..

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg


Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden.En kvinna fick föras till sjukhus med hittills okända skador.Trafiken på leden fick begränsas under bärgningsarbetet..

BT - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden. En kvinna fick föras till sjukhus med hittills okända skador.Trafiken på leden fick begränsas under bärgningsarbetet..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 14 kl. 07:52

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden. En kvinna fick föras till sjukhus med hittills okända skador. Trafiken på leden fick begränsas under bärgningsarbetet..

SvD - 02 okt 14 kl. 07:46

Tio bilar i kökrock i Göteborg

Ett tiotal bilar var inblandade i en kökrock i Göteborg under morgonrusningen på Marieholmsleden..

Expressen - 25 dec 14 kl. 15:03

Två bilar i kraftig krock – solen kan ha orsakat

En krock mellan två bilar på riksväg 41 orsakar totalstopp i trafiken. En bil var tvungen att klippas upp på ambulanspersonalens inrådan. Och det kan vara solen som orsakat krocken.

Expressen - 08 jun 15 kl. 18:37

Flera bilar inblandade i krock i Malmö

Minst fyra bilar är inblandade i en krock i Malmö. Omständigheterna kring olyckan är oklara. – Vi vet inte om det är en bil som har kört in i de andra eller vad som har hänt, säger Nils Norling, pressinformatör vid polisens ledningscentral..

GT - 13 aug 15 kl. 09:48

Tre bilar inblandade i krock vid Kungälv

Tre bilar är inblandade i en krock i Kungälv på länsväg 168. – Polis, ambulans och räddningstjänst är kallade till platsen, säger Ulf Lörstad, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 15 kl. 17:27

Tre bilar i kökrock

Tre bilar var inblandade i en kökrock i korsningen väg 111 och Långarödsvägen på tisdagseftermiddagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Oron efter garagemordet – oskyldiga kan drabbas

Ett barn befann sig på platsen när en 21-åring sköts till döds med automatvapen.Garagemordet är den senaste i en lång rad skjutningar som kopplas till det så kallade Östberganätverket.Nu berättar utredande poliser oron för att oskyldiga ska falla offer för våldet.

Expressen - 30 minuter sedan

Nybyggandet tvärbromsar - ned med 16 procent

Färre nya lägenheter byggs i Sverige.Nybyggandet minskade med 16 procent under de tre första kvartalen jämfört med motsvarande period 2017.Det visar nya siffror från Statistiska centralbyrån, SCB.

Expressen - 45 minuter sedan

Löfvens valstrategi sågas: ”Höll på att sänka partiet”

Socialdemokraterna och Stefan Löfven totalsågas i en ny valanalys som gjorts av den fackliga tankesmedjan Katalys."Socialdemokraternas auktoritära valstrategi under våren 2018 höll på att sänka partiet helt", skriver rapportens författare.De kräver samtidigt att Löfvens efterträdare väljs i en öppen process:"Den ålderdomliga modellen med hemliga kandidater och kongressvoteringar utan betydelse måste få ett slut.

Expressen - 45 minuter sedan

Bostadsrättsordförande fick mutor på 800 000

Skandalerna har duggat tätt kring bostadsrättsföreningen i Malmö.Under tisdagen dömdes fyra personer för mutbrott. En av dem är före detta ordföranden i föreningen som har blåst sina grannar och tagit emot mutor på över 840 000 kronor.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: 19-åring döms för "fuckgirl"-utnämning

Den 19-årige skolelev som på en studentbal utnämnde en kvinnlig elev till "Årets Fuckgirl" dömdes på måndagen för grovt förtal av Malmö tingsrätt.Enligt domstolen döms mannen till villkorlig dom och dagsböter. Han ska också betala 10 000 kronor i skadestånd till brottsoffret..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnomisshandlare misstänks ha mördat sin hustru med kniv

Efter att ha misshandlat flera partners står 42-åringen åtalad för att ha mördat sin fru med kniv.Klockan 11 på måndagen faller domen vid Umeå tingsrätt..

Expressen - 1 timme sedan

Hon orkade – det kan bli avgörande för alla kvinnor

I dag kommer domen i Fuckgirl-målet.Det omöjliga hände – den 19-åriga tjejen som blivit kallad ”årets fuckgirl” stod upp för sin sak, och en jämnårig kille blev åtalad.Hon lät det inte bara passera.

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil har kört i diket – föraren i ambulans

En lastbil har kört av vägen på länsväg 172, strax utanför Gustavfors i Dalsland.– Den ligger på sidan, delvis i ett dike och delvis på vägen, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst.Lastbilsföraren har omhändertagits av ambulans..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre bilar inblandade i olycka på E6

Tre personbilar har krockat på E6 i höjd med Ängelholm.Det är okänt om någon har kommit till skada. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen.

Expressen - 3 timmar sedan

Tågstopp i Helsingborg efter nedriven kontaktledning

Det är stopp för tågtrafken genom Helsingborg. Tåg är försenade och kommer troligen också ställas in. Anledningen är en nedriven kontaktledning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.