Expressen > Opinion

Friday, 18 January, 10:47

Liknande nyheter

Taggar: S talarinte , sanningom , antisemitismen
Alliansfritt Sverige - 14 mar 12 kl. 15:02

von Sydow talar sanning om jobbskatteavdragen

?Dessutom tillhör jobbskatteavdraget en av de mest jobbskapande reformer vi känner till, väl granskat av riksrevisionen, finansdepartementet, finanspolitiska rådet och ledande forskare.?Så säger Henrik von Sydow (M), ledamot i riksdagens skatteutskott.

NSD - 16 jan 13 kl. 05:48

"Toby Cowern talar sanning"

Den prisbelönta journalisten Orla Borg på Jyllands-Posten har jobbat hundratals timmar med "Fallet Morten Storm". Det var även han som avslöjade att Porjusbon Toby Cowern var nära att rekryteras som en agent till den danska säkerhetstjänsten PET. Han har träffat Cowern i Norrbotten och även fått ta del av dokumentation som styrker berättelsen.

ÖstersundsPosten - 21 sep 17 kl. 08:24

Hopcutt om anklagelsen efter koaset: "Jag svär på min familjs liv att jag talar sanning"

En fantastisk match avslutades i kaos. Nu anklagar ÖFK-stjärnan Jamie Hopcutt Rasmus Bengtsson för ha kallat honom "jävla hora" efter straffmissen – något MFF-backen hävdar är en lögn.
– Lögn?

Länstidningen i Jämtland - 21 sep 17 kl. 08:24

Hopcutt om anklagelsen efter kaoset: "Jag svär på min familjs liv att jag talar sanning"

En fantastisk match avslutades i kaos. Nu anklagar ÖFK-stjärnan Jamie Hopcutt Rasmus Bengtsson för ha kallat honom "jävla hora" efter straffmissen – något MFF-backen hävdar är en lögn.
– Lögn?

DN - 29 sep 18 kl. 14:51

Aktivisterna till Jeff Flake: ”Tror du att han talar sanning?”

Senatorn Jeff Flake skrev i ett uttalande att han kommer att stödja nomineringen av Brett Kavanaugh som domare till Högsta domstolen. Innan omröstningen konfronterades Flake av två kvinnor som kritiserade stödet till Kavanaugh. – Tror du att han talar sanning?

Expressen - 21 mar 18 kl. 04:39

Porrstjärnans lögntest: Talar sanning om Trump i två fall

Porrstjärnan Stormy Daniels påstår sig ha haft en affär med Donald Trump 2006. Nu visar det sig att hon gjort ett lögndetektortest 2011. Testet avslöjar intima detaljer om relationen, som hela tiden förnekats av Trump.

BT - 25 feb 13 kl. 19:33

Talar Oscar Pistorius sanning?

Fallet med Oscar Pistorius engagerar världen. Mördade han sin flickvän eller inte? Vittnen saknas.

Alliansfritt Sverige - 19 mar 14 kl. 14:13

Ett påhittat pressmeddelande från Timbro som innehåller en högre sanning

Såhär skulle ett pressmeddelande från Timbro skulle kunna se ut se ut om dagens "vatten och bröd"-avslöjande: Lögnen om Hälsans förskola SVT strikes again. Men, det finns egentligen inget som talar för att det som hänt på Hälsans förskola faktiskt har skett. Det är bra att ämnet är uppe för diskussion - och vi ser riktningen, men det är i fel riktning.

Alliansfritt Sverige - 15 apr 14 kl. 22:28

Det vore en katastrof om Borg talade sanning om Nuon

RUBBE: FUNKAR. GLÖM EJ UTDRAG: BILD: BORG FÖRSLAGSVIS. ÖVRIGT: BRA TEXT.

Expressen - 22 okt 16 kl. 19:19

Saarinen om Johaug: "Talar hon sanning"

Aino-Kaisa Saarinen är skeptisk till Therese Johaugs förklaring i dopinghärvan. Den finska längdskidåkaren tycker att hela historien är märklig. – Jag undrar om hon talar sanning, säger hon till VG..

Aftonbladet - 17 maj 11 kl. 23:26

Städerskans advokat: Hon talar sanning

Samtidigt rapporteras om fler sexuella övergrepp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Sjöstedts pipande stoppar inte Löfven

S kan faktiskt tala sanning när de försvarar uppgörelsen. Höga marginalskatter på arbetsinkomster är inte bra, arbetsrätten behöver anpassas till nya förhållanden och hyresregleringen försvårar bostadsbristen, skriver S-profilen Kjell-Olof Feldt..

Expressen - Igår: 06:00

SD sprider myter om anhöriginvandringen

SD försöker som vanligt skrämmas med prat om stora, framtida flyktingströmmar. Men det stämmer inte. Överenskommelsen förväntas leda till en marginell ökning av antalet anhöriginvandrare.

Expressen - Igår: 17:35

Ni ger inflytande till partiet som fick pengar av Sovjet

Även om kommunism inte uttryckligen finns med i Vänsterpartiets namn längre, är idéerna och värderingarna fortfarande desamma.Blev L och C lurade eller gick de medvetet med på att ge extrempartiet inflytande? skriver Benjamin Dousa..

Expressen - I förrgår: 06:15

Elbristen hotar välfärden – nu krävs mer kärnkraft

Man kan inte lägga ner kärnkraftverken med den ena handen och öka elanvändningen till en växande befolkning med den andra. Naiva önskedrömmar och bristen på konsekvenstänk börjar nu krocka med verkligheten, skriver Joakim Karlsson (M)..

Expressen - 15 jan 19 kl. 06:15

C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver

Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik.Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson..

Expressen - 14 jan 19 kl. 06:15

Gads artiklar visar varför afghaner måste få stanna

De ensamkommande ungdomar jag mött är nyfikna och sökande och ju närmare oss de lever, desto bättre. Vi behöver bra journalister som stöder ungdomarnas berättelser om vad de har att återvända till, skriver Carin Flemström, ordförande för Haninge frivilliga familjehem..

Expressen - 14 jan 19 kl. 05:30

V behandlas skamligt – sänk dem, Sjöstedt!

Överenskommelsen mellan S, C, MP och L syftar till att stigmatisera Vänsterpartiet och utmåla vår politik som ”extrem." Samtidigt vill man ha vårt stöd för regeringsbildning. Det är inte bara dumt, det är skamligt.

Expressen - 13 jan 19 kl. 07:15

Skicka hem fångarna som ändå dömts till utvisning

Varje skattekrona måste vridas och vändas på. Var gör den bäst nytta? Att låta utländska medborgare – som ändå ska utvisas – sitta av dyra straff i Sverige är inte bra för någon, skriver Jan Emanuel Johansson..

Expressen - 12 jan 19 kl. 07:15

Våldet i den svenska skolan måste få ett slut

Hur kan det inträffa hundratals incidenter om hot och våld årligen, utan att någon sätter stopp för det?Rektorer måste få ett starkare mandat att direkt stänga av elever som beter sig oacceptabelt – och dessutom permanent om så krävs, skriver läraren Isak Skogstad..

Expressen - 11 jan 19 kl. 12:00

Tre miljoner boende drabbas av Annie Lööfs extrema idéer

I valrörelsen var S tydliga med sitt motstånd mot marknadshyror. Nu är det en av frågorna de förhandlar om med Centern. Är tre miljoner människors trygghet till salu för regeringsmakten, Löfven?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.