DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 01:32

DI - 19 okt 18 kl. 19:25

Reaktionen på Volvos rapport en väckarklockaAB Volvo backade på börsen för andra gången på fyra dagar på fredagen, trots en stark rapport..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvos, Volvo

Dela artikeln

39 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reaktionen, Volvos, rapporten , väckarklocka
Dagensanalys.se - 25 maj 18 kl. 10:04

Personalisering och mobilanpassat innehåll är avgörande, avslöjar ny rapport från Ooyala

Ooyalas senaste rapport State of the Media Industry 2018 är en väckarklocka för medieföretag som ännu inte anammat en datadriven affärsmodell med mobilen i centrum. “Konsumenterna förflyttar sig i allt snabbare takt till digitala och sociala plattformar och förväntar sig ha tillgång till allt innehåll, oavsett tid på dygnet eller var de befinner sig”, säger Belsasar Lepe, grundare och CTO på Ooyala. “Medieföretag kämpar i motvind för att hålla jämna steg med sina konsumenter och data är nyckeln till att hitta nya sätt att engagera och behålla dem.

SvD - 11 maj 14 kl. 20:53

”Estlands oro bör ses som väckarklocka”

Estlands president kallar Sverige för ett säkerhetshål. En rundringning bland ledamötena i försvarsberedningen, som lämnar sin rapport om några dagar, visar att de drar olika slutsatser av uttalandet. ”Generellt har förtroendet för Sveriges försvar från omvärlden sjunkit”, säger Torbjörn Björlund (V).

SR - 07 jun 14 kl. 06:26

Vodafones avslöjande en väckarklocka

Efter Vodafone valt att avslöja hur myndigheter kan lyssna av deras nät kan fler stora mobiloperatörer följa efter. Tyska Deutsche Telekom har redan sagt att man hoppas kunna publicera en liknande rapport som den Vodafone lade ut på sin hemsida, skriver The Guardian..

DalaDemokraten - 16 maj 17 kl. 09:48

Fler villainbrott i Dalarna – här är det störst risk att drabbas: "Borde vara en väckarklocka"

244 villainbrott. Så många polisanmäldes i Dalarna förra året. Det är en ökning med 19 procent på 20 år, det visar en rapport från Villaägarnas Riksförbund.

Dalarnas tidningar - 16 maj 17 kl. 09:48

Ökning av villainbrott i Dalarna – här är det störst risk att drabbas: "Borde vara en väckarklocka"

244 villainbrott. Så många polisanmäldes i Dalarna förra året. Det är en ökning med 19 procent på 20 år, det visar en rapport från Villaägarnas Riksförbund.

BT - 19 sep 14 kl. 10:15

Oron lättar efter skotskt nej

Pundet stärks och Londonbörsen stiger efter att skottarna sagt nej i folkomröstningen om självständighet. Nu lättar även oron kring kraven på självständighet i Katalonien, och Madridbörsen lyfter.- Vid ett ja hade vi kastats in i en osäkerhet med politiska förhandlingar.

HBL - 28 sep 13 kl. 02:59

Uppvärmningen hotar skena i väg

Det kan bli upp till fem grader varmare till slutet av seklet, och havsytan riskerar att stiga markant. ? Då skulle vi få en helt annan värld att leva i, säger en klimatforskare.

YLE - 16 jan 17 kl. 13:24

Flera domar för hatbrott att vänta – ”Samhället har insett allvaret”

Sannfinländaren Sebastian Tynkkynen är den tredje politikern som döms för hets mot folkgrupp år 2017. Domarna för hatbrott kommer troligtvis att bli fler då både polisen och justitieministeriet i år lägger mera resurser på att bekämpa hatbrotten. Sebastian Tynkkynen (Sannf.

Kristianstadsbladet - 04 okt 12 kl. 06:30

Fly inte undan ditt ansvar

?Jag skulle aldrig köpa en bil av en zigenare.? Den kommentaren fick journalisten och författaren Lawen Mohtadi vid ett samtal i förra veckan under Bokmässan i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 01:30

S vill ha extradebatt om skolan


Socialdemokraterna begär en extra debatt i riksdagen om den oroande utvecklingen i den svenska skolan. Bakgrunden är Skolverkets rapport på torsdagen om sjunkande resultat och ökade sociala klyftor.Rapporten är en väckarklocka, skriver S-ledaren Stefan Löfven tillsammans med riksdagsmännen Mikael Damberg och Ibrahim Baylan på DN-Debatt.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Vann fajten mot läkemedelsjätte

Läkemedelsbolaget Orexo tog steget från Uppsala till USA, men hamnade i en långdragen tvist med en av de internationella jättarna.   "Det har varit en ökenvandring", säger Orexos vd Nikolaj Sørensen..

DI - 3 timmar sedan

Hamnstrejken dyr affär för industribolagen: ”Förluster i miljonbelopp”

Under fredagen utsåg Medlingsinstitutet tre medlare som ska lösa den mångåriga konflikten mellan Hamnarbetarförbundet och Sveriges Hamnar. Den väntade strejken börjar på onsdag och innefattar 63 hamnar i hela Sverige.  “En hamn som är stängd under en dag leder snabbt till förluster i miljonbelopp”, säger Mattias Dahl, vd för Sveriges hamnar.

DI - 3 timmar sedan

Kurserna på Wall Street steg för fjärde dagen i följd

USA-börserna avslutade veckan positivt och steg för fjärde dagen i följd. Investerarna gläds åt allt fler tecken på att handelsrelationerna mellan Kina och USA är på väg att lätta. För Teslas aktieägare var det däremot en tung dag..

DI - 3 timmar sedan

Taxijätten Cabonline skriver ned goodwill

Cabonline, som driver Sveriges största taxirörelse under flera varumärken och eventuellt är på väg till börsen, skriver ner goodwill på 155 miljoner kronor relaterat till verksamheten i Finland. .

DI - 4 timmar sedan

Näringslivet: Upp till bevis för Stefan Löfven

Näringslivet drar en lättnadens suck över att valresultatet ger Sverige en regering. Och Stefan Löfvens högersväng välkomnas.  ”Det är en stor dag”, säger Jan-Olof Jacke som är vd i Svenskt Näringsliv.

DI - 4 timmar sedan

LISTA: Nya regeringens viktigaste reformer för näringslivet

Här är fyrpartiregeringens viktigaste reformer för näringslivet att hålla koll på.  (Om ej annat sägs saknas tidsplan.) .

DI - 4 timmar sedan

SvD erfar: Scanias notering närmar sig – kan bli Stockholmsbörsen

Scanias börsnotering rycker allt närmare. Enligt SvD Näringsliv ska ägaren Volkswagen ha bjudit in investerare till kapitalmarknadsdag i London för att presentera lastvagnsbolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Trump ska träffa Kim Jong-Un i februari

Donald Trump kommer att träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i slutet av februari. .

DI - 4 timmar sedan

Analyshus sänker förväntningar på Husqvarna – men spår medvind från väder

Kepler Cheuvreux har sänkt sina vinstförväntningar på Husqvarna för de kommande två åren, men ser fortsatt bra uppsida i aktien och upprepar köp. .

DI - 5 timmar sedan

Hon vill få fondförvaltare att prata mer om känslor

Den mer nervösa börshandeln sedan i höstas är här för att stanna, det är bara att vänja sig.  "Och förvaltare som erkänner sina rädslor fattar bättre beslut", säger Emily Haisley, maknadspsykolog på fondjätten Black Rock..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.