DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 03:13

DI - 19 okt 18 kl. 19:25

Reaktionen på Volvos rapport en väckarklockaAB Volvo backade på börsen för andra gången på fyra dagar på fredagen, trots en stark rapport..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvos, Volvo

Dela artikeln

39 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reaktionen, Volvos, rapporten , väckarklocka
Dagensanalys.se - 25 maj 18 kl. 10:04

Personalisering och mobilanpassat innehåll är avgörande, avslöjar ny rapport från Ooyala

Ooyalas senaste rapport State of the Media Industry 2018 är en väckarklocka för medieföretag som ännu inte anammat en datadriven affärsmodell med mobilen i centrum. “Konsumenterna förflyttar sig i allt snabbare takt till digitala och sociala plattformar och förväntar sig ha tillgång till allt innehåll, oavsett tid på dygnet eller var de befinner sig”, säger Belsasar Lepe, grundare och CTO på Ooyala. “Medieföretag kämpar i motvind för att hålla jämna steg med sina konsumenter och data är nyckeln till att hitta nya sätt att engagera och behålla dem.

SvD - 11 maj 14 kl. 20:53

”Estlands oro bör ses som väckarklocka”

Estlands president kallar Sverige för ett säkerhetshål. En rundringning bland ledamötena i försvarsberedningen, som lämnar sin rapport om några dagar, visar att de drar olika slutsatser av uttalandet. ”Generellt har förtroendet för Sveriges försvar från omvärlden sjunkit”, säger Torbjörn Björlund (V).

SR - 07 jun 14 kl. 06:26

Vodafones avslöjande en väckarklocka

Efter Vodafone valt att avslöja hur myndigheter kan lyssna av deras nät kan fler stora mobiloperatörer följa efter. Tyska Deutsche Telekom har redan sagt att man hoppas kunna publicera en liknande rapport som den Vodafone lade ut på sin hemsida, skriver The Guardian..

DalaDemokraten - 16 maj 17 kl. 09:48

Fler villainbrott i Dalarna – här är det störst risk att drabbas: "Borde vara en väckarklocka"

244 villainbrott. Så många polisanmäldes i Dalarna förra året. Det är en ökning med 19 procent på 20 år, det visar en rapport från Villaägarnas Riksförbund.

Dalarnas tidningar - 16 maj 17 kl. 09:48

Ökning av villainbrott i Dalarna – här är det störst risk att drabbas: "Borde vara en väckarklocka"

244 villainbrott. Så många polisanmäldes i Dalarna förra året. Det är en ökning med 19 procent på 20 år, det visar en rapport från Villaägarnas Riksförbund.

BT - 19 sep 14 kl. 10:15

Oron lättar efter skotskt nej

Pundet stärks och Londonbörsen stiger efter att skottarna sagt nej i folkomröstningen om självständighet. Nu lättar även oron kring kraven på självständighet i Katalonien, och Madridbörsen lyfter.- Vid ett ja hade vi kastats in i en osäkerhet med politiska förhandlingar.

HBL - 28 sep 13 kl. 02:59

Uppvärmningen hotar skena i väg

Det kan bli upp till fem grader varmare till slutet av seklet, och havsytan riskerar att stiga markant. ? Då skulle vi få en helt annan värld att leva i, säger en klimatforskare.

YLE - 16 jan 17 kl. 13:24

Flera domar för hatbrott att vänta – ”Samhället har insett allvaret”

Sannfinländaren Sebastian Tynkkynen är den tredje politikern som döms för hets mot folkgrupp år 2017. Domarna för hatbrott kommer troligtvis att bli fler då både polisen och justitieministeriet i år lägger mera resurser på att bekämpa hatbrotten. Sebastian Tynkkynen (Sannf.

Kristianstadsbladet - 04 okt 12 kl. 06:30

Fly inte undan ditt ansvar

?Jag skulle aldrig köpa en bil av en zigenare.? Den kommentaren fick journalisten och författaren Lawen Mohtadi vid ett samtal i förra veckan under Bokmässan i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 01:30

S vill ha extradebatt om skolan


Socialdemokraterna begär en extra debatt i riksdagen om den oroande utvecklingen i den svenska skolan. Bakgrunden är Skolverkets rapport på torsdagen om sjunkande resultat och ökade sociala klyftor.Rapporten är en väckarklocka, skriver S-ledaren Stefan Löfven tillsammans med riksdagsmännen Mikael Damberg och Ibrahim Baylan på DN-Debatt.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Trendbrott under granen – nu öppnar Svensson plånboken

Svenskarna storsatsar på julfirandet och väntas i år öka sin julbudget med 16 procent. Ökningen är ett tecken på låga räntor och låg inflation, men också på en större vilja att köpa rättvisemärkta och miljövänliga varor. .

DI - 4 timmar sedan

Gaps resultat i linje med förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:69 dollar för det tredje kvartalet (augusti-oktober) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 5 timmar sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 5 timmar sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 5 timmar sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 5 timmar sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..

DI - 6 timmar sedan

Eltel-ledamot köper aktier för 289.000 kronor

Följer ordförandens exempel: Håkan Dahlström, styrelseledamot i Eltel sedan i fjol, har köpt 20.000 aktier i bolaget på kursen 14,46 för 289.000 kronor..

DI - 6 timmar sedan

Trump får mothugg av demokratisk senator om Saudistöd

Senatorn Dianne Feinstein, demokrat, kritiserar presidentens uttalande om fortsatt goda relationer till Saudiarabien och manar till sanktioner..

DI - 6 timmar sedan

SBAB: Ingves räknar fel – så hög blir boräntan

Stefan Ingves & Co räknar med en för hög normalränta och kommer att tvingas backa, spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. Så hög blir framtidens normala boränta, enligt hans analys..

DI - 6 timmar sedan

Oljefonden fortsätter storhandla fastigheter

Den norska oljefonden köper läkemedelsbolaget Sanofis huvudkontor i Paris, efter att tidigare i höstas ha köpt Amazons Londonkontor. Därmed tar man ett steg närmare Sobi, där den norska fonden är storägare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.