Expressen > Opinion

Tuesday, 20 November, 18:51

Liknande nyheter

Taggar: S talarinte , sanningom , antisemitismen
Alliansfritt Sverige - 14 mar 12 kl. 15:02

von Sydow talar sanning om jobbskatteavdragen

?Dessutom tillhör jobbskatteavdraget en av de mest jobbskapande reformer vi känner till, väl granskat av riksrevisionen, finansdepartementet, finanspolitiska rådet och ledande forskare.?Så säger Henrik von Sydow (M), ledamot i riksdagens skatteutskott.

NSD - 16 jan 13 kl. 05:48

"Toby Cowern talar sanning"

Den prisbelönta journalisten Orla Borg på Jyllands-Posten har jobbat hundratals timmar med "Fallet Morten Storm". Det var även han som avslöjade att Porjusbon Toby Cowern var nära att rekryteras som en agent till den danska säkerhetstjänsten PET. Han har träffat Cowern i Norrbotten och även fått ta del av dokumentation som styrker berättelsen.

ÖstersundsPosten - 21 sep 17 kl. 08:24

Hopcutt om anklagelsen efter koaset: "Jag svär på min familjs liv att jag talar sanning"

En fantastisk match avslutades i kaos. Nu anklagar ÖFK-stjärnan Jamie Hopcutt Rasmus Bengtsson för ha kallat honom "jävla hora" efter straffmissen – något MFF-backen hävdar är en lögn.
– Lögn?

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 17 kl. 08:24

Hopcutt om anklagelsen efter kaoset: "Jag svär på min familjs liv att jag talar sanning"

En fantastisk match avslutades i kaos. Nu anklagar ÖFK-stjärnan Jamie Hopcutt Rasmus Bengtsson för ha kallat honom "jävla hora" efter straffmissen – något MFF-backen hävdar är en lögn.
– Lögn?

DN - 29 sep 18 kl. 14:51

Aktivisterna till Jeff Flake: ”Tror du att han talar sanning?”

Senatorn Jeff Flake skrev i ett uttalande att han kommer att stödja nomineringen av Brett Kavanaugh som domare till Högsta domstolen. Innan omröstningen konfronterades Flake av två kvinnor som kritiserade stödet till Kavanaugh. – Tror du att han talar sanning?

Expressen - 21 mar 18 kl. 04:39

Porrstjärnans lögntest: Talar sanning om Trump i två fall

Porrstjärnan Stormy Daniels påstår sig ha haft en affär med Donald Trump 2006. Nu visar det sig att hon gjort ett lögndetektortest 2011. Testet avslöjar intima detaljer om relationen, som hela tiden förnekats av Trump.

BT - 25 feb 13 kl. 19:33

Talar Oscar Pistorius sanning?

Fallet med Oscar Pistorius engagerar världen. Mördade han sin flickvän eller inte? Vittnen saknas.

Alliansfritt Sverige - 19 mar 14 kl. 14:13

Ett påhittat pressmeddelande från Timbro som innehåller en högre sanning

Såhär skulle ett pressmeddelande från Timbro skulle kunna se ut se ut om dagens "vatten och bröd"-avslöjande: Lögnen om Hälsans förskola SVT strikes again. Men, det finns egentligen inget som talar för att det som hänt på Hälsans förskola faktiskt har skett. Det är bra att ämnet är uppe för diskussion - och vi ser riktningen, men det är i fel riktning.

Alliansfritt Sverige - 15 apr 14 kl. 22:28

Det vore en katastrof om Borg talade sanning om Nuon

RUBBE: FUNKAR. GLÖM EJ UTDRAG: BILD: BORG FÖRSLAGSVIS. ÖVRIGT: BRA TEXT.

Expressen - 22 okt 16 kl. 19:19

Saarinen om Johaug: "Talar hon sanning"

Aino-Kaisa Saarinen är skeptisk till Therese Johaugs förklaring i dopinghärvan. Den finska längdskidåkaren tycker att hela historien är märklig. – Jag undrar om hon talar sanning, säger hon till VG..

Aftonbladet - 17 maj 11 kl. 23:26

Städerskans advokat: Hon talar sanning

Samtidigt rapporteras om fler sexuella övergrepp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Arbetet för ett tryggare Stockholm börjar nu

Skjutningarna i befinner sig nu på en exceptionellt hög och alarmerande nivå.För första gången kommer Stockholm att ta fram en strategi för hur staden och andra aktörer gemensamt kan minska risken för att unga dras in i kriminalitet, skriver  nya finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M) och Jan Jönsson (L)..

Expressen - 12 timmar sedan

Om män vågar vara män får vi ett bättre samhälle

Varken genusteorier eller jämställdhetsmyndigheter kommer att stoppa våldtäkterna och övergreppen mot kvinnor.Det behövs inte mindre av manligt beteende i samhället, det behövs mer, skriver Jan Emanuel Johansson..

Expressen - Igår: 06:20

Så stoppar vi den nya dödstrenden

När Alliansen styrde togs en rad beslut som försämrade förutsättningarna för att motverka dödsfall i arbetslivet.Nu dör allt fler på jobbet. Vänsterpartiet har tre förslag för att vända utvecklingen, skriver Ali Esbati och Ciczie Weidby.

Expressen - I förrgår: 07:10

Skolorna måste sluta normalisera köttätande

Kött och andra animaliska produkter utgör en oproportionerligt stor del av kommunernas matkostnader. Det mest ekonomiska sättet är också det mest inkluderande: Servera vegomat till alla, skriver Per-Anders Jande och Jonas Norberg..

Expressen - 17 nov 18 kl. 07:10

Statsminister Lööf stärker den humanitära stormakten

Jag har aldrig sett en svensk politiker växa på samma sätt som Annie Lööf – från partipolitruk till statskvinna med globalt framtidsperspektiv. Att hon undviker det nykonservativa högerblockets inskränkta egoism är ingen tillfällighet, skriver Per Gahrton..

Expressen - 16 nov 18 kl. 18:07

Är det så här Luf:s fria invandring ska bekostas?

Att Luf vill finansiera sina intressen genom att skära ned på föräldraledigheten är inte försvarbart och visar på en häpnadsväckande nedprioritering av det svenska folket, skriver SD:s ungdomsförbund Ungsvenskarna..

Expressen - 16 nov 18 kl. 06:20

Bromsa inflyttningen till hedersutsatta områden

Den färska rapporten om hedersförtryck visar ett förfärligt utbrett samhällsproblem.Staten måste sluta betala för ökat utanförskap, skriver före detta kommunalrådet Nils Karlsson (MP)..

Expressen - 15 nov 18 kl. 06:20

De värsta skolorna är dyra fritidsgårdar utan lärande

I dag råder det vilda västern på skolmarknaden och oseriösa aktörer kan lätt tjäna stora pengar på att erbjuda dålig utbildning. Det är hög tid att högern ser sig själva i spegeln och erkänner att dagens system är dysfunktionellt, skriver läraren Isak Skogstad..

Expressen - 14 nov 18 kl. 12:34

Hur kan ni beskatta oss för tv vi inte vill se?

I dag röstar riksdagen om public service-skatten.Nu ska medborgarna tvingas att betala för SVT och SR. Vad hände med valfriheten?

Expressen - 14 nov 18 kl. 10:13

Vårt bistånd hjälper HBTQI-personerna

Om Sverige skulle dra tillbaka allt bistånd till Tanzania nu, överger vi HBTQI-personer, MR-aktivister, journalister, kvinnor och flickor i en mycket utsatt situation, skriver MP  i en replik till Liberalerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.