Expressen > Opinion

Thursday, 18 April, 16:49

Liknande nyheter

Taggar: S talarinte , sanningom , antisemitismen
Alliansfritt Sverige - 14 mar 12 kl. 15:02

von Sydow talar sanning om jobbskatteavdragen

?Dessutom tillhör jobbskatteavdraget en av de mest jobbskapande reformer vi känner till, väl granskat av riksrevisionen, finansdepartementet, finanspolitiska rådet och ledande forskare.?Så säger Henrik von Sydow (M), ledamot i riksdagens skatteutskott.

NSD - 16 jan 13 kl. 05:48

"Toby Cowern talar sanning"

Den prisbelönta journalisten Orla Borg på Jyllands-Posten har jobbat hundratals timmar med "Fallet Morten Storm". Det var även han som avslöjade att Porjusbon Toby Cowern var nära att rekryteras som en agent till den danska säkerhetstjänsten PET. Han har träffat Cowern i Norrbotten och även fått ta del av dokumentation som styrker berättelsen.

ÖstersundsPosten - 21 sep 17 kl. 08:24

Hopcutt om anklagelsen efter koaset: "Jag svär på min familjs liv att jag talar sanning"

En fantastisk match avslutades i kaos. Nu anklagar ÖFK-stjärnan Jamie Hopcutt Rasmus Bengtsson för ha kallat honom "jävla hora" efter straffmissen – något MFF-backen hävdar är en lögn.
– Lögn?

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 17 kl. 08:24

Hopcutt om anklagelsen efter kaoset: "Jag svär på min familjs liv att jag talar sanning"

En fantastisk match avslutades i kaos. Nu anklagar ÖFK-stjärnan Jamie Hopcutt Rasmus Bengtsson för ha kallat honom "jävla hora" efter straffmissen – något MFF-backen hävdar är en lögn.
– Lögn?

DN - 29 sep 18 kl. 14:51

Aktivisterna till Jeff Flake: ”Tror du att han talar sanning?”

Senatorn Jeff Flake skrev i ett uttalande att han kommer att stödja nomineringen av Brett Kavanaugh som domare till Högsta domstolen. Innan omröstningen konfronterades Flake av två kvinnor som kritiserade stödet till Kavanaugh. – Tror du att han talar sanning?

Expressen - 21 mar 18 kl. 04:39

Porrstjärnans lögntest: Talar sanning om Trump i två fall

Porrstjärnan Stormy Daniels påstår sig ha haft en affär med Donald Trump 2006. Nu visar det sig att hon gjort ett lögndetektortest 2011. Testet avslöjar intima detaljer om relationen, som hela tiden förnekats av Trump.

BT - 25 feb 13 kl. 19:33

Talar Oscar Pistorius sanning?

Fallet med Oscar Pistorius engagerar världen. Mördade han sin flickvän eller inte? Vittnen saknas.

Alliansfritt Sverige - 19 mar 14 kl. 14:13

Ett påhittat pressmeddelande från Timbro som innehåller en högre sanning

Såhär skulle ett pressmeddelande från Timbro skulle kunna se ut se ut om dagens "vatten och bröd"-avslöjande: Lögnen om Hälsans förskola SVT strikes again. Men, det finns egentligen inget som talar för att det som hänt på Hälsans förskola faktiskt har skett. Det är bra att ämnet är uppe för diskussion - och vi ser riktningen, men det är i fel riktning.

Alliansfritt Sverige - 15 apr 14 kl. 22:28

Det vore en katastrof om Borg talade sanning om Nuon

RUBBE: FUNKAR. GLÖM EJ UTDRAG: BILD: BORG FÖRSLAGSVIS. ÖVRIGT: BRA TEXT.

Expressen - 22 okt 16 kl. 19:19

Saarinen om Johaug: "Talar hon sanning"

Aino-Kaisa Saarinen är skeptisk till Therese Johaugs förklaring i dopinghärvan. Den finska längdskidåkaren tycker att hela historien är märklig. – Jag undrar om hon talar sanning, säger hon till VG..

Aftonbladet - 17 maj 11 kl. 23:26

Städerskans advokat: Hon talar sanning

Samtidigt rapporteras om fler sexuella övergrepp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

Skatteverkets bisarra jakt på kontantanvändare

Att låta Skatteverket trakassera en thaivagn i skärgården kan inte vara det bästa sättet att använda svenska folkets skattepengar på.Småföretagare tvingas lägga ned – samtidigt som banker och storföretag kommer undan med massiv pengatvätt, skriver Peter Thörn och Björn Eriksson..

Expressen - Igår: 06:10

Låt barnen komma hem – med sina IS-föräldrar

Oskyldiga barn ska inte dö och straffas för sina föräldrars vidriga brott. Låt dem omedelbart komma hem.Sverige tog individerna som blev IS-terrorister i båten – nu äger vi tyvärr problemet, skriver Zinat Pirzadeh..

Expressen - Igår: 18:11

Extrema övergrepp pågår – trots Nobels fredspris

Trots den unisona hyllningskören efter fredspriset tycks kvinnorna i Kongo redan ha glömts bort.Utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Peter Eriksson, använd ert inflytande till att få stopp på de extrema övergrepp som sker, skriver Läkarmissionens generalsekreterare Lars Arrhenius..

Expressen - I förrgår: 15:19

Arga Morgan borde ta itu med hedersvåldet i stället

Trots att S och MP är inne på sitt femte år i regeringsställning, kan vi konstatera att frågan om hedersförtryck inte verkar hanteras med någon större skyndsamhet. Det är uppenbart att detta är känsligt inom socialdemokratin, skriver Johan Forssell (M)..

Expressen - I förrgår: 06:10

Till alla er som kräver att IS-barn ska ”hämtas hem”

”De goda humanisterna” yrar om att man ska åka till Syrien och hämta IS-barnen. Det väcker en rad frågor –som alla behöver besvaras.Tro fan att folk är oroliga för att även detta går åt skogen.

Expressen - 15 apr 19 kl. 12:27

Dramatenskådespelarnas upprop för sparkade vd:n

I svallvågorna efter Josefin Nilsson-dokumentären avgick Eirik Stubø efter hård kritik. Nu ger 46 tidigare kolleger en annan bild av Dramatens före detta vd.”Tack för att det blivit status att vara snäll i arbetet” skriver blanda andra Lena Endre, Krister Henriksson och Maria Bonnevie..

Expressen - 15 apr 19 kl. 06:10

Här är vår miljardsatsning för att korta vårdköerna

Svensk sjukvård ska finnas där när du behöver den. Nu tar vi ett helhetsgrepp för att korta köerna. Vi börjar med en uppdaterad kömiljard.

Expressen - 14 apr 19 kl. 07:10

Det är en myt att Sverige inte är självförsörjande

Sverige producerar tillräckligt med energi och protein för att med god marginal vara självförsörjande på livsmedel, visar våra siffror.Problemet är trendkänsliga konsumenter och en övertro på ekologiska certifieringar som inte bygger på vetenskap, skriver agronomerna Kersti Linderholm och Lennart Wikström..

Expressen - 13 apr 19 kl. 07:10

Tre ödesfrågor som avgör Liberalernas överlevnad

Liberalerna står inför ett partiledarval som i praktiken handlar om partiets överlevnad. Oavsett vem som väljs finns tre centrala, problemområden som den nya partiledaren behöver hitta lösningar på, skriver Svend Dahl, statsvetare och chef för Liberala nyhetsbyrån..

Expressen - 12 apr 19 kl. 06:10

Fi: Gör innerstaden helt fri från bilar

Tyvärr finns det en övertro på att teknikutveckling och marknadslösningar kommer att lösa klimatkrisen – när det som krävs är en riktig omställning.Feministiskt initiativ vill börja med att göra Stockholms innerstad bilfri, skriver Sissela Nordling Blanco..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.