SVT > Inrikes

Thursday, 25 April, 18:05

SVT - 19 okt 18 kl. 15:03

Nu blir det kallare i hela SverigeHelgen bjuder på tillfälligt varmare temperaturer innan de dyker ner igen i början av nästa vecka med kallare luft norrifrån. ”Nu börjar vi se första tecknen på att vintern är antågande”, säger SVT:s meteorolog Nitzan Cohen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SVT, Nitzan Cohen

Dela artikeln

160 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir det kallarei hela , Sverige
SmålandsPosten - 17 nov 14 kl. 06:49

Vi får ett kallare Sverige

När regeringen väljer att kraftigt försämra vill­koren för ideella verksamheter som drivs av personer som vill göra livet bättre för sina medmänniskor, sker det med motiveringar som ”prioriteringar av stöd med skattemedel till ideell verksamhet ska avgöras av demokratiskt valda organ och deras representanter”, skriver Gunnar Nordmark, ordförande Folkpartiet Liberalerna i Kronobergs län. Folkpartiets rötter är i den frisinnade rörelse som växte fram i slutet av 1800-talet. Den hade nära koppling till de frikyrkor­ som slogs mot religiöst förtryck och som tog ett stort socialt ansvar för sina medmänniskor både i Sverige och inter­nationellt.

SvD - 24 jan 16 kl. 16:00

Ett ännu kallare Sverige år 2046

I ett framtida Sverige regerar ett främlingsfientligt parti med järnhand. Men det finns de som organiserar sig underifrån - Camilla Sten skildrar motståndskvinnan Isa i sin filmiska debutroman "En annan gryning"..

Newsmill - 22 apr 11 kl. 15:42

Skygglapparna på i ett kallare Sverige

Svensk politik genomsyras av en inställning till samhällsproblem som innebär att man inte ser problemen för vad de verkligen är. Istället gör man vad man kan för att skyffla dem under mattan. Många tror att vi faktiskt försöker lösa problemen, men faktum är att vi bara angriper dem från helt fel håll.

GöteborgsPosten - 26 apr 13 kl. 11:22

Stor växer i ett allt kallare Sverige

Har du besökt ett dansgolv där hiphop spelats de senaste månaderna, har du garanterat dansat till Stor. Om inte annat har du chansen på fredag, när en av årets mest efterlängtade debutanter besöker Fängelset..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

13 vidriga attacker som tyder på ett kallare Sverige

 varit en moskéattack i månaden. Fönsterna på en moské krossades, igen9. November, i Eslöv – Vandalisering.

GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 13:56

Begär lägre elskatt för ett kallare Sverige

Barometern - 08 feb 18 kl. 00:30

Ett kallare Sverige utan kärnkraft

Den största delen av Sveriges elproduktion kommer från vattenkraft och kärnkraft..

UNT - 02 jun 18 kl. 00:30

Ett kallare Sverige

En nedläggning av Crossroads i Uppsala kommer att få flera negativa konsekvenser, skriver Kristina Göranzon och Margaretha S Paras..

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Navid och Anneli fick barn med surrogatmamma – kunde inte få hem dottern Cleo, 6 veckor

Navid och Anneli Diehls dotter Cleo föddes av en surrogatmamma i Ukraina. Men när den nya familjen skulle resa tillbaka till Sverige stötte de på patrull i form av Skatteverket. De menade att den nya familjemedlemmen inte kunde få ett eget personnummer.

SVT - 1 timme sedan

Minskar arvodet till Erik Bengtzboe (M) med 47 000 – efter rättelse av reseräkningar

Erik Bengtzboe (M) kommer att få sitt arvode minskat med cirka 47 000 kronor för ändrade uppgifter om sina reseräkningar. Detta uppger Riksdagförvaltningen på torsdag eftermiddag för SVT Nyheter..

SVT - 3 timmar sedan

Flera rasar mot utredningsdirektiven

Regeringens utredningsdirektiv för en modernisering av arbetsrätten har väckt ont blod. Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt hotar att fälla regeringen om förslaget når riksdagen. Även från fackligt håll är kritiken svidande.

SVT - 4 timmar sedan

Skolpolitiker reagerar efter SVT:s granskning: ”Hot och våld i skolan är inte acceptabelt”

Skolpolitiker från flera partier vill se åtgärder efter SVT:s granskning av hot och våld i skolan. Flera har reagerat på utvecklingen av antalet ärenden – och på knivhotet mot gymnasieläraren Judy Jonsson..

SVT - 4 timmar sedan

Extinction Rebellion avslutar klimataktioner i London

Den nya miljögruppen Extinction Rebellion har skapat kaos med sina blockader av gator och broar i London den senaste tiden. På torsdagen limmade aktivister fast sig utanför Londonbörsen. Ett tusental personer har gripits i samband med protesterna.

SVT - 6 timmar sedan

Erik Bengtzboe (M) lämnar riksdagen

Riksdagsledamoten Erik Bengtzboe (M) lämnar sin riksdagsplats, uppger han för TT..

SVT - 6 timmar sedan

Vad vill Kristdemokraterna göra i EU-parlamentet?

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet och inför valet intervjuas kandidater från alla partier i Morgonstudion. Toppkandidat för Kristdemokraterna är Sara Skyttedal..

SVT - 8 timmar sedan

Direktiven spikade – föreslår undantag i las

Tydligt utökade undantag från turordningsreglerna och lägre kostnader vid uppsägningar. Nu är direktiven spikade i den statliga utredning som ska se över arbetsrätten. – Det har varit väldigt intensiva förhandlingar, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S)..

SVT - 9 timmar sedan

Småföretagare lurades att köpa abonnemang och prylar – nu begärs Dialect AB i konkurs

Telekomkedjan Dialect går i konkurs. Koncernen fick svåra problem efter att SVT granskat den aggressiva telefonförsäljning som bedrevs av företaget mot äldre småföretagare..

SVT - 10 timmar sedan

Vinstlyft för Swedbank

Skandalomsusade Swedbank slår analytikernas förväntningar med årets första kvartalsrapport. Samtidigt meddelar bankkoncernen att man nu ska tillsätta en ny enhet inom banken för att motverka penningtvätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.